Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
26.4.2014 20:43 - Hunter
York píše:
Četl ;-)

A kruci... Je to prozrazeno, vsechno prozrazeno iaiaiaaaaaaa
26.4.2014 20:54 - Bleška
Četl ;)
27.4.2014 10:10 - Leese Dailen
hmm
28.4.2014 15:29 - Hunter
Hra byla pekna, dekuju Tondo, dobre jsem se bavil :-)

Report seskladam vecer :-) Dalsi hrani tedy za tri tydny, 18.05.2014 u Tondy v praci...
30.4.2014 15:09 - Hunter
Rozsahla lodenice kypi zivotem a rizenym chaosem masivni vyroby a prestavby. Vojenska masinerie opet pozvedla produkci lodenic na Durosu na maximalni moznou uroven. Docasne orbitalni ubykace, sklady a nove doky pro lode zaplnily i tak zahusteny prostor. Dostat se skrz kam chcete se stava nocni murou a vypada jak let mezi nerudnymi asteroidy. Fregata Adra ma odhalenou zad, jak jeji vnitrnosti upravuje mensi armada droidu a pracovniku. Dex nacvicuje s jednotkou boj v beztiznem stavu. Pronajmute vyrazene kontejnery s nahradnimy dily, stavebnimi soucastkami a poskozenymi castmi velkych lodi tvori bojiste. Ceta Alfa, nejlepsi skupina z cele jednotky ma rozkazano dobyt centralni kontejner a ziskat z nej citliva data. Chirurgickemu zasahu brani zbytek jednotky, ktera ma navic vyhodu informaci - kazdy paty vojak z Alfy vysila svou pozici a pritom Alfa nevi, kteri vojaci to jsou. Cvicne zbrane chrli zablesky energie a simulovane vybuchy barevnych bomb signalizuji blizke zasahy nastrazenych min.
Alfa se probiji skrz tezkou obranu, kdyz do boje zasahne neocekavany prvek. Tri stihacky proletaji na nebezpecnem kurzu a strili po vsech klonech. Nesou oznaceni separatistu. Zprvu zmatena obrana se koncentruje a vysadkove cluny s droidy dokonce nedostanou ani sanci vypustit prvniho ze svych sverencu a v zari plamenu a koure se odporouci do pekel. Zmatek z prvniho preletu separatistickych lodi vystridal jasot. Alfe se podarilo diky naletu dostat az do kontejneru a ziskat datapad, pomyslnou to vlajku.
Dex je spokojen. Muzi a dustojnici reagovali prekvapive rychle a bylo znat, ze cela jednotka je stmelena velmi dobre dohromady. A i kdyz se usklibuje nad touhou Alfy vyhrat, je to dalsi dukaz vlastniho svobodneho mysleni a touhy. Touhy vyhrat a byt nejlepsi. Zadost o spolupraci s Duroskou leteckou domobranou se vyplatila. Jejich lode a taktika se sice Adre nemohou rovnat, ale proto meli velkou technologickou prevahu a navic poslali sva Esa. Jake pro ne muselo byt prekvapeni, kdyz se z prvniho naletu vratila neposkozena jen jedna stihacka? A i ta pri druhem naletu nestihla zpusobit skoro zadne ztraty? Nikdy neocekavej, ze situace bude tak jednoducha, prizpusob se a ver spolubojovnikum.
Cviceni konci a vysledek je uspokojivy, jednotka je dobre sehrana, velitele jsou na svych mistech a kvalita vojaku je na nejvyssi urovni. Jsme pripraveni na cokoliv, pousmeje se Dex. S tim mu usmev prerusi nalehavy hovor z lode. Usmev pohasne a Dex nastavuje trysky k plnemu tahu smerem k Fregate...
