Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
Bohužel ale nemám tubu teď k dispozici a ostatní jsou trochu z ruky, takže si na ni bude muset počkat. Nevypadala že jí to vadí.
Nevím, jak moc to je profesní věc, ale také jsem se s Yvonne dneska vyspal. Nic plánovaného, prostě jsem s ní na tom večírku potom zůstal a nějak jsme se k tomu dostali. Píšu si to sem vlastně hlavně protože to je de facto profesní chyba. Na druhou stranu, kdyby byl život podle pravidel, neměl bych práci.

25. ledna 2009, NYc
Sešel jsem se znovu s Yvonne. Oficiálně jsem s ní chtěl probrat nějaké drobnosti ohledně té policie, ale mám tušení, že mi vlastně šlo hlavně o to jí potkat. Ostatně to tak také skončilo. Jestli se o tomhle Sára s Tommym dozvědí, nejspíš mě uškrtí.

26. ledna 2009, NYc
Sešli jsme se kvůli Yvonne a té tubě. Tommy a Sára na mě něco poznali, měli moc vtipné narážky. S podtextem mého škrcení.
Nicméně uvědomil jsem si, že toho začíná být kapánek moc, zpětně mi došlo, kolik jsem toho v rámci běžné konverzace Yvonne řekl. Musím si od ní dát oraz. Ostatně to je jen sex, vztah s ní fakt neplánuju.

28. ledna 2009, NYc
Odmítnul jsem Yvonne dvě schůzky, na dnešek i na pozítří. Mám jí plnou hlavu. Nevím jestli to je úplně normální, nemůžu na ní přestat myslet. Nejspíš jsem se zamiloval. Do obchodní partnerky z podsvětí. Já. Jeden z mála skutečných profesionálů v oboru plném mizerných poločmuchalů s foťákem, já který se roky pohybuju mezi mafiema. To se mi snad jen zdá.

2. února 2009, NYc
Sešel jsem se s Yvonne, už tlačla ohledně té tuby. V baru jailbait. Bohové, já sem takovej, takovej IDIOT! Slíbil jsem si že se s ní tentokrát sejdu, pokecám a pudu. A neměl jsem k tomu daleko. Ale když přišla s tou druhou holkou, obě s culíkama a lízátkama, tak jsem to už trochu nedal.
Mám zlé podezření že si Yvonne pořídila nějaké blbé fotky. To je na pár let vězení, protože ta její kamarádka řidičák nejspíš fakt neměla.
Nicméně pochybuju že by to vedlo k něčemu blbýmu. Zájmy tu jsou jinde.

6. února 2009, NYc
Neměl jsem čas sem psát. A ono ani není moc co. Yvonne mi potvrdila, že ty fotky jsou do její vlastní sbírky. Když jí to baví, tak ať je klidně má. Pořád nevím, ke komu patří, ale má očividně vliv, což je dobře. Podobní spojenci se hodí, takže to Tommymu se Sárou nemusí vadit.

8. února 2009, NYc rukopis je dost roztřesený, jde mimo řádku
Dneska jsme v baru s Yvonne potkali Sáru. MIZERNÝ SETKÁNÍ. Víc než to. Mizerný je, že jsme se snažili, aby Yvonne znala jen mě. Ale to, co pak Sára provedla, jí nezapomenu.

< 37 >
36 38
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11005902290344 secREMOTE_IP: 3.14.142.115