Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
24.8.2015 17:22 - Elvid
Čau, pokud se nepletu, tak v sobotu můžu.
28.8.2015 08:17 - Hunter
Neb nikdo nepsal, ze nemuze, pocitam s hranim v sobotu, klasicky 13:00 u me doma :-)
30.8.2015 16:58 - Leese Dailen
Superman vs Darth Vader
30.8.2015 19:31 - Bleška
Lol :D
31.8.2015 10:04 - Hunter
Jj, ta serie vtipu je dobra :-)

Dalsi hrani - sobota, 12.09.

Byl level up! Konecne! :-D Takze poprosim se podivejte na sve denicky, neco vyberte a zaslete mi aktualni pred samotnym hranim.
A poprosim, aby nekdo (klidne vic z vas) sepsal Tondovi, co se delo minule...
31.8.2015 10:28 - Hunter
Dexuv briefing k posadce, pul dne po doreseni krize v sektoru Dagobah.

“Vitejte. Jak nekteri vite, podilime se na Projektu Daidalos. Je to zpusob jak nabidnout bratrum prostor na zachranu a moznost volby. Aby ti, kteri se rozhodnou dale jiz za Republiku nebojovat, mohli odejit a zit svobodne. Skupina je vsak v poslednich tydnech cilene nahanena Republikovou vojenskou rozvedkou. Navic se jiz Separatiste poucili a take se na tuto skupinu zameruji. Vojaci se totiz naucili sebezasobit pomoci prepadani mensich Separatistickych zakladen a konvoju.
Kvuli tlaku, ktere tyto dve mocnosti vyvinuly se musi neustale presouvat a ztratili puvodni kolonii, ktera mela byt domovem. Je nacase jim najit jiny, trvalejsi domov.” S tim Dex zapina holoprojektor, nad kterym se vznasi soustava Mandalore. Dex pichne prstem do jednoho z mesicu otacejicich se kolem hlavni planety.
“Treba takovy neosidleny Dxun. Momentalne je soustava pod kontrolou Kmenu. Zaroven vsak Mandalore neni soucasti armady Republiky, protoze si zachovava svuj status neutrality. Kmeny sice neutralni status meni, ale tady prichazime na radu my. Myslim, ze je nacase vsem predvest nase vyjimecne presvedcovaci schopnosti a vybojovat si novy domov. Souhlasite?”
3.9.2015 19:28 - Bleška
Navrhuji poslat Leese. Stačí, aby se zamračil a všichni ještě rádi zahodí zbraně a utečou :D.
4.9.2015 09:12 - Hunter
"Pssssshhhh" - Dex si prave otevrel okno na Fregate...
4.9.2015 14:26 - Elvid
Po lehké přestávce v řešení kdo, kde, kam kdy něco poslal a s brečící Rak Dol, že jí nezbyl ani jeden plyšový medvídek na hraní, se s námi spojil Jedi na bombardované planetě. Přesněji volal kohokoli, ale holt měl dosah jenom na nás. Posílal žádost o vyzvednutí během planetárního bombardování před kterým, oproti Rak Dol, uskakoval a utíkal a zároveň nám zaslal koordinátu zdrhajícího dvojčete směřujícího na Dagobah.
Leesovi se tam moc nechce s pochroumanou fragatou a ono asi moc nikomu si to rozdat s letadlovou lodí republiky. Proto přechází na plán B - vykecat si cestičku skrze Jediskou byrokracii. Po několika minutových rozhovorech s droidy a knihovnicemi je přepojen ke generálovi přímo na bitevní pole, kde zjišťuje, že se o to momentálně také nemůže postarat. Takže po delším rozhovoru se podíváme na souřadnice a spojíme s piráty, které se nám podaří přesvědčit, aby Jediho sestřelili a s letadlovkou pomohli.
K našemu překvapení tam ale nikdo nezbyl, tak ho letíme vyzvednout. S ním se pak vydáme pokračovat v honičce za jeho dvojčetem. Snad to není obráceně...
Cestou se ho také snažím přesvědčit, že jeho způsob nahlížení na sílu je špatný...že síla nemá jen dvě strany, ale celou škálu, o kterou se opírá a pouze kvůli specifickému, surovému použití bez znalosti konkrétních principů se jeví jako světlá a temná. Přitom to není síla samotná, ale jen pohled uživatelů síly. Už přilétáme, tak třeba příště.
Sestřelili ho. Letíme prohlédnout trosky. Rak Dol si jde zaplavat do bažiny a po chvíli se objeví i s obřím plazem ve vzduchu, který je do ní zakouslý. Otáčím loď, ať si pohled užijí i ostatní a opatrně k nim zacouvám. Asi chtějí vidět Rak Dol tancovat, že slyším i střelbu. Že bych to otočila zpět? Ale pak tam zas nebude ta střelba pro tancovačku. Nu což, tak počkám, ať se baví alespoň oni.
Po skončení vyzvedne Jedi trosky s hádky, které ve vesmíru zlikvidujeme. Tady není, ale cítíme ho z jiného místa na planetě. Letíme tam. Není, kde přistát, tak udělám trochu prostor. Je v nějaké jeskyni a venku čeká skůtr.
Slyšíme křik od přivázaných obětí. Brzo nás napadne a my s ním ve tmě vedeme souboj s občasným odbíháním za vycucnutí obětí. Nějak ho nemůžu trefit. Vždy jsem si jistá perfektní ránou a on tam nastaví meč. Kde mám alespoň stíhačku, ať se zkusí vyhnout její střelbě.
Po skončení odcházím připravit loď a poslat zbývající klony na pomoc s odtažením těl. Dojde ještě k nějakému vyhrocenému konfliktu mezi Jedim a Marnsharou, jak zjišťuji později. Málem se prý zabili kvůli sithským artefaktům.
Leese nás informuje, že před naším srazem to dvojče aktivovalo překvápka ve vodní nádrži. Ptám se, zda mám skočit s transportérem (Rakdůlí mor by mohl být dost nebezpečný a ohrožuje všechny na planetě i mimo) a odpověď je, že budeme potřebovat větší sílu. OK. Až vylezeme na fregatu, okamžitě skáču k Ginu. Na lodi se spustí poplach, ale rychle se to vysvětlí a letíme jim na pomoc. Podaří se nám to zastavit, ale na sousední planetě Tonic to propuklo ve větší míře. Když se tam dostaneme, tak si s pirátskou pomocí hrajeme s letadlovkou, než přiletí republiková armáda a minimálně letadlovku, i hlavního město, kde propukl mor, smázne.
Stihneme z ní eště stáhnout data. Kapitán a většina důstojníků měla také červíčka. Radši mizíme pryč.
7.9.2015 11:03 - Hunter
Heh, to je zapis :-) Tak +1 fp, Michale...
A rad bych podotkl, ze je to Raghouli mor, ne Rakduli... Rak Dol s tim nema oficialne nic spolecneho :-D
Planeuje nekdo na sobotu nebyt? Hrat se bude u me, 13:00...
7.9.2015 18:31 - Leese Dailen
ja planuji byt +- ve 13h u tebe :-)

