Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
19.5.2016 11:57 - Bleška
Bys aspoň mohl rozhazovat plnými hrstmi :D.
19.5.2016 17:33 - Elvid
Rychle se rozhodujeme, co podnikneme dál. Leese navrhuje útok na odlehlou lovkyni v dolním patře a já s tím nemám problém. Čím víc využijeme naší přesilu, tím lépe. Nehledě na to, že nemám moc v oblibě jen tak sedět na jednom místě a radši mám pohyb v prostoru, nejlépe ve stíhačce, či něčem obdobně rychlém, aby mne osvěžil větřík.
Rak Dol naskakuje a vyrážíme na předpokládanou křižovatku. Nikde jsme ji nepotkali a Leese přezkoumá detektor. Nic. Zkoušíme ještě přilehlou chodbu a opět na nikoho nenarazíme. Je sice pravda, že ta data byla trochu starší, ale s velkou pravděpodobností bychom na náš cíl měli narazit. Tedy za předpokladu, že směřoval k naší pozici, jako ty první dvě lovkyně.
Nu což, po chvíli se dohodneme, že jsme nedaleko druhé pozice, tak ji navštívíme. Máme kryt proti přístupu shora. Plošina je podminovaná a Leese s Marnsharou to šli omrknout nahoru. Rak Dol se mezitím nudí, tak se rozhodla pozavírat všechny dveře. Křiknu na ní, že to není dobrý nápad. Nebudeme mít možnost rychlého ústupu, když nás nešikovně překvapí. Brblá, ale nevypadá to, že by s tím chtěla něco udělat. Pak se přidává i Leese s Marnsharou, kteří dodávají, že zablokovali horní dveře, ať jim to stíží a Rak Dol je tedy opět otvírá.
Všichni vyčkáváme. Čas běží. Zase ta nečinnost. Alespoň mne uklidňuje vrčící příšerka pode mnou. Ta si s mobilitou a lovkyněmi nemusí lámat hlavu a snadno je bude zvládat rozřezávat na kusy. Píp, píp. Ozývá se od Leeseho detektoru. Dvě jsou nahoře u dveří.
To by mohla být dobrá příležitost je napadnout z dvou stran. Rychle nastiňuji svůj plán a Leese ho podpoří. Sic říká, abych šla hned, že tam dorazí, ale radši počkám, až dorazí na plošinu. Rak Dol mezitím nasedá a říká mi, ať skočím trochu za ně, že jim tam hodí granát. No ok, sice jim výbuchy evidentně moc nedělají, ale třeba to teď bude jinak.
Marnshara leze po žebříku. Poslední rychlá kontrola umístění chodby a otevřu prostor. Sakra. Reaguje rychle a hned nás uvítá palbou. Naštěstí míjí. Druhá klečí a řeže otvor. Rak Dol hází mezi ně svůj granát a seskakuje ze speedru. První lovkyně mezitím vystřelí a přezbrojí. Poté se vydává nám v ústřety. Druhá mezitím vystřelí a také přezbrojí.
Na blízko s nimi rozhodně bojovat nebudu. Musíme si to prohodit s Rak Dol, která má také meč. Kývnu na ní. Pokropím lovkyni a rozjedu se přímo na ní. V poslední chvíli to prudce strhnu přes stěnu zpět. Prolétám tak nad přikrčenou Rak Dol, která se rozbíhá na lovkyni. Kde vězí ostatní. Dávala jsem jim dost času a to ne z důvodu, abychom si tu rozdávali férovku dvě na dvě.
Střílím kolem Rak Dol, ale ty tunely jsou opravdu malé, abych mohla lépe zamířit, ale zvykám si. Mezitím si vyměňuje údery s lovkyněmi, když se ozve výbuch. Neviděla jsem, že by házela další granát, tak snad už dorazili ostatní. Druhý výbuch vytrhl dveře z pantů, čehož využívá Rak Dol a odhazuje druhou lovkyni ven. Nemá to však dlouhé trvání a ta se vrhá zpět, když se rozprskne na cucky.