Situacni brifing nevypada tak spatne. Jedna se o zadost pomoci z planety, na kterou Dex celkem rad vzpomina. Mistni samani mu pomohli si urovnat myslenky a naucit ho rovnovaze. O dost vic, nez to dokazala Rak Dol, nebo Dex sam. Mozna z nej dostali tu zlobu a nenavist, ci ji jen presmerovali do odhodlani. Leese je pozadan, aby tam letel pomoci s jakymsi problemem, ktery neni presne definovan. Dex se okamzite nanominuje do skupiny. Zbytek sestavy je jasny. Marnshara, Likkit a se zvlastni misi i Rak Dol. Dexovi totiz dela starosti. Prilis snadno a prilis casto se nechava strhnout k emocim. Na tvari se ji sem tam zraci zlost, i kdyz se ji snazi maskovat. Nelibost, povysenost, agrese. Vojaci z vycviku pod ni si mysli, ze je to proto, ze nedosahuji pozadovanych kvalit. Dexovi ale stejne jako Likkitovi a sestram Rak Dol pripada, ze je za tim vic. Zda se, ze temna strana, se kterou Rak Dol tolik v posledni dobe musela bojovat si na ni vybira svou dan. Dex doufa, ze ji, stejne jako jemu samani pomohou ukazat i jiny zpusob. Ohleduplne a s pochopenim se ji snazi na tu myslenku privest. Ale neni z toho nadsena, i kdyz to Dex nabizi jako dovolenou a cas na relax.
Planeta stale zari jako klenot ve vesmiru. Navic ma i koronu z blesku. Kdyz velvyslanecka lod vyskoci z hyperprostoru, jeji citlive senzory zacnou procesavat prostor. Zbranova stanoviste okamzite zaplavi prival novych udaju a pevne sevreni zbrani povoli. Nikdo v blizkosti. To az za planetou se odehrava jakysi souboj. Separatiste se svou lodi obchodni federace prevazejici tisice a tisice jednotek bojuje s peti krizniky nezname konfigurace, ktere designem pripominaji Mandaloriany. Letime bliz a vidime masivni bitvu stihacek a taranovani separatistu krizniky. Dex se usmiva a rika si, ze tech padesat stihacek z Naboo, docasna to ochrana planety, proti tem kolosum uplne nema sanci. Ale ocenuje jejich odhodlani planetu branit. S usmevem si promluvi s jejich velitelem a zapoji se do obrane formace. Leese se mezitim rozhodne vyjednavat. Utocnici z neznamych lodi jsou opravdu jacisi mandaloriane, Legionari z kdo vi odkud. 12 hodin, tolik casu mame na nalezeni Vzpominky Ilary. At je to cokoliv. Stihla a elegantni lod jde na pristani. Planeta se blizi, se svou bujnou prirodou a nevelkymi mesty. A to jeste ani nevime, co po nas potrebuji mistni. Dex se usklibne. Hlavne se prizpusobit, ze?
13.5.2014 17:02 - Hunter
Mistni o Ilare neslyseli. Navic nas nezadali o pomoc. K tomu je tu jakysi gungan, zrejme z te planety Naboo. Zvlastni vyslanec, nebo co, proste pohlavar ze senatu. Schvalne, jestli se mu Leese bude vtirat a zkusi ho ziskat jako kontakt. Chmm... Jako prvni vec chci vylozit Rak Dol u samanu, aby si uzila dovolenou. Netvari se uplne nadsene, nechapu proc, vzdyt je to cas na oddych. Asi to bude spolecnosti. No, par odvaru z korinku nemuze uskodit.

Samani o Ilare take nevi, navic je nejaky problem s utokem na skolu v prirode skrze Silu. Vydame se tedy i tam hledat stopy. Preci jen na planete bude nejspis nekolik pozustatku z posledni mise. Ti vyznavaci temne strany Sily... Hmm, zamyslim se a ponorim se do Sily. Zivouci energie proudi skrze mne, je obzvlaste silna v bazinach, kde sidli mistni samani. Jiskrici a zivouci obraz naplneny paprsky slunce potemni smerem na vychod. Pohori. Zly vyraz, zhnouci oci. Nenavist. Ta divka! Mala divka, kterou jsme chytili, kdyz jsme se snazili planetu ocistit. Ale utekla. A ted se tam skryva?
Ostatni si chteji prohlednout chram Jediu, ktery tu byl kdo vi jak dlouho, ale az nyni jej zase pouzivaji. Na jednom z obrazu je zena s kopim, I tvorici na vrcholku nejspis nebude cislo jedna, jak se snazim ostatnim vysvetlit. Marnshara hleda tajny pruchod skrz, ale nikam to nevede. Tak to asi nebude ono. Ale Sila ke mne promlouva a skrze ni i Ilara - jedijka ze stare doby. Pry se vratila "domu" a je rada, ze je zase tady. Coze? Jak se vratila?
