Ono hateovat Shada je v oblibě, z části kvůli jeho jiným názorům z jiného kanálu, z části pro jeho egocentrickou formu a prezentaci (která teda od doby co to dělá s kamarádama je dost snesitelnější než když to dělal sám), ale jakkoliv to neni bez meritu, tak mi přijde, že se to často dost přehání. Zejména od doby, co to dělá s kamarádama.
Osobně mi přijde, že ty pokusy co tam dělaj sou často zajímaý a dobře udělaný. A ok, občas se seknou a občas tvrdí něco co je dost věc názoru, ale že se sekli minimálně občas přiznaj (a kdo se občas nesekne) a když tlachaj osobní názory tak to docela prezentujou jako názor a ne nutně jako fakt.
Jinak teda osobně mám kromě Matta a Scalla ještě docela rád Lindybage.
Loki: Že by nešlo říct při jakém zranění jde nebo nejde (s nějakou šancí) dál bojovat popř. jak omezující to je jen protože už dneska nikdo nešermuje mečema neni moc pravda - to zranění od meče se moc neliší od nožů, mačet, bajonetů atp. a k tomu je zdrojů dost. Nejspíš i hodnotnější než poznámky v nějakém archaickém maniskriptu. Problém samozřejmě je, že to bude z podstaty věci statistické tvrzení, ale to by byla pravda tak jako tak.