Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
13.1.2015 06:43 - tony
ad1) stačí jedna datakarta na seznam lidí co nás mají rádi zbytek jsou povolené v lepší případě nepovolené cíle.(V lepším případě pro ně)

ad2)Myslím že s Marou jsme na tom celkem dobře ale mohu se mýlit.Tak jako tak jeden granát už při našich HPčkách je varování, i když ne tak předčasný jakbychom si přály.
13.1.2015 06:50 - Hunter
No, po poslednim pokusu na tema hazard area... :-D
Kdyz te to netrefi, udela to maly damage... Ale Dex ma DR 8 = maly damage moc nevadi :-) Dobre, dobre, stiplo me to za 1 hp... Nebyt bouracky v ponorce, tak jsem odesel skoro nezranen :-)
15.1.2015 08:28 - Bleška
Prej sonický granát! A pak by je dorazila pažbou své odstřelovací pušky! :D

A jinak souhlasím se všema novinkama :). 25. si nejsem jistá, uvidím, jak na tom budu, čekají mě poměrně náročné (pracovní) víkendy...
19.1.2015 14:18 - wrigley
pocitam s 25.1.
21.1.2015 10:51 - Elvid
zatím také počítám s ne 25.1.
21.1.2015 17:00 - Hunter
Prima, takže neděle u Tondy v práci platí :-)
Hehe, akorát koukám, že SW táhneme už od 22.5.2010 - to celkem ujde :-)
22.1.2015 18:02 - Hunter
Vystupuji ze stíhačky. V hangáru už stojí Rak Dol, helmu v podpaží a culí se. Buď má radost, že mě zase vidí, ale ten lehce provinilý odraz emocí v Síle napovídá, že je to kvůli další zničené věci. Poměrně hrdě prohlásí, že ty stíhačky dneska už nic nevydrží a rozpadají se strašně snadno jako zbroje… Káravý pohled, ale v duchu to nehrotím, jsem rád, že to přežili. Technika se dá nahradit, přátelé ne…
Dolévám si z dávkovače v kantýně vitaminový koncentrát do vestavěné čutory a odmávnu pozdravy od vojáků, co mají akorát večeři. Spokojeně se ládují steakem z Banthy a vydatně ho zalévají čajem z Dantoinských plantáží. Jo, je to dobré jídlo, ale pořád mě to nutí přemýšlet, jak se pak tváří v poli, když jsou jen na bojových dávkách. K obědu cihlička sice moc nadšení nepřidá, ale všichni jsme na to již zvyklí. Ve zbrojnici ještě vyzvednu náhradní popruh na demoliční batoh, co jsem roztrhl, když jsem ho cpal v rychlosti do stíhačky.
V hangáru akorát dokončují nakládání ponorek do našich dvou transportů. Nastupujeme spořádaně. Jediný kdo zase blbne je Rak Dol, ale to je tak nějak zvykem a chechot ostatních vojáků na společné frekvenci stojí za to. Konečně najde svou ponorku a přestane se cpát do cizích. Leesova zpráva nás poslala na planetu řešit obrovské ničivé miny připravené zatopit vězně v případě potřeby. Na taktické mapě jsme oblast rozdělili, určili si náhradní místa setkání a odlétáme. Fregata se zatím bude věnovat získávání dílů z křižníků.
Loď se zatřese, zhoupne to s námi i přes inerciální tlumiče a je slyšet rachot palby laserů. Pilot hlásí zničenou podvodní platformu, která se nás pokusila sestřelit. Rychle do vody, hlásím a pilot nás vysype dle připraveného scénáře. Od ostatních týmů máme k našemu cíli náskok. Úmyslně, budeme pak ostatním dodávat data k jejich vyřazení.
Pod vodou je sranda. Bublinky, vrčící minispeeder a klid. Asi si udělám dovolenou na Mon Calamari, až tahle válka skončí. Heh, co to plácám, určitě si po tomhle najdu jiný konflikt, kde zostřit mandalorianské schopnosti. Marnshara provádí průzkum základny a ta nová zelená. Kruci, už zase jsem zapoměl jméno. Budu jí asi říkat Zelda… Jo, Zora se jmenuje, myslím… Ehh… Tak jako tak nabízí přesun až dovnitř základny. Nasedám do ponorky k ní a jedeme. Svět se zkřiví jako při přestupu do hyperprostoru a pak náraz. Škubne to s námi a zůstaneme venku. Něco nám tam překáží, oznámí a tak nechávám Rak Dol, aby si hrála s mečem. Za chvíli jsme uvnitř a hrajeme si na demoliční četu. Pak na učitele, všechno natáčíme, sdělujeme postup a pak provádíme. Tak tak to dáme a podaří se nám zneutralizovat minu. Ostatní by to měli s návodem zvládnout také. Jestli ne, no, to určitě zjistíme.
