Dopis z Dálavy píše:
atleticky zeny jsou atleticky prave proto, ze se nekde s nekym rvou
Polonahé holky v želatině?
Felouen píše:
Pokud jsi ještě pamatuješ z čeho ta debata původně vznikla ...
Časy se mění, buď flexibilní :)
Felouen píše:
V tomto případě ano, je submisivní, v tvém příkladě, kde to fňuká proto, aby jí ho přinesl, není. Protože pak používá manipulaci a ví přesně, co chce, což, podle tvé škály, kde průbojnost a rozhodování splývá, je dominantní. Konečně už ti to dochází? Už máme ten výsledek?
To, že přeneseš aktivitu na někoho jiného není důkazem tvé aktivity.
Je to vypočítavost.
sirien píše:
Princeznička je částečně proaktivní
To je to správné slovo!
Felouen píše:
Ano, to jsou různé osy a ty druhé dvě jsou v tom článku vlastně zakomponované do té první (akt/pa + intro/extr do sub/do)
Tak nějak utilisticky jsem říkal, že dvě osy jsou pro naše potřeby více než dost. Analogie: funkce vyššího řádu taky lépe aproximuje určitý půběh ... a hůř se počítá.
Felouen píše:
ty se svojí praktičností, jenž přímo zářila u tvých naprosto nesmyslných zbraní v těch dvou článcích máš co říkat. Všichni se na tom shodli a ty jsi navíc v některých částí ani nepochopil, o co jde - například, když si si myslel, že tím, že zbraň zkrátíš, najednou bude fuknční. Haha, vážně vtipná odpověď to byla tehdá na můj post
A kdo nechyboval? Jasně, mám svoje momenty ;)
Felouen píše:
až se setkáme na Dálavě, tak dáme soutěž v dřevorubectví - kdo rychleji a přesně naseká více dříví. Uvidíme, jestli vůbec dokážeš spravně držet v rukou sekeru a mít správný postoj
Teď to ale už vůbec nemůžeš myslet vážně :) . Opatrně s manikůrou, vtipálečko.
sirien píše:
co máte všichni s tim vařenim furt?
Lituji, že mi dálava nevyšla. Ale pro příště: přijímá Ebon miniony (tj. poskoky) do kuchyně?
If You Smmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll…
What The Rock Is Cookin!
(wrestlingová narážka :) )
Felouen píše:
říkám, že jsou obecné už původně - ta věta, na kterou si reagoval, říká, že pokud by je každý vnímal jinak, tak by nebyly obecné a tudíž by nemohly vlastně existovat, protože obecnost vzniká tím, že to každý vidí stejně, či alespoň dost podobně. Já jsem říkala, že jsou obecné, ty jsi mne upozornil, že jsou nepřesné a já jsem pak řekla, že jsou obecné
*chrrrrrrrrrrrrr*