Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
5.9.2014 12:19 - tony
Naskákali jsme do stíhaček a připlížili jsme se k měsíci a přistáli.Nikdo si ničeho nevšimnul.Přiblížili jsme se ke městu a prohlídli jsme si ho,opět nikdo nic nezaregistroval.Pronikli jsme do města skrz důlní část,kolem dělníků a strojů,opět nikdo nic.Rozdělili jsme se abychom to tady prošli rychlejc a...no...no?No podělalo se to!Náš kecálek šel do hospody promluvit si s lidma.Kočka vyrazila do knihovny prohlídnout databáze.Duros vyrazil na kosmoport zjistit cokoliv.Já si zameditovala a skusila obejít místní forcery a zjistit víc o místních jedájích.
Hospoda a spaceport proběhly v klidu a bez toho že by někdo získal nějakou představu o tom že tu jsou cizinci.Já při meditaci zjistila že potřebuju na hlavní planetu abych získala konečně reálnou představu o tom že válka není všechno.No a kočka na sebe nějak přitáhla pozornost policie a nechala se zatknout a odvést na stanici.Když jsem tam dorazila za ní s durosem,byla stanice plná Copů a civilů.Měla jsem možnost to tam bud vytřískat nebo to udělat po dobrém,protože síla chce abych získala na válku ten správnej pohled " z odstupu" tak jsem to udělala po dobrém a řekla jsem kopům proč tam jsme.Valili bulvy jak senátoři na novej návrh republikový ústavy.Kecálek taky valil bulvy jak jsem to dokázala zvládnout v klidu ale on by nás nikdy veřejně nepochválil takže remcal jako obvykle.No a novináři taky měli radost,konečně jim skončila okurková sezona a NĚCO se začalo dít.Na vládní recepci jsme si všichni užívali to svoje.Kecálek politiku a mi ostatní spoustu luxusní bašty.
7.9.2014 11:52 - tony
nějak takhle?

jo a ...pche já nejsem úplnej psychopat takže nevím přoč bych místo střílečky to nemoch udělat diplomaticky.
8.9.2014 12:10 - Hunter
Hehehe, díky Tondo :-D +1 fp na další hru :-) A +1 osobní bod u GM za "kecálka" :-D

Připomínám hraní tuhle neděli a to u Tondy v 13:00...


Zprávy z Republiky - Právě byla započata masivní ofenzíva jako odpověd na zničení Dura. Flotily republikových lodí se postupně probíjejí separatistickým prostorem.
Senát schválil nákup dalšího milionu klonů i přes silný odpor frakce okolo senátorky Padmé Amidaly. Společně s tím schválil další půjču od bankovního klanu, aby nákup mohl hradit.
Počty Jediú upadají! Součásný válečný konfilkt odvedl mnoho učitelů a rytířu Jedi z výuky nových nástupců přímo na bitevní pole. Co se stane s novou generací rytířů? Musíme jen doufat, že konflikt skončí brzo a jejich počty se opět znásobí. A snad se zase budou věnovat místo zabíjení a ničení udržování spravedlnosti a míru.
15.9.2014 12:55 - tony
Haar Huis
Keldorský velitel jedné z lodí nové republiky.
Jeho rodina je plná důstojníků z povolání.Ti první sem přiletěli už s první expedicí a jeho rodina se nikdy nebála služby.At už se jednalo o pomoc spojencům nebo lov pirátů.
17.9.2014 11:19 - Hunter
:-) Poprosim o zapis, nechce se toho "nejaky" diplomat chytit? :-)
Plus by bylo fajn popsat zachranu trosek :-) Wrigly, zkus to hodit pohledem Leese at je to v lepsich souvislostech i pro Adelu :-)

