Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
8.10.2015 03:35 - tony
17,18 volno
8.10.2015 16:18 - Bleška
Jop, ta neděle zatím jde :)
8.10.2015 16:51 - Hunter
Toz tolik k tomu, ze makam pro Harry Potter company... Pac moje spolecnost, rozumi Temne Strane Sily
9.10.2015 11:30 - Elvid
Tak to alespoň sedí, že začneme pracovat pro Palpatina na likvidaci Jediů, až se dostane do čela (chvíli potrvá, než Tě zkonvertují). :-)

Ale nevypadal špatně, co se vzhledu týče a že to mají i uvnitř a ne jen na povrchu...:-) Už Tě konvertují tak, že Ti jeden dají jako vánoční benefit? ;-)
9.10.2015 13:42 - Hunter
Sakra jak ja bych ten notas chtel, prijde mi proste coool! Ale ta cena, ach ta cena! :-D
9.10.2015 17:57 - Fibriso
no, pokud, pár týdnů nebudeš jíst, a utrácet za takové věci jako elektřina na svícení či voda a prodáš nějakou tu (svojí) ledvinu, tak peníze by byly :)
ale je fakt, že vypadá moc pěkně, jen doufám že to nění jen hezká skořápka...
16.10.2015 13:37 - Hunter
Jenom pripominam, hraje se v nedeli, 13:00 klasicky u me doma :-)

Btw, lehce to vypada, ze ze zvlastnich budgetu bude moznost vytahnout par korun na velmi potrebnou pomucku... Takze nic neslibuju, ale shodli jsme se, ze je to kriticka soucastka potrebna v nasem teamu.. Blah, blah, bbzzzzz, star waaaars!
19.10.2015 10:53 - Hunter
Neb Andy byla nemocna, nehrali jsme. Tedy, hrali jsme Age of Conan, kde me Tonda nasekal zadnici, za coz jsem jemu nasekal zadnici Conanem a pote me zakerne prepadl Wrigly, protoze sel domu :-)

Dalsi termin hrani - 31.10.2015, tj. sobota, klasicky 13:00 u me doma

Muzete?
22.10.2015 18:50 - Leese Dailen
Jo to by slo...

22.10.2015 18:53 - Leese Dailen
25.10.2015 11:10 - Hunter
Hrat se bude u Tondy, neb ma 24 hodinovou praci :-) takze u nej :-)
Hezky Wrigly :-D
28.10.2015 07:32 - Hunter
Tak zmena, v sobotu mi prijdou delat plynari nove topeni a karmu, tj muzu jen v nedeli.
Tondo, kde, u tebe?
Dejte vedet, jestli muzete a prijdete, dik :-)
28.10.2015 18:40 - Leese Dailen
nedele by taky sla
30.10.2015 07:23 - Elvid
Čau, asi by to šlo.
2.11.2015 10:05 - Hunter
Dle dohody dalsi hrani idealne tuto nedeli v 13:00 a to bud u me doma, nebo u Tondy v praci. Tonik nam da urcite vcas vedet a ja poprosim o zapis ze vcerejsi hry (aka volne forcepointy na nadchazejici fight!).
2.11.2015 10:52 - Elvid
Na Fight ani ne...stejně mám nefunkční pistolku, jen to Zora zatím neví, protože neřeší, že má zbraň, jak se vše porouchalo. Ale na skoky přes štít, případně mimo soustavu se to hodí, protože to hádám nehodím. :-)

