RPG stripy

Jak dokazuje tato sekce a kniha hlášek, hry typu Dungeons & Dragons jsou nekonečným zdrojem humoru a obveselení. Ale tady to zdaleka nekončí. V časopisech, jako je například Dragon, vycházejí i komiksové stripy parodující DnD a jiná RPGčka. A v tomto seriálu bych vás rád s některými z nich seznámil.
Napsal Alnag
Obsah článku:

Dork Tower

Dork Tower je komixový strip Johna Kovalice o skupině Hráčů s velkým H. Hrají všechna možná RPGčka, válečné figurkové hry i hry počítačové, sbírají komixy, atd. Strip má poměrně jednoduchou kresbu a osobitý humor. Není bez zajímavosti, že John Kovalic je také autorem ilustrací pro řadu příruček Munchkin’s... tedy ťuňťa.

Hlavními postavami komiksových stripů jsou:

Matt matt

Matt je nadšený hráč, který je vždy uprostřed všeho dění. Hraní má prostě v krvi. Přesto se snaží sloučit své nadšení pro pop kulturu a hraní s touhou fungovat ve Společnosti. Společnost zdá se zatím spíše prohrává. Je přátelský, skromný a občas poněkud nejistý, co se týče jeho role ve světě.

Igor igor

Igorovým životním krédem je – co stojí za to dělat, to stojí za to přehánět. Vrhá se bezhlavě do každé hry, komixu, koníčku, nové módy a podobně se zdrcujícím nadšením. Je ťuňťou všech ťuňťů. Igor je těžko-ho-zabít, zajatce neberem, akční manik. A snadno se stane dějmistrovou noční můrou.

Ken ken

Ken je tím Myslícím členem skupiny, často poskytuje onen nutný hlas rozumu. I přesto je však stoprocentním nadšencem, který si v ničem nezadá s ostatními.

Carson Ondatra carson

Roztomilý a prostý Carson je kamarád s každým a zapadne všude – což je trochu překvapivé, protože Carson je ondatra. Ano ondatra (to zvířátko)! Běžně se účastní vrhání kostek v různých Mattových hrách na hrdiny, paří poslední výkřik konzolových her nebo prostě surfuje na netu.

A více se o nich dozvíte na www.dorktower.com.
< Dork Tower >
Order of the Stick
Napsal Alnag 07.06.2006
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14323806762695 secREMOTE_IP: 3.147.104.120