Další úkol, zjistěte od vězňů, kde byli drženi. Dorážíme na menší ostrov v moři. Platformy se nás pokusí ničit, ale jsme připraveni a snadno je zničíme. Protože ale nevíme, jestli jsou na ostrově přátelé, nebo ne, nebo například další ukryté obranné systémy, nabírám rychlost a doslova vyletím z vody. Sprška vody, repulsory naplno a hladké přistání. Nikdo po mě nestřílel. Jsem překvapen. A trochu zklamán, ty platformy se nedají za hrozbu snad ani považovat. Ne pro mě. Ne s touhle zbrojí, schopnosti a výbavou. A to tu mám i další z klanu. Ve zbroji se ušklíbnu, bláhový jest ten, kdo Mandaloriana dráždí.
Místní jsou zubožení, ale jinak v pořádku. Podvýživa, nedostatek čerstvého ovoce, lehké odřeniny a kožní problémy od slunce a soli ve vodě. Skenery ve zbroji pročesávají krajinu, hledají hrozby. Jejich těla zdobí implantáty a nejistý přístup změním na výhodu. Vyžádám si velitele, seznam členů a pak prohlédnu implantáty. Vstupují zdá se do mozku a nervové soustavy. Hmm, bylo by dobré to pak doprohlédnout.
Ostatní jim dávají své potravinové příděly. Nedávám jim žádné, jsem připraven je ošetřit, kritické stavy ale nemají. Pomůžu několika zásobami pro nemocné a pomůžu s plánem léčení, ale jinak své zásoby držím přísně pod dohledem. Prioritou mise není zachránit tyhle, ale ostatní členy Adry. Sekundárně, pokud vše půjde dobře, pak ano. Navíc máme kritické časové okno před předpokládaným příletem posil. A pokud bychom tu uvízli, protože Fregata bude zatlačena, budeme ty zásoby potřebovat. A těmhle nijak zvlášť nepomohou, potřebovali by několik kilo zásob, aby se to projevilo. Balím medkit a dávám rozkaz k odchodu.
Bublá ve mně přesvědčení místním Quarenům zatopit za to, že nechávají ty muže takhle trpět. Ale to bude muset počkat. Navíc si realisticky uvědomuji, že by to nikam nevedlo. Nejsem separatista, nebudu popravovat civilisty jen proto, že jsou to zbabělci, nebo že tolerují takové věci. Nejsou to Mandaloriané. Sice si nezaslouží lítost, ale ani hněv a pomstu. Vyrážíme směrem k nejbližšímu městu směrem, ze kterého vězně sem údajně přivezli. Leese mezitím pracuje na potvrzení místa laboratoře, či základny, ze které je odvezli. Tam by snad měli být členové Adry.
Město na podmořské vyhaslé sopce a uvnitř sopky laboratoř, či základna. Navíc k dispozici Fregata s dvěma podvodními super torpédy. Plán přístupu, návrhy ostatních, končíme u přímého útoku. Došla mi trpělivost, prvního separatistu, kterého potkám, zabiju. Mračím se a postupuji vpřed. Nastavím komlink v ponorce na všesměrové vysílání a oznámím, že oblast s městem je nyní v jurisdikci Projektu Daidalus a hrozí jí okamžitá zkáza 5. stupně. Všem civilistům se nařizuje oblast evakuovat. Kdokoliv zůstane je považován za regulérní vojenský cíl. Temně si přeji, aby tam nějací Quareni bláhově zůstali.
Elektrotunel. Jasná cesta dovnitř dle plánku od Leese. Akorát probíjí energií. Kompenzátory ve zbroji spokojeně hučí a dobíjí repulsorové baterie. Miniponorka to ale nezvládne a vypne se pod tou smrští iontové energie. Mě silné stínění chrání a repulsory na zádech nesou zákrutami v tunelu. Ostatním hlásím, že se to projít dá, ale že jim to vypne ponorky, ať je proto nechají venku. Nečekám na ně. Zlost ve mně stále bublá. Skoro cítím temnou energii blesků v konečcích prstů. Blastdorové dveře neodolají světelnému meči. Postupuji do nitra. Bezpečnostní místnost, křižovatky, hlavní hala se stovkou, možná i víc těl v bioválcích. Nařizuji plošný průzkum, rozdělit a zlikvidovat. Zlost roste, je to všechno technologie z Kamina. Ti vytáhlí bastardi jsou i za tímhle? Skoro cítím, jak se ten jejich křehký krk láme v mé rukou. Představované lupnutí obratlů mě uspokojuje. Procházím kontrolní místnost, horní patra, klušu. Energie mám přebytek, chci někoho zabít.