Jediove uz me zacinaji opravdu stvat. Nejdrive nejsou schopni ani rict, ze Sentinelove, ithoriani jsou dvojcata, neproveri mozny unik infomaci, ktery jim nahlasim a pak si jeste nejsou schopni ani proverit vlastni lode, natoz zachranit jedie...
Po nouzovem volani z planety, kam se vydal nas mily sentinel a kterou aktualne bombarduje rozvedka jsme vymysleli plan poslat tam piraty. Rak Dol nejdrive totalne zmatla jejich velitele i bez Sily, ale jakmile jsem zminil o jakou planetu se jedna, najednou byli docela napomocni. Jeste jsem je upozornil na temneho sentinela, ktery se blizi k Dagobahu a at ho klidne sestreli.
Bombardovani ale mezitim skoncilo a tak jsme jen vyzvedli svetleho sentinela a vyrazili k Dagobahu. Tam jsme ujistili, ze napachal trochu skod a nasledne byl skutecne sestrelen na planetu. Jeho vlastni dvojce ho nebylo schopne v Sile najit! A tak jsme se orientovali podle zaznamu padu stihacky, az jsme dorazili k troskam. Po nejakem tom laskovani Rak Dol s mistni faunou jsme nalozili par dalsich Raghulich larev na zniceni a konecne se nam podarilo najit, kam ten temny zmetek zmizel. Priblizili jsme se tedy k nejake jeskyni a vlezli do jeho ocekavane pasti. Jako obvykle s touhle chaskou se nejdrive schovaval a delal fory, behem cehoz jsme zjistili, ze si pripravil obeti na vysavani zivotni sily (o tom se nam cestou laskave jeho bratr zminil). Kdyz jsme zacali prvni odrezavat z korenu, vyskocil ze tmy ithoriansky bubak a zacal si s nama hrat na honenou. Bylo to znacne otravne a navic se porane nedala koncentrovat palba. Diky tomu a poctu pripravenych obeti vydrzel docela dlouho a dal nam co proto. Bez Rak Dol, ktera se lecila z pokousani mistni potvorou, jej nikdo nedokazal udrzet na miste. Zora se tam dobu svijela v nejake sve vizi a svetly ithorian si skoro celou dobu hral s jednim raghulem, takze take moc nepomohl. Zato kdyz se dobojovalo, tak se do toho vlozil poradne. Zacal mektat nejake jedijske zvasty o tom, ze mu vsechny ty sithske veci mame odevzdat s tim, ze mu patri. Souhlasil jsem s predanim mece jeho bratra, ale on si nedal rict (zjevne mu to misto lezlo na mozek) a tlacil dal, az dokonce zautocil na Mansharu. To uz jsem nevydrzel ja a dal jsem mu na vybranou, zda chce ty artefakty nebo svuj zivot. To zbralo a po nejakych jeho vymluvach sjme vyrazili ven. Manshara si nedala rict a provokovala ho dal (mozna to na ni melo take nejaky vliv... hmmm) az znicil nejake dalsi sithske veci, co nesla. Na tech vecech mi nezalezi, ale stve me, ze zabavil holocron. Nabadam ho ke klidu a ze si o tom promluvime pozdeji, ale asi me prokoukl a odmita s nami odletet na fregatu (kde bych mu ty veci samozrejme zabavil). Seda na speeder a rika, ze si cestu z planety nejak najde. Kdyz odletame, tak behem predavani prezivsich "obeti" davam mistnim k dobru, ze se tu potuluje a at ho klidne sejmou. Stejne je dost mozna uz taky za hranou.
