Mixana: aha... ale ty počty herců mi tam stejně přijdou takový omezený.. ale budiž... No nic....
Btw: Mně je taky 13 takže to bych zas tak bejt tebou nebral.
Dál k seriálu: Když to vezmu podle knížky (Alexander Dumas: Robin Hood), kterou jsem úspěšně asi po desátý minulej měsíc zhltal, tak to vůbec nepoznávám... hold knížka je knížka (natož Dumasova)a seriál je seriál (a ještě komerční- neberte to jako urážku, ale upřímně proč by se na tom seriálu nemělo vydělávat)... Některý scény jsou tam ale až trošku přehnaný jako např. oblíbený ??? (jak se tomu do háje říká) no prostě oblíbená otočka na tyči a následný výskok ke krásné Marianě (myslím 4. díl - 1. řada) v Knighton hallu, pochybuju, že by někoho ve středověku napadlo vyskočit někam otočit se kolem tyče a ještě se přitom usmívat...
Na nejoblíbenější postavu: Je pravda, že šerifa hraje výborně výbornej herec.... to jeho herecký vystoupení na šibenici(myslím 5. díl)kde nechal popravit myslím bratra Alana A Dalea a jeho bandu o hodinu dřív a pak všem přítomným lidem začal vyprávět ty pocity... u toho jsem byl fakt hodně zaujatej a říkal jsem šerifovi: Super!! Měl by ses dát na herectví... a ta jeho poslední hláška: ,,Takhle se mi líbíte." Mě dostala úplně totálně... ale na rovinu, kdo by mohl být v tom seriálu víc oblíbenej jak Robin Hood ( i když pořád dostává od L. Johna alias Honzíka po držce a na nějakou chvíli se odporočí do bezvědomí... :-D)
Pavel Hašek: Heh... kuše... fuj... My příznivci luků, co skoro dennodenně střílíme na zahradě do terče nemáme kuše moc rádi... Ale když už se někdo dal na zbojničinu tak budiž... vem si jak z kuše střílel Alan (nevím, protože by to mělo bejt v některejch pozdějších sériích...)
A ještě něco... úplně mě dostává ta úvodní znělka, je úplně super... dala by se dokonce použít vnějakým vítězným momentu i pro norm. hru... Jak se líbí vám?