Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
19.12.2016 21:41 - Hunter
Naprosto mega uzasne super... Alespon za me... Konecne SW film, ktery je pro dospelaky. A to, ze jsem behem filmu asi 10x rekl wow... :-)

Hodlam na to jit znova, na 2D - tak kdybyste mel nekdo zajem, reknete, pridam se :-) 3D uprimne nebylo zadne, dokonce v titulcich psali, ze to jenom do 3D konvertovali, takze to za ten priplatek navic nestoji :-)

A tak bokem, sice v angline, ale pomerne zabavne do 4:30 povidani o Temne Strane Sily :-)
https://www.youtube.com/watch?v=qzk78aItaUQ
20.12.2016 18:10 - Fibriso
Děj jako Velmi dobrý, sice by snesl pár záplat, ale jinak film Moc moc hezký, mnohem lepší než Force Awakens a spousta, ale opravdu spousta odkazů na ostatní filmy. Shadow, general Syndulla, Jan Dodona, dva týpci (z nichž jeden za chvíli přijde o ruku) a spousta dalších,
myslím, že označení by bylo Star wars 3,9
plus konec je taky dobrý, podobný konec jsem viděl jen v opravdu málo málo filmech (v amerických ani jednou)
main Hero: ha, hotovo, máme to.
Tarkin: Nope.
21.12.2016 15:04 - Leese Dailen
Fibri chapes pojem spoiler?

a at prihodim neco SW:
21.12.2016 16:21 - Hunter
Lol, tak Chewy nepotrebuje ani bederni rousku. Ale protoze je to holka wookiee, tak ji ma. Podprdu chapu, ta ma smysl. I kdyz bych ocekaval vic, ze stejne jako u primatu prsa slouzi ke kojeni, tj. jsou splaskla, kdyz nekoji..

Ale jinak naprosto super obrazek :-) Sice to na me lehce pusobi jako planovany unos/rape, ale to jen, ze jsem si vzpomel na Tonikovu wookiee stripterku :-)

Ad hra, posledne jsme se dohodli, ze to zkratime. Daji se tak dve mise skipnout a jen "odvykladat" co zazila skupina vedena Rukou :-)
Hlasujte proto pro dve mise, co CHCETE hrat:
1. MUZEUM: Artefakt je v muzeu. Chranen spolu s dalsimi cenostmi. Je treba naplanovat jak se tam dostat, nespustit poplach a s artefktem/cenosti zdrhnout mimo planetu.
2. VEZENI: Na zmrzle planete je ve vezeni lupic cenosti. Posledni ze skupiny, co vykradla kralovskou klenotnici. Veci se stale vsak nenasli. Bude nutne infiltrovat tvrde vezeni, premluvit dotycneho a pak se vydat na misi za pokladem, hlidajic, ze vas lupic nenatahne, nebo nekde nevyklopi.
3. LABORATOR: Vyzkumna planeta blizko u slunce hosti mimoradne zbrojni laboratore a dilny. Na jeji navsteve je dalsi vladkyne rodu. Ta ma na hlave diadem, ktery je treba ukrast. Nastrahy cihaji v osobni garde a nebezpecnych prototypech. Ty ale obcas selhavaji. Treba by slo jeden test vyuzit na oslabeni gardy?
4. LOD: Dlouho opustena lod davne kralovny skryva temne tajemstvi. Jeji dcera nehodu lodi pouzila k vrazde vlastni matky. Jaka nebezpeci, pasti a ochrana zustala? A kde se nachazi tajna skrys? Bude vubec cas si korunu vyzvednout? Neni lod nahodou hlidana?

Za me je to Laborator a Vezeni.
21.12.2016 16:23 - Hunter
Brr, mam tam chyby a preklepy. Pisu ale z mobilu, takze se jen omluvim a nic neopravim :-)
24.12.2016 15:51 - Fibriso
leese: chápu, a jediné co je tam spoiler, je to, že je tam tarkin, ostatní, co jsem vypsal, jsou Easter eggy
25.12.2016 12:31 - tony
čili spoilery...to neva fibri


Já budu hlasovat jako kryska,bude to mít ode mne jako vánoční dárek.
27.12.2016 10:03 - Leese Dailen
Ad hry: za me zni asi nejzajimaveji laborator a lod, ale klidne si zahraju i vic :-)
vezeni bych mel tendenci ukecat (jak vladkyni, tak zajatce) a muzeum je spis pro Andy.

Leese Dailen píše:
Fibri chapes pojem spoiler?

Fibriso píše:
leese: chápu, a jediné co je tam spoiler, je to, že je tam tarkin, ostatní, co jsem vypsal, jsou Easter eggy

Diky za odpoved, nechapes ;-)
27.12.2016 20:07 - Elvid
Já asi nemám problém s tím, že by se dohrály všechny, takže výběr nechám na jiných.

