Překlad UI je téměř hotový. Myslel jsem, že touto dobou už bude komplet, ale dva dny jsem byl teď mimo kreativní mód, protože mi odešel zdroj od PC a musel jsem shánět nový. A na noťasu mi děti zlikvidovaly displej, takže hrůza. Ale už je vše spraveno, takže dnes večer to UI dojedu. Taky jsem chtěl aktualizovat youtube Stíny nad Brnem.
Tady ve složce pro Fantasy Grounds si můžete stáhnout mou extension pro 5E ruleset a Fantasy Grounds Unity (ne starý FG). Je to soubor LPak-5E-cz-01.ext. Když si ho zapnete, počeští se rozhraní FGU pro hraní DnD 5E.
V nejbližší době chci ještě upgradovat do extension rozšířené fonty, protože ne všechny jejich fontové řady mají všechny české znaky, a pak ještě nějaké drobnosti, jako jsou postranní taby na denících postav.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<