Babau14
16.12.2008 16:39
Autorská citace #1
16.12.2008 16:39 - Fibriso
což update?
ps: jestli někdo bude kritizovat moje letecké scopnosti, tak si vystoupí (ihned na místě).
Autorská citace #2
5.1.2009 14:07 - Babau14
Tvoje letečké schopnosti jsou fajn ale co moji piloti Imperia chudáci
Autorská citace #3
5.1.2009 17:33 - Fibriso
Kristova noho, My máme Jednu loď. ty máš cca 90 000 (-6) stíhaček a 40 000 (-1) dalších lodí.. ještě si stěžuj...
btw, jak se vůbec jmenuje naše loď? (Bucket of bolts, Flying Mistfortune nebo prostě česky "Průšvih na obzoru")
Autorská citace #4
6.1.2009 11:20 - Hunter
Hehe, dulezite je, zda je v okoli asteroidove pasmo, nebo nikoliv :-)

Ad jmeno lodi, stejne budeme potrebovat tak tri dalsi - aneb kazdy si muze jedno vymyslet... Budeme je potrebovat, protoze ID nasi lodi uz nepatri jenom nam :-D Nejspis...

Navrhuju jmeno Jedi on board, ale to asi taky nejlepsi napad :-D Takze co Saphire Hawk ? :-) V prekladu z Hutstiny je to Safirovy "ptak" :-)

Jo a pro refreshment prikladam i denicek jednoho Jediho :-)


Long Sword

Útěk ze stanice
Vyzvedávám mistrovy věci na stanici kroužící kolem Omwati. Získat je nebyl problém, nikdo mě nepodezřívá, ani nekontroluje. Klidnou misi ruší zpráva od mistra - letí sem lodě Republiky a hodlají zajmout Long Sword. Vzhledem k tomu, že jsem na stanici, která ho staví, musím zmizet, nežli přiletí. Síla mne vede k staršímu frachťáku. Vypadá, že už má lecos za sebou. Pasažéra, ochotného zaplatit za cestu přijímají rádi a po doporučení rychlého odstartování tak učiní. Sice se diví, ale než se stihnou pořádně zeptat, z hyperprostoru vyskakují křižníky Republiky a zahajují palbu. Máme štěstí, že díky náskoku stihneme zmizet v chaosu, který se kolem stanice rozpoutal.
Posádku tvoří jistá Em, zabračka, očividně zvyklá jednat s různými lidmi. Kapitán je Twilek, Bib Fortuna a vypadá spíš na nějakého pistolníka s tím kanónem, co se mu houpe u pasu, nežli na počestného kapitána. Jsem rád, že je to posádka schopná se o sebe postarat. Určili mi místo v místnosti se zbožím. Není to moc pohodlné a cítím, že se blíží problémy. Vydávám se proto na můstek. Přibližujeme se k jakési skryté základně v asteroidovém pásmu. Kolem lodi prosviští energetický výboj - stíhačka Republiky! Zatracení kloni, všimli si nás a očividně nechtějí žádné svědky. Dlouho se nerozmýšlím a sedám ke zbraňové konzoli. Je nějaká zaseklá, takže se kapitán musí natáčet s celou lodí, abychom se mohli aktivně bránit, protože stíhačce neuletíme. Přivolám si Sílu, chvilku se soustředím a zásah! Stíhačka vypadá těžce poškozena, ale protože kloni rádi plní mise až do konce, pokračuje souboj. Vyměňujeme si několik ran a naše loď schytává poškození. S Em se snažíme stíhačku sestřelit, nebo alespoň vymanévrovat tak, aby se potkala s nějakým asteroidem. Nejbližší sice pilot stíhačky mine o necelý metr, ale do dalšího, díky poškozenému řízení už jen bezmocně vletí. Trosky létají kolem a posádka v tom vidí možnost snadné kořisti. V nákladovém prostoru máme nyní půlku Republikové stíhačky. K čemu, to nechápu, ale vypadají, že z toho mají radost. Kapitán nás pak bezpečně navede na přistání.

První kontakt
Základna vypadá opuštěně. Nikde nikoho nenacházíme, nikdo nás nejde přivítat, nikdo se na naše volání neozývá. Bib pobíhá kolem lodi a opravuje poškození. Nějaký úlomek kamene očividně z lodního otočného kanónu udělal neotočný. Ponecháváme Biba samotného a vydáváme se s Em na průzkum. Když otevíráme přechodové dveře a vidíme na zemi rotrhaný skafandr s mrtvým Omwati uvnitř, není nám nejlépe. Mimoděk mi unikne rčení ve starém jazyce "I have a bad feeling about this". Radši si připravuji meč. Em si myslí, že je to nějaká trubička, nebudu jí do toho radši mluvit. Prohlídka skladů u hangáru nepřinese mnoho zajímavého, Bib, který je spokojený s opravami se k nám přidává. Trochu nevěřícně hledíme na rakety, ležíci na podlaze. Em vypadá také překvapeně, očividně tohle sice měla být pašerácká základna, ale ne pašeráků se zbraněmi. Praktický Bib neváhá a jde si pro nákladní plošinu. Spokojeně pak nakládá rakety a nějaké blastrové pušky, co nacházíme. Je mi jasné, že někomu patří, tak se zeptám, jak hodlají platit. Očividně to nijak zvlášť neřeší. Nemám moc čas se s nimi o tom bavit, cítím něco zvláštního, temného. Raději naložíme i několik skafandrů, co kdyby se hodily. Pokračujeme v prohlídce až ke dveřím do uzavřeného prostoru vnitřního hangáru. Hned ve dveřích cítím, že něco na nás číhá ve vzdálenějším koutě. "Citím nebezpečí tímhle směrem", sdělím Em. Nechápavě na mě kouká. Musím si dávat pozor, nevědí, co jsem zač a ani nejsou zvyklí naladit se na Sílu, aby si toho všimli také. Vstupujeme opatrně dovnitř. Em se sice snaží jít první, ale je to pro ni nebezpečné, tak se držím před ní. Stále ještě nechápe, k čemu mám tu "trubičku", zatímco ona třímá funkční blaster, ale nechává mě jít před ní. Díky Síle nejsme překvapení, tedy alespoň ne tolik, když se od stropu odlepí kreatura, jak ze zlého snu a zaútočí. Pevná, černá kůže, dlouhé tesáky a ostré drápy stojí proti mému meči. Bib jenom hekne, když si uvědomí, kdo jsem, na sledování reakce Em nemám čas. Vrhám se vpřed, bránit ostatní. Nestvůra se mne snaží rotrhat na kousky a i když je nezpečná, cítím, že ji zvládnu. Ponořím se do Síly, abych mohl předvídat její pohyby a s ladnou akrobacií se vyhýbám smrtonosným ranám. Bib ji zasahuje mezitím ze svého příručního děla a kusy slizu a černé pokožky se rozletují po okolí. Em také pálí po nestvůře a já cítím, jak se nestvůra snaží ode mě dostat k ostatním. Není tak už čas na cvičení v akrobacii a mocnými seky se ji snažím přetnout. Jedna z ran ji tak silně zraní a pod společnou palbou ostatních padá mrtvá k zemi. Pro jistotu ještě mečem oddělím její hlavu. Citím z ní Temnou stranu Síly. Zlé to stvoření, bylo by dobré ho prozkoumat, abychom zjistili, co je to zač.

Záchrana modulu
Bib najde funkční počítač a hrabe se v něm. S Em pokračujeme v prohlídce základny, tedy spíš v rabování v jejím podání. Prohlíží osobní skříňky na ubikacích. Udělal jsem chybu a otevřel jsem jí jednu lightsaberem. Kredity, co uvnitř nachazí, mění majitele. Další morální poučka vyjde naprázdno. Vyrážím radši dál, abych se na to nemusel dívat. Skoro jakoby mne Síla chtěla potrestat za to, že jsem nechal krádež bez povšimnutí, vylezu trochu hloupě před automatickou otočnou blastrovou věž. Salva střel je tak silná, že je všechny nezvládám včas odrážet a utrpím tak několik ran. Naštěstí nebyla žádná dost vážná. Bib dálkově věž deaktivuje a informuje nás, že našel mapu oblasti. Vydávám se k němu, Em dále spokojeně rabuje. Našli jsme jednoho přeživšího, schovávajícího se v místnosti s generátorem. Jdu pro něj, cestou se přidá i Em. Oboum už došlo, co jsem zač, tak přemýšlím, jestli budou chtít za cestu připlatit. Zvolání, "tady rytíř Jedi, Torin Chaal" sice přeživšího přiměje, aby komunikoval, ale až ujištění, že jsme nestvůru zabili ho přiměje k tomu, aby otevřel dveře. Je to technik, který na základně pracoval. Od něj se dozvíme, že nestvůr je víc a jedna dokonce dvakrát tak veliká jako ta, co jsme zabili. Odvede nás taky na ošetřovnu, kam dotáhneme posléze i mrtvolu nestvůry. Droid mě dává dohromady a my necháváme technika vyprávět. Ve vnitřním hangáru je totiž únikový modul. Nestvůry přiletěly v něm. Ostatní část posádky pak letěla prozkoumat místo, kde byla nalezena, snad pro další záchrané moduly. Posádka na základně se tak zmenšila na 6 lidí. Dva jsme našli, o zbývajících nic nevíme. Měli bychom se tedy podívat dál po základně, skrze tunely. Skafandry máme a jak mě dá droid dohromady, vyrazíme. Mezitím přistává však loď s hromadou civilistů. Zřejmě z oblehnuté stanice. Pomáháme jim a pro jistotu s nimi zustávám i já. Em, Bib a jakási Tessa se vydávají na průzkum.

