Konečně se mi dostal do rukou tedleten časák, který už je legendární díky svojí nesehnatelnosti (krásný slovo :o)
Reidden už si asi vyslechl resp. přečetl dost negativní kritiky, takže zůstanu jenom u chválení :)
1. oceňuju, že je to ve formátu A5. Perfektně se to vejde do velký kapsy. (Ovšem kdyby to bylo A6, tak už se to vejde do jakýkoli.... :))
2. oceňuju i to, že ilustrace v časopise celkem stojí za to. Přiznám se, že jsem očekával daleko horší.
3. články jsou vesměs dobrý. Jen z pohledu čtenáře bych osobně ocenil trochu větší strukturovanost, aby ty články byly přehlednější a čtivější. (Nevím teď jak to napsat líp, ale snad to je srozumitelný).
4. Kurňa, přece jen teď odbočím od pochval.... :( Do budoucna by stálo za to trochu víc komunikace se čtenáři přímo na stránkách časáku. Ale to si Reiddene prosím tě neber jako kritiku, je to jen nápad. Je mi jasný, že vyšlo teprv druhý číslo a nemůže bejt všechno dokonalý.
No a teď ještě k tomu speciálnímu vydání. Určitě by stálo za to něco takovýho udělat, ale myslím, že nejdřív tak za rok, až časák získá nějakou ustálenou podobu a hlavně až se sejde dost kvalitního matroše na vydání univerzálních dobrodružství. Vydat totiž takovýhle herní moduly, to může bejt dost ošementý.....
držím palce ať Alduron vzkvétá! A hlavně ať je k dostání.