[Bulvár!] Vrah tvrdí, že jej posedl démon!!

V této sérii naleznete různé pseudonovinové bulvární články, které můžete využít buď jako inspiraci, nebo přímo jako materiál do her typu World of Darkness, Esoterorists nebo jiných urbanfantasy.
Napsal sirien

Vrah tvrdí, že jej posedl démon!!


Čtyřiatřicet let starý Marian Gonda, zatčený minulý týden za vraždu, několikanásobné ublížení na zdraví a loupežné přepadení tvrdí, že si incident nepamatuje protože byl posedlý démonem.
Marian Gonda minulý týden pronikl do luxusního hotelu Amana, kde během pokusu ukrást starožitné šperky postřelil dvaadvacetiletou Markétu Romdovou. Ta se dodnes nachází ve vážném stavu. Poté během útěku zastřelil strážného, postřelil policistu a jednoho hotelového hosta. Pokusil se uniknout přes verandu a ujet ukradeným autem, nicméně při útěku dostal smyk a naboural. Během zatýkání nekladl odpor.
Pan Gonda nicméně tvrdí, že si z incidentu nic nepamatuje a oficiálně prohlašuje: Poslední co si pamatuji je, jak vycházím z domu za kamarády do hospody. Pak jsem se najednou probral v rychle jedoucím autě, za volantem, nezvládl jsem řízení a naboural jsem do zdi. Sotva jsem vystoupil tak byla všude policie a zatkli mě za jakousi střelbu, vůbec nevím co se dělo.
V souvislosti s výpovědí Mariana Gondy je dobré uvést skutečnost, že se jedná o drobného podnikatele s bezúhonou minulostí a rodinným zázemím, bez dluhů nebo jiného očividného důvodu k podobnému jednání. Celý incident by byl spíše případem pro psychiatra, nebýt podivné výpovědi jednoho z hotelových hlídačů.
Víte, když se to začalo všechno dít, tak jsem zrovna sledoval kamery v onom patře. Všiml jsem si mladé dívky, která se opilá připotácela do chodby, tam se ale rozhlédla a najednou se začala chovat mnohem střízlivěji. Došla ke dveřím, chvíli je otvírala, stále se ale rozhlížela, začal jsem si říkat jestli se nesnaží vypáčit zámek. Nakonec vešla dovnitř. Chvíli na to se ozvalo několik výstřelů, byly slyšet na celý hotel, a vyběhl muž středního věku, takový otylejší... v jednu chvíli se podíval do kamery a rudě se mu blýskly oči. Myslel sem že se mi to jen zdá, tak jsem přetočil kameru a podíval se na to znovu, a bylo to tam - nešlo o žádný odlesk nebo tak, skutečně mu zazářily oči. Když jsem o deset minut později ukazoval záznam kolegovy, tak to tam ale najednou nebylo.
I pomineme-li tuto výpověď, nalezneme podivnosti v policejní zprávě. Marian Gonda měl údajně seskočit z verandy na parkoviště. To je ale dvě a půl patra výšky s dopadem na tvrdý beton. Lze si sice představit atleta, který je něčeho takového schopen, nicméně pan Gonda na to rozhodně nevypadá.
Z pokoje údajně zmizel jediný šperk, přívěšek na krk původem z šestnáctého století, vytvořený neznámým ruským umělcem. Dle rodinné legendy se mělo jednat o ochranný talisman. U zatčeného Gondy nicméně nalezen nebyl.
Napsal sirien 19.01.2009
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.15895104408264 secREMOTE_IP: 44.220.245.254