Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
27.3.2017 07:39 - Bleška
Bylo škoda, že se tak spěchalo. To chtělo další pokec... Ale hold, pejsek potřeboval vyvenčit :-).

A vůbec, jaky se mnou, to je moje úžasná smrt :-D
27.3.2017 08:19 - Hunter
No, Tonda prisel, alespon pro me, s peknym napadem, jak te epicky ve smrti podporit...
Taaakze, protoze jsou to vase postavy a ucesani ten konec potrebuje - co si naplanovat kafe po skypu a scenu spolecne "dopsat"? :-)
Muzete zitra vecer, rekneme v 19:00?
27.3.2017 08:51 - Bleška
Zatim to vypadá, že jo. Count me in ☺
27.3.2017 11:08 - Leese Dailen
Dneska i zitra vecer uz mam program.

Na vcerejsku mi vadilo par veci:
Ze jsem netusil, ze ma jit o posledni hrani.
U Andy mi prislo, ze jen pasivne ceka, co z toho bude. Kdybych zachytil, ze je to pripravene, tak se do toho nemicham...
Vetsina vcerejsiho pribehu byla sita hrozne horkou jehlou a bylo to z toho dost citit. Proto jsem taky navrhovat, aby se to uzavrelo domluvou. Uprime nechapu, proc jsi tlacil ten Hapansky prostor, kdyz jsi vedel, ze se to ma takhle pokazit a pritom jsme se bavili o epickem zaveru pro postavy. Je to tvoje hra, jen mi to prijde skoda.

Docela bych teda potreboval vedet, jak to bude s tou Rak-Dol, abych promyslel upravu navaznosti pro dalsi hru.
27.3.2017 11:36 - Bleška
V čem to bylo našité horkou jehlou? Spíš mám pocit, že se věci neodehravali tak, jak si ty myslíš, že by se odehrávat měli... např. reakce klonu na rozkaz lodi. A byla jsem pasivní schválně, opravdu bych se za sebe víc prala a Pavel by mi ten prostor dal...

A taky jsem dlouho neviděla, že by hráči napadlo tolik dvacek najednou...
27.3.2017 12:54 - tony
Rakdol je mrtvá dítě žije.

zítra odpoledne jdu k právníkovy a nevím do kolika tam budu ale v nejhorším se připojím pozdě,většinu toho co jsem chtěl jsem včera řekl.

To že to je připravené bylo vidět,stejně jako fakt že ostatní se nehodlají s její smrtí smířit.
27.3.2017 13:08 - Leese Dailen
To, ze se lisi ocekavani hrace od toho co se stane ve hre je naprosto v poradku, jen mi chvili trvalo, nez jsem to zpracoval do adekvatnich reakci postavy. Od hry dokonce ocekavam, ze se nebude vsechno dit tak, jak si to predstavuju ;-)
Vadi mi, kdyz se deji veci, ktere nesedi jenom proto, aby se dosahlo cile (rail roading), obzvlaste takhle na konci, ktery imho mel byt o rozlouceni se s postavami, ktere jsme hrali nekolik let.
27.3.2017 15:05 - Bleška
Tak on by tam asi další prostor byl, na to to dohrát. Ale spěchali jsme dom :-). Tak ten Skype odsuneme na stredu? Ať se sejdeme všichni?
27.3.2017 19:54 - tony
bleško neměla bys navíc ještě nějaký ty passy? a co bys za ně kdyžtak chtěla?
28.3.2017 10:47 - Bleška
Tony: to víš, že bych měla :). Od tebe vůbec nic :*. Ale dovolím si upozornit, že právníky s tím nejspíš neuplatíš :D.
28.3.2017 11:01 - Bleška
Jinak, pokud nebude řečeno jinak, tak s tím dnes počítám.
28.3.2017 15:43 - Hunter
Co tedy ve stredu v 19:00?

Fibriho hlaska smazana - nema tu co delat. Ta hlaska :-) Ze jsi se zasmal prima, ze vyzadujes pozornost komentarem ne.

Jeste ad konec - konec jsem mel pripraveny jinak. Chtel jsem, aby to, ze se Ruka a vsichni kloni postavi proti projevilo smrti jedne hracske postavy. Rak Dol to byt nemohla, Leese se na to nehodil a zbyvala tak Zora, ci Marnshara. Smrt Zory by vadila nejspis jen Zore. Navic Michal nechtel. Andy chtela.
Prisli jsme spolu s Andy s novym koncem prave kvuli tomu, aby vynikl rozkaz 66, vcetne smrti Marnshary.
Prstem bych neukazoval, misto toho pojdme docesat ten zaver v klidu po skypu, aby to vypadalo lepe a styloveji a nahradili tak to, co jsme kvuli skipovani na konci nedali ani trochu pekne...

Vychozi body:
Marnshara umira rukou Ruky pote, co zachranila zbytek druziny pred rozstrilenim z vesmiru.
Ruka umira rukou druziny.
Fregata Adra je znicena, kvuli povstani klonu a rozkazu 66.
Leese, Syldra, Zora a dite Rak Dol urcite unika transportem (Zora skace).
Druzina se nejak dostava zpatky do Republiky.
Druzina nema zazemi sjednoceneho Happanu za sebou - to muze i znamenat, ze ji Leese nemuze pouzit, ne nutne, ze Geshai neziskala vladu nad Happany jako nova kralovna.