Síla tomu asi chtěla, že na nikoho nenarazím, postupně vychladnu. Stále cítím přítomnost Temné strany Síly, stále cítím energii nenávisti v prstech, ale už to není tak naléhavé. Když potkám ostatní v laboratoři, kterou chrání tři speciální droidi, nenávist mě přejde. Nahradí ji tichá rozhodnost. Smrtelná, chladná, efektivní.
Překračuji trosky a vrážím do další místnosti, co bránili. Asi šest Quarenů a vědec z Kamina. Dva kroky a jsem u něj. Těžká pěst dopadne na jeho křehkou hlavu a já si zpomaleně vychutnávám, jak se otáčí, vzduchem letí sliny a on se v otočce odporoučí k zemi. Překvapivě se začíná sbírat a tak dostane ještě jednou. Už nevstává. Cítím se dobře, spokojeně. Tohle mi stačilo. Otáčím se ke Quarenům, je čas na pár otázek a vypadá to, že jsou v náladě horlivě odpovídat…
22.1.2015 20:13 - Bleška
Já pořád netuším, jestli budu nebo nebudu moct. V plánu je lyžovačka, ale to hodně záleží na počasí.
23.1.2015 12:44 - Hunter
OK Andy, uvidíš. I tak je nás dost na normální hraní, takže hrát budeme :-)
24.1.2015 20:19 - Bleška
Ok, já se tentokrát nezúčastním :). Lyžovat sice nebudeme, ale je to jeden volný den zase po 14 dnech :). Tak si to užijte :).
26.1.2015 10:47 - Hunter
Další hraní bude v neděli 15.02., u mě, udělejte si čas :-)

Dailen industries převzaty! Nejvyšší kancléř slibuje zastavení podpory teroristů!
Leese Dailen, majortní vlastník a ředitel společnosti se vyjádřil, že podporuje Republiku a dokázal to návratem z tajné mise na záchranu Republikových vězňů, na kterých Separatisté prováděli pokusy.
Je toto načasování náhodné, nebo se jej snaží očernit Separatisté? Nejvyšší kancléř Palpatine nám k tomu řekl. "Pan Dailen je velmi aktivní osoba, která brání zájmy Republiky i s nasazením svého života. Bohužel proto není přitomen tomu, když je jeho továrna zneužita teoristy. Považuji naší přítomnost za nutný krok, kterým se mu Republika odvděčí. Nemůže být na všech místech najednou a potlačit tuto teroristickou hrozbu. Proto zajistíme i jeho jménem, aby se nemohla opakovat! Pro stabilnější a bezpečnější Republiku!"
26.1.2015 19:50 - Bleška
OK :)
2.2.2015 09:55 - Hunter
Tondo, Wrigley, Michale, pocitate s touhle nedeli?
2.2.2015 10:45 - wrigley
pocitam s touhle nedeli
2.2.2015 17:23 - tony
ok počítám
3.2.2015 16:55 - Elvid
Původně jsem počítal, pak jsi psal 15.2., takže zase ne, ale zatím nic nemám, takže teď asi opět ano...:-D
3.2.2015 16:59 - Hunter
Hups, dík, tak to jsem si vážně nevšimnul, že je o týden méně :-)
Ehm, ehm... Kdo tohle organizuje... Ehm, ehm...
Takže tahle neděle (08.02.) platí a Andy, dej vědět, jestli můžeš :-)
3.2.2015 17:11 - Bleška
Mno, tuhle neděli ne. Tu další můžu.
4.2.2015 11:23 - Hunter
Škoda Andy... Tak jako tak hrajem :-)
Jak jste na tom s časem týden na to? Budete moct taky? Aby si Andy zahrála :-)
Aneb tuhle neděli ano a co v neděli 15.2., budete moct taky?
6.2.2015 07:52 - tony
:)
Takže tu 15.2můžu a tuhle taky zatím tedy počítám s oběma a oběma u Pavla

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.093826770782471 secREMOTE_IP: 3.145.166.7