Deset nejžhavějších koček DnD

Dungeons & Dragons, jak vidíme v historii i v praxi, je především mužský koníček. Jednoho by napadlo, že to povede k zaplnění samotné hry nadměrným množstvím spoře oděných dívek, ale až tak moc se to nestává. Jo, jsou tu nějaké ty téměř nahé uvězněné elfky, které je třeba zachránit, nebo baculatá hospodská, kterou se neobratně snažíme sbalit... ale málokdy to k něčemu vede. Nakonec je to rolová hra a je tu dost vysoká šance, že je váš vypravěč taky muž. Tra. Pas. Jistě, hry a romány a další doplňky nejsou kompletně prosté sexy koček na výpravě za nějakými těmi body zkušenosti; takové pak utkví v mysli mužských hráčů, stejně jako se drobečky brambůrků lepí k jejich prstům. Tady jsou, vzácné, hrdé - sex symboly DnD.
Napsal Sethi
10) Dixie

V komixu "What's New?" na stránkách časopisu Dragon se představil nejen jeho autor Phil Foglio, ale i jeho zaoblená spoluhostitelka a přítelkyně Dixie. Dixie nejen, že byla přitažlivá, ale také mnohem chytřejší a víc v obraze, než její mužský protějšek - a stejně jako on, i ona měla zájem o věčně škádlené téma "Sex a D&D."


9) Blond kouzelnice ze "Secret of Bone Hill" (Tajemství Kostěného Vrchu)

O této dámě z obálky dobrodružství pro první edici ADnD nevíme nic, ale stejně... to je femur v tvé kapse, nebo jsi tak rád, že mě vidíš?


8) Alias

Alias, rusovlasá kráska z románu z Forgotten Realms, Azure Bonds, který vyšel v roce 1988, je jiná. Je uměle vytvořená, postavená, aby sloužila.... což ji, více méně, mění v DnD verzi Pris (Blade Runner), Cherry 2000 (Cherry 2000), Cameron (Terminator: TSCC) nebo jakoukoli jinou z dlouhé řady sexy nereálných žen. Samozřejmě, svírá ji ta nezbytná existenciální úzkost, která je tak nějak spojená s tím být umělá dívka s dostatečně opravdovými emocemi a otázkami duše - ale vážně, pokud se zajímáte o tohle, tak se prostě dost nevěnujete strategicky děrované zbroji, kterou nosí.


7) Viconia deVir

Dívky z Baldur's Gate byly tak trochu zklamání: Věčně skuhrající Imoen s kulatým obličejem, Skie byla ještě horší. Jaheira byla naprostá svině, Safana zase psychotička a Faldorn vypadala prostě směšně. Branwen chyběla osobnost, Dynaheir snad ještě víc a k tomu měla pitomé jméno. Alora se ukáže až na konci hry a Shar-Teel budí dojem, že by si dala vaše játra s fazolemi a nějakým tím trpasličím pivem. Jedině drowí kněžka Viconia byla jak pěkná, tak zajímavá - jen kvůli ní stálo za to zůstat na té správné straně přesvědčení.


6) Cattie-Brie

Hrdinka / dáma v nesnázích většiny knih, které R.A. Salvatore napsal k Forgotten Realms - Cat je nádherná zrzka, drsná s lukem, vychovaná trpaslíky k silné vůli a neskutečné tvrdohlavosti. Jedinou vadou na kráse je jméno, které zní jak sýrové pochoutky pro kočky, a pak skutečnost, že nikdo ve Forgotten Realms nemůže být tak pěkný jako Drizzt.


5) Loviatar

Podejte mi manuál božstev... moment, to je ňadro? Jo. Ok, tuhle uctívám. Výskyt ňader je v podstatě důvodem k nadměrnému počtu mužských uctívačů nejen bohyně Loviatar, ale také Afrodity, Hekaté, Ištar, Tlazolteotly, Ušas a Blibdoolpoolp (a Elenoin, pokud jste pracovali s ranou edicí s Melnibonénskými mýty).


4) Morgan Ironwolf

Morgan Ironwolf byla bojovnice v DnD Basic Set z roku 1981 - stála na straně dobra, přesto neplakala, když její přítel Černý Dougal spackal záchranný hod proti jedu a natáhl bačkory. Měla sílu 16, hromadu vlasů a nejspíš ve své kraťoučké zbroji chodila naostro. Co je nejdůležitější, Morgan Ironwolf byla tak tvrdá holka, že se jí bradavky rýsovaly i přes drátěnou zbroj.


3) Kitiara uth Matar

V příbězích Dragonlance byl Tanis vždycky rozpolcený mezi vesměs zlou Kit a nudnou blondýnkou Lauranou, a nebylo to proto, že by ho Kitiara uměla rozesmát. Jistě, Crysania byla sexy se sklony k sebeničení, Zlatoluna byla drsná holka a Tika měla pořádná prsa. Podívejme se však pravdě do tváře - Kitiara byla Dračí Paní, kterou by stálo za to o... obhlédnout.


2) Silussa

Hluboko v ADnD modulech Vault od the Drow dělá tahle succuba společnost upíru Belgosovi, Pánu Krys a Netopýrů... ale, do háje s tím. Důležité je, že Silussa nebyla zobrazena jen jednou, ale dokonce dvakrát při výkonu svého succubího povolání - to jest, samozřejmě, zneužívání sexuálních slabin mužů. A když jsou hráči těmi zmíněnými muži? Švédský stůl pro succuby.


1) Kterákoli Dívka Ochotná Hrát

Vážně. Dívka, která si dobrovolně hodí kostkami, v očích hráče okamžitě stoupá po škále přitažlivosti. A obvykle zná pravidla lépe než vy.
Autorem článku je Teague Bohlen na stránkách Topless Robot. Původní článek zde. Ilustrace převzaté tamtéž.
Napsal Sethi 20.10.2009
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 126 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14148283004761 secREMOTE_IP: 54.172.169.199