Republika a Sithové
Jsou už pryč nějakou dobu, když senzory zaznamenají výsadkovou loď Republiky - kloni útočí! Letí ale naštěstí na opačnou stranu základny. Ale tam šli naši průzkumníci. Posílám jim zprávu a snažím se ji zakódovat, aby nebylo pro klony jasné, co obsahuje. Snad to pochopí. Telepaticky se k našim natáhnu pomocí Síly a pomůžu jim s rozšifrováním. Jsou pryč docela dlouho, když vidím, jak přistává další loď! Sithové! Ale co dělají tady? Snažím se zamaskovat Silou a zjistit další informace. Z ošetřovny to ale není jednoduché a přeprogramovat terminál nezvládám. Mezitím však odlétá výsadková loď klonů. Obranný kanón stanice zahájí palbu a na dvě rány jej zničí. Stále pracuji na terminálu, když se ozývá Em skrze lékařského droida. Jsou v pasti, útěk jim blokuje skupina klonových Stormtrooperů. Bib mi pouští i video, Sith právě nakládá s klonovými vojáky největší nestvůru do své lodi. Poté rozmlouvá s další nestvůrou! Nasedá pak do lodi a odlétá. Nás mají asi dořešit ti vojáci, co tu nechali. A s nimi i jednu nestvůru, která se ztratila z dohledu. Dá se čekat, že půjde skrze větrací šachty k uvězněným průzkumníkům. Když dorazím, stačí jen chvilku počkat, než Tessa odpálí podomácku vytvořenou střelu. Je na ní něco divného, není cítit v Síle. Jakoby nebyla ani člověk. Mám čas, protože ji raketa trochu zlobí, takže se na ni soustředím. Ne, určitě není mocný Jedi, ani Sith, to bych poznal. Budu si s ní o tom muset promluvit. I když, nejvíc mi to připomíná dojem z droida. Že by to byl droid potažený kůží? Budu se muset zeptat později. Raketa vyletí a já s nimi prchám zpátky tunely. Bib zase vláčí nějakou nákladní plošinu s kořistí. Ach jo. Civilisté mezitím přestěhovali něco drahých kovů a lékařského droida do lodi, kam se i sami přesunuli. Nám tak nebrání nic v odletu. Cesta skrze asteroidové pole je sice obtížná, ale zvládáme ji. Možná proto se k nám přidává nevyžádaný doprovod dvou Republikových stíhaček, zatracení kloni. Přestřelka pokračuje, snažím se jim vysvětlit, že není vhodné nás pronásledovat. Těžce jim poškodím stíhačky a poté je necháváme být, schovaní na asteroidu, kam nás Tessa zaparkovala. Trosky, když odlétáme, svědčí o kolizi dalších stíhačů s asteroidy. Jsem rád, že nesedíme v poškozené stíhačce pilotované klony...

Na palubě lodi
Když jsme odlétali, navigování zachráněným technikem z pašerácké základny, potkali jsme neznámou loď, mnohem větší, nežli třída Aclamator. Přesto s podobným, charakteristickým tvarem. Něco mi říká, že takové lodi budeme ještě v budoucnu potkávat. To, že je nebezpečná bylo patrné z trosek původně planetoidu, na jehož místě se vznášela. Naštěstí si nás nevšimla a my tak konečně skočili do hyperprostoru, míříc na blízkou planetu provést nezbytné opravy na lodi způsobené dopady asteroidů. Přílet na planetu byl snadný a přistání hladké. Zachráněné Omwati jsme vyložili, spolu s jejich nákladem drahých kovů z pašerácké základny. Em se jim sice snaží naúčtovat cestu, ale daří se mi ji Silou přesvědčit, že peníze potřebují více, nežli mi. Prodej Bibovy kořisti na této zalesněné planetě přinese nějaké finance, které po diskuzi hodláme investovat do nákupu vody. Em prohlašuje, že se v ní bude koupat. Tím, že je balená po litru v plastikové lahvy se její plán zdá poněkud absurdní. Mezitím se nám daří vyzpovídat Tessu. Je to droid, jak jsem si myslel, akorát je k tomu i něco jako "klíč" k Long Swordu. Em příliš nejásá, že má na palubě lodní počítač a Jediho, spíše naopak. Mé upozornění, že jejich loď je teď taky již na seznamu hledaných lodí ji očividně radost taky příliš neudělala. Přesto jsme se s Tessou dohodli, že se jí pokusíme pomoci dostat zpátky na Long Sword. Na mou otázku, zda je svázána třemi základními příkazy pro droidy mi odpovídá, že je bitevní loď, tak ať se nad tím sám zamyslím. Hmm, budeme si na ní muset dávat pozor, svobodné stroje bývají nevyzpytatelnější, nežli živí tvorové. Tessa sice má jakýsi obal, který simuluje pokožku a dokonce i krev, ale to, že mrká v pravidelném rytmu ji jasně prozrazuje. Počítám však, že není zas tolik lidí, co by počítali takové věci bez předchozího popudu. Vypadá to tedy, že se z nás stala posádka. Bib a Em, i když ne s takovým nadšením, souhlasí pomoci, stejně jako já, se záchranou Long Swordu. Protože však zatím nemáme žádný speciální plán, hodláme se vydat po stopách starého Sithského křižníku. Na ten nás navedl jeden kontakt Em. Nevypadá to, že by na nás připravoval boudu, takže souhlasíme. Než jsou opravy na lodi dokončeny, naučím se zacházet s blastrovou puškou. Jaká to necivilizovaná a nepřesná zbraň. Trénuji také boj s lightsaberem, hlavně kvůli tomu, že mé rány tolik té potvoře z tajné základny neudělaly. Myslím, že teď mi to půjde snáz. Naučil jsem se pár triků a silnějších ran, které by mohly pomoci. Konečně nasedáme a se spoustou vody vyrážíme na cestu. Pouštní planeta, která nás čeká, prý platí dobře za vodu. Ne že bych se jim divil...

Zrod rebelie
Po cestě se už delší dobu snažím naučit Em základní hodnoty Jediů a snad i trochu všeobecné etiky. Mám však dojem, že spíš na mě má vliv její ekonomický pohled na svět. Při prodeji vody si neodpustím několik poznámek, které zvýší cenu. Stydím se za sebe, ale přitom z toho mám i příjemný pocit. Za vodu získáváme obrovský zisk, který ale investujeme do výzbroje lodě. V plánu je Sithský křižník, takže bychom mohli sehnat slušné množství nových věcí. Peníze mne sice nezajímají, ale poškození, které nám asteroidové pásmo a stíhačky udělaly, mě nutí se zamýšlet i nad výbavou. Jak jen to měli Rytíři za Staré republiky snažší, že vše potřebné vybavení dostávali. Budu muset meditovat nad názorem Síly k tomuto. Mezitím se dozvídáme, že Jedie skoro v celé galaxii vraždí klonoví vojáci. Strašná to zrada! Popadá mě touha je všechny uškrtit, už dokonce natahuji ruku, ale žádný v okolí není. Snažím se zklidnit, protože toto je cesta na Temnou stranu Síly. "There is no emotions, there is peace", jak hezky to zní, dokud to člověk sám neprožívá. Naštěstí je tu i dobrá zpráva, senátor Bail Organa formuje ozbrojenou opozici vůči násilnému anektování systémů Republikovou armádou. Tedy, teď již vlastně Imperiální. Ano, Impérium, v čele se Sithem! Čekají nás složité časy. Bohužel nikdo neví, zda a kde se nacházejí přeživší Jediové. Vím, že nějací zbyli, museli zbýt! Beru si za svůj osobní úkol je najít, kontaktovat a pomoci jim. Sithové nás nesmějí vyhladit. Jestliže oni zvládli po tak dlouhou dobu se skrývat, zvládneme to také. Mistr a učedník, vždy dva jsou, doufám, že u Jediů to bude větší počet. To mi připomíná, co vlastně zjistil lékařský droid z těla monstra, které jsme potkali na tajné základně. Je to klon a podle všeho vytvořený za přispění Síly. Protože jsme viděli, jak mluvil se Sithem a Klony, věřím, že je to jejich výtvor. Musíme se pokusit najít místo, odkud pochází a zničit ho, aby nemohly páchat další zlo. Naše loď už vypadá přestavěná, další dvě dvojčata laserových kanónů a nové, silnější štíty by měly pomoci. Ostatně, nejsme jediní, kteří si loď vylepšují a ozbrojují. Tady mimo vnitřní světy všichni očekávají chaos a pirátské útoky, takže se naše modifikace naštěstí ztrácí v davu. Bojové trysky by frachťáku měly dodat i potřebnou svižnost, takže by loď měla nyní vydržet mnohem více. Taky lékařský droid dostává výbavu a přestavujeme tak jedno skladiště na ošetřovnu, snad ji nebudeme moc potřebovat…

