Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
20.9.2015 10:34 - Elvid
Konečně se mi podařilo dosáhnout toho, o čem mluvil. Podařilo se mi sáhnout na sílu z úplně jiného úhlu pohledu, což mne zároveň i dalo další možnosti, jak lépe ohnout a zhustit prostor a čas. Sice jen okolo sebe, ale pořád je to alespoň nějaký začátek. Ke všemu to zvládám s čím dál větší samozřejmostí.
Po meditacích a rozjímání se dovídám o klonech, kteří potřebují pomoci. Budou tam i kmeny, takže přímý střet by mohl být zajímavý. Uznávají politiku skrze arénu, ale zajímalo by mne, jak se budou dívat na vesmírné bitevní pole. No, možná příště. Momentálně je i možnost obstarat si prototyp, což Leese potěší, protože máme zase místo v hangáru.
Balíme tedy transportér rozvědky a letíme se tam podívat. Je to u separatistů. Nejdříve je snaha naložit náhradní hypermotory, ale po tom, co protočím oči toho necháme a skočíme rovnou do systému. Nešlo to tak hladce, jak jsem zvyklá. Asi jsem se moc zaměřila na toky energie, prostor a času v bezprostřední blízkosti a toto vzdálené ohýbání se mi krapet ztížilo. Budu muset mezi tím najít rovnováhu. Ale to teď počká.
Marnshara pilotuje, aby nás tam dostala skrytě. Jsou tu čtyři hlavní planety. Míříme rovnou k té s prototypem, nad kterou jsou dvě základny. Jedna s o dost větší energetickou stopou. Letíme ji nejdříve prozkoumat. S prototypem bychom neměli čas. Marnshara přistane a navrhne maskování lodi. Podpořím ji. Jestli nás někdo viděl, tak tu do hodiny bude a když tak máme bezpečné útočiště. Tak jsou tu, rychle nasedám a ostatní se skryjí v lese. Pokropí nás ještě bez štítů a motorů, ale pak nemají moc šanci. Je vidět, že to pilotují jen droidi. Z jednoho transportéru ale vyjíždí tanky, tak je trochu pokropíme, abychom ulehčili našim a počkali na posily. Musí to vypadat věrohodně, že nás zahnali.
Ajaj, zas tak věrohodně to vypadat nemuselo. Letí na nás kolem padesáti raket s obdivuhodnou přesností.Půlce se vyhnu, ale je jich prostě moc. Štíty a trup ještě drží, ale o moc víc nezvládneme. OK, je čas se vzdálit a vyrážím pryč dle domluveného plánu. Další sprška. Sic jsem už připravené, ale opět jich pár i tak projde a loď se řítí k zemi. Naštěstí zhustím prostor dřív, než mne pořeže čelní sklo. To se hodilo. Kloni si začnou brát výbavu na skok, kopilot míří do únikového modulu a já do hangáru. Přitom si vzpomenu na vyprávění od Rak Dol s Leesem a křiknu na klony, že něco zkusíme. Pokusíme se omotat pár přívodu, přepojit několik kabelů a zrestartovat motory. Pokud to vyjde, nemuseli by to ani oni čekat, ale něco se nezadařilo. Kvůli tomu pohazování jsme vynechali některé hadičky a místo zažehnutí motorů jeden vybouchnul. Na víc kloni již nečekají a seskakují hangárem. Padák jsem nikdy neměla ráda, tak nasedám na speeder a vyjíždím do volného prostoru. To je jízda. Jen ty poryvy jsou tu mnohem agresivnější, než v lodi. V klenbě stromů se mi podaří to konečně zkoridovat a pokračuji k zemi. Teď už řízeně, ale snad si budou myslet, že je po mně.
Zkontaktujeme se a po krátké poradě proklouzneme kolem stovek hlídkujících droidů směrem k tři sta kilometrů vzdálené základně. Zdá se, že se zadaří…nesledují nás, nebo o tom nevíme. Dáme si chvilku odpočinku a překonáme posledních pár kilometrů.
Je obklopená štítem a obsahuje nějaký velký kanón. Zároveň ale vidíme systémové raketoplány. Alespoň něco. S tím bychom se v nejhorším mohli dostat z této planety a nebo minimálně k prototypu. Vidíme i stovku módně oblečených osob, co se jde po kině uložit ke spánku. Po chvíli váhání nasedá Leese na motorku a proskočíme dovnitř na střechu. Stále jsem nějaká rozladěná a nejde to tak hladce. Snad to bude lepší v době, kdy to opravdu budu potřebovat.
Nastavujeme blastery na omráčení a pronikneme do prvního domu. Omráčíme muže a ženu. To se hodí. Nahoře najdeme spící děti, tak jim trochu prohloubíme ten spánek. Převléknu se a Leese se mezitím kouká do počítače. Vyrážím do kontrolní věže a on prozkoumat kanón. Narážím jen na pár lidí, tak je omráčím a zavolám Leesovi. S jeho pomocí se nám podaří vyřídit i strážného a velící místnost. Tam se to ale zkomplikuje. Byli tam tři a hlavně deset B1ček. Při pokusech o omráčení spustili poplach s automatickými věžičkami, ale zadařilo se je vypnout. Leese nahlásil poplach jako falešný, tak to snad projde. Máme ji minimálně zajištěnou a pracuje se na přetížení děla. Pak to bude chtít rychle zmizet. Zvažuji dojít pro raketoplán a připravit ho na střechu, ale to by mohlo být podezřelé. Chtělo by se to podívat, zda nemůže využít v tomto směru nějaký rozkaz, protokol, či něco, co by vypadalo věrohodněji. Možná by to šlo zařídit na to, že se v této době stejně nemá vycházet. Uvidíme.
23.9.2015 10:59 - Hunter
Bezva, diky Michale, +1 fp na dalsi hrani :-)
24.9.2015 11:41 - Hunter
Jo a abych nezapomel, Tonda rikal, ze se bude hrat u nej v praci!