Konečně to začíná vypadat lépe, i když Rak Dol je celkem posekaná. Ale konečně budeme mít to plánované obklíčení, když je vidět záblesk. Ještě, že byl jen v té místnosti. Byl čas zavřít oči, ale i tak to rozmrkávám. Rak Dol mezitím zničeně mávne rukou, ať se lovkyně jde proběhnout. Co blbne? Takhle se obnoví. Letím za ní a mezitím se ozve Leesův hlas, ať ji necháme utíkat, že ji odpálí. Prudce smýknu v ústí chodby a zvažuji ji pronásledovat a střílet.
Nejdříve ji Rak Dol odešle z obklíčení a teď ji Leese chce nechat čas na regeneraci, či co to mají.
I když těžko říct, jak moc by nám byla schopná pomoci Marnshara. Slzejí ji oči a pořád si objímá hlavu. Ani si neuvědomuje, že je má od kluzkého podkladu. Asi byla přímo v centru. Z tunelu se ozve výbuch.
Marnshara už vypadá, že se zvládá potácet a obnovuje se jí zrak a tak to jdou s Leesem prozkoumat. Radši počkám zde a hlídám prostor, aby náhodou nepřekvapili Rak Dol. Nějak se mi nezdá, že by na nás šli jen ve dvou. Na to měli dost času. Rychle mrknu na hodiny. Od začátku už uběhlo kolem třiceti pěti minut. Rak Dol se také dala dohromady, když se vrací Leese. Něco zkoumá na detektoru a pak říká, že už ví, jak nás sledují. Krystal nechává radiační stopu. Dokáže to odstínit, jen potřebuje pár věcí. Mezitím zmíní, že ta lovkyně je na druhé straně závalu.
Já to věděla, že je to kravina, nechat ji takto odejít. Teď bude opět čerstvá a přijde s dalšími. Nu co už. Ještě zvažuji to vzít přímo a proskočit, ale tam už by to bylo nebezpečné, kdyby něco přišlo z druhé strany chodby nehledě na to, že bychom zbytečně rozdělili vlastní síly a tak nervózně vyčkávám a hledám vhodnou trasu.
Leese mezitím navádí Rak Dol na nějaké díly. To snad může počkat, ale zdá se, že ne. Marnshara vypadá také nervózně. Je jako šelma na lovu, které unikla kořist a ráda by ji dorazila. Už skončili a nasedají. Rychle vyrážíme.
Do předposlední křižovatky se drží těsně za námi, ale tam se nějak vytratili. No, snad brzo dorazí. Pokračujeme. Zahýbám do tunelu, když vyšlehne elektrický záblesk. Motory zavřískají, ale podaří se nám to přes stěny a strop protočit v dostatečné vzdálenosti od výbuchu. Rak Dol se křečovitě drží. Pousměji se. Asi nebude mít ráda létání se mnou? Přitom létám tak bezpečně.
Zdá se, že také umí zaminovat prostor. To už asi před námi nebude a je někde fuč. Výstřel. Nestihnu se mu vyhnout, jen to instinktivně trochu strhnu. Nebyl skoro vidět a málem roztočil speedr, který by se rozsekal v tak úzkém prostoru. Podaří se mi to udržet, ale postupuji opatrněji. Rak Dol mezitím začne šmátrat v motoru, ze kterého se valí dým. Občas se hodí mít nějakého pasažéra, který se vyzná v mechanice. Mne tyto věci nikdy nešly a asi nepůjdou. To už si radši naprogramuji droida, nebo zblbnu mechanika, aby to udělali za mne.
Už jsme skoro u nich, když nás dohání i Leese s Marnsharou. Alespoň doufám, že na tom speederu sedí oni. Kolem nás prolétají střely, co míří na lovce s lovkyní. Takže to jsou oni, alespoň o starost míň. Lovkyně leží na zemi, má přeražené nohy. Alespoň nějaký efekt to mělo.