Zapadlá planeta
Cesta na zapadlou planetu trvá další 4 dny. Už uplynulo přes 20 dní od chvíle, co jsme se poznali a opustili Omwati. Na planetě potkáváme zčásti pohřbený Sithský křižník, přesně jak obchodník slíbil a kus od něj i rok starou Sithskou stíhačku, o které nic neříkal. Co ta tu sakra dělá? Tessa si ji chce opravit, ale létat v něčem takovém by nemuselo být zrovna takticky správné. Vydáváme se proto zatím na průzkum lodi. Bib hlídá loď a čeká se svou transportní plošinou na signál k rabování. Ach jo. Přemýšlím nad penězi a vlivem na lidi, když nás přepadnou modré ještěrky. Plivou jakousi kyselinu, naštěstí nepříliš silnou. I tak mě nepříjemně zraní. To je v pořádku, radši mne, než ostatní. Vrhám se vpřed, do cesty tomu, který útočí na Em. Svižná dvojitá rána a potvůrka toho má dost. S velmi těžkým zraněním prchá do bezpečí. Nechávávám ji jít, není třeba každého zabíjet a i tak je tu další, která stále útočí na Tessu. Ta z ní sice udělala skoro vařenou ještěrku po výstřelu ze svého blastru (další těžký blaster!). Mají však nějakou odolnou kůži. Ještě, že lightsaber takové problémy nemá a tak končím boj serií rychlých seků. Bohužel jsem nedokázal odvrátit včas čepel při poslední ráně a ještěrka padá mrtvá k zemi. Alespoň máme co zkoumat. Vracím se na loď k ošetření a nechávám droidovi ještěrku na výzkum. Po mém návratu dojdeme až ke křižníku, který zde leží dobře kolem 400 let a díky meči si zařídíme otvor dovnitř. Tessa sice prohlásí něco o zatarasitelném průchodu, ale to už jsem dokončil výřez vchodu pro velikost člověka. Je slyšet vyrovnávání atmosféry, jak se v řídkém vzduchu této planety rozmělňuje zatuchlý vzduch z křižníku. Nese s sebou zápach utrpení a smrti...
Autorská citace #5
6.1.2009 18:56 - Fibriso
žádný hawky ani falcony pls :)
Cover n.1 : Bucket of bolts
Autorská citace #6
7.1.2009 13:31 - Hunter
Dulezity je ten "Safír" :-) Nebo "Svetla strana Sily"? Eeee a co "Nejsou emoce, je jen mir"?
Hmm, kompromis - Force of bolts, nebo snad Bucket of Force? :-)
Autorská citace #7
7.1.2009 14:15 - Fibriso
jediným jménem, kterám získáš ještě větší pozornost imperia než tímto je jméno "Císař je pako" :D
...Aluminium falcon?
Autorská citace #8
8.1.2009 11:55 - Hunter
A co létat v lodi jménem Safírová panna? Nebo pripadne "Safirova lady" :-)

Jo, jsem pro Aluminium Falcon a budeme mu familierne rikat AL Falcon :-) A vtipne NPC se te zepta, kde mas sveho hlinikoveho ptaka :-)
Autorská citace #9
8.1.2009 13:04 - Fibriso
Safírová nebo Nefritová: Saphhire lady or Jade lady, that is the Question?
berem Aluminium Falcon. ve chvíli, kdy mu někdo řeklne Al bunda, bude vysazen z lodi a z bytu :]
Autorská citace #10
9.1.2009 17:11 - Hunter
Stejne je lepsi mit vic nazvu, takze AL je "pravy" nazev, Safirova lady jeden z krycich :-)
Autorská citace #11
10.1.2009 23:15 - unknown
takže tady jsou ty linky (sice ofofoftopic co se týče, ale...)
order of the Stick v anglické verzi

Drowntales, Top komiks na internetu, bohužel Anglicky

Order of the Stick a Anti-heroes v české vez

Anti-heroes v anglické verzi


Darths & droids - starwarsy po dndčkovsku

Girl genius aneb 17, 19 a 22 století v instatním balení - Anglicky

Další komiks ze světa Dnd, tentokrát v podání Goblinů co se dali na hrdinskou cesto - Anglicky

Slightly damned aneb jestli že si myslíte, že smrtí to konči, tak jste na omylu...zn: posmrtný život způsobuje bolení hlavy - anglicky

Dungeons & Denizens, pohled do zákulisí udržby takového normálního dungeonu

Looking for group - na motivy World of warcraft - anglicky

Gunnerkrigg court, město na pokraji tajemna... anglicky

Furry komiks ze života jedné skunčiče - anglicky, update jednou za měsíc, zatím nejdéle trvající aktivní komiks co jsem kdy viděl...

Alien Dice když hrajete pokemony, dejte si pozor, aby někdo nehrál pokemony s váma - anglicky

Darken aneb ze života bohem vyvoleného... ne tím druhým bohem - z pekla , Anglicky

El goonish shive - nejpraštěnější komiks co jsem viděl... v hlavní roli vereveverka, transgender pistole a banda normálně nenormálních teenagerů - Anglicky

Grim tales - povídka ze záhrobí v podáni Grim Reapera jr. - Anglicky
Sugar Bits - ne všechno co je sladké je milé - Anglicky
Ps: u dvou horních je hodně dalších (některé dobré) koiksú nahoře, ale většina je jich mrtvých (i když některé obrázky z Trauïning wheels stojí zato)

Buck godot - aneb verlyba s laserem k pronajmutí, detektiv z budoucnosti - Anglicky

Peter is the wolf - aneb ze života vlkodlaků - pozor je to z části hentai komiks - Anglicky
Autorská citace #12
11.1.2009 15:20 - Bleška
Co se týče diskuze o jméně naší lodi, můj názor už znáte. Kdyby někdo zapomněl - nesouhlasím.
Saphire lady zní skvěle. Nemohl by to být hlavní název a ta příšernost, kterou užíváme teď, až krycí?

"M"
Autorská citace #13
11.1.2009 22:06 - Fibriso
Aluminium lady... urg,ack,egh, ok vzdavam se...
takže Safírová dáma (Saphirre lady)
i když Nefritová dáma by znělo lépe (Jade lady)
Autorská citace #14
12.1.2009 09:35 - Hunter
Juchu :-)

Jade Lady je moc podobne jmenu Mary Jady - Jade´s Fire

Takze oficialne Safirova dama a neoficialne Bibuv hlinikovy ptak (nebo sokol, no :-)) Ostatne, vymyslejte dale, pac musime vytvorit tak tri az ctyri jmena - max 4 falesne ID mohou byt nalepeny na jednu lod, takze je jiste, ze si jich par budeme muset poridit :-) Nebo, pac mame sikovne techniky, ukrast ID nejakeho jineho, podobneho transporteru :-) ID totiz znamena pouze "papir", ale v systemu to nebude, coz nevadi na vnejsim okraji, kde nemaji tak casto updatovany seznam, ale ve vnitrnich sektorech by to bylo horsi (a tam je potreba se vydat s "realnou" registraci v systemu :-))...

Jo, koukal jsem do pravidel - pac mi bylo divne, ze by udelali pravidla takova, ze "force slam", neboli uder silou nefunguje na droidy - a taky ze funguje:-) Droidi sice nemaji konstituci, ale fortitude save maji! Takze Tessa stravila 15 hodin samoopravovanim :-) A kupodivu to i znamena, ze funguje na Tessu Grip (neni tam nic psano o tom, ze by to neslo na droidy :-D A kdyz si vezmes, ze drtis vnitrni "soucastky", tak je to fakt :-) presto bych to limitoval spis na zive tvory). Jsem to ale stoura, co? :-) Btw, nema nahodou Tessa o jedna vetsi obrany, nez by mela mit? Ten robot, co je totiz v pravidlech ma feat "improved defense", tj. to co Tessa ne, takze nema mit 20 obranu s dodge, ale jenom 19 (10+3 level+3 atribut+2 scoundrel+1 dodge), ne? :-)
Uz jsem ticho a jdu psat pokracovani denicku :-)

Jinak sobotni hrani bylo prima, akorat to koupani v kyseline bylo peklo (kor, kdyz jsem v tom mel jeste plavat :-D). Takze pochvala vsem, bylo to pekne sehrane a i kdyz jsme dostali na budku, myslim, ze jsme zapornakovi taky zkazili den (kdyz "skoro" umrel :-))
Autorská citace #15
12.1.2009 12:30 - Fibriso
štourale :)
Tessta ale má Improved defense... takže obrany jsou správně
hmm, Force slam nejspíše ano, force grip, pokud to dotyčný použije jako obyvkle, tj uškrtit, tak to opravdu asi fungovat nebude...
takže tessa se asi opravdu opravovala, jenže mě to trvá tak 2-3 hodiny
na to jak je u droidů fortitude se musim jeste poradně podívat, (protože droidi nemají Con.
Autorská citace #16
12.1.2009 14:23 - Lokken
Fibriso: stejně jako u lodí je do Fortitude Defense u droidů počítána Str. místo Con. Jinak se FD vypočítává prakticky stejně...
Autorská citace #17
12.1.2009 16:19 - Bleška
Nefritová dáma zní taky dobre, ale jinak me zatím nic moc nenapadlo. Co treba Posel smrti? Treba si Tie-fightery dají pokoj.
Dopslala jsem nase sezení, zatím krome toho posledního. Akorát netusím, kdy to sem dám, protoze muj pocítac se mnou odmítá ode dneska komunikovat. A omlouvám se, ze chybí diakritika, tahle klávesnice ji neumí.
Jinak, sezení bylo fajn ;-) :-)
Autorská citace #18
12.1.2009 17:06 - Bleška
Victory! Počítač se mnou komunikuje. Sice nevím, na jak dlouho, ale alespoň na chvíli.
To koupání v tý kyselině bylo opravdu hrozný. Škoda, že ten Sith se v ní taky necachtal delší dobu.
Autorská citace #19
14.1.2009 15:48 - Hunter
Uaaaa, to se neda vydrzet, musim si alespon hodit dvacetistenkou...

Aaaach :-)

Myslim, ze bychom meli udelat petici, odbory a tak vubec protestovat proti prestavkam v napinavych castech :-D

Safirova Lady s Hlinikovym Ptakem kupredu! Eeee, nejak se mi to mota... Mam dneska sprdan od sefa, ze jsem vytrhnul zarivku a s hucenim s ni pobihal po showroomu :-)

Btw, je asi dobry napad na tu nasi kocabku nainstalovat iontova dela, se stylem hrani co mame a pilotazi tech republikovych/imperialnich pilotu, bychom meli alespon cele stihacky, ne jen kousky :-)
Autorská citace #20
14.1.2009 16:44 - Bleška
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Žádnej Aluminiovej pták ALE SAFÍROVÁ LADY! Jestli si se mnou, tedy s "M" chcete rozumět, užívejte správný název ;-) :-)
Autorská citace #21
14.1.2009 18:54 - Fibriso
což safírovej pták a aluminiová lady?
(myslím že si koledujem o vysazení z lodi...)
ale všimli jste si, jak jsme strašný? ukradnem všechno co neni přišroubovaný...
Autorská citace #22
14.1.2009 19:04 - Bleška
Fibriso: Jj, taky jsem si toho všimla. Ale neříkej, že ti roboti se nehodí...
To co jsi vymyslel, je ještě horší, než aluminiovej pták... Doufám, že máš jak opravit tu Sithskou stíhačku, protože ty zůstáváš na planetě :-)
Autorská citace #23
15.1.2009 11:11 - Hunter
Musite se nad tim spravne zamyslet - GM to tam dal presne proto, abychom to mohli slohnout, proc ostatne jinak? :-D

Btw, ja se tesim na ty veliky kanony, co jsou na tom krizniku a co si brzo odvezem :-)

Jo a dovolte mi rict toto: Papa, Tesso :-D Lady, tedy eM, mohl bych se svest? :-)
Autorská citace #24
15.1.2009 13:41 - Fibriso
ja bych si nebyl tak moc jistý, jestli bez Tessy vůbec odstartujete, nezapomeňte, kde jste ji ubytovali...
Autorská citace #25
15.1.2009 16:15 - Hunter
A sakra, takze tedka jsi klicek jak k Long Swordu, tak i k Safirove Lady?

