Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
8.2.2015 08:31 - Bleška
15. můžu :).
8.2.2015 22:45 - Elvid
Tak nakonec zápis, dokud to mám jakž tak v živé paměti i vzhledem k předpokládánému brzkému hraní...:-) (A alespoň příště nebudu muset použít vlastní FP na odstranění DP, kdyby k tomu náhodou - teď už cíleně - došlo. O:-))

Vracejí se z tiskovky. Už i ke mně pronikly nějaké zprávy ohledně toho, že Leesovi zabavili továrny a společnost. Zavřel se v kajutě a vyřizuje nějaké hovory. Trochu zjištuji, co je to vlastně za společnosti. Po chvíli přichází a říká, že se potřebuje zastavit na Corusantu, ale radši s diplomatickou, abychom tam byly brzo. Fregata nás má následovat a jsou domluvená kontaktní místa. Zároveň se zmiňuje o zavření poboček, jakéhokoli managementu. I mimo planetu Baldora. (A někdo vybírá jeho účty.)
V diplomatické lodičce koukám Leesovi přes rameno a studuji aktuální mapy trasy, které stáhnul. Ctěl tam být co nejdřív a nevidím důvod, proč tomu nezkusit napomoci. Zrovna se otáčí, aby nám sdělil, jak ta cesta bude dlouho trvat, když se mi podaří se napojit na sílu a otevřít vesmírnou zkratku skrze sílu. Jsme u obvyklého přístupového místa ke Corusantu.“Chtěl jsi tu být rychle, tak se zadařilo.“
Chvilku musí vysvětlit, že přehlédli náš příletový vektor a už pokračujeme k planetě. S Marnsharou nás vyhodí v okrajové čtvrti a pokračují na setkání. Radši si vezmu pistoli. Sice s ní moc neumím, ale v této čtvrti to bude asi obvyklejší věc, než neozbrojená žena. Spolu zjiš%tujeme informace o tom, co se konkrétněji stalo v době zavření pobočky. Těžko tu můžeme zjistit jiné informace o tom, co se děje ve skoro reálném čase.
Po hodině objevíme, že ji obsadila hlídka bezpečnostních klonů a po chvíli odvedli všechny zaměstnance v poutech kam si jinam pomocí vznášedel. To toho moc nebylo. Po nějaké době se ozve Leese s Rak Dol a vracíme se na místo setkání. Dorazí o něco později, prý problémy s odletem a sabotovaný motor. Radši se připravím, kdyby se vyřadil i druhý, abych nás mohla zkusit někam přenést, nebo dát alespoň víc času na řešení. Naštěstí se už nic neděje.
Pokračujeme na jinou planetu se zastávkou na Alderanu. Příjemná planeta, ale stejně jak Corusant, tak mi nic neříká. No, nebudu si kazit tyto okamžiky.
Druhý den pokračujeme na schůzku se senátorem. Jedná se o vesmírnou stanici v blízkém sektoru. Poměrně zakódované zprávy ohledně setkání, ale nakonec se s ním setkáme. Má nějaké vnitřní informace. Jak to probíhalo, že kmeny zmizeli, zmizel trezor s plány a patenty, apod. Po chvíli se k nám připojí i bývalý senátor za Corelii, že jsme tam vítaní, když budeme potřebovat.
Pokračujeme na místo, kam by měl jít ředitel Leesovi společnosti v případě problémů. Rak Dol si schová meč, je tu na Jedie vypsaná odměna 1M kreditů. Já si neberu pistoli, stejně jak na Alderanu nečekám, že bych ji tu potřebovala a alespoň se na mne tak nezaměří pozornost. Na určeném místě opravdu objevíme jeho ředitele s potvrzením, že radši vybral účty a zároveň je tam vrchní velitel bezpečnostni. Doupřesňují nějaké podrobnosti a mají zájem o zabezpečení lidí na dané planetě. O ldii v pobočkách by dle Leese mělo být již postaráno. Řekl o tom nějaké jiné senátorce.