Z pocitace mrtveho sentinela jsem zjistil, ze stihl odeslat nejaky aktivacni klic na Dzinskou vodni nadrz. Spojil jsem si to s jejich nedavnou zadosti o pomoc a tak jsme se tam vydali. Zora nelenila a bez varovani skocila s celou fregatou do systemu Dzinu, coz je sice chvalihodne, ale ani ja, ani Dex jsme z jejiho postupu nebyli nadseni. Raghuli mor byl zjevne vypusten uz pred par hodinami a tak jsme zacali vykladat tezsi techniku na zamezeni jeho sireni. Nastesti se to podarilo docela rychle a bez prilisnych ztrat. Jak jsme prai dokoncovali, prisla zprava z Tonicu, ze tam to propuklo taky, ale nikdo to nezastavil. Kdyz jsme k planete dorazili, jiz nebylo moc s cim pomoci, krome evakuace nenakazene populace. Do toho se zacal michat nam jiz znamy republikovy kriznik, ktery zacal odstrelovat vsechny evakuacni lode. Pirati prisli vhod a zachytili hlavni vlnu jejich stihacek zatimco se nase fregata dostavala ke krizniku. Boj uz vypadal jednoznacne v nas prospech, kdyz dorazily dalsi tri krizniky, taktez s identifikaci vojenske rozvedky. Jejich velitel Tarkin oznamil, ze v ramci bezpeci republiky hodlaji planetu vybombardovat (jak pohodlne ke zniceni dukazu). nezbyvalo nez jim uvolnit cestu, ale aspon jsme zajistili nejaka data z porazeneho krizniku. Ukazalo se, ze byli ovladani temnym sentinelem a jeho cerviky, ale stale meli pristup ke komunikaci rozvedky. Lod jsme uplne znicili pri odletu pretizenim reaktoru, abychom meli jistotu, ze ji znovu nepotkame.
Nasledne jste naprasim Sentinela Jedium, kteri se alespon zvladli postarat o ten holocron (funguje to na ne jako takove kouzelne slovicko). Zato se ale postarali o to, ze na Mansharu byl vydan zatykac...tak ma ode dneska hold nove doklady.
V mezicase se mi z nich podarilo vytahnout, ze Sentinelove jsou specialni oddil jediu, kteri dokonce nespadaji pod veleni kanclere (jsou mimo vojenske slozky) a jejich ukolem je to, co za ne posledni dobou delame my. Navrhl jsem spolupraci, ale jsou prilis arogantni, takze odmitli (stejne je jich ale jenom par a jsou zjevne neschopni). Jediove se navic jeste prorekli, ze ty sithske veci nenici, ale schovavaji - kuprikladu ten sithsky holocron byl jejich a tomu temnemu sentinelovi ho proste pujcili... Budu skutecne muset zapracovat nad zajistenim techto nebezpecnych veci, ktere si Jediove schranuji... me by se mohly hodit.
Dalsi veci na poradu dne je vojenska rozvedka. Nejen ze Tarkin se zacina osobne vkladat do mych zalezitosti, ale take si doslapl na projekt Daedalos, ktery budeme muset lepe zajistit. Vyuzivaji zjevne sithske poskoky a diky jejich pozici jim to prochazi.
Jen premyslim kdo me stve vic, jestli sithti nebo jediove. Oboji melou nesmysly a jsou arogantni az na pudu...Skoro mi prijde, ze je to proste jedna a ta sama pakaz, ktera se jen neni schopna dohodnout, kdo je lepsi...
8.9.2015 10:33 - Hunter
:-D Diky Wrigly, parada! +1 fp :-)
13.9.2015 15:00 - Hunter
Prosim o zapis... ehm, ehm, Tondo?