Rak Dol trochu spraví speeder a já jí nechávám seskočit kousek od nich. Na sílu to stačí, kdyby ji chtěla použít, ale do osobního souboje s nimi nejdu. I tak mám problémy se řízením. Občas je pokropím, ale radši zkouším přepnout na automatiku a zasypávat to tam salvou střel. Snad Rak Dol netrefím. Ta se do nich mezitím pouští svým mečem a brzy je společně udoláme. Tady je konečně vidět výhoda přesily.
To bychom měli pět. S odpočtem nějakého času nám zbývá vydržet už jen něco kolem šesti a půl hodin. To snad dáme. Motor trochu škytnul. Ne z rozbití, ale že se začala zvedat voda se splaškami. Rak Dol rychle doopravuje Motor a nasedá na motorku. Vydáváme se ven z této chodby. Leese chvíli nevěřícně kroutí hlavou a mrmlá si nějaké kletby pod vousy. Měli bychom rychle vyřešit, co s tím. Sice umím plavat a celkem dlouho vydržím pod vodou, ale brzo nebude dostatek prostoru pro speeder a pod vodou létat nebude. Rychle to chce zkontrolovat mapu a zmizet někam, kde to budeme mít víc pod kontrolou, ale snad ta voda bude i rychle odtékat do spodního patra. Přece se nemůže jen tak zvyšovat pouze v tomto horním patře a dole před chvílí žádná nebyla…
19.5.2016 17:53 - Hunter
Presne Wrigly, voda priteka "zvenku"... Na druhou stranu stale pujde alespon castecne ji smerovat - zaplavit nejake tunely (a zavrit je) apod. Take se da castecne odcerpavat zpatky do horniho patra a tam posilat jinam. Ale celkove to vypada, ze dolni patro bude brzo zaplavene (aka zbyde 0,5m vzduchu v tunelech, cca 1m v mistnostech). Horni patro bude o neco lepsi, ale take tam bude dost vody, pokud to bude pokracovat timto tempem. Na druhou stranu, nekdo znicil pritok z velke horni krizovatky, ze? :-)
19.5.2016 18:53 - Hunter
Diky Michale, +1 fp na dalsi hrani :-)
20.5.2016 08:28 - Bleška
Jak Zoru osvěží větřík v uzavřené stíhačce? :D To lítá bez čelního skla? :D
20.5.2016 10:50 - Hunter
Taky me to, Andy napadlo... Ale pak me doslo, ze moderni stihacky maji nekolik vychytavek. Napriklad perfektni surround system, ktery simuluje zvuky preletu okolnich stihacek a tak vyuziva naseho dalsiho smyslu.
Rebelove musi setrit, takze to pousti jenom do helmy... Ehm :-)

No a Zora ma zkratka pokrocilou stihacku, ktera s tebou klepe, podle pohybu lode, huci, podle preletu nepratel a hlavne ma klimatizaci nastavenou tak aby simulovala let v atmosfere i ve vesmiru :-)
20.5.2016 20:47 - Bleška
Ja to tipovala na vetrak na palubce O:-)
22.5.2016 21:33 - Elvid
Zvládli jsme to, ale chtělo by to nějaké proléčení. S Rak Dol nevypadáme moc dobře a Marnshara už má také pár šrámu. Jen Leese se ještě neumazal. No, minimálně krví, o ostatních substancích bych radši pomlčela. Rychle se přesunujeme na blízké stanoviště, kde přesměrujeme a uzavřeme nějaké přítoky a kde strávíme nějaký čas získáním dodatečně potřebné výbavy pro zkonstruování protiradiační krabičky. Mezitím dojde i k základnímu ošetření.
Sice teoreticky vím, jak se to děla, ale injekce nemám zrovna v oblibě, takže když jsem ji měla píchnout Rak Dol, tak to nevyšlo přesně do žíly, ale spíš pod pokožku. No, snad to i tak bude mít nějaký efekt. Vypadá, že se jí udělalo lépe. Ale co to Marnshara sledovala, tak radši požádala Rak Dol, aby ji jednu píchla. Třeba už by mi to šlo lépe. Holt se nejdřív musím na někom zacvičit.