Vracíme se. Když jsme kousek od brány k přistávací plošině, objeví se palba. Přichází nečekaně z horních pater. Udělám automatický úkrok stranou, ale jedna střela mne zasahuje. To k tomu, že se tak vyhnu problémům. J Rak Dol oplácí střely, ale míjí se účinkem. Jsou dobře schovaní. Leese se vydává k bráně a já také. Na druhou stranu, dál od Rak Dol, na kterou se teď soustřeďuje palba, ale vše pohlcuje jisření síly, které ji objímá, jako náruživá milenka.
Asi je to přestalo bavit a shazují termílní detonátory přímo na Rak Dol. Vyšlehne pořádná vlna, která Rak Dol nic neudělá, ale mne slušně ožehne, protože jsem v dosahu. Pořádná bolest. Bojím se. Zuřím. Chtěla bych je zabít, ale jsou daleko. Všechny tyto pocity se mi mihnou obličeje a v držení těla. Načtěstí se brána začala otevírat a tak zdrhám skrze ni. Nevím proč, ale nějak se v tuto chvíli nemohu pořádně soustředit na otevření prostoru do bezpečí nebo k nim, abych je mohla zardousit.
Leese mne hned následuje a proběhne okolo mne na rampu. Tam se otočí a zamíří na mne svou zbraní, ať se zastavím. Jsem překvapená, ale počkám. Zároveň provedu dechová cvičení a trochu se zklidním. Už mne tolik nespaluje zuřivost a hněv. Ohlédnu se zpátky a pak se optám: „Co se děje?“
„Co jsi tam udělala?“ Optá se Leese.
„Dost mne zranili, tak jsem proběhla skrze otevřené dveře k lodi. Co je za problém?“
Leese opatrně shází a vypadá už také klidnější. „Promluvíme si později an lodi.“ Náhle přiletí stíhačky. Pospícháme po rampě dovnitř, když se transportér překloní z plošiny a padá, aby se vyhnul dalším střelám. Leese v pohodě probíhá dovnitř, ale já se sotva držím na rampě, než mi jeden z klonů pomůže dovnitř.
Po chvíli je to vyřízené a nabereme Rak Dol se spoustou cigaret a drobných. Na Leese je prý také odměna 200k. Strážce plošiny prý poznal Rak Dol a chtěli si trochu přivydělat.
Na lodi odbavujeme nějaké zboží, když Leese odvedou jinam nějací kloni.
Později zjistíme, že jsou z rozvědky a přidávají nějaké další kousky skládačky s místem, kam byl pravděpodobně přesunut trezor s patenty a plány an bezpečné otevření. Vydáváme se tam a já se dovídám, že jsem je zranila a prošla tou bránou, než byla úplně otevřena. Koukám na ně překvapeně, ale automaticky to nezavrhuji. Omlouvám se s tím, že si musím jít zameditovat a pokusit se to blíže, zpětně prozkoumat, co se vlastně stalo. Rak Dol mne dovede do chrámu, kde mi s meditací chce pomoci. Nechávám jí. Určitě to neuškodá a sama se ponořuji k prozkoumání těch událostí. Když si to zpětně přehrávám s přispěním síly, teď již zbavená emocí a v klidu, tak si uvědomuji několik věcí. Po těch zásazích jsem byla tak zničená, že jsem se obalila těsným pláštěm ze síly, který mi zaručoval volnost pohybu. Díky tomu mi pak hlava a horní část těla prošly bránou i když nebyla ještě úplně otevřená. Zároveň si i uvědomím, že jsem se obalila ještě druhou vrsvou, která by se dala spíš přirovnat k plamené bouři, která se okolo mne rozpoutala a ovlivňovala okolí. Část mého vzteku prosákla díky síle na okolí a způsobila fyzickou bolest Leesovi a Rak Dol. Teď si uvědumuji, jak Leese zkřivil tvář. Proč jsem to neviděla předtím? Sice jsem byla dost otřesená, ale jen to by snad nestačilo. Tady. Byla jsem pohlcená i druhou stranou síly, která se živala mou zuřivostí a posilovala tak tok síly na novou úroveň. Bylo by tak snadné z tohoto zdroje čerpat, ale už jsem s ním musela přijít do styku dříve, takže se mi ho podařilo brzo podvědomě uzavřít, když nebyl žádoucí. Asi proto ke mne Leese přicházel opatrně, ale to už jsem se ovládala. Teď už si to naštěstí uvědomuji a nebude mne to moci tak překvapit.