Jinak u vězení bych měl spíš tendenci tam jít za Zoru ;-). (Buď se nechat při něčem chytit, dopravit, setkat a zjistit info a pak se nějak vypařit, nebo tam dojít, zjistit a odejít. S tím, že zjištění je trochu přímější, než ukecávání, takže bychom nepotřebovali ani ověřovat a tahat se s vězněm...;-) )

A v muzeu bude asi víc nástrah, i něco na elektroniku a PC, apod. Jinak bych tam opět mohl jen přijít za Zoru, rozbít vitrínu, vzít to a nejlépe se přesunout do kanalizace, či podobně odskočit...a kdyby nebyla, tak si tam můžeme připravit nějaký tunel... O:-) (Nebo to rovnou spojit, někde to v rychlosti předat a pak se nechat chytit a poslat do basy...jenže to jsou asi jiné systémy...:-D )
27.12.2016 22:15 - Bleška
Zemřela Carrie Fisher :-(
27.12.2016 22:17 - Bleška
Elvid - na všechny mise stačila Zora. Taky nám ji Pavel zakázal používat (krom na Fast travel:-D)

Myslela jsem, že na nás fibri zanevrel a ono asi ne...
28.12.2016 01:54 - tony
rebelie stratila Carrie,mi stratili Carrie...a ta za*raná kanadská spěvačka(pro ty co nevědí je to Jastin Bíbr) je pořád naživu.
28.12.2016 07:04 - Elvid
ad na všechny - Ty mi ji chceš snad zabít? Dvě jsou více bojové, tam toho moc neudělá ... možná tak vlastním ... :-)
28.12.2016 09:14 - Bleška
Ne, nechci ji zabít, právě ona je nejvíc způsobilá zmáknout všechno, krom snad té lodi ve vesmíru, tam bude potřeba spíše ostatních ;).

Jo a mimochodem, podařilo se nám úspěšně završit STEALTH misi bez Zory a bez toho, že bychom si jednou vystřelili, či se jen ošklivě na někoho podívali! To si musím napsat do deníčku a budeme to každý rok slavit :D. Musím napsat zápis! si říkám už tak týden, ale ta PS4 je tak moooc chytlavá :D.
28.12.2016 09:19 - Bleška
Ad mise, já si chci určitě zahrát tu loď a to vězení vypadá zajímavě...

Takže laboratoř a muzeum můžeme skipnout (aneb Marnshara: Tak to muzeum vybereme celý, ne? No co se tak díváte? Proč se tolik namáhat jenom kvůli jendomu kousku, ještě někomu začne vrtat hlavou, že snad jdeme po něčem určitém. Aby to vypadalo jako obyčejná loupež, musíme vzít další věci a když už v tom budeme, proč ne všechny?)
28.12.2016 11:53 - Hunter
O patnact nakladnich vozu pozdeji.. Marnshara se stale spokojenym vyrazem. Leese bez vyrazu, Rak Dol dojida v poklidu popcorn a Zora dokoncujic lakovani nehtu duhovymi barvami ukaze na lod na pristavaci plose.
"Ted nastane ta nejtezsi cast mise. Do toho space transportu se vejdou jenom dva nakladaky, budes si muset Marnsharo fofrem vybrat." Zora to rekla dokonce bez usklebku...

Ad Carrie, jo, taky me to mrzi. Ad Justin, souhlas Toniku. Ale von nejni z kanady, ne?

Dve mise jsou proto, ze chci hru predat a uzavrit pln elanu a sily :-) Takze mame dva hlasy pro laborator, vezeni a lod. Ted jeste zjistit, koho tou "kryskou" Tonda myslel... Koho jsi tim myslel??!!

... Ano, dva vykricniky! Cele dva vykricniky! Ja vim, ze to znamena pocinajici silenstvi, ale Muhuhahhahaaaa!
28.12.2016 12:05 - Bleška
Marnshara se na ni krátce podívá, pozvedne blaster a bez úšklebku si připíše jeden DP. Pravda, místa tím moc nezískala, možná tak na jednu sošku, kterou se stále spokojeným výrazem posadí na místo pilota. Leese bez výrazu, Rak Dol se zakuckala popcornem.


Ad Biever - jeho životopis na wikipedii tvrdí, že je to kanaďan jak poleno.

Loď musí projít!!! ... Ano, tři vykřičníky! Na kohopak se krátce podívá Marnshara příště... Muhahahahahaaa *kucky kucky* chlupy zatracený...
28.12.2016 13:52 - Elvid
Tak co, dá Tonda dva hlasy pro muzeum, ať je to vyrovnané...:-D

Pak Marnshara otevře oči div jí nevypadnou, podívá se na zbraň, na stále sedící Zoru pokračující v Manikůře, znovu na zbraň a pak radši odchází pryč, protože ji svět právě přestal dávat smysl. ;-)
28.12.2016 14:13 - Bleška
Kupodivu se jí chce strašně sednout si do kouta a plakat a plakat a plakat... Asi to souvisí s tím, že si může vzít jenom 2 náklaďáky...
29.12.2016 03:50 - tony
ale jo proč ne..dávám dva hlasy muzeu......

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.077116966247559 secREMOTE_IP: 18.221.146.223