Dopis: Dokud se nám Max nevrátí, tak nikoliv... potom je to jedna z věcí, kterou bych si přál. (tj. nezobrazovat ikonky diskuzí u jednotlivých diskuzí).
mám otázku: proč se všechno snažit překládat upravením přímého překladu orig. termínů? Nebylo by lepší si to přeložit, pochopit vo co tam jde a pak tomu dát nějaký pěkný český název, který by měl spíše volnou asociaci?
Přeci jen "zárodečná AI" zní moc neobratně, moc čistě na "slang"
Na srazu? Ja! Kdyz bude teda cas. Na pevno jsem zatim jen ve 4E. Pak Mage a SoTY jsou zatim ve stadiu "mozna neco bude". A jo, jeste darek... Hmm... Ten program mozna bude nabitej.
Akorat jsem si ted uvedomil, ze to je namet na knizku, dlouhej serial, nebo dlouhou kampan pro dve postavy. Coz se spatne transformuje na oneshot pro ctyri lidi :(
Tak, kdo by šel do oneshotu nebo rozšířeného oneshotu? Zatím mám zápletku která potřebuje jednoho asynca (nejlíp slečnu), jednoho anarchistu, jednoho argonauta a jednoho robokrále sparty.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<