Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
7.7.2014 18:05 - tony
takže u mne
8.7.2014 15:18 - Hunter
OK, u Tondy v praci, pokracovani zabavnych dobrodruzstvi :-) Leese Dailen, lodi to tvurce, pry planuje nejake modifikace na ARC stihackach. Ze by lepsi sedadla a zasobeny bar? Nechme se prekvapit... :-)

Na Corelianske fronte klid - Masivni separatisticky utok smerem do nitra Republiky byl uspesne zastaven, kdyz se flotily z Kuatu a Vnejsich regionu spojily, aby zastavily nicemneho generala Grievouse. Duro je sice osvobozeno, ale lezi v radioaktivnich troskach z masivniho bombardovani.
Konvoje s humanitarni pomoci jsou vypravovany jen postupne, kdyz se vnitrni svety obavaji dalsiho masivniho vpadu a obranne hlidky jsou tak spesne posilovany. Flotily chranici vnejsi oblasti jsou stazeny zpatky v obrane kritickych zasob a populacnich center. Mnohe svety tak chrani jen hrstky slabe vyzbrojenych lodi druheho, ci tretiho sledu. Vyuziji tohoto Separatiste, nebo se vrhnou dale do nitra Republiky?
Count Dooku se vyjadril, ze dokud bude trvat vojenska hrozba ze srany Republiky, budou sve uzemi a svoji svobodu nadale branit i vojensky. Konflikt tak pokracuje dal a ztraty na osobu stranach jen a jen rostou...
12.7.2014 09:09 - Bleška
zatím žádné oslavy v dohledu, takže s tím počítám :)
15.7.2014 16:21 - Hunter
Dalsi hrani v nedeli, 27.07. u me, snad muzete vsichni :-)
24.7.2014 15:31 - Hunter
Tak uz se to blizi, planuje nekdo, ze bude chybet? Aneb pls, potvrdte svou ucast :-)
24.7.2014 17:20 - Leese Dailen
Ja prosim pekne planuji nechybet
24.7.2014 18:33 - tony
OK......já budu.......
25.7.2014 17:39 - Bleška
Já taky prosím pěkně plánuju nechybět :)
25.7.2014 21:14 - Elvid
Já bych měl také opět vykoouknout někde ze stínů...:-)
29.7.2014 06:36 - tony
tuhle i příští neděli mám volno takže u Pavla nebo blešky :)
29.7.2014 09:00 - Hunter
Prima, Andy, je to na tobe a tve kamaradce :-) Klasicky bych preferoval hrani za dva tydny, ale muzeme to prizpusobit :-)

Co zapis, bude, nebude?
Btw, utok Stuky vyzbrojene pulznimi kanony:
https://www.youtube.com/watch?v=IddYADdRG2E
30.7.2014 20:54 - Bleška
ahoj, tak Áďa bude moct až 17.8. nejspíš, což je za 3 týdny. Preferovala bych tedy hraní za dva týdny :).