Dalsi hrani za dva tydny - pozor, v sobotu - tj. 27.09. - vypada to, ze se konecne pujde na vypravu proti Dread Masterum na tajemnou planetu Oricon...
22.9.2014 19:28 - tony
a v sobotu u mne v práci,pracovní boty sebou
24.9.2014 21:21 - Elvid
Medituji o nutkání, které mne v poslední době provází, když se náhle ozve příšerná rána. Necítím, že by se jednalo o akutní ohrožení a tak v poklidu dokončuji meditaci a vydám se na můstek. Panuje tu zmatek a hrabou se v přístrojích. Jawské děti by je strčili do kapsy, ale co člověk nadělá. Problém je ve strojovně, tak se vydám tam.
Když dorazím, je tu příšerný hluk. Bude to asi vážné, když i Leese pracuje. Naznačuji někomu, ať mi ukáže, co udělali na mé lodi. Aha, prototyp. Je vidět, že není Jawské výroby, takže nemají s prototypy moc zkušeností. Zato my neznáme skoro nic jiného, než prototypy. Už je alespoň jasné, s čím se Leese pachtí. Jdu mu pomoci.
Loď začne pálit a odčerpává tak přebytečnou energii. To by bylo, ale spravení hypermotoru bude tak na třicet hodin podle jejich předpisů. No, neváhám jim pomoci. Připraven i obejít nějaké bezpečnostní postupy, kdyby byla potřeba rychlost, ale vyskytne se další problém.
Míří k nám stíhačky, tak také nasedám a letíme jim naproti. Když jsou nadostřel, tak Rak dol zahájí útok a obě sestřelí. Jen kvůli tomu, že je pilotovaná droidem. Tolik promrhaného materiálu.
Nu což, letíme dál směrem k troskám, které zkoumali a od nichž odlétají ostatní zpět k planetě. Rak Dol je začne pronásledovat, snad je teď hned nerozstřílí. Já se zdržím a jdu blíže prozkoumat trosky. Něco mi tu nehraje a čím jsem blíž, tím je to jasnější. Z jedné trosky cítím esenci Dread Masterů. Informuji fregatu a letím blíž.
Postupně prozkoumáme ostatní trosky a v jedněch najdeme v bactě živou osobu. Bohužel se ukázalo, že mozek již odumřel. Nakonec vytváříme provizorní přechodovou komoru k posledním troskám a vydávám se dovnitř. Čím dál tu cítím tu esenci, i když nevím, zda z postavy uprostřed místnosti, či z nákladového prostoru. Posbírám všechny karty a záznamy a pak se ji pokusím probrat. Když jí sundám helmu, tak ji na lodi poznají. Nemám pocit, že ta esence vychází přímo z ní, ale je jí nasáklá a pomalu ji požírá. Nechám ji převést na loď a přitom se Leesovi zmiňuji, že to vychází z nějakého artefaktu v nákladovém prostoru.
Ach jo, Manshara hned pospíchá sem. Snad se tu nebude ničeho dotýkat a moc dlouho tu nepobude. Dostaneme se do nákladového prostoru, kde je v jedné bedně něco jako tyč s třemi hroty na protilehlé strany. Vychází to z toho.
Najednou tasí a já se ji pokusím zneškodnit. Nechci riskovat, že ji něco ovládne, jako tenkrát Rak Dol, či Leese. Nedaří se ale uklidní se. Vydáme se postupně k východu, ale ve vesmíru se otočí a vrací. Odrazím se a zkusím ji chytit, ale prosmýkne se kolem mne, tak se otočím a vracím. Přidává se i Leese. Už pociťuji také nepříjemný tlak. Ani nechci pomýšlet, jak to ovlivňuje ji. Společně s Leesem ji dostáváme pryč. Naštěstí tu nepobyl tak dlouho, i když do stíhačky odmítal nasednout. Ach jo, radši an něj také dohlédnu.
Jsme zpátky a vracím se k opravám. Mezitím se vrátí Rak Dol a informuje o jednání s planetou, akm se vydává výprava.
Při opravách dojde opět k vyrušení. Lodě kolektorů. Rychle zkoušíme připravit záložní hyperpohon a letíme vyzvednout transportér. Bude to tip ťop. Problém, vedle nás se objevila obří loď a znemožňuje nám odletět paprskem. Zvažuji zkusit nastartovat loď a vletět do něho, když nás obklíčí další lodě. Vstoupí na palubu a vyžádají si vyzvednutý náklad, který jsme střežili v nákladovém prostoru. Chtějí ty artefakty s esencí.
Dojde k rozhovorům a zjistíme, že je to jiná skupina, která nám pomůže se dostat k tomu Dread Masterovi, když je přesvědčíme, jaké máme úmysly. Přinášejí podivné zařízení na vzpomínky. To mne zajímá a tak se vydávám s Rak Dol. Je to technika, nebo něco na způsob síly? Promítá to její vzpomínky na okamžiky s Dread Mastery. Pro jistotu pak připojuji i své, na potvrzení pravosti.
Jsou spokojení a vezmou nás tam. Vzheldem k tomu, že Ti druzí umějí sledovat naši hyperstopu, tak jsme je přesvědčili, aby nás už teď vzali ve své lodi a tím jsme tu stopu zakryly.
25.9.2014 00:37 - Hunter
Dik :-) +1 fp :-)
A v sobotu u Tondy v praci tedy navidenou :-)
30.9.2014 10:46 - Hunter
Lehce komornejsi hrani hotove, poprosim Tondu i Michala o zapis :-)