Zýroveň na mne zůstal temný stín. Jakoby mne to stále lákalo k nasávání tohoto pramene síly a jeho podpoření mými vlastními emocemi. Dávám tomu dostatek času a rozjímám o tom, až nacházím opět vnitřní vyrovnanost a naučené pochopení, že síla se neskládá jen ze dvou stran, ale je tvořená celou duhou a vše je tak v souladu se vším. Ta základní pravda, kterou Jediové ze svého úzkého pohledu jen z jedné strany nechápou, nebo to alespoň nedávají najevo.
Pak se proberu a ještě jednou se ostatním omluvím s tím, že teď už to mám pod kontrolou a příště mne to nepřekvapí. I kdybych si nepamatovala na jinou „temnou sílu“, kterou bych mohla ovládat, protože jsem si tím i připomněla vábení čisté síly násobené pomcí přispění vlastních emocí.

Na jednu stranu jsem ráda, že něco takového umím a mám možnost použít, ale na druhou stranu to je něco, co se musí používat s rozmyslem a tak bych se měla stále spíše spoléhat na svůj šarm a nevinnost. Ke všemu mi to ve vesmíru stejně nepomůže. A zatím se nejlépe cítím při meditaci, nebo v pilotním křesle jakékoli lodě. Až bude čas, musím si zalétat s našimi piloty, ať si prozkouším je, vlastní schopnosti a trochu se v tom potrénuji a zabvím přebytečného stresu a napětí.
8.2.2015 22:46 - Elvid
A alespoň nějaké kratší shrnutí pro Andreu, když už jsme jí neshrnuli minulou část, i když je to omezeno na události okolo Zory. O:-)
9.2.2015 07:48 - Hunter
Dík :-)
Planety: Balmorra a Alderaan :-) A +1 fp...
15.2.2015 13:32 -
http://www.serialycz.cz/2012/05/fs-01x0102/
17.2.2015 17:15 - tony
Tak okázalé převezení sejfu na jinou planetu nemůže být nic jiného než past.Nikomu to ale nevadí a tak s pokrčením ramen vyrážíme pro Leesovu kasičku.Jakmile dorazíme na místo vyrážíme na průzkum stanice a nacházíme krásný dupačky,Manshara pak najde ještě krásnej keldorskej kočárek.Když víme kde je kasička uděláme rychlej plán a vyrážíme do akce.Samozřejmě to byla past a aby toho nebylo málo republiková armádní rozvědka která se nám chce pomstít si na nás najala tři skupinky separatistickejch žoldáků.Sabaoti plus droidi plus Amébní mandalor plus rytířka se kterou si to chci vyříkat.Netrvá to ani 15 sekund a padám na zem a před očima stmívání.Jakoby z dálky slyším krásný mužský hlas Bello miluju tě." a potom spánek během kterého se snažím silou své vůle ochránit dítě.Když mi znovu pustí světlo nesou mne ze skladiště a na stanici někdo útočí jak se ukáže jsou to tři republikové aklamátory a mne přepadá děs a hrůza kterou rozdejchávám celou cestu spět.
18.2.2015 13:24 - Hunter
:-) Tondo +1 fp...
Další hraní v neděli, 1. března - mrkněte se do kalendářů a Wrigly, myslím, říkal, že bude strašit ve Španělsku... Tonda hlásil denní, takže asi u něj (ideálně pokud si z ní uděláš 24 :-)
21.2.2015 20:30 - Elvid
Tak 1.3. to nevidim...
Dnes jsem byl na firemním turnaji v badmintonu a nějak jsem špatně došlápl (na předěl stěny a podlahy), takže mám na 4 týdny sádru a nemám nohu zatěžovat. Mám i brejle, tak pak uvidím, jak to bude třeba toho 8.3., nebo později, ale zatím se mnou nepočítejte.