Hmm, tak me napada, vedeli vubec autori Long Swordu o tom, ze jsi klic, nebo ses jim tak nejak "dobrovolne" a bez donuceni stala? :-D

Poznamka do deniku - otocit Tessou, kdyz chcete nastartovat lod :-)
Autorská citace #26
15.1.2009 16:17 - Bleška
Tessa je zatím v pohodě. Ta se ještě po "varování" nijak nevyjádřila.
Hunter: Ale? Odkdy Jediové kradou? Není to náhodou proti vašemu kodexu? Ty by jsi měl být ten, kdo by měl točit očima v sloup, obšťastňovat nás hromadou morálních pouček a sledovat velmi nesouhlasným pohledem... :-) Vypadá to, že my z tebe brzo uděláme skvělého pašeráka než ty z nás nějaký padawany :-).
Autorská citace #27
15.1.2009 16:31 - Hunter
:-) To byla spíš poznámka hráče... Jako postava bych se vyjádřil - jestliže tato výbava patří Temné straně Síly, nejspíš těm věcem prokážeme službu, když je dostaneme z jejiho zhoubného vlivu... :-)

Meditoval jsem nad vůlí Síly a je jasné, že by nás nevedla po stopách hmotného zajištění, kdybychom ho v budoucnu nepotřebovali, proto buďme vděční a nestavme se na odpor její vůli... Aneb na ty kanóny bychom vážně neměli zapomenout :-)
Autorská citace #28
15.1.2009 18:12 - Bleška
Hunter: Hlavně, když si to i postava dokáže odůvodnit a opravedlnit :-D
Autorská citace #29
15.1.2009 18:21 - Hunter
No, posledně mi s tím hodně pomohl Bib - duševní dilema - napadl jsem toho Sitha první - ale ne, nenapadl, on se na tebe rozběhl - ale to přece nic neznamená - ale jo, kór jsi ho předtím vyzval k diskuzi - hmm, to je asi fakt, tak díky, už se cítím líp :-D
Autorská citace #30
15.1.2009 18:32 - Bleška
Na mě? Já bych spíš řekla, že se rozběhl na tebe, když jsi ho vyzval se světelným mečem v ruce: Vzdej se Temné strany Síly!
Myslím, že to nebyl až tak moc dobrý nápad. Měl jsi to nechat na mně. Třeba bych z něj něco vytáhla. :-)
Autorská citace #31
15.1.2009 20:53 - Fibriso
Bleska: nebo taky on z tebe, potažmo žaludek, plíce, játra se slezinou a možná i něco dalšího...
Autorská citace #32
16.1.2009 00:53 - Hunter
Fibriso: Na droida mas slusne znalosti o anatomii :-D
Autorská citace #33
16.1.2009 16:13 - Bleška
Fibriso: No tak to by se mu nepovedlo. On by mu to Jedi nedovolil...
Autorská citace #34
16.1.2009 16:28 - Hunter
Bleska: Hehe, no jo, nedovolil :-) Jedinej, kdo tady nekomu bude trhat plice jsem ja... Ehh... O cem ze to mluvime? :-D A neboj, ten trouba to neumi, musi nas vyklidlit, aby si dal dalsi level a mohl se to naucit :-)
Autorská citace #35
16.1.2009 16:29 - Fibriso
Hunter: tedy nevím, jestli mě ta věta uklidnila nebo spíše znervoznela....
Autorská citace #36
16.1.2009 16:36 - Hunter
vyklidlit ma byt vykydlit :-)

Tesso, ty nemas plice, neboj, na tebe tohle nefunguje... A co iontova boure, koukej, kdyz se takhle nastvu, tak mi jdou jiskricky od prstu... Akorat nevim, k cemu by to mohlo byt dobre, budu asi muset trenovat... :-D
Cetl jsem, ze nejaky mistr mel neco jako force lightning, ale protoze u toho necitil nenavist, mohl to pouzivat.. Ale i tak to Jedijskou radu docela znervoznovalo... Vazne netusim proc... :-)
Autorská citace #37
16.1.2009 16:38 - Hunter
Ehm, ehm, vazeni, dovolte prohlaseni, nezli me Em vysadi na nejake osklive planete - Ma slova jsou jen pro usmev na vasich tvarich, to me ciny jasne ukazuji, kde ma loayalita stoji. Tak nebojte se pratele a verte mi, ze se vam ode me niceho zleho, ni lzi, ni manipulaci nedostane...

// Cele prohlaseni bylo doprovazeno zurivim mavanim rukou - nejspis zvlastni Jedijska gestikulace, nebo tak neco :-D
Autorská citace #38
16.1.2009 16:53 - Bleška
Hunter: Jo zvláštní Jedijská gestikulace... Nějak jsem si nevšimla, zrovna jsem se koukala jinam... :-D
Opakovat to kvůli mě nemusíš...
To s tím troubou... To je útěcha? :-)
Autorská citace #39
16.1.2009 16:57 - Hunter
Vaše přítomnost mi dává naději, že už se to nikdy nenaučí... ;-)

Btw, co probrat tu chytrou hlášku na téma - když předtím padla energie, podstavec byl stále pod silovým polem? Návrhy? :-)
Autorská citace #40
16.1.2009 17:04 - Bleška
Vlastní zdroj?
Chytré, že? :-D

Mno, myslím, že do toho se raděj nebudu motat :-)
Autorská citace #41
17.1.2009 21:50 - Bleška
Mám takový problém a potřebovala bych, abyste mi ho pomohli vyřešit. Píšu deník a nemůžu si vzpomenout, jak se nám podařilo dostat toho Sitha do kyseliny. A taky kdy. Kdybyste si vzpomněli...
Autorská citace #42
17.1.2009 21:59 - Fibriso
ve chvíli kdy přebíhal lávku, Tessa zavelela Bipovi přes vysílačky "proud prosím" načež Bip zkratoval kabel a vyhodil pojistky, čímž vypnul ten energetický most po kterém zrovna přebíhal onen Sith
Autorská citace #43
18.1.2009 18:41 - Hunter
Jo a muzes dodat, ze vtu chvili jsem mu srdnate zastoupil cestu, aby na nem musel "pockat" nezli se vypne :-)
Autorská citace #44
18.1.2009 21:23 - Bleška
No, nějak to tam dám ;-)
Ještě bych ale potřebovala přesnej popis toho, co vlastně Bib udělal, že to přetížilo tu el. síť.
Autorská citace #45
18.1.2009 23:41 - Fibriso
napojil speciálně modifikovanou bombicku na konec velkeho tlusteho kabelu co trcel ze zdi, přičmž ta po mírné explozi (opravdu jen nepatrná exploze) zkratovala kabel a přetížila generátor
Autorská citace #46
19.1.2009 16:46 - Bleška
Jj, moc dík :-)
Autorská citace #47
19.1.2009 17:57 - Hunter
Tak má další část deníku je právě zde. Omlouvám se za trošku zkreslený pohled na boj, reklamace ale přijímám :-)

Sithský křižník
Vydáváme se v šeru zkoumat křižník. Příď lodi je kompletně zničená a zkorodovaná věkem. Nosníky neudržely váhu masivního pancéřování a prohly se až k zemi. Procházíme díky meči skrze zdi a nacházíme jenom trosky a prázdné místnosti. Nevypadá to, že by tu bylo něco k získání. Bib i Em jsou očividně zklamaní. Vydáváme se proto k zadní části. Nevíme, jestli tak míříme na můstek, ale alespoň strojovna by tam být mohla. Nacházíme zvláštní věc, zapnutý generátor silového pole. Tato část lodi před tímto polem je očividně obydlená. Rudo červené šaty a zbytky modrých ještěrek napovídají, že jde nejspíš o dlouhodobějšího nájemníka. Opatrným průzkumem odhalíme hangár v perfektním stavu, stejně jako droidy, kteří jej udržují. Hurá, máme čím zaplatit výlet, radují se ostatní a prohlíží bedny s nářadím a sudy s palivem. Mne však trápí ona polokoule temné síly, která se rozprostírá za silovým polem. Nedá se odhadnout, co nás tam čeká, ale je mi jasné, že je to místo, které se musím pokusit očistit. Droidi a veškerá výbava, která tak zajímá ostatní, se pro mě stává napodstatnou. Po zajištění chodeb, které si necháváme v zádech se vydáváme kupředu. Za silovým polem nás přivítá místní. Stojíme naproti němu, respektive několik metrů před ním, protože v cestě je ošklivě vyhlížející jezero kyseliny, očividně produkt těch modrých ještěrek. Stěny zde jsou obloženy kamenem a dvěře z chodby jsou dřevěné! Jaký to mix a taky nápověda, že tu musí strašit dlouho. Bib povídá něco o padacím mostě, ale ten co tam je - z kovového děrovaného plechu nevypadá, že by někam mohl padat. Zkoušíme vyjednávat s cizincem. Prý je z té stíhačky, co jsme našli venku, no paráda, ale proč u ní nechal boty? Napínám své schopnosti jak to jde, ale nejsem schopen z něj cokoliv vycítit. Temná strana vše zastírá nepříjemnou mlhou. Po dvou minutách pokusů o vyjednávání selhává i poslední šance – že mu necháme nejnovější hudební disky, se otáčíme k odchodu. Zkusím sice ještě zabodovat s tím, kdo vyhrál Superball, ale ani to ho nezajímá. Mám morální dilema, jestliže nechce s námi vyjednávat a chce, abychom šli pryč, musíme toto místo opustit. Ani ho ostatní nesmí rabovat, protože tu byl první a je to jeho domov. Svěřuji se jim s problémem. Po chvilce to vypadá, že jsem jim vše vysvětlil, ale Bib má dobrou poznámku – “Copak nechceš vyřešit tu kouli Temné strany? To jí tu necháš?” Má pravdu, vím to, musím zjistit o co jde a zkusit to zastavit. Vracíme se zpátky. Já a Em jdeme “vyjednávat”, Tessa si jde povídat s droidy a Bib chce na nějakém kabelu u příďě instalovat výbušninu, co by vyřadila z provozu sithský generátor energie.

