Gurney: a já se přitom tak snažím :(
když píšeš takhle, mám pocit, že chápu tvůj psaný text ... tedy snad aspoň to, že tvoje přesvědčení: "našel jsem to nejlepší hrablo na sníh a umím s ním správně hrabat, ostatně všechny ostatní způsoby hrabání sněhu nebo nedejbože jiná hrabla jsou buďto blbé, nebo neúčinné, či zbytečně vyčerpávající, což nahlédne každý inteligentní hrabač, který aspoň chvíli hrabal sníh tím správným hrablem jako já." ... je silné. a to je fajn :) poručík Dub by ještě dodal, že o tom ostatně už před válkou mluvil se svým okresním hejtmanem ...
a kdyby se, nedejbože, někdo zeptal na jiné způsoby, či hrabla, buď k němu milostiv ;)
tak to má byt, tak je to spravne!
jestli te pohorsilo, ze na dobre minene navrhy: "vezmi tohle hrablo, zkus hrabat takhle, tak jak myslis, uz se davno nehrabe" ... jsem treba neomalene reagoval, ze mi dane hrablo nesedi do ruky a zrovna ten kus, co hrabu, ma podle me povrch, kde mi nabizene hrablo drhne. tak se omlouvam.jinde takovy problem s pochopenim psaneho textu nemam, tak se na tom budu snazit zapracovat i v pripadech, kdy pises :)