Necromancer píše:
Taková otázka, když někdo z vás ve skupině hraje na živo, tak kde se tipicky scházíte? Někde v kavárně? V knihovně? Jak težké je si někde takové místo najít?
...
Ty bys asi náhodou neměl apku nebo seznam, kterej by mi ukázal, kde takové čajovny jsou? (Ideálně někde v ČB.)
V ČB hrajeme u kamaráda, který má vlastní barák a v něm herní místnost, ale to je luxus, který zažívám až poslední dva roky z celkových 28.
Taky existuje čajovna Shisha bar asi v polovině Krajinské, takový zapadlý klub v patře, jehož majitelé a obsluha jsou (byli?) RPG pozitivní, a tam jsme hráli dvakrát. Plus se můžu zeptat, kde se scházela skupina na hraní otevřeného RPG, než to definitivně zabil Covid, ale myslím že to bylo také tam (za rok jsem nebyl schopen se na jejich hru dostat).
Občas jsem se sešel i v čajovně u divadla, tam byl klid (relativně), nevím co na to řeknou majitelé. (Pro mě je trochu nevýhoda, že tam chodí člověk se zájmem o RPG, který je spolehlivě schopen připojit se ke komukoliv, kdo tam řekne "RPG", a následně ovládne konverzaci.
Pak tu je prodejna Labyrint, a ta mívala k dispozici malou místnost na hraní - nevím jak to mají teď. Za zeptání nic nedáš.
A nikoliv poslední možnost by mohla být zajít do DDM v Hardtmuthce a zeptat se, zda by sis tam mohl za nějakou úplatu půjčovat místnost pro svůj herní klub. Nevím kolik to stojí, ale když se hráči složí, vyjde to určitě podobně nebo méně než pomalé cucání čaje v čajovně, a navíc se vyhneš pohledům a poznámkám lidí, kteří tento druh zábavy nemají rádi (což zrovna v Dobré čajovně v ČB jednoho kamaráda dost znechutilo, byť je to asi 16 let zpátky.)
Kromě toho ředitelka DDM paní Korčáková je maminka Jirase, tedy GMma Youtube skupiny Na Tahu, a paní Čermáková, která má na starost kroužky, je v pohodě, takže osobně bych nejspíše začal tam.
Jinak kroužky RPG tam budou otvírat taky, možná i ten můj, pokud se na něj někdo přihlásí dobrovolně :-)