K vyreseni:
Prubeh finalniho boje.
Rak Dolina smrt (dve moznosti).
Osud Dailen fleet a mise u Happanu.
Navrat do Republiky a dalsi osudy prezivsich.
28.3.2017 15:50 - Bleška
Krásné, Pájo :).

Za mě středa ok.
28.3.2017 20:42 - Elvid
Já nebudu, ale myslím, že už jsme to pak probrali v tu neděli a lehce pozměnili...ale ten průběh, sic ne flotilu. :-)

Jinak Zora se pak po přeskoku zpět do republiky rozloučí (svůj slib umírající Rak Dol už splnila, teď to je na jiných), že si musí dořešit jistou záležitost, na kterou ji i poukázala síla v poslední hře, aby to lépe pochopila. Co se vlastně stalo v síle a jak to mohla ona či sestra způsobit. A vydá se na onu planetu.
29.3.2017 10:19 - Leese Dailen
Dneska se na chvili pripojit muzu, od 20h mam program. Stale jsem z toho ale docela rozladeny, takze se mi ani diskutovat moc nechce, nerad bych byl zbytecne neprijemny.

Smrti Manshary a jeste navic i Rak-Dol skupina v podstate prestala existovat, takze resit co se s nima deje dal nema moc smysl. Zora si stejne zmizi za svymi vecmi (jak pise Michal) a Leese a NPC nema smysl resit uz vubec.

Popravde spis uvazuju, jestli vubec zachovavat tu linku odkazu na predchozi hru. Zora se nijak vyrazne projevovat asi nebude a tak zbyvaji jen postavy obou GM, coz mi prijde dost smutne... Dcera Rak-Dol tam samozrejme byt muze i tak, pokud zajem o ni trva...
Me osobne to prijde nefer, tlacit si svoji postavu do hry, kdyz ostatni tu moznost nemaji.
29.3.2017 10:24 - Leese Dailen
Jenom pro jistotu - primarni duvod me rozmrzelosti je, ze jsem mel hezky promysleno jak navazat na to co jsme se dohodli ohledne ukonceni tehle hry a tahle zmena mi to cele rozbourala. Dalsi moje nazory, atd jsou podruzne.
29.3.2017 11:10 - tony
Já si celou dobu myslím že navazovat nemá smysl a to se vám/ti zdá taky podružné,takže nevím.V každém případě se večer uvidíme na skypu jestli ho rozchodím :)

Jestliže hra končí a postavy vychcípávaj nechápu jak chceš zachovat původní skupinu?Nemluvě o tom že se má jednat o nové dobrodružství,staré postavy v něm nemají co dělat....ale to už sem taky říkal.
29.3.2017 11:35 - Hunter
Sigh... Neco jsem napsal, pak jsem to zase radsi smazal a stale proaktivne a "pozitivne" budu pokracovat :-)

Vecer na sedmou se pripojim a uvidime, podle toho, kdo bude k dispozici. Probral bych to rad, myslim, ze to bude mit prinos a je to urcite potreba pro vycisteni atmosfery. Zaroven podebatovat, vyventilovat a ucesat minulou hru prospeje nasi skupine do pristi hry.
29.3.2017 11:57 - Bleška
Marnshara stejně neměla být nijak pro tvou kampaň důležitá. Jenom křoví a pocit hráče, že si postava žije dál svým životem. Na druhou stranu, pořád mi tam někde pobíhá Mara.

Co se týče Leese, stále nevím, proč by neměl být tam, kde jsi plánoval, že bude. Naopak má ještě větší motivaci být císaři na blízko a sabotovat mu kde co, včetně jeho kávovaru. A nebude to jenom o jedné postavě protlačené dál - jsou tam celkem 3 - Dex, Zora a Leese.

Co se týče dcery Rak Dol - co se u ní mění, že najednou zčásti z příběhu vypadává? Nebo jak jsi nabyl dojmu, že by o ni neměl být zájem? Pořád ji můžou dostat na Alderaan k otci, zatajit, kdo byla její matka a dál to probíhá tak, jak to bylo domluveno.

Za mě se mi ten konec zamlouvá více, než že si postavy řeknou, jupí, další systém dobyt! Rozkaz 66? Ups, tak čau, bylo to super, sbohem a šáteček.
29.3.2017 15:33 - Leese Dailen
@Tonda - navazovat mineno hlavne brat v potaz co se odehralo s touhle skupinou a pripadne na to poukazat v nasledujici hre. Nejvetsi zastupce tohoto odkazu je Rak-Dolina dcera, takze me trochu prekvapuje, ze jsi proti pokracovani...

@Bleska - stejne jako vsechny ostatni postavy mela byt pro ten pocit, ze jsi ve svete SW zanechala nejaky odkaz, ktery je znat. prislo mi to jako hezky napad a ano o Mare jsem uvazoval :-)
U moji a Pavlovy postavy nejde ani tak o ne, ale o to, ze jsme oba GM a ja za sebe nemam rad Mary Sue syndrom.
Rak-Dolina dcera nijak nevypadava, jen pokud by nebyl ve hre zadny dalsi odkaz na minulou hru, tak je zbytecne tam tlacit Kel-dori dite ;-) Jen upozornuji, ze se oteviraji dalsi moznosti.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.088789939880371 secREMOTE_IP: 3.16.147.124