Dalsi hrani bude v nedeli 12.10. u Tondy v praci. Protoze bude chybet Michal, tak pokud by chybel kdokoliv dalsi, hrani odpada - dejte proto, pls, vedet pripadne vcas :-)
1.10.2014 10:25 - tony
Takže cestou jsme se zasekli protože kolektoři se rozhodly zachraňovat njů republiku.Nejdřív to vypadalo dobře,potom přišli o lodě a mi jsme vyrazily ven dobývat spátky stracené pozice.Nakonec přes drobné problémy byla lod osvobozena a simultálně proměněna na trsátka.Pak přišla na řadu naše lod.Nejdřív nám schořel skokovej motor č1,krátce nato následován zbytkem lodě.Nicméně v té době už měli lovci asi největší stráty v bitvě spůsobené jednou lodí a mi jsme se zapsaly do jejich black listu na úžasné první místo.Bitva na palubě naší lodě trvala něco málo přes tři hodiny a na konci z né zůstal jen další téměř nepoužitelnej vrak.
Teutoni nás nicméně přijely zachránit a odtáhli nás k planetě kde jsme strávily měsíc v bakta tancích a následným doléčováním.
Rekonvalescenci nicméně na lodi nestrávily všichni.RakDol jí strávila v domě u Haar Huise ,keldorského generála místního lodstva...tedy toho co z něj zbylo.
Oficiálně proto že rekonvalescence proběhne v keldorské kominutě lépe a rychleji.Návštěvu divadla v luxusní robě po jeho boku nekomentuje.
Z těch méně důležitejch správ pro nás:Kolektoři,Teutoni a zbytek místních udělaly oficiální koalici proti Lovcům.A jakmile se zrekonvalescencujem a kolektoři s teutonama nám opravěj lod tak se s námi vydaj na Dr.Mastra a jeho komplice.
1.10.2014 14:32 - Hunter
:-D Prima, Tondo! +1 fp :-)

Jinak tam jeste padla pomerne spravna poznamka, ze za cca 3 tydny bude konec vhodneho "okna" na cestovani v Pustine kvuli hustote hypercastic.
Kolektori nabidli, ze v pripade potreby odvezou co zbyde po utoku na Dread Mastery na okraj Pustiny, odkud to jiz fregata Adra sama zvladne :-)
Proto nevadi nutne mesicni leceni, respektive oprava lode... Pri bojich, prekvapive, nebylo mnoho ztrat (kolem 10 vojaku a dalsich 10 clenu posadky) - Lovci primarne omracovali a zachrana jednotka vedena Rak Dol, Likkitem a mediky se starala o odsun zranenych predtim, nezli mohli byt vysati do sucha, jako se skoro stalo Likkitovi...

Jo a protoze se kompletne meni vnitrni oblozeni lodi a sem tam i cela podlaha, muzete navrhovat nove barvy sten a hmm, kobercu a stropu :-D
1.10.2014 15:09 - Hunter
Tezka pest dopada na opancerovany trup az me donuti vyheknout. Uz davno jsem prekousl svuj posledni doutnik v boji a tyhle sramy a modriny uz ani nevnimam. Telem mi proudi bacta z davkovace umisteneho ve zbroji a stara se o zraneni, ktera by me mohla zpomalit. Mysl je prekvapive klidna, v rovnovaze, ve svem zivlu, skoro jako bych se pro tohle narodil. Usklibnu se.
Pohled stranou. Satek a Krida zase hazi granaty a tak se smyknu za Lovce, aby jeho zada byla k epicentru.
Bum, zase na zemi. Shazuju Lovce a pritom necham kratce zablesknout cepel svetelneho mece. Slusive mu trcela ze zad. Odkutalim se za nejblizsi bedny. Skrz kour takticky displej vykresluje dva posledni Lovce. Zenou se vpred a strili od boku. Maji stesti. Satkovi vybuch rozhodil jeho bedny a nez stihne skocit za dalsi, jedna ze strel ho posle k zemi.
Modre blesky mu prebihaji po tele a nuti svaly do krece.
Saham k boku a strilim z pistole z kleku. Strely se rozprskavaji o zbroj, jak rozklada jejich energii. Zacilim pod uzky pas na spoj u stehna. Vystrel se provrta skrz a posle Lovce k zemi. Davka od Kridy jeho pokusy vstat ukonci.
Posledniho sejme Ruka tou svou bazukou. Konecne sehnal nabity powercell a tak jej plne vyuziva.
Kdyz posledni nepritel pada k zemi, skrz kour je slyset jen praskani a prskani poskozeneho potrubi v podlaze. Svetla, ta ktera zustala, mrkaji nestalou energii a ja se rozhlizim po svem rotacaku. Je stranou u zdi, kam me naraz plne rozbehnuteho lovce odhodil. Nechavam si aktualizovat situaci na dalsich stanovistich a z prehledovych senzoru. Lovci si drzi od nas zase na chvili odstup. Zbyle tri pozice se take drzi. Dalsi vlna odrazena. Odhadem jsme jich vyridili kolem tri set. Ale za jakou cenu. Vytlacili nas daleko od zbrojnice a vetsina nasich vybusnin padla na zastaveni predchazejici vlny. Bojeschopnou mame uz ne ani polovinu jednotky. Palivo, to co nam zbylo, se snazime setrit na posledni obranu strojovny. Radiacni kontrolka, davno vypnuta, vsak v hlave pripomina, ze je vsude extremne zamorene prostredi. Jestli jejich utok do dvou hodin neodrazime uplne, prijdeme o vse. Mame uz 60 lidi na provizorni osetrovne kvuli akutni nemoci z ozareni. A dalsi pribyvaji extremne rychle...