Každopádně krabička je připravena, i když z výsledku moc velkou radost nemám. Vypadá to hrozně. Včetně spár, které z důvodu času žhavily lightsaberem. Ale co už, když to bude fungovat. Vkládají krystal dovnitř a já navrhuji Leesovi, aby to pro jistotu překontroloval detektorem. Podivně se na mne podívá se slovy, snad vím, co dělám, ne? Nakonec se nechá přesvědčit a zjistí, že i tak ten krystal něco vyzařuje, ale už je ta stopa podstatně menší. Mohlo by nám to dát nějakou výhodu. Teoreticky by se s tím dalo pokusit nenápadně dostat z této oblasti a oni by si toho nemuseli všimnout. I když by to v blízkém okolí asi objevili i tak.
Blik, blik, blik, blik. Rozsvěcují se jednotlivé sensorky. Na jejich signály je jich nějak moc, leda by to bralo i jejich droidy, které to zatím pokaždé ignorovalo.
Je to primárně ze severu a ze západu. Po chvíli přestávají svítit. Říkám, že to bylo asi kvůli zvednuté hladině vody, která je vyřadila z provozu, vzhledem k tomu, že z daného směru primárně přitéká. Po chvíli se ale objeví tři bliknutí po sobě ze spodního patra ve východní části. To přesně odpovídá tomu, co jim chybí. Říkám, že dole jim přišli asi posily a Leese hned navrhuje, abychom na ně vlítli. Moc se mi to nezdá, ale nemají, kam nám odbočit, když si pospíšíme, budeme mít moment překvapení a pořád to bude čtyři na tři. Když nepočítám droidíky. To by asi šlo.
Rak Dol nasedá za mne a Marnshara s Leesem na druhou. Letí napřed plnou rychlostí, ať je překvapíme, když se Rak Dol zarazí a vzápětí nás ze stropu zahalí energetická vlna od miny. Kvůli zvýšené hladině nemám dost času na nějakou reakci a speeder zajíždí pod vodu. Rak Dol hned tahá tool kit a nahazuje motor. Chvíli se v něm šťourá a přestává se z něho tak kouřit. Ostatním sdělíme, že na stropě mají miny. Už je asi kvůli tomu výbuchu nepřekvapíme, ale pořád by to mělo být čtyři na tři. Rak Dol oznamuje, že to doopraví za letu a vyrážíme. Už je opravená, když si před vstupem do přepadové místnosti všimnu další nálože. Už o ní alespoň vím včas, ale vzhledem k tomu, že nemáme moc času, tak jen kývnu na Rak Dol, ať se drží a vyrazím. Těsně u ní otočím speeder vzhůru nohama a na chvíli ho vypnu. Výbuch prošel okolo nás a se setrvačností to stočím do nejbližšího rohu. Ostatní dorazí hned za námi.
Radši kličkuji na místě. Nechci, aby mne náhodou zasáhli. Přeci jen už sotva drží pohromadě. Leese zkontroluje detektor a oznamuje tři výskyty z východní chodby, kam odtéká většina kanálu a dva ze západní, odkud přitéká celkem dost splašek. Nelíbí se mi to. To už není ani moment překvapení a ani přesila. Pokud nechytl droidíky, kterému se mu nepodařilo zaznamenat zatím ani jednou. Ozvou se dvě šplouchnutí ve východní chodbě. Asi se blíží. Už chci navrhnout, že se zdejchneme, když Rak Dol seskakuje ze speederu se světelným mečem a granátem a Marnshara zase z Leesova s oběma bouchačkami se brodí kanálem dopředu.
