Necromancer píše:
Ale i tak, má někdo nějaký "tip", jak právě na tyhle záporáky nějak efektivně vyzrát?
Velká výhoda proti tomuhle typu nepřátel je magická zbraň, jakmile má někdo magickou zbraň tak mu vlastně dává 2x tak velký zranění. A magickej luk je prostě pro tyhle nepřátele zkáza kropíš do něj mraky damage a on k tobě musí nejdřív dojít, některý zbraně jsou samozřejmě lepší než jiný např právě sluneční meč na upíry ohnivý meč na mumie a podobně
Byla tady zmíňka o mumii: tady je to jasný má krásně hořlavý obvazy
Jinak oni nemrtváčtí bossové jsou všichni tři nesmrtelní dokud jim nezničíš duši/tělo (pochop mumii srdce, lichovi škapulíř, upírovi rakev nebo jeho v rakvi) obecně se předpokládá že postavy tyhle znalosti nemají(proto je klíčový u Strada získat všecky předměty) s vyjímkou škapulíře, jenže jeho zničení bývá oříšek sám o sobě. Ještě dodám že u licha je potřeba zničit jak škapulíř tak licha, zničení škapulíře licha samo o sobě nezabije.
btw co se class postav týče tak tady je naprosto jednoznačně nejsilnější klerik forge domain protože prostě očaruje "ideální" zbraň největšímu řezníkovi v partě a ten pak všecko pobije, mimochodem je to schopnost lvl 1 což je za mě strašnej trapas.
EDIT: jo a zapoměl jsem na lítání a rychlost obecně to co umožní k nepříteli rychle se dostat pak stačí nějaká magická zbraň(jak jsem psal výše) a pá pá