Musim říct že mě Gegonovo tempo a projev (a množství výplňovejch prohlášení a hlášek) spíš uspávají. Jako nechci bejt zlej, ale já osobně mám prostě strašnej problém udržet pozornost a mám hroznou tendenci začít proklikávat a fastforwardovat.
Mě spíš přijde že se hrozně opakuje a místo toho aby řekl informaci a šel dál tak řekne informaci a pak jí obalí 3 dalšíma větama který ale vlastně nic nesdělujou.
sirien: Mě to přijde, že to vidíš až moc kriticky a trochu z toho je cítit tvá antipatie k tomuto pořadu (resp. je to můj pocit). Pokud to má být prezentace pro začátečníky, tak to vidím jako OK prezentaci. Souhlasím, že ten přednes je chvílemi jak uspávače hadů :D
Mimochodem tam celkem pěkně shrnul tu zkrácenou verzi pravidel.
urcite by mohl projev být lepší. nicméně si myslím, že na formát pořadu (už jsem to zde tuším psal) dostačuje. je ovšem pravdou, že těch dílu je už pár a trochu bych čekal, že by se mohl zlepšovat.
me se to docela libilo... ano je to takove jako kdyz ti nadseny kamos honem v jedny vete chce rict vse to wau... ale ja beru, ze to je nejspis styl a znak streamu. Me nejvic vadila ta reklama, ale ta musí být ;)
A musim pochválit, že se Gergon přestal o jednotlivejch nápadech zbytečně rozkecávat a začal to trochu "sekat" - nápad, krátkej příklad, další nápad, krátkej příklad... hned to je poslouchatelnější a takový "živější".
Skaven píše: rozhovor s Mrakusem
Zapovězené země hezký, překládání zajímavý, historie RPG Fóra... "Já si to pamatuju trošku jinak, mistře Markusi", abych parafrázoval svou oblíbenou hlášku z jednoho filmu.
Skaven píše: Siriene, nešel bys do toho?
Může být. Jen jestli to má být naživo to může být trochu logistiky složitější. V dohledné době max někdy v listopadu. Můžeme se pak případně domluvit.
Koukám na 18. PJ Craft - On-line hraní s tím, že bych se podíval, jak tedy hrát on-line, a on je celý díl o tom, jak udělat deskovku ... no dobře, jak připravit bitevní situaci pro DnD, což je téměř k nerozeznání, ale o tom jak hrát po netu tam není prakticky nic. Ne že by ten díl byl špatný, jen má zavádějící název.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<