Meče, blastry a kyselina
Postupujeme poměrně opatrně kupředu. U jezírka, které zamýšlím přeskočit si přaci jen ověřím, jestli mě plech unese. Jaké je mé překvapení, když zjistím, že je to jen holografická projekce! Zatraceně, hodlal jsem jej přeběhnout, nebo se na něm alespoň odrazit. To bych si asi nedobrovolně zaplaval. Můj víceúčelový opasek je ale na takové věci připraven, kotvička se uchytí uprostřed stropu a já se zhoupnu s Em na druhou stranu. Když se dostanu pod hranici obalu z Temné strany Síly, okamžitě mě zasáhne bouře pocitů. Převažuje velké utrpení a bolest. Co to tu dělají? Popadá mě touha tohle místo očistit za každou cenu. Jediská mantra o žádných emocích a míru naštěstí zabírá a tak, když se zpoza sloupu v místnosti za silovým polem objeví onen neznámý pilot sithské stíhačky, ho klidně vyzvu, aby se vzdal Temné strany Síly. Raději zapínám i světelný meč, abych mu napověděl, že jsem Jedi a že to myslím vážně. Chystám se mu nabídnout pomoc, když prostor ozáří světlo z další čepele. Tentokrát je to meč zařící krvavě rudou a majitel se rozeběhne na mě. Raději nečekám a zkusím ho přidržet na místě pomocí Síly. Natáhnu se a stejně jako při výcviku, nahmatám v Síle jeho krk a stisknu. Začíná se dusit, ale stihne ke mně doběhnout a ohnat se po mě mečem. Stihnu ještě zesílit tlak tak, jak bych ani nečekal, že dokážu, než musím sevření pustit, abych nepřišel o ruku. Em na něj začne pálit a raději se stahuje z dosahu našich čepelí, které nebezpečně víří ve vzduchu. Sek na reverz, podmet, odskok, boj začíná nabírat na tempu. Je lepší, cítím to, ale přesto se mu dokážu bránit. Em zahájí palbu. Střely mi létají velmi blízko těla a já doufám, že ví, co dělá. Sith útočí jak zběsilý, evidentně se plně oddává hněvu. Díky tomu je o něco rychlejší a zatlačuje mě k Em. Snažím se ho zastavit a tak přejdu do protiútoku. Rudá střídá zelenou, jiskry padají na podlahu a sem tam ji prosekne odražená rána čepele schopné ukončit boj jednou kritickou ranou. Em nepřestává pálit, ale Sith má v boji navrch. Našel si dokonce čas na odražení jedné z jejích střel. Ta se jako výhružné znamení zakousne nedaleko její tváře do zdi. Snažím se mu další odraz zneškodnit, než Em zraní. Při jednom z útoků se ale nepatrně odkryji. Sithovi to stačí a já cítím, jak mi přes bok zlehka přejel světelný meč. Pálivá bolest vystřelí až do mozku. Není však čas se jí zabývat a tak bojuji dál. Bohužel se mi nedaří Sithovi zasadit větší ránu a tak se boj nevyvíjí moc dobře. Doufám, že se tu brzo objeví ostatní. Em se drží za silovým polem a mě napadn, že když ho někdo zakzivuje, zůstanu tu se Sithem sám. A i když je souboj momentálně vyrovnaný, ztráta krve mě postupně unaví. Rozhodnu se tedy zacouvat až za silové pole. Z druhé strany můstku konečně přibíhá Tessa. Než však stihne něco udělat, Sith povolá Sílu a odmrští mne zpět. Proletím tak vzduchem po zádech a je mi jásné, že to bude do jezírka s kyselinou. Instinktivně šáhnu po provazu, který se houpe uprostřed místnosti. Sice část chytím, ale vyklouzne mi, jakmile spadnu do kyseliny. Není tak silná, napadne mne v první okamžik, kdy jsem čekal na palčivou bolest. Snažím se doplavat nad hladinu, zpátky k provazu. Musím se dostat zpátky, vždyť tam s ním zůstala Em sama! Když vynořím hlavu nad hladinu, vidím, jak Tessa palbou zaměstnává Sitha, takže Em má čas skočit. Zkouší se chytit rozhoupaného lana, ale také ho mine a bohužel skončí přímo na mě. Ještě že mám tu dýchací masku, jako Kel Dor. Snažím se jí pomoci se vyhrabat nahoru na lano. Sith nám ale oddych nedopřeje a vrženým mečem lano přetíná. Mě se mezitím podařilo vyškrábat pomocí dalšího lanka k Tesse. Když se po Sithovy ohlédnu, vidím jen bezmocný pád Em do kyseliny. Natáhnu se proto Silou a jemně ji vyzvednu z té břečky. Postavím ji vedle sebe na zem a ohlédnu se po Sithovi. Ten mezitím aktivoval most a běží na nás. Se zbraní v ruce se ho chystám zastavit. Tessa křičí do vysílačky povel pro Biba. Sith je u mě a dotírá se svým mečem. Zmínil jsem se, že je oboustranný? Mám co dělat, ale zvládám ho krýt. O chvilku na to zazní exploze a můstek, tvořený silovým polem a hologramem zmizí. Když se nad Sithem zavře kyselinová hladina, raději vytáhnu blástrovou pušku a napodobím ostatní v palbě naslepo do kapaliny. Automatická dávka u které nešetřím munici pročesává hladinu a já doufám, že se alespoň párkrát trefí. Vypadá to jak na střelnici. Přidal se k nám totiž i Bib a tak střely sviští vzduchem a zakusují se do nehybné hladiny. Když Sith konečně vystrčí hlavu, zvolám vzdej se a když nereaguje, dopřeju mu další automatickou dávku. Určitě jsem ho párkrát zasáhnul. Dělá si však nějaké stupínky pomocí meče do zdi a chystá se vylézt na druhé straně můstku. Zkusím ho znovu přiškrtit Silou, ale nedaří se mi udělat mu něco vážnějšího. Když se dostane konečně z kyseliny, jeho čepele opět začnou odrážet střely. Je nás však moc a také nestíhá krýt tolik ran z mé automatické střelby. Proto prudce natáhne ruku a gestem nás jako odhání od sebe. Chvilku na to do nás vrazí rána Silou. Popadáme a většina na tom vypadá špatně. Em se dokonce ani nehýbe. Vypadá v bezvědomí. Musím ji zachránit, bleskne mi hlavou a tak zkouším poslední možnost. Pomocí Síly na sebe beru část jejího zranění a přelévám do ní svou vitalitu a životní energii. Sith, který mezitím vypadá už také jako troska, se hrabe pryč od nás. Doprovodíme ho silnou palbou a Bib dokonce dvěma granáty. Pak se silové pole opět zapne a my jsme od sebe odděleni. Vypadáme na tom hodně špatně a tak se rozhodneme k návratu na loď. Tessa po cestě nějak ukecá oba droidy, aby se k nám přidali. Myslím, že je vypla, ale snažím se spíš soustředit na vchod do lodi, nežli na prohlídku kořisti. Do lodi se dostáváme a Bib okamžitě vzlétá. Křižník po nás ještě několikrát vystřelí z kanónů (jsou funkční!), ale nestihne nás kritičtěji zasáhnout, nežli se dostaneme z dosahu.
Autorská citace #48
19.1.2009 19:13 - Bleška
Za to kyselinové jezírko, do kterého nás tak nehezky shodil, zaplatí.
To mu prostě nedaruju! :-)
Autorská citace #49
28.1.2009 19:25 - Bleška
To je neuvěřitelný. Petr stále nepřidal tu poslední část, kterou jsem mu posílala.
Autorská citace #50
28.1.2009 20:31 - Fibriso
donutit!
Autorská citace #51
29.1.2009 09:19 - Hunter
Zlochtat! :-)
Autorská citace #52
29.1.2009 12:40 - Fibriso
Zlochtat???
ok, to necham na jediovi
In game:
Tessa vám nabídla vylepšení zbraní, přijmete to?
Autorská citace #53
29.1.2009 16:14 - Bleška
Jen tak pro pořádek: Nemyslela jsem poslední sezení, ale to, které jsem mu dávala v sobotu. Další potřebuje drobné úpravy.

Kauza Babau14

Návrh č. 1 od Fibriso: Není špatný, ale jak?
Návrh č. 2 od Hunter: Dobrá, ale je to na tobě ;-)

Fibriso:No, vylepšení zbraní nikdy není od věci, takže klidně. Jen když se ale nebude hrabat v droidech :-)
Autorská citace #54
29.1.2009 18:21 - unknown
tessa a droidi: pozdě, to udělala při první cestě z Sitského křižníku...
Autorská citace #55
29.1.2009 18:38 - Bleška
Zničit droida (Tessa). Zničit droida. Začínám mít pocit, že na palubě lodi je jeden zbytečný člen. Hádejme kdo...
Autorská citace #56
29.1.2009 21:00 - Fibriso
jestli mas na mysli Tessu, tak záporno
myslím že ona je jediná, kdo dá loď zpatky do jedné hromady až potkáme něco opravdo ošklivého.