Koncit budeme cca v 19:00, takze zkuste, prosim, prijit vcas :-)
25.9.2015 11:55 - tony
Zatím co mne kočičí předení dostává na okraj spánku,tak si sama prodlužuji dech a upadám do meditace.Samozřejmě koutkem oka koukám po droidech což se na tom všem podepisuje.Síla mne začíná objímat a já jí začínám cítit víc.Přitom sama objímám svojí láskou.....a silou své dítě a dávám jí procítit svojí radost z mateřství,lásku sester,nadšení z nakupování dárků......a přitom se propadnu více do síly a cítím lásku mateřství prolínající celou galaxii.Vidím jak láska mění celé světy k trochu lepším zítřkům.Vnímám silou jak by mohla vipadat budoucnost naší rodiny a skrze tohle spojení vnímám děti našich dětí ale i radost svojí matky a její matky adál i dopředu po mnoho generací.Přesto tam cítím i strach.Strach ochromující smysly,dítě na okraji útesu,ptáče padající z větve.A spolu s tím vidím rodiče stojící za svími dětmi a čelící společně strachu.Strachu je možné se postavit,pochopit a nechat ho jít dál,nebo ho prostě rostřílet blasterovou puškou na kaši.Je to prostě další cesta a naše volby tu cestu mění nejen pro nás ale ve vlnách se některá rozhodnutí šíří ve vlnách kolem nás i zbytkem galaxie.Cítím na rameni dotek ženské ruky lidská žena se usmívá a já vnímám její myšlenku nemůžeš své dítě chránit málo nebo zahyne ale ani moc protože z něj bude slaboch najít rovnováhu v tomto počínání je stejné jako cesta síly.Rovnováha každého rozhodnutí měnící se dítě z rozmazleného spratka v ctihodného občana či psychopatického zabijáka.Uprosted těhle myšlenek se mne dotkne duše dítěte které nepochybuje o naší lásce.Vnímání se posouvá a já vidím hromady droidů valící se městečkem a střílejících po všem co se pohne.Vidím jednoho z našich známích druidů jak kolem něj skotačí smečka mládat.Vidím špinavou uličku v nějakém slumu a rabiáta jak mlátí nějakou samičku.Vidím že nemohu změnit celou galaxii ale mohu jí pomoci aby to skusila i kdyby jen svím příkladem.Strach možná zabíjí rozumné myšlení ale mi zabijem toho kdo nám pro zábavu nahání strach.
25.9.2015 11:57 - tony
chtěl si něco delšího tak tady to máš
25.9.2015 13:34 - Leese Dailen
25.9.2015 21:34 - Bleška
Tak ten obrázek je boží :D
28.9.2015 22:11 - Leese Dailen
jen pro jistotu - tuto sobotu nemuzu, mam jinou akci.
29.9.2015 15:21 - Hunter
Wow Tondo :-)Sice jsem zdaleka nepochopil hluboky presah tve zpravy, za to vsak mohu ohodnotit delku, +1 FP :-D

Wrigly, super obrazek, +1 FP :-D

Dalsi hrani, respektive to misto planovaneho bude v sobotu, 10.10. klasicky od 13:00 u me. Muzete?
30.9.2015 17:06 - Elvid
za mne ok...dalsi dva vikendy pak nebudu...bude deskohraní...O:-)
30.9.2015 19:37 - Tony
takže jsem nafasoval samozřejmě další denní takže pokud to pujde tak u mne
2.10.2015 13:30 - Hunter
No a ja nafasoval na tu sobotu firemni akci...
Takze... Muzete v nedeli, 11.10.?
2.10.2015 17:44 - Elvid
11.10 mám už něco jiného.
4.10.2015 17:30 - tony
a já mám zase denní :)
5.10.2015 14:44 - Leese Dailen
ok ten vikend je v pohode.
6.10.2015 11:48 - Hunter
Takze pokud bude moc Andy, tak sice bez Michala, za to ve trech a u Tondy v praci...
6.10.2015 22:47 - Hunter
Tak velka zmena, 11.10. v nedeli hrani pada - musim byt doma - nesu v pondeli vzorky do nemocnice a vyzaduje to celodenni domaci praci :-)

Takzeee, co vy na nedeli 18.10.? V sobotu nemuzu. A pls potvrdte ze jste cetli zmenu terminu :-)
7.10.2015 17:36 - Elvid
četl, ale ty dva víkendy nejsem (17-25).
7.10.2015 19:09 - Vojtěch
8.10.2015 00:10 - Leese Dailen
za me asi dobre

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.087126970291138 secREMOTE_IP: 3.144.243.184