Předpokládám, že bych pak mohl přijít, ale alespoň z počátku a do kontroly to nechci moc hrotit. O:-)
22.2.2015 11:00 - Hunter
Noha se ma pouzivat vzdycky - mozna odlehcovat, ale chodit musis... Mamca kdyz mela zlomeninu steheni kosti, tak po operaci hned treti den ji nutili chodit... Sice ne daleko, ale stejne... A ty mas dobry tyden navic :-) Takze zadne brblani a doraz :-) A bryle v nicem nevadi, aspon nas uvidis lip (coz v pripade Andrey je dobra vec, v pripade Tondy kamaradsky nekomentuju :-D)...
22.2.2015 13:43 - Elvid
*berle...O:-)
23.2.2015 21:40 - Elvid
Uvidím, zatím s tím spíš nepočítám...chůze s těmi berlemi není jednoduchá.
A on je trochu rozdíl, když ji máš používat a nutí Tě chodit, a nebo, když máš nechodící sádru a právě na tu nohu nesmíš došlápnout...(nějak odštípnutá kost z nártu a nějaká další doktorská hatmatilka...:-D)
24.2.2015 09:28 - Hunter
:-) Tak se rozhodni Michale, nedelni hraji stoji totiz na tobe - Wrigly je na te dovolene ve Spanelsku...
24.2.2015 13:57 - Elvid
Osobne bych to o ten tyden posunul...to treba bude mit Tonda 24, nebo nic a alespon to bude i jen na jednom miste. A alespon dostane ta noha vic casu nehlede na to, ze ke konci pristiho tydne s tim chci zkusit dojit do prace, takze se pak mohu vyjadrit presneji, ale hadam, ze to bude ok, jen musim pocitat s vetsi rezervou na tramvaje, protoze ta rychlost presunu je ted horsi, nez za Likkita :-D. (I když mi spíš vadí že při tom přesunu nemůžu nic držet.)
24.2.2015 20:26 - Bleška
Mno, já můži 1.3., můžu snad i ten další týden, to jest 8.3., pak jsem 14. a 15. na horách, 21. - 22. budeme malovat, další víkendy vám neřeknu, protože se nejspíš budeme stěhovat a tak, ale netuším, jak to tedy bude nebo nebude :).

Michal: Já si říkala, co mají brýle společného s tvojí odštípnutou kůstkou :D. Jinak držím palce, vím, jak to o těch berlích není jednoduché :). A přeji brzké uzdravení ;)
25.2.2015 23:14 - Hunter
Chitin a klystýr, to by vám, bando pomohlo!
OK, takže tento týden nic a snad tedy příští - Tondo, jak jsi na tom s časem v neděli 08.03.? Aneb zablokujte si jí a Michal si sežene odvoz, kolečkové křeslo, nebo funkční nohy :-)
26.2.2015 02:34 - tony
zatím to vypadá že 8,3 mám volno.
26.2.2015 21:39 - Hunter
Prima, tak se na vas budu tesit :-) Wrigly je, myslim, stale ve Spanelsku v te dobe, takze bude moznost si konecne poradne zaradit... Aneb soutez o jakou lod se prijde tentokrat :-)
27.2.2015 19:04 - Bleška
Fregata?
7.3.2015 07:05 - Bleška
Tak zítra hraní asi nedám... byt nám konečně spadl do klína, takže začíná první kolečko zařizování.
7.3.2015 10:36 - Elvid
Tak doteď jsem s tím zítřkem počítal, že tam tedy nějak dopajdám, ale teď nevím, co znamená slovo "asi", jelikož ve třech se hrát nebude...tak nejlépe večer bych to rád věděl určitě, jak to s tím zítřkem bude. O:-) Dík.

PS: Tak chodící sádru mít nebudu, ale už si alespoň nemusím večer píchat injekce (mám prášky) a rentgen vypadal, že už je to asi taky zahojené. (Přes sádru to prý není moc poznat. :-D)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.080773115158081 secREMOTE_IP: 18.191.157.186