Dobře, tak ústup asi padá. Zkusím potrápit alespoň ty z východní. Přijedu ke konzoli a chvíli cvakám, abych nastavil středoví ostrůvek na zablokování jižní chodby. Zadařilo se. Teď vše, ze západní a z naší jižní, teče do východní. Je tam už solidní proud, tak doufejme, že to alespoň něco udělá.
Rak Dol přebíhá a hází granát do východní chodby, kde si všimla lovkyně. Ten tam jen neškodně šplouchne ve vodě, která ztlumí účinky. Vzápětí se vyhrnou tři lovkyně a je slyšet nějaké žuchnutí. Po jedné stihne Rak Dol vystřelit ze sonické pistole, ale mine. Zbylé jdou radši pěšky, než by riskovali. Z nějakého důvodu střílejí po mne a jen tak tak se mi daří unikat jejich výstřelům. Opětuji jim palbu.
Mezitím někdo střílí ze západní chodby na Marnsharu, která trhá na cucky svojí střelbou lovkyni, která se nad ní chvíli tyčila s mečem. Už to vypadá, že to ustála, když dorazí Rak Dol. Dezorientovaná lovkyně se pokusí o parry, ale bezúspěšně. Lightsaber a highground s rozzuřenou Rak Dol mají dostatečnou sílu, aby přetly jejich meč a rozpůlili lovkyni.
Já mezitím kropím tu protější. Snažím se je dostat obě, ale moc to nejde. Alespoň tu jednu zasahuji. Vzápětí se ale vrhne po Rak Dol. Nedbá na zdvihnutý meč a chytá ji v pase. Než se Rak Dol vzpamatuje, už ji přehazuje do proudu, který Rak Dol odnáší do východní chodby. Tak to se horší každým momentem. Co teď.
Hm, tak to vyřeší lovkyně. Zmizí a objeví se vedle mne. Naštěstí jsem na ní připravena a těsně se vyhnu. Ale z rohu se asi jen tak nedostanu. Pokusím se ji dostřílet, když se po mne ožene. Zavadí o vyčuhující dráty a zlikviduje zbytek motoru. Padám k zemi. Ale než dopadne, tak mne zpětným úderem trefí přímo do hlavy a já hořící omdlévám. Budiž mi zadostiučiněním, že alespoň zahlédnu, jak ji kulky Marnshary a Leese zabíjí a posílají do kanálu.
Obklopí mne klid. Ráda bych v něm zůstala a nic neřešila, ale něco nebo někdo na mne naléhá, že ještě není čas odpovídat. Že něco musím ještě dokončit, než si budu moci odpočinout. Ač nerada dávám na své instinkty a postupně proplouvám ke světlu. Au a fuj. Stále hořím a už je to i celkem cítit ve vzduchu. Zaměřím se na převedení vlastního nepohodlí do koncentrace síly a odstraňuji poslední zbytky únavy. Zároveň to ale převedu i do čirých emocí a síly a nechám celé své okolí pocítit, jaké to je.
Když se opatrně rozhlédnu, tak vidím jednoho lovce a dalšího slyším hned za rohem, jak na něco pálí. Pokusím se tedy neuhasit, to by asi bylo moc nápadné a ještě chvíli to vydržet. Opatrně šáhnu po zbrani a ohnu stíny i kolem plamenů. Sakra. Lovec si mne všimla hází mi do rohu granát. Že takto mu nezmizím. Já zapomněla na ty droidy. Určitě mu to prozradily. Granát vybuchne a pošle mne skoro zpátky na práh smrti. Minimálně mi rozhodil kompletně soustředění na obě schopnosti.
Něco se ve mne vzedme. Asi všechna ta frustrace, vypětí, bolest a další. Moje instinkty a síla pracují naplno. Svět se změní. Vše je teď jasné a ostré.Protínají ho jednotlivé linky a spoje s výraznějšími body. Mám dojem, že když správně zatlačím na pár konkrétních bodů, mohla bych to tady strhnout s minimem úsilí. Něco mi vede ruku a já vypálím na překvapeného lovce. Spoj je těsně vedle jeho hlavy,. Normálně bych mířila na něj, ale teď je to, jakoby převzal knipl někdo jiný. Lovec usune a kulka mu čistě projíždím krčním spojem do hrtanu. Vyjekne a padá do proudu. Ještě za ním pronesu, že takhle se má střílet.