I když, pokud Leese bude chtít odletět se všema, tak skok skrze štít nemusím řešit. :-)
3.11.2015 10:32 - Elvid
Prohlížíme pár posledních záznamů, stahujeme kódy k lodím a já vyrážím na cestu. K lodi se dostanu celkem bez problémů a vše se zdá, že funguje. Domlouvám se s Leesem na načasování a pak to provedeme. Máme malou rezervu, ale ještě vyzvedneme speeder a prolétáme oknem ve štítu.
Zkontaktuji Rak Dol, kde jsou. Prý na místě. Otáčím tedy autobus směrem ke klonům, když mi Leese vypne systémy. Automaticky to vyrovnávám, když vzápětí naskočí, sic to s lodí stále lehce hází. Leese jen pokrčí rameny a že prý EMP.
Klony najdeme, ale oni tu nejsou. Tak jim chvíli necháme a pak pošlu Marnshaře zprávu, že „Domů“ a vzápětí dostanu od Rak Dol „Základna“. Co zase blbnou. Dohodneme se, že tam pro ně zaletím. Alespoň si vyzkouším novou věc, se kterou jsem experimentovala. Jak okolo sebe ohnout prostor, aby přede mnou mizel a za mnou se objevoval. Převlek Caitrin si ponechám, co kdyby byl potřeba.
Doletím s jedním klonem k jejich motorce, ale oni nikde, takže on tu počká a já vyrážím. Zatím se jeví vše v pořádku. Energii nenahodili, tak snadno procházím kolem vypnutých droidů a mírného kráteru. Celkem mi trvá je najít, až si všimnu vyříznutých dveří pomocí lightsaberu, nebo svářečky. Jdu dovnitř.
Když se k nim přiblížím, tak jim říkám, že měli jít domů, ke klonům, kde jsme na ně čekali a ne být tady. Na to se na mne spustí střelba od Marnshary a Rak Dol se mnou třískne o kávovar. Au. Tak to úplně dobře asi nefunguje, když o mne vědí. Křiknu na ně, ať na mne přestanou útočit a na Marnsharu to doplním vnitřním hláskem.
Přestali. Po chvíli si to vysvětlíme a jdeme ven. Tam čeká skupinka z tábora. Že jsem prý mrtvá. Rozhodně si tak nepřipadám. A můj manžel taky, nu což. A že se tu prý střílelo. Svádím to na poruchy na přístrojích a daří se mi je přesvědčit, že není potřeba chodit dovnitř, ale prověřit ostatní lodě, zda tam někdo nezkejsnul. Po chvíli se vytratím na záchod a vrátím se k nim. Odcházíme, když zavolá Leese a navrhne rovnou pokus o infiltraci druhé základny. OK, můžu to zkusit, třeba to vyjde. V rychlosti pronesu info k Marnshaře a rak Dol a vracím se ke skupině.
Po deseti minutách odlétáme a já se pokusím vyzvědět co nejvíc o té základně, příletových protokolech a dalších věcech, co by se mohly hodit. Po přistání doprovázím projektového maníka k vyřízení těchto záležitostí. Pokouším se být viděna u co nejvíce osob, aby se pak nedivili, když se tu někde vyskytnu. Po chvíli mne pošle s jedním technikem do elektrárny, ať se porozhlídnu po věcech, co by se nám mohli hodit. Pro jednodušší přístup mi zvednou oprávnění.
Jdu si odskočit a přitom dostanu zprávu, že jsou na stanovišti. Předpokládám, že buď uvnitř objektu anebo poblíž. Když už jsem v centrální elektrárně, zkusím to využít a udělat zmatek, případně shodit štít. Posílám jim zprávu „Tma“. Snad pochopí, když je noc. S vnitřním pobídnutím technikovi povídám, že by měly odstavit na hodinu elektrárnu, když se provádí revize. S tím mne opouští a já hledám východ směrem do čtvrti s hangáry, kde pravděpodobně bude uskladněn prototyp.
Po chvíli tu začne být zmatek a štít se vypne. Nechtějí mne pustit, tak se vrátím s lámáním prostoru a průchodem skrze nehmotný prostor. Jsem ve čtvrti s hangáry. Zkontaktují mne, že už jsou na místě a prohlídku nechávají na mně. V prvním, centrálním hangáru, narazím na prototyp stíhačky, ale vytušil mne droid. Radši rychle mizím. Je tu poplach, ale nevidí mne a proplížím se pryč.
V dalším najdu obyčejné stíhačky a pokračuji k tomu největšímu, za kterým se schovávají ostatní. V dálce vidím záblesk, slyším střelbu a povyk. Asi o nich vědí. Uvnitř uvidím další prototypy, teď už spacetransporty, pár droidů a skrze díru v jedné zdi u stropu proskakují dovnitř ostatní...
3.11.2015 13:03 - Hunter
Diky Michale, +1 fp na dalsi hru :-)
4.11.2015 19:06 - Leese Dailen
Tak pry by sla i sobota, kdyby se to hodilo vic.
4.11.2015 19:56 - Hunter
Wrigly, muzes zkusit lidi obvolat, ale myslim, ze Michal v sobotu nemuze.
Jinak v nedeli by to bylo u Tondy v praci od te jedne...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.099627017974854 secREMOTE_IP: 3.23.127.197