Dalsi hrani 26.09., tj. v sobotu, klasicky 13:00 u me (Tondo, potvrd jestli u me, nebo u tebe v praci, dik :-))

Jo a krome Michala jsem nedostal aktualizaci denicku, mrknete na to a dodejte...
13.9.2015 19:39 - Elvid
Mne by se víc hodila neděle (v tom víkendu). Ta sobota nevím, jak budu moci...
14.9.2015 12:09 - Hunter
Ja v tu nedeli nemuzu, Michale :-)
16.9.2015 08:53 - Elvid
Tak se zadařilo přehodit tu druhou věc na neděli, takže bych měl mít čas...
17.9.2015 08:09 - TONY
v sobotu mám denní takže u mne
18.9.2015 06:43 - tony
Takže další planetární výlet.Hned po přistání doráží droidi aby nás přivýtali.Hrajeme si spolu i s nima na honěnou vhodně skombinovanou se schovkou.Nakonec to droidy přestane bavit a vybuchnou.Další procházka lesem skombinovaná s projíždkou na spídru a já si začínám myslet že tyhle odpočinkové mise by měli být častěji.Nakonec se uvelebým kousek od vchodu do základny a odpočívám zatím co kočka vedle mne se stočí do klubíčka a přede.
18.9.2015 10:09 - Hunter
Lol Tondo - na +1fp by to ale chtelo neco delsiho :-D Tohle uz je moc kratke, neco pridej, treba interni hloubani nad smyslem tehotenstvi v radu Jensarrai :-)
18.9.2015 14:05 - Leese Dailen
ok budu

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.079609870910645 secREMOTE_IP: 3.144.230.82