Vzápětí mi plameny připomenou, že mám i jiné problémy a já se doplazím k okraji a hupsnu do kanálu. Hned je mi lépe. Snad nejsem moc ohořelá. Pokusím se udržet na hladině, ale moc mi to nejde. Asi pořádné vyčerpání. Unáší mne to kolem našeho ústí, ze kterého před chvíli vyběhla zděšená lovkyně. Vidím tam ještě jednoho lovce a sotva stojící Rak Dol. Tak to ne. Soustředím se na lovce a přesvědčuji jeho mysl, jak jsem připravená ho zezadu svou střelbou rozpárat stejně, jako jeho kolegu. Zděšeně začne utíkat přímo proti Rak Dol, která mu ustoupí do strany.
Leese se ptá, jak jsme na tom.Tak asi žije, ale nemám ponětí, kde je. No nevadí. Marnshara říká, že má nějaké komplikace a už ji zahlédnu kvůli proplutím dalším kusem kanálem ve směru proudu. Prohlásím, že jsem zahnala lovce od Rak Dol a jdu pomoci Marnshaře. Původně jsem sice chtěla dorazit toho svého, ale už mu to možná stačilo. Seberu síly a pokusím se opět soustředit tak, jako předtím. Zopakovat pocity a vnímání. Nedaří se to mít tak ostře, ale přeci jen. Poddám se instinktům a pálím kulku na nějakých pětačtyřicet squarů to tmavého tunelu. Střela proletí těsně kolem Marnshary a zasáhne lovce, který s ní bojuje. To bychom měli. Sice to nedopadlo tak dobře, ale poskytlo jí to dostatek rozptýlení, aby se ho zbavila.
Drápu se zpátky a podaří se mi dostat na břeh, když za mnou vyskočí lovec s prostřeleným hrdlem a vrhá se na Rak Dol, co se tu právě objevila. Střílím po něm a schovávám se za přehradu. Chvíli si odpočinu. Už dorazila i Marnshara a společně kropí nějaké ústí. A do toho křičí: „Zbabělče!“ Vykouknu, ale nikde ho nevidím. Za mnou dorazí Leese. Je očouzený. Asi také přišel o speeder. Nu co už. Alespoň jsme díky vedení síly přežili tento střet. Ale jestli ještě jednou bude chtít nahánět tři lovkyně, tak asi odmítnu. A pokud Rak Dol a Marnshara se rozhodnou zůstat, asi je praštím po hlavě a budu muset odtáhnout, ale tyhle přestřelky na divokém západě nejsou zrovna můj šálek kávy a sic se do nich Marnshara pustila po hlavě, tak asi ani její.
Musíme se někam schovat a trochu se zmátořit. Na tom se shodneme, ale půjde to dost pomalu. Když mne zasáhne pocit, jak ten lovec, co jsem ho vystrašila zuří, že byl takto napálen a chystá se mi udělat ze života peklo. Ať už v rámci tohoto turnaje, či později. Asi budu mít doživotního, zhrzeného ctitele. Záblesk pominul. Nevím přesně, co to bylo, ale teď to zkoumat nebudu. Nepotřebuji znát podrobněji jeho touhy v různých představách mučení, kterým mne vystaví. Nejdřív mne bude muset dostat chlapeček a v tomto směru mám stále pár es v rukávu, které by ho mohli překvapit, až po nás půjde. Snad zaberou dostatečně účinně. Jen se musíme ujsitit, že droidíci nebudou poletovat kolem nás, aby nás znovu mohli přepadnout, když budou znát přesně náš pohyb…
22.5.2016 21:35 - Elvid
PS: Má to alespoň výhodu...že zapomněla některé schopnosti a sílu...takto je to, jakoby levelovala častěji, když se pak některá spustí a ona ji tak získá k používání. ;-)
23.5.2016 15:58 - Hunter
:-) Hehe, to rozhodne jo, navic je bezva, jak to je propojene s dejem a dava to smysl :-)

Diky za zapis, az se vratis z dovolene a celkove se dostanes ke hre, +1 fp :-)
25.5.2016 23:15 - Hunter
Dalsi hrani je v planu na sobotu, 04.06. a to u me. Prosim, dejte vedet, zda budete :-)
26.5.2016 12:37 - Leese Dailen
budu tam
27.5.2016 09:51 - Bleška
Já! Já! Já!