Jedi je taky záporno, protože jedi dokáže držet obludárium nám dále od těla a funguje jako skorolékárnička.

Bibova nepostradatelnost vyplývá ze dvou slov: Jeho loď.

a M je nepostradatelná hned ze tří duvodu:
1: Nikdo v galaxii neni schopen vyjednat tak skvělé obchody (ok, vyjma Vadera)
2: nikdo nedokaže držet tuhle ztřeštěnou posádku v rozumných mezích
3: krásná hráčka je velkým zpestřením pro hru

každopádně, seznam věcí co zatím Tessa provedla (pozitivního!)

2-1A medical droid
vylepšení: int +2
Dc 20, hod 24
Cena 1000
Přirogramována Ironie a Humor.
Doba: 1 den

AR-UR Uklízecí droid
Vymazána paměť,
naprogramována falešná tupost (Use computer 26)
naistalovaná skrytá kamera (mechanic check 24, ceception check 21, Stealth check 26),
kamera připojena k datapadu Tessy a Biba (Bib obeznámen)
Doba: 3 hodiny

B16-FF Udrzbarsky droid
Vymazána paměť
Nastaveny priorit –
Oprava těžkého a kritického poškození lodi
Pomáhání Tesse (a její oprava)
Oprava středních poškození lodi
Oprava lodních zbraní a štítů
Údržba podsvětelné rychlosti a hypermotoru
Oprava lehkých poškození lodi
Oprava ostatního vybavení lodi

Modifikace +2 Int
DC20 - Hody, natural 1, 29
Cena 2000

bohužel se vyskytl Quirk: droid je posedlý M a když nemá co na práci, běha za ní jako pejsek
Tessa s tím nemá co dělat (vyjímečně)

Doba: 4 dny

M-ina pistole
Modifikace: +2 do zranění
DC20, hod 22
Cena - 1000
Doba: 1 den

Tessina Heavy plaster pistol
Osobní vylepšení +1 do utoku / -1 do zranění (již instalováno)
Modifikace - Selective fire (ale žere náboje po 5)
DC 20 hod 24
Cena - 1000
Doba: 1 den
Autorská citace #57
30.1.2009 01:05 - Hunter
10 bodu z 10 pro Fibriosa za vhodnou motivaci :-)

Tak pokud se Tessa nudi, mam taky jednu blastrovou pusku, ktere by neskodilo zesilit ucinek, pokud mas cas... Na mec mi nesahej :-)

Jen tak mimochodem, jestli mame dost penez, co takhle alespon mensi nadrzka s Bactou ? :-) Pro Biba - to neni piti! :-)

Varianta dve - jako odmena za dobrou praci si kapitan muze koupit do lodi Luxury upgrade, alespon zakladni, takze si bude moci udelat z lodi krasne misto pro domov s hyperpohonem :-) A my, hmm, my se v tom svezem taky :-)

Btw, jsem zvedavy, co nakonec budeme mit za lod :-)

Jo a Tesso, co seznam veci, co jsi provedla neutralnich a nepozitivnich? Dostaneme taky? :-D
Autorská citace #58
30.1.2009 10:50 - Fibriso
Jediho pistole
Modifikace +1 do utoku
DC20, hod 24
Cena - 1000
Doba:1 den
na meč ani Tessa nemůže, poněvaž tomu nerozumí.

neutrální a negativní?
něco jako skrytou kameru do M sprchového koutu pro Biba? (raději ne)
nádržka s catou počítej náklady tak cca 30 000
každopadně Tessa nemá nejmenší důvod něco kazit, takže negativní vylepšení zatím není (až na toho droida s Quirkem)
Autorská citace #59
30.1.2009 16:50 - Bleška
Za prvé: Co myslíš tím droidem Quirk?
Za druhé: Pokud se nemýlím, tak naše momentální finanční prostředky jsou (zatím) 75 000.
Za třetí: Předpokládám, že na palubě lodi bude jenom jedna sprcha, takže si Bibe rozmysli, jestli tam tu kameru opravdu chceš. Nebo nám chceš taky zpestřit lety?
Autorská citace #60
30.1.2009 19:23 - Fibriso
to s tou kamerou byl vtip!
Tessa je sice droid, ale lidskej droid, ona se taky obcas potřebuje vysprchovat aby nebyla jako prase.

Quirk vznikne ve chvili, kdy se někdo hrabe v droidech a trochu se mi to vymkne z rukou. tj, podhodí Dc o nejakou hodnotu...

jejda, ja tam zapomel nulu....
to máme nádrž 100 000, bacta 1 litr je 100cr, potřebujem 300 litrů.... celkem nám to dělá dvě Bibovi lodě.
Ale tohle se vám líbit nebude: coz takhle Escape pod?
Autorská citace #61
30.1.2009 20:25 - Hunter
Srdnati bojovnici za stranu Svetla nepotrebuji utikat! Sila je s nami a dva Escape pody taktez! Ostatne, ten jeden je hned u kokpitu, takze jich vlastne mame dost :-) To uz spis jsem pro zakoupeni nejake te doprovodne stihacky, jestli nechceme rvat money do frachtaku :-)

Obracene budeme potrebovat jeste par desitek, abychom si koupili tu peknou, krasnou a uzasnou lod, kterou dovezeme motory na Long Sword, takze ty penize si muzeme nechat na to - a podplaceni apod :-)
Ad Bacta, proc si myslis, ze potrebujes tak veeelkou nadrz? :-) Staci mnohem mensi! A bacty tam nemusis lit tolik, protoze tve telo nejakou tu kapalinu samo vytlaci :-)

Promluvil Jedi, the fyzik :-)
Autorská citace #62
30.1.2009 20:27 - Hunter
Ad kamera ve sprse - to budeme jak Vyvoleni, budeme to vysilat po Imperiu po dvaadvacate hodine vecerni v poradu "Co delaji vase obeti, kdyz po nich nestrile?"
Autorská citace #63
30.1.2009 22:23 - Bleška
Naše úspory: Co takhle koupit nějaký prasátko a házet to do toho?
Robot Quirk: A to jsi myslel vážně, že bude běhat za "M" nebo je to taky jenom vtip?
Kamera: Když už ve sprše, proč ne v celé lodi? A taky bysme měli natáčet místa, kde jsme byli a co jsme tam dělali. Natočené části bysme průběžně posílali Impériu, aby se taky mohli bavit (kolikrát za život taky vydíte droida ve sprše, že ;-) :-D)
Autorská citace #64
31.1.2009 00:17 - Fibriso
nejak se nám to s tou sprchou zvrhlo... za chvíli pravděpodobně dojdem k tomu, že namontujem skrytou kameru k Blesce do sprchy. (a ja zatim vytisknu parte)

to prasatko by zabralo asi tak 1/4 nákladového prostoru...

ad Qurk: errr, nedělal.
Autorská citace #65
31.1.2009 13:35 - Bleška
Fajn, kamera se zamítá ;-)
Kdo říkal, že to prasátko budeme tahat s sebou? Já bych ho někde ukryla. Samozřejmě, přesnou polohu by znala jenom "M" a Bib :-D (A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí ^/^)
Quirk: A co s ním jako budu dělat?
Autorská citace #66
31.1.2009 15:28 - Fibriso
ukryté prasátko: a parta silencu nám podobných ho ukradne. raději dám přednost kreditce.
Quirk: vůbec nic.
Autorská citace #67
31.1.2009 18:18 - Bleška
Vážně myslíš, že se najde ještě někdo podobný nám? :-D Já bych řekla, že nikdo takový už ve vesmíru není - jsme totiž ojedinělý exemplář, o jehož výzkum projevilo nebývalý zájem Impérium :-D. Dokonce už začalo se shromažďováním informací :-)

Quirk: A proč musí běhat zrovna za "M"?
Autorská citace #68
31.1.2009 18:33 - Fibriso
dokud imperium shromazduje informace, tak jsem zatim nervozní
až začne shromažďovat armádu a hlavně nás, resp naše zbytky, tak to bude mnohem horší.
Ad quirk: 4d hodem 1:tessa, 2:Bib, 3:jedi 4:M
Autorská citace #69
31.1.2009 19:58 - Bleška
Quirk: To není fér. Já protestuji! :-) Nový hod :-)
No nevím. Až Impérium bude sbírat moje zbytky, tak už mi to bude jedno...
Autorská citace #70
1.2.2009 00:22 - Fibriso
novy hod:
4
jejda, asi sem mrtvej...
laší hody už nebudou, nechci, aby za M běhal i druhej droid....
Autorská citace #71
1.2.2009 12:29 - Bleška
To je podvod! ;-)
Ale fakt, raděj dál neházej, jinak za mnou bude rovnou běhat armáda droidů :-D
Autorská citace #72
2.2.2009 15:40 - Hunter
Lol, doufam, ze ti maxima budou padat i pripristich utocich :-)

Ad kamery po cele lodi - jsem pro, kdyz to dobre eM zprocesujes, tak bychom mohli vkladat sem tam i reklamy a nechavat si za to platit - treba od Imperialni prodejny Stormtrooperskych zubnich past apod :-D Pripadne, kdyz by to byly zabery i z nasich vyprav, tak od pojistek na nenadale umrti ve sluzbe ;-D
Autorská citace #73
2.2.2009 16:09 - Fibriso
jako třeba piloti po nárazu na steroid?
narážíš na filMystery men" a "pan úžasný"
žádné kamery na lodi a žádný Big jedi brother nebude.
Autorská citace #74
2.2.2009 22:13 - Lokken
Možná jsem to špatně pochopil, nicméně se MUSÍM zeptat: Bib Fortuna(majordomus Jabby Hutta a pozdější crimelord) NENÍ členem vaší skupiny???