Naboje, kde jsou naboje, ze zasob nezbyla uz zadna baterie to kulometu, pistole chrli posledni naboje z powercellu. Lightsaber a odhodlani, posledni dve zbrane. Jsem posledni, co stoji z cele barikady. Prestali si brat servitky a ted chteji vetsinu z nas alespon mrtvych, kdyz ne zajatych. Tezke kanony, co si na nas vzali nadelaly srot z nasich svarenych platu z duraoceli. Vpravo lezi Krida. Vybuch vymrstil kus oceli, co mu ciste usekla pravou ruku. Strikajici krev z pahylu znamena, ze mu bije srdce. Poposunu se k nemu a se zbytky sil se kratce soustredim. Alespon to zakladni, rikam si. Ruka v tezke rukavici se priklada do strikajici rany. Zivotni energie, vnitrni teplo prechazi skrz ni do jeho poniceneho tela. Zastavit krvaceni je hlavni a tak se Sila soustredi prave na to. Pretrzene tepny se stahuji, zily zuzuji a krev prestava tect ven. Je sice stale v bezvedomi, ale stale ma sanci.
Vycerpany pohled zpatky do chodby. Lovci prekracuji trosky a dva se dokonce krmi. Nemam z toho radost. Vubec z toho nemam radost.

V kouri se objevuje velka silueta. Je stejne vysoka, jako stihle obleky Lovcu. Tmave sedobila zbroj je nyni pokryta kluzkou krvi. Do koure a narku soucastek mucene lode se prida fialova zare. Hledi prilby podsviti chladne modre svetlo. Lovci se na chvilku zarazi a zameri se na novou hrozbu.
"Nejste be-jednicky, s vami mit slitovani nebudu"
Krvi zbrocene hledi vycisti vestaveny sterac a Dex se rozbehne primo mezi ne...
1.10.2014 18:57 - Leese Dailen
tony píše:
a na konci z né zůstal jen další téměř nepoužitelnej vrak.
Neco bych vam rekl, ale radsi zustanu zticha...

Jinak bohuzel toho 12. nemuzu neb jsem na akci mimo prahu. Posledne jste mrmlali, ze jsem nepouzitelny, tak to nebudu tlacit. Tyden predtim a potom ale muzu.
Sila s vami a tesim se na dalsi hrani.
2.10.2014 22:07 - Hunter
Tyden predtim je tenhle tyden... Takzeee, Tondo, Andreo, Wrigly, tuhle nedeli muzete?
3.10.2014 04:58 - tony
tuhle neděli mám 24ku :D
4.10.2014 11:17 - Hunter
Volal jsem Wriglymu, dava prednost slecne pred nami... Nechapu... Urcite mame s Tondou dohromady vetsi a hezci poprsi nez ona... Nu coz...

Takze dalsi hrani vypada na 19.10. v nedeli - muzete?

A k tomu dodam fnuk :-)
5.10.2014 06:33 - tony
19.10 to vypadá na hraní u Pavla pokud ostatní nebudou raději s holkou....ANDY!
5.10.2014 10:36 - Bleška
OMG OMG OMG OMG OMG LOL :D :D

Ok, toho 12. můžu, pokud by se sehnalo dost hráčů, můžeme ještě hrát :), i když se jede Velká Pardubická. Až takhle se obětuju :D.

Jinak 19. můžu stopro :).
8.10.2014 12:09 - tony
argh takže na 19 mi přidali noční.Nebude nikdo proti přejíždění?
8.10.2014 12:24 - Hunter
No, me to bude prudit, to prejizdeni, ale co uz...
Andy, k dispozici jsi na 12. jen ty a Tonda, takze to nebude. Bude to 19. v nedeli nejdriv u me a pak tedy u Tondy :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10816502571106 secREMOTE_IP: 18.218.168.16