30.5.2016 15:00 - tony
oki
7.6.2016 22:25 - Hunter
Ahoj, dalsi hrani prespristi sobotu, tj. 18.06. nejspis u me. Michal, myslim, jeste nemuze, takze co vy ostatni?
Tondo, jenom kontrola, nebudes mit praci? :-)
7.6.2016 22:36 - Leese Dailen
ok
13.6.2016 13:29 - Hunter
Tonda s tim taky pocita, takze Andy, co ty? Budes? Jestli ne, tak si vazne to tve sacko Tonda uz vyzkousi :-) Ale znas to, "no pressure" :-)
14.6.2016 16:40 - Elvid
Čau, potvrzuji, že tento víkend a tu další neděli už něco mám, jinak zatím nic neplánuji.

PS: Tak co, už jsme všichni kapůt a můžeme rozjet to nové dobrodružství (na které si musím dopřipravit postavu), nebo jsme přežili? O:-)
15.6.2016 18:15 - Leese Dailen
Zastavili jsme hru v situaci, kdy se stahujeme... STAHUJEME z boje!

Hned jak se rozeběhli lovci do stran se dáváme na ústup směrem ke skyté chodbě, kde máme ukryté zbývající speedery. V místnosti před vstupem zamaskujeme pohybem krystalu náš směr a nakonec s ním Zora skočí prostorem do chodby, aby tam nevedla přímá stopa. Následně nastražíme pár výbušnin do chodeb a doufáme, že se podaří a lovci budou předpokládat jiný směr. Po krátké době slyšíme nějaké výbuchy ale naštěstí nic dalšího, takže si můžeme chvíli oddechnout. Nakonec náš úkryt vydrží více než hodinu, když zaznamenám nárůst teploty dveří na senzoru (puštěném v pasivním módu). Správně předpokládám, že se začínají prořezávat a vyrážíme dle plánu opačným směrem. Očekávaně jsou tam také připraveny dvě lovkyně, ale zjevně nepočítali s druhou chodbou, kterou volně pokračujeme. Po krátké honičce se rozhodneme jim připravit přepadení my, ale kvůli vzniklé situaci se zdržíme příliš dlouho a na přípravu není čas. Rovnou začíná přestřelka s dvěma lovkyněmi. Zrovna, když jedna z nich padá k zemi, jim dorážejí posily a ukradli nám ji přímo pod nosem aniž bychom ji stihli dorazit. Vzhledem k jejich plnému počtu se začínáme stahovat, ostatně dostali jsme také pár nehezkých zásahů...alespoň se mi podařilo zničit pušku jednoho z lovců pomocí autodestrukčního zařízení, které si tam sami instalují. Škoda, že mě to nenapadlo dříve.
Možná by se ještě dalo ji dorazit, ale jedině, pokud by Zora skočila do chodby kam ji stáhli...
16.6.2016 09:50 - Hunter
Diky Wrigly, +1FP na dalsi hru :-)

Jenom dodam, ze Zore Leese pri pauze nainstaloval na nevyzbrojeny speeder svoji karabinu a sonickou pistoli :-)
Ale jestli se nepletu, tak jste prisli o jeden z obycejnych speederu, takze momentalne mate jen ten jeden?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11161303520203 secREMOTE_IP: 18.217.220.114