P.S.: by mě zajímalo jak dlouho to bude, než na vás naskáčou páni od Imperial Inquisitors...
Autorská citace #75
2.2.2009 23:17 - Fibriso
ne, tohle je jen shoda jmen... v době, kdy hrajem už totiž majrdomem je.
aspoň tedy myslím...

jak dlouho bude trvat, než na nas naskačou? ve chvili, kdy se o nas dozvi kde jsme.... ale myslím, že to nebudou inkvizitori, ale Vader osobně
Autorská citace #76
3.2.2009 00:30 - Lokken
No s těmi inkvizitory je to tak, že oni jako speciální oddíl Imperial Intelligence vyšetřují zprávy o přítomnosti uživatelů síly a eventuelně rytířů jedi. Sami, spolu s oddíly clone/storm-trooperů a lovci odměn, provádějí jejich zatýkání/eliminaci a specializují se na výslechy(psychické a fyzické mučení atd...).
Vader, potažmo Jerec a High Inquisitor Tremayne se pak zabývají zvláště nebezpečnými individui jako známý jedi knights a jedi masters - mezi ně pochopitelně časem mohou spadat právě postavy.

Pro jejich uchopení se hodí příručka The Force Unleashed (saga edition) - Černý Rytíř ji má tuším skladem za nějákých cca 600kč, a pokrývá kampaň v době Dark Times - tj. od zavedení Nového Pořádku (establishment of New Order) a sním spojeného Rozkazu 66 (Order 66), po založení Rebel Alliance (Corellian Treaty). Na poměry WotC je to příručka víc než dobrá, ikdyž ze začátku mě trochu štvalo zjevné propojení se stejnojmenou PC hrou...

Samozřejmě záleží na tom jak u vás dopadly/dopadnou Války Klonů a vznikne/vznikl výše zmíněný Nový Pořádek(netuším jaký přesně máte timeline) - takže celý můj comment nahoře může být kompletně off topic...
Autorská citace #77
3.2.2009 10:15 - Hunter
:-) Diky Lokkene, vicemene se drzime a zacali jsme konce Episody III. S timr ozdilem, ze veci jsou "jinak" a budou jinak - jak co se tyka Sithu, Imperia, tak i hracek, co maji a dalsich frakci, ktere vypadaji, ze maji svou vlastni agendu uz pomerne rozjetou...

Alderan nevypada tak mirumilovne, ale naopak zbroji o sto sest a vic prozatim o deni ve svete nevim :-) Muj Jedi ma sveho mistra, ktery jeste neumrel, ani netrpi, takze bude nekde zasity :-) Pocitam, ze Inkvizitori se teprve formuji a zacnou nas/me prohanet az za chvili :-) A protoze Luke a jeho heroicky vykon nemusi nastat, peclive trenuji prulety kanony a strilenim torped po zajicich :-)
Autorská citace #78
3.2.2009 16:28 - Fibriso
i když spíš by se měli věnovat psanim přirucek" sto a jeden důvod, proč nepronásledovat legračně vypadající lodě do pásu asteroidů"
Autorská citace #79
3.2.2009 21:26 - Bleška
Možná bysme ji mohli začít sami sepisovat... Už máme zkušenosti :-)
Autorská citace #80
4.2.2009 08:12 - Lokken
Hunter: Není zač :-) Alternativní vývoj který může vést ke stejným koncům a taky nemusí je originální - budu vaše další eskapády ve Vzdálené Galaxi na v tomhle topicu dál sledovat...

Což mi připomíná, že bych měl sebe/své hráče též dokopat k nějákému zesumarizování našeho vlastního přežívání cca 40 let po Bitvě u Yavinu...
Autorská citace #81
4.2.2009 12:34 - Fibriso
40 let? to je těsně po odražení yuzanvongske invaze v podáni Darth Cederuse aka Jacena. tohle je ale už serie postavená na hlavu dokola dohola.
obzlaste epizoda, kdy se Admiral Daala (ano, ta psychopatická kapitánka destruktorů z Chřánu) vrátí, zachrání republiku a stane se se prezidentkou galaktické aliance....
Autorská citace #82
4.2.2009 12:55 - Hunter
Lokken - posli odkaz, sumarizaci si rad prectu :-)

Bleska - jooo a budeme ji prodavat a vydelame miliardy a... Ehh... A ty dame na charitu? Svetla strana Sily? A co ekonomika? Kapital?! Cash flow!?! Investice!?!! Podilove fondy!?!!! Aaaaaaaaaa!!!

Rozsireni kodexu Jedi:
Nejsou zadne penize, je jen chudak :-)
There is no money, there is a poor guy :-)
Autorská citace #83
4.2.2009 13:10 - Fibriso
názorný příklad, jak jedi propadá temné straně síly... tj.nejdříve mu rupne v kouli.
Autorská citace #84
4.2.2009 14:27 - Lokken
Fibriso: No v názoru na vývoj 40 let ABY a na knižní sérii Legacy of the Force se s tebou ztotožňuji, takže bylo mo povinností jako fanouška si vytvořit alternativní rozuzlení :-) - tzn. že u mě se admirál Daala NESTALA!!!! vůdcem GA, NEZABIL jsem Maru kvůli záchraně své knižní série apod.
Pokud chceš, hoď mi do soukromé zprávy mail a pošlu ti svou sumarizaci...
Autorská citace #85
4.2.2009 14:59 - Fibriso
v poho, jednou jsme hrali v dobach před Revanem, a taky to vyústilo, že celá grupa se dala na temnou stranu síly, spustila starforge a začala dobývat galaxii (k velkému bolehlavu DM)
Autorská citace #86
4.2.2009 16:29 - Lokken
No já zatím stále kočíruju skupinu "hodných hochů", i když náš jedi už pár darkside pointů získat stačil... :-) Ale bez rizika by to nebylo ono že?
Od doby co jsem hrál KotOR, a zvláštěpak dostal KotOR campaing guide, jsem ještě v téhle éře pořádně nehrál a žere mě to :-(
Autorská citace #87
5.2.2009 08:22 - Hunter
Tak to chápu, taky bych si zahrál :-) Na druhou stranu, s Impériem je to všechno takové "snažší" :-) Všichni vědí, kdo je velký záporák (jako celek), koho se bát a taky, proč prchat, když uslyší chlápka s dýchacími obtížemi a oblibou černých brnění :-)
Autorská citace #88
5.2.2009 13:07 - Babau14
Tak sobota 10 hodin v plné síle
Autorská citace #89
5.2.2009 15:43 - Fibriso
roger roger
DnD nebo SW
Autorská citace #90
5.2.2009 16:14 - Bleška
jasan :-)
Autorská citace #91
5.2.2009 17:16 - Hunter
Ve jmenu Sily a meho Mind tricku, bude SW, nikoliv DnD :-)
Autorská citace #92
5.2.2009 17:21 - Bleška
Tak s tímhle už GM nic neudělá :-D. Nebo je vůči Mind tricku total imunní?
Autorská citace #93
5.2.2009 18:49 - Bleška
Tak jo, pánové. Mám dopsanou další část deníku a zítra dopíšu ten zbytek ;-). A tímto žádám našho GM, aby byl tak laskav a dodal sem tu část, kterou jsem mu dávala posledně. Jestli ne, přijde za tebou posádka Safírové lady a zlochtá tě ;-) :-)
Autorská citace #94
5.2.2009 19:02 - Fibriso
raději vezmu oboje....
Autorská citace #95
6.2.2009 09:27 - Hunter
bleska - spravne, jen tak dal! Tvrde do nej! Zadne ustupky! Zadne podlezani!

Uz bude level o mocny a uzasny GM? :-D

Jsem zvedavej, co nakonec vybrali za novou skorapku, ve ktere se budeme plavit :-) Jo, mozna by nebylo od veci totiz ty prasule otocit v nove lodi, ktera by nebyla stara a "pouzita", diky cemuz ma nekolik neopravitelnych chyb :-)
Autorská citace #96
6.2.2009 11:38 - Babau14
Bude SW a příprava na DaD jen diskuse nezapomente v 10 hodin a do 19 00
Autorská citace #97
10.2.2009 11:18 - Hunter
Tak minule to bylo pekne drsne, budu muset dat dohromady pekny zapisek o zurivem boji tri stihacek a tri transportu proti fregate a ctyrem lumpum... Aneb, torpeda jsou svinstvo a kdo sakra schoval ty asteroidy?! :-)
Autorská citace #98
10.2.2009 16:02 - Magus
Nemám nic proti vám ale Star wars je Bloboost..:)
Lepší je Dragonlance!!.)
Autorská citace #99
10.2.2009 17:59 - Bleška
Magus: Tak si nech svůj Dragonlance a nám nech Star Wars. Na tohle vážně nejsem zvědavá.
10.2.2009 21:06 - Lokken
Eh, Magusy, vzhledem k tomu, že vulgárních výrazů tu nedávno užil Colombo a vypil pak pohár hořkosti až do dna, tak tě jen slušně požádám o to aby sis pro příště podobné infantilní výlevy nechal pro sebe. Děkuji!
10.2.2009 22:55 - Fibriso
Magus: takovýto výlev je projevem 13 letého fakana. pokud se ti Starwarsy nelíbí, tak sem nelez.
Na podobné výlevy nejsme tady zvědaví, sic bude tvoje IP uškrcena Darth Babauem.
11.2.2009 08:53 - Hunter
Tak co, srdnata posadko Safirove Lady, kam poletime priste? Nenechame si uz konecne udelat to jine ID ? :-) Penize mame, mista kde to sfouknout taky, takze nez opustime Bibova dobreho kamarada, tedy Emin kontakt, tak by nam s tim mohli pomoci :-)
At uz to porad neresime :-) Coz nas ale privadi na myslenku, jak se budeme jmenovat podruhe? :-) Nejake napady?
Osobne bych si nechal udelat rovnou tri dalsi ID, at si pak muzeme vybrat :-) A s nimi i styl chovani - jeden pro "pocestne" obchodniceni, dalsi pro "pocestne" pasovani a treti jako zachrane, pro "pruzkumniky" :-) Lady pak mame na to, kdyz delame bordel a a chceme vydesit Imperialy v asteroidovem poli :-)
11.2.2009 18:06 - Bleška
Koukám, že náš "Darth Babau" už konečně dodal další části deníku, bohužel se dost pokazilo formátování...