Jup, stará dobrá Štuka :). Akorát ve vesmíru nebude mít ten úžasný zvukový efekt, který při náletu děsil všechny na zemi :).
31.7.2014 20:43 - Elvid
ok, za dva týdny mohu a pak další dva víkendy nebudu.
1.8.2014 11:59 - Hunter
Takze jestli pocitam dobre, hrajeme 10.08. - misto vyjasni Tonda :-)
Ad kamaradka, ptala jsi se ji na ten "smer", typ postavy? Sniper, vojak s tezkymi zbranemi, jedi? :-)
2.8.2014 07:39 - tony
ok 10.8. u Pavla
3.8.2014 15:21 - Bleška
ptala, zatím se nad tím bude zamýšlet, čas na to má :)
6.8.2014 15:54 - Hunter
OK, Andy :-) Jinak Michael se v nedeli prida :-) btw, vazne nikdo alespon nejaky strucny zapis? Fnuk? :-) Leese Dailen by mohl napsat, jak se mu to libi, neco o provozu lodi a tak vubec, jake to je vest vypravu do neznamych koncin a kazdy den alespon 4 hodiny stravit planovanim kurzu?
8.8.2014 19:44 - Elvid
Pokračujeme v prozkoumávání stavby na planetě, která oplývá podivuhodně silným přístupem k síle. Rozhodně bych si ji měl přidat na seznam planet, kde je potřeba se ještě zastavit, až bude více času.
Ostatní zkoumají základy, kde se promítaly holografická poselství a já zůstávám u průzkumu panelu. Po chvíli ho odkryji. Je celkem těžký, ale to se poddá. Uvnitř to vypadá na neznámé zapojení. Některé prvky jsou podobné s běžnýma technologiemi, ale i jejich provedení je zvláštní. Pokud bych to mohl odhadnout, tak se museli odštěpit alespoň před dvěmi až třemi tisíci let od postavení tohoto pultu, čili hodně dávno. Víc jak pět tisíc let. No, vedení je svedené do země, žádné dálkové přenosy a dál ho sledovat nemohu, tak vracím pult a jdu k ostatním. Už se stejně chystají odejít.
Chvíli si pohrávám s myšlenkou projít nehmotnou stěnou, ale nebudu pokoušet osud víc, než je nutné.
Venku potkáváme šamana, který za námi uzavírá průchod a já se po chvíli vyptávání vydávám s jiným vytvořit chůdy. Alespoň jim už budu stačit. Nějak se to protahuje a nedaří se nalézt správné větve a stromy. Po chvíli začínám rozumět, že to má hlubší smysl a pokračujeme, když se mi ozve komlink. Chtějí už letět. No, chůdy by byly fajn, ale kdoví, na jak dlouho by to bylo. Průvodce mne od odchodu zrazuje, tak se pro jistotu ponořím do síly a mám stejné neblahé tušení a proto jim oznamuji, že to musím dokončit, jinak mne to ohrozí na životě. S tím típnu Leesovi komlink a pokračujeme v hledání.
Po chvíli se zadaří a při dokončení propojení mi strom vydává ze svého vnitřku, svého srdce, nové, živé chůdy. Cítím se s nimi zvláštně propojen. Ale nejen s nimi, i s celým lesem a tímto světem. Přesně mi padnou a mé vnímání se projasní. I ten vzduch mi už nepřipadá tak špatný a při sejmutí masky zjišťuji, že tu mohu relativně dobře dýchat. No nic, poděkuji a vracím se na chůdách. Jů, to je rychlost. A to ani nemusím být ve stíhačce.
Říkají něco o tom, zda mne odchod nezabije. Nemám ten pocit, ale odevzdám se síle a uvidíme. Pilotovat mne ale nenechávají. Nu což, jdu se seznamovat s chůdami. Sami se přizpůsobili povrchu na lodi. Budu je muset lépe prozkoumat. Mám pocit, že by to mohlo být stejné pouto jako to s mečem, o kterém mluvili Jedi Mistři, když jsem byl malý.
Cesta k dalšímu cíli se protahuje a tak se více seznamuji s chůdami. Nechci riskovat, že se mi hned rozsypou, tak do nich vliji vlastní sílu a opatrně je zkouším v tělocvičně a často meditacemi, abych lépe porozuměl danému poutu.
Už se blížíme a mohlo by tam dojít ke konfliktu, tak po odmítnutí v pilotním křesle fregaty pospíchám do stíhačky. Ani jsem si neuvědomil, že běžím na chůdách, nějak jsem si na ně zvykl a ono to bude i lepší, alespoň mi je nepřihodí Rak Dol na táborák.
Něco se děje, ale hangár se neotvírá. Čekám u stropu připraven proletět z nečekaného úhlu, kde s trochou přízně síly zaskočím soupeře nepřipravené. Leese ale stále neotvírá vrata, tak je slyšet jen střelbu od Manshary a Dexe. Brzo to skončí a v malé delegaci se vydáváme na planetu.
Dochází k výměně některých technologií a získáváme tak pohon na tyto částice a detektory jejich změn v reálném čase. Zároveň podivuhodné video o Kolektorech, kteří tu jsou jako postrach a vytvořili tamtu planetu. Nevíme, co si o tom myslet, ale každopádně jejich pohon by měl být založen na obdobné technologii, takže se nám hodí, když dostatečně prozkoumáme a zapracujeme tyto možnosti. Jawa nikdy neví, kdy ho síla vyzve si vzít zpátky zapůjčené lodě a bude lepší, když je budeme moci překvapit my, nebo alespoň, když oni nebudou moci překvapit nás.
9.8.2014 01:27 - Hunter
:-) +1 FP - jojo, lode je treba Jawovi vratit co nejrychleji :-)
10.8.2014 09:58 - Bleška
čus, sorry, ale dneska bude hra beze, mě, jdeme se s Michalem nakonec vyvalit k vodě. May the Force be with you.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094779014587402 secREMOTE_IP: 3.149.229.253