RPG stripy

Obsah článku:

Bolt & Quiver

Komixový strip od kreslíře s nickem Stan! (ano, ten vykřičník k tomu patří a nikdo nezná jeho pravé jméno). Můžete ho znát z takových těch přáníček a legrácek, které Wizards of the Coast publikují každý Halloween, Vánoce, Velikonoce a vůbec každé možné příležitosti.

Komix Bolt & Quiver vypráví o nejmenší možné (rozumějte dvoučlené) skupince dobrodruhů).

Bolt (Šíp) bolt

Bolt je elf. Vysoký, blonďatý idol všech dívenek ve věku 0-99. Je to pohodový týpek, který si z ničeho nedělá těžkou hlavu. To ostatně ani nejde, protože v té hlavně nic moc nemá.

Quiver (Toulec)

Quiver je půlčík. Malý tmavovlasý praktik a realista. Povoláním bezpochyby zloděj. Prostě klasická protiváha ke svému souputníkovi.

Stripy můžete pročítat na adrese http://www.boltandquiver.com
< Bolt & Quiver >
Full Frontal Nerdity Real Life
Napsal Alnag 07.06.2006
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.15817904472351 secREMOTE_IP: 18.218.94.221