[Bulvár!] Kočka způsobuje smrt!

V této sérii naleznete různé pseudonovinové bulvární články, které můžete využít buď jako inspiraci, nebo přímo jako materiál do her typu World of Darkness, Esoterorists nebo jiných urbanfantasy.
Napsal sirien
Obsah článku:

Kočka způsobuje smrt!

Pět lidí zemřelo za zvláštních okolností v přítomnosti stejné kočky. Jde jen o náhodu?


Pět lidí, kteří zemřeli za zvláštních či záhadných okolností, bylo dle policejního zdroje postupnými majiteli jedné a té samé, černé, jinak nenápadné, kočky.
Její totožnou identitu potvrdila policejní laboratoř. Policie zatím stále pátrá po tom, jak kočka s jednotlivými úmrtími souvisí, zda jde o podpis případného vraha nebo jen o shodu náhod.

My vám však jako obvykle přinášíme informace z pozadí celé kauzy: policií nezmiňovanou skutečností totiž je, že jednotlivá úmrtí, u kterých byla kočka přítomna, jsou v kontextu těch ostatních více než podezřelá.
První majitelkou kočky byla podnikatelka, jenž zemřela při zajímavé dopravní nehodě. Na cestě do práce v rovném úseku sjela ze silnice, projela patnáct metrů polem a narazila do jediného stromu v okolí v rychlosti přes sto kilometrů v hodině. Podle přátel a příbuzných se přitom jednalo o vynikající řidičku. Kočka byla nalezena nezraněna ve zcela zničeném voze, sedící na sedadle spolujezdce.
Druhým "majitelem" kočky byl pan Marek Bárta(+24), jenž byl nalezen mrtev ve svém bytě, stále ještě ve sportovním oblečení, po svém pravidelném ranním běhu. Kočka byla nalezena poblíž jeho těla, oficiálním důvodem smrti byl diagnostikován infarkt, což je u mladého, jinak zdravého a pravidelně sportujícího člověka podivné samo o sobě.
Dalšími úmrtími byla paní Magda Veselá (+57), která uhořela v bytě v důsledku unikajícího plynu (kočka byla nalezena nedotčena ve vyhořelém bytě), smutným úmrtím v sérii je pouze devítiletá Dagmar Ulitá, která byla sražena autem na přechodu (kočka byla zachycena policejním fotografem na chodníku vedle přechodu).
Poslední obětí je policista Lukáš Krajzl (+44) který se zastřelil služební pistolí (kočka byla nalezena na gauči, jen pár kroků od jeho těla).
Samozřejmě není vůbec jisté, že se jedná o všechna úmrtí, která se záhadnou kočkou souvisí.

Po úmrtí svého kolegy policisté kočku zajistili, ta se jim ale během následujících hodin ztratila neznámo kam. O dalším vývoji případu vás budeme informovat.

Rozhovor s odborníkem na paranormální jevy najdete na str. 8.

< Kočka způsobuje smrt! >
Interview
Napsal sirien 20.12.2008
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 28 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.15338516235352 secREMOTE_IP: 54.84.65.73