Nu dovolím si předpokládat, že lidé, kteří se v D&D trochu vyznají se více méně vzájemně znají (protože většina z nich chodila na CzechDnD, dneska chodí sem a nebo na Hofyland) a že o Gowerym jsem poprvé slyšel asi před měsícem, když mi Jerson dával číst jiný jeho článek a pak před pár dny, kdy se tu zaregistroval a dvakrát přispěl, tak to skutečně vyvolává jisté pochybnosti...
Ale to je záležitost redakce, aby si to ohlídal kompetentnost svých autorů. Skutečnost, že je to první číslo to neomlouvá. Spíš naopak, protože první čísla bývají rozhodující v tom, zda přesvědčí zákazníky k další koupi a o tom, jaký obraz se o nich bude šířit...
Jinak mne těší zájem Andtoma a jiných, abych takový článek psal já, ale upřímně řečeno, nejsem moc velkým příznivcem psaní do časopisů (nemluvíme-li tedy o těch skutečně odborných, tam samozřejmě občas píšu ;-))
Ale pro takové hobby věci jako jsou RPG mi webové stránky z mnoha důvodů vyhovují víc, zejména tím, že jsou volně přístupné, člověk se k nim může odkazovat, vracet, opravovat, doplňovat, sdílet se čtenáři názory a postřehy a neustále komunikovat. Tohle mi tištěné médium neumožňuje a docela by mi to chybělo. Protože můj důvod proč psát není honorář ani nějaká pofidérní sláva "publikovaného autorství" ba ani šíření slova, ale ta zpětná vazba, která je pro mne v mnohém poučná a možnost "být v kontaktu" s lidmi, které to zajímá a osloví. Takže tištěné časopisy přenechám s radostí jiným...