Likkit medituje take a nachazi stopu na vychod, v pohori. Ve stejnem pohori, jake se objevilo me, kdyz jsem videl tu divku. Dalsi kroky tedy povedou tam, ale nejdrive se chci podivat na misto te skoly v prirode. Predpokladam, ze budou s tou divkou spojeny a bude lepsi mit informace i odtamtud. Ke konfrontaci stejne dojde a bude lepsi byt poradne pripraven.
Prekvapeni. Varovna palba a nas speeder jde na pristani. Misto skoly v prirode a chaticek ted obsahuje vojensky tabor a protileteckou baterii. Nijak zvlast se nedivim a jsem jen pripraven se branit. A Leese. Je z cele skupinky nejvice zranitelny a oproti ostatnim by soustrednou palbu nepratel nevydrzel nijak dlouho. Tvarim se sebevedome a davam na odiv svou vybavu i zbroj. Nastesti to zabira a berou me jako hlavni osobu. To je dobre. S respektem nas odvedou k veliteli. Legat, velitel 5. legie! A clovek k tomu, i kdyz ostatni vojaci vypadaji, no, divne. Vyjedname s nim informacni vymenu a mir. Rekne nam toho dost, Vzpominka na Ilaru je lod, fregata, kterou ukradli na jejich planete a dovezli sem. Zpusobila to ta divka, co je v nedalekem pohori a stejne tak ten masakr tady. Dohodneme se, ze divku dovedeme zpatky k nim, aby si ji mohli vyslechnout.
Bavime se mandalorianstinou, prekvapive jsou to nejaci potomci puvodnich mandalorianu, ktere zahnali na okraj spolu s populaci posledni dobyte planety. Tam vytvorili novou civilizaci na vojenske kulture zalozenou. Hezke. Respekt, vojenske schopnosti, mam z toho dobry dojem. Akorat nejak nesnasi jedie. Proto, ze jim naklepali naposled, rikam si, ale je z toho citit neco vic. Dokonce maji nejaky detektor na Silu. Fiha! Ze by nejakeho force usera?
Odletame do pohori. Najit ji neni tezke. Pristavame a ona utoci. Bez rozmyslu, bez konceptu, primo na me nabiha. Je drobna v porovnani s tezkou zbroji, jeji mec se sice zivem hnevem cervene leskne, ale hlavni zbrani je jeji samotna nenavist. Siri kolem sebe temnou stranu Sily a snazi se s ni znicit vse v dosahu. Jen co ke me dobehne, napor dr zintezivni a opre se do me. Citim, jak se probiji mou mentalni ochranou a snazi se zakousnout do meho tela. Zbroj ale nastupuje a zasoby medikamentu se uvolnuji do obehu. Klidni rozbourene hormony, snizuji mnozstvi adrenalinu. Vrozena odolnost spolu s technologii dopomahaji tam, kde sila vule nestaci. Zbroj je se mnou jiz skoro srostla a instiktivne ji vyuzivam naplno. Mozna i tak, jak Leese nikdy nepredpokladal. Tlumici pole, posltrovani, stejne jako tezke platy a bojova vyzbroj. Vse perfektne k dispozici a na svem miste. To me uklidnuje a roztacejici se rotacni blaster take. Jeho huceni prehlusi jeji nenavistny vykrik, kdyz pozveda mec k utoku. Neresim jej tak moc. Zbroj je odolna a navic jsem zformoval kolem sebe barieru ze Sily, ktera jeji ranu rozlozi do cele plochy tak, ze nebude mit valny efekt. Rana ale nikdy neprijde. Likkit, ktery se bleskove a neslysne presunul za ni ji jednou ranou uzemni. Je slyset hlasite cvaknuti, jak ji zuby o sebe narazi a pak jen zuchnuti bezvladneho tela.
Vyjednavame. Porazil jsem ji, jsem tudiz mocnejsi, nez ona. Navic na me nefungovalo, co ji ucil jeji mistr. Jeji mistr! Pry je z te planety, odkud ukradla fregatu! A ted tu na me mela cekat jako zkouska! To se tam asi budeme muset vydat. Davam ji druhou sanci. Sanci, aby se odvratila od Temne strany Sily. Stejne jako jsem ji nabidl Rak Dol. Musi mit moznost se rozhodnout, vzdyt nezna od mala nic jineho. Jako my, kloni. Jsme vycviceni jednim smerem, nepouzitelni pro normalni zivot. Ale nemusi to tak byt. Je na ni, jestli chce prekonat sve naprogramovani. Na me je poskytnout ji prilezitost a vedeni. To ale bude muset pockat. Zaridim ji lekce u samanu a snazim se ji namotivovat.
