Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
Porozhlídl jsem se – tu nemocnici platí nejspíš Ruská mafie, krytá přes oligarchy, ruské emigranty a tu jejich církev. Docela luxusní místo, kromě standardní péče dělají výzkum v neurochirurgii…


27. září 2008, NYc
Okolo té nemocnice je docela provoz. Skoro mám dojem, jestli za každym rohem neni nějakej mafián s bouchačkou tvářící se jak místní vometák. Kupodivu sou i docela nenápadný. Narozdíl od policie. Tristní, možná by město mělo policii zaplatit nějaký školení nenápadnosti u mafie.


28. září 2008, NYc
Tak nejenže sou ty vometáci docela nenápadný, ale sou i docela pozorný.
Dneska jsme se byli porozhlídnout v tý nemocnici, já s Tommym jako novinář a fotograf, Sára si tam zašla za nějakym starym učitelem, co tam teď dělá. Potom jsme se sešli /zde pečlivě přečmáraná část textu, nad ní je vepsáno "v baru"/ kde jsme chtěli kapku pokecat, a jeden z těch vometáků tam za náma přišel, jakože sem mu podrazil nohu a dal za to přes hubu Tommymu, řekl ať zmizíme a nevracíme se a jak rychle se ukázal, tak rychle zase zmizel.


30. září 2008, NYc
Začínám bejt trochu zoufalej. Ta nemocnice je uklizená a zahlazená že je tak čistá, že to reálně neni možný. Žádná instituce týhle velikosti nemůže bejt tak křečovitě bezproblémová jako je sv. Agnes. Projistotu sem to porovnal s jinejma podobně velkejma nemocnicema a všude sem docela rychle něco našel – problémy s grantama, daněma, neúspěšnejma zákrokama, něčim. Sv. Agnes je ale čistá jak prádlo sežraný Vanishem.


31. září 2008, NYc
Už mám tý nemocnice plný zuby. S Tommym jsme se dohodli, že jednoho z těch mafiánů zejtra prostě unesem, tečka.
(Roxana a Sára se rozhodly zúčastnit se testů s experimentálními léky. Nány. Jedna z nich je doktorka a dělá, jakoby nevěděla, jaký svinstva tam sou. A ještě navíc léky sponzorovaný Ruskou mafií. Sem zvědavej, jak skončej, ale rozmlouvat jim to radši nebudu)


6. října 2008, NYc
Tak sme toho vometáka unesli. Před pár hodinama sem se vrátil z pooperačního. Tohle je naposled co sem dělal volavku, fakt super nápad, nejdřív mě málem zastřelil, pak sem málem vykrvácel.

A jako bonus jsme nic nezjistili, protože Tommymu ruply nervy a toho mafiána odrovnal. Tohle není zrovna prototyp úspěšné akce.

< 12 >
11 13
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.089290857315063 secREMOTE_IP: 18.224.70.238