Debata konci tim, ze pokud zabiju jejiho mistra, dokazu ji tim, ze jsem lepsi a bude se ucit ode me. Stejne mi leze krkem ten jeji mistr, takze ho odstranim rad. Lepsi ale bude, kdyz se o nej postaraji jeho vlastni lide. Preci jen jim neco ukradl...
Odletame na okraj galaxie na neznamou planetu, abychom se utkali s mistnim temnym panem. Az po priletu zjistujeme, ze nejspis nebude jen jeden a ze na planete, ktera se tak brani force userum jich je vlastne docela dost... A hlavne, vsichni at uz vedome, ci ne, uctivaji temnou stranu Sily... To bude stat hodne prace to predelat... Ostatni chteji postupovat uvazlive, ja chci tu lez, ze tu nejsou force useri prolomit a ukazat vse mistnim. Ale uvidime, den jeste nekonci a my musime nejdrive najit Vzpominku Ilary a s ni mistra jedne divciny, ktera dostane druhou sanci, i kdyby to melo stat jejiho byvaleho mistra zivot...
13.5.2014 17:03 - Hunter
Jenom pripomninam, dalsi hrani tento vikend u Tondy v praci. Muzete? :-)
Pro Michala a Andy, zalozil jsem vam postavy tady na kostce - v sekci postavy - meli byste byt schopni je editovat ku obrazu svemu, tak tam neco pripiste :-)
16.5.2014 00:53 - Leese Dailen
pocitam
18.5.2014 09:19 - Bleška
jop
18.5.2014 20:28 - Leese Dailen
Tak samozrejme to je ten vikend, ktery mam plny, takze ja mohu bud tento nasledujici nebo pak za dalsich 14 dni.
18.5.2014 22:38 - Fibriso
btw, doporucuji navstevu herny mephit, dneska jsem tam byl a maj tam velmi zajímavé věci, jako třeba plyšového Stormtroopera, plyšového Vadera, plyšového Chewbaccu, plyšový X-wing s plyšovým Tie, plyšovou hvězdu smrti nebo celé plyšové AT-AT.
bohužel plyšový Superstardestruktor tam neměli....
18.5.2014 23:29 - Alwaern
OT: Hlavně tam byl plyšový Cthulhu a to se počítá :)
20.5.2014 20:57 - Hunter
Lol, Vader by mohl byt pro Andy zajimavy - pro me, mno, proste si nedokazu predstavit, jak bych se tulil k Tie Fighteru, i kdyby byl plysovy...
Ale mrknu se tam, diky :-)
21.5.2014 19:40 - Hunter
Diky Tondovi za peknou hru a zajimavy svet, ktery jsme objevovali s chuti :-)
Dalsi hrani tedy za dva tydny - bez Wriglyho, zrejme, ale co se da delat... Uvidime co s naplni, tak nejak jsem doufal, ze tam budou vsichni, uvidim, jestli neco nepridam, abychom to trosku vyplnili... Je libo trosku toho letani se stihackami? :-)
21.5.2014 21:58 - Leese Dailen
Hunter píše:
Lol, Vader
Pavle je to Lord Vader... ;-)
Ale obcas tam byva i plysovy Fibri
Neda se nic delat, snad to beze mne zvladnete... ale uz budete mit opravenou Ragdoll :)
25.5.2014 10:48 - Hunter
Dalsi hrani pocitanm na 1.6. u me doma - krome tedy Wriglyho, ostatni muzete? :-)
25.5.2014 17:11 - Bleška
Jup :)
26.5.2014 16:17 - tony
dneska ráno si kolega zlomil kotník a navíc nám začínaj dovolený takže zatím to vypadá že 1.6.budu v práci.
27.5.2014 10:37 - Hunter
OK, dej vedet, pls, ve ctvrtek na jisto - at vime, kam mame jit :-)
28.5.2014 16:30 - tony
takže tuhle neděli ještě u Pavla.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.069123029708862 secREMOTE_IP: 3.147.42.168