ID: Už bysme měli něco vymyslet... Co třeba loď Miroslav? Květoslav? Modrý kanárek? Havaj? Relax? Sithobijec? :-) Jenom návrhy :-)
11.2.2009 18:20 - Fibriso
aluminium lady...
11.2.2009 18:51 - Bleška
Aluminium lady by šla (žádný falcon!). :-D
12.2.2009 01:08 - Element_Lead
Omlouvam se ze se vam do toho vkladam ale tohle se fakt povedlo:

„Odejděte. Nemáte zde co dělat.“
„Dáme ti všechna naše CD s hudbou,“ snaží se ho uplatit Bib.
„Přijímám,“ zaměří svůj nicneříkající pohled na kapitána. Ten na postavu vykulí oči:
„Opravdu?“
„Ne.“

:D

Jinak to mate moc hezky cetl jsem to jednim dechem.
12.2.2009 01:11 - Fibriso
Yashamaru: jakékoli komentáře ohledně SW a zdejší kampaňe jsou vítány, jediné co není vítáno jsou výlevy typu Magus

jojo, je to moc dobra kampan :)
12.2.2009 10:46 - Bleška
Yashamaru: jsem ráda, že se ti deník líbí :-)

Je to opravdu dobrá kampaň, protože ji hrají úžasní hráči ;-)
12.2.2009 11:46 - Hunter
Yashamaru - neomlouvej se :-)

Nekde okolo v prispevcich se potuluje i roztrouseny denik Jediho, tak si ho taky muzes precist, pokud jsi to uz neudelal... Pokud nechces proklikavat hromadu hlasek, posli mi mail a dostanes to ve wordu cele :-)

Aneb, jak sem nejak hodit odkaz, nebo ten denicek samotny, aby byl dostupny? Tusi nekdo? :-)

Bleska - oooooo! :-) Dekuji ti, ooo uzasna ;-)

Navrh na jmeno lodi - aluminium Em :-D A velke hlinikove M bychom navarili na prid :-D
12.2.2009 14:14 - Lokken
Off Topic:
Hunter: Aneb jak praví Cimmermanův epitaf "...Budoucnost patří Aluminiu!..."
12.2.2009 16:55 - Bleška
Já nejsem hliníková :-D. Jinak dík za poctu ;-), ale takhle bysme tam mohli být navaření všichni :-).

To s tím deníkem - určitě to nějak jde. Když si dáte vytvořit příspěvek nebo tak něco a najedete do nápovědy, najdete tam info o tom, jak co tvořit. Myslím, že tam bylo i něco ohledně tohoto.
13.2.2009 10:54 - Hunter
Tak toho jsem si nejak nevsiml... Rad bych to udelal, jako to ma treba Alnag u sve skupiny - ze to ma na vicero strankach... Tak bychom mohli ty nase nacpat do dalsich stranek a na hlavni by bylo tohle zesumarizovani :-)
16.2.2009 10:27 - Hunter
Dalsi dve casti deniku Jediho :-)

O jednoho méně
V Galaxii nastavá doba Temna. Impérium se roztahuje všude, ale na jedné zapadlé planetě se podařilo Temnou stranu porazit. Vracíme se zpátky, částečně oklikou k velkému Sithskému křižníku. Pozemní výsadek poškodí zbraně křižníku, takže můžeme s lodí opět přistát poblíž křižníku. Dovnitř se vydáváme s jasným cílem. Díky práci Tessy máme alespoň nějakou mapku křižníku a tak není problém se dostat dovnitř nepozorovaně. Ocitáme se u strojovny a generátoru, který Bib s Tessou upraví tak, aby ho mohli dálkově vypnout. Stáhnou se i plánky zbylé části lodi a tak můžeme připravit taktický plán. Poupravím několik drobností, připomenu fakt, aby se všichni drželi alespoň pět metrů od sebe a shromáždíme se u vstupu do místnosti. Em dostává za úkol vyřešit a sebrat holokron, my ostatní mezitím musíme zaměstnat Sitha. Akce je připravená, adrenalin proudí a Síla je kvůli poli Temné strany Síly sdílná pouze tak, že jak tam vtrhneme, bude to životu nebezpečné. Dveře se se zasyčením odsunou stranou a já se parakotouly vrhám do místnosti. Rozlehlá místnost nemá žádnou dekoraci, jen uprostřed na podstavci pod silovým polem leží holokron. U něj stojí náš známý protivník a k němu ještě duch! Průhledná bytost, ze které vyzařuje aureola Temné strany Síly! Zaskočí mne to natolik, že zatuhnu na místě. Co s ním? Ten nás všechny dokáže zastavit kdy bude chtít. Přemýšlím, jestli mám odvolat útok a nařídit ústup. Situaci ale vyřeší ostatní, vpadnou za mnou do místnosti, rozmístí se a už v běhu začínají střílet. Sith neváhá a dvě rudé čepele proříznou vzduch. Dalo by se říct, že už klasicky ho začnu škrtit. Blastrové výboje protínají vzduch jako rozzuřené vosy a žahavě bodají do stěn okolo Sitha. Jak se palba přibližuje, vytrhne se mi ze sevření a začne je odrážet zpátky. Vyrazím k němu, snad ho zaměstnám natolik, že bude moci Em dokončit úkol. Bitva, která následuje je o hodně lehčí, protože ten duch Sitha se ho neúčastní. Netuším proč, ale dobře pro nás. Nejspíš nemůže tolik zasahovat do reálného světa a proto zmizí, musím se na to zeptat mistra. Se Sithem si vyměňujeme tvrdé rány. Snažím se ho na sebe upoutat a neumožnit mu žádný útok na ostatní. Přesto si najde okamžik a Silou jimi praští o zeď. Bib se omráčeně sesouvá na zem, ostatní na tom nevypadají také moc dobře. Postupně se však zvedají a i když si Sith přivolá odkudsi modré ještěrky, sbírající se hrdinové je roztřílí na kousky. Se Sithem jsme si už způsobili několik povrchových zranění, když vidím, jak podklesne pod mířenou palbou spolubojovníků. Rána z otočky je příliš silná a i když jsem to nechtěl, projde příliš silně obranou umdlévajícího Sitha a čepel zajede hluboko do jeho těla. Je po boji. Jeho překvapený výraz a snad i zloba nad osudem se mu zračí ve tváři, když se skládá k zemi.

Mistr a holokron
Dáváme se dohromady po těžkém boji. Dopadl jsem výrazně lépe, nežli ostatní a tak se snažím jim pomoci, jak se dá. Nikdo však není smrtelně zraněn a tak se vracíme k úkolu. Strach z návratu toho ducha mne pohání. Prohledáme okolí, prozkoumáme databanky a když zjistíme, jak vypnout silové pole, hodláme se zmocnit holokronu. Sice po vypnutí generátoru jede na nějakou nezávislou baterku, ale několik soustředěných ran světelným mečem ho oslabí a nakonec kompletně zruší. Přemýšlím, že bych ho zničil, ale Síla mne varuje, že by to byl špatný nápad a hlavně nebezpečný ostatním. Marně přemýšlím, co s ním udělat, když se akorát s posledním zapraskáním silového pole objeví duch Sitha. Začneme se chvílí dohadovat, ale nikam to nevede, nemám mu co říct a na mé návrhy, aby se stal jedním se Silou a spočinul v pokoji reaguje opovržlivě. Jěště svírám meč po boji s Temným Sithem a Síla mnou víří. Odhaduji, zda bych na ducha měl, ale obávám se, že zatím se budu muset pokusit jen pomocí Síly zabavit temný holokron. Jen co se chystám ho Silou shodit z podstavce, duch přistoupí až k němu a mávne rukou. Holokron okamžitě mizí pod podlahu. Zespod lodi se začíná ozývat dunění motorů. Do stropu místnosti a následně do pancíře křižníku udeří silný laserový paprsek. K tomu enormě silnému proudu energie se radši nepřibližujeme, takže jen zpovzdálí sledujeme, jak se za paprskem prudce vynoří hnán silnými motory holokron v jakési kapsli a zamíří na oběžnou dráhu. Letíme do Lady, abychom ho mohli pronásledovat, ale když se dostaneme až na orbitu, není po něm ani stopy! Vracíme se zpátky ke křižníku. Posádka chce rabovat a já musím očistit místo od Temné strany Síly. Soustředím se dobrou hodinu a pak s vypětím všech sil a s přispěním Síly procitnu z hluboké meditace. Místo je již čisté! Podařilo se! Mám velkou radost. A i důvěru ve své schopnosti a moc Síly. Cítím, jak mnou proplouvá Světlá strana Síly, uzdravuje, pomáhá a vlévá energii do unaveného těla. S novou silou vstávám a jsem připraven čelit všem nebezpečím, které pro nás Temná strana, nebo Impérium přichystalo. Ostatní naložili poté i s mou pomocí jedno z děl z křižníku. Prý se budeme vracet i pro ten zbytek. Tessa trvá na své stíhačce a tak ji alespoň trochu více zakryjeme a "zaparkujeme", takže není již tak nápadná. Ze záznamů na křižníku zjistíme, kam původně letěl. Budeme se tam muset podívat, kdo ví, co se tam skrývá. Duch mistra Sitha, který nejspíš trénoval již zesnulého, má na svém listu dalších šest učedníků. Většina dost stará na to, aby mohla nyní vycvičit další Sithy. A to již není žádný Řád Jedi, který by se jim postavil! Odhodlávám se zastavit Temnou stranu a pomoci těm, co zbloudili, pokud si pomoci nechají. Vesmír si nezaslouží další Sithskou nadvládu!
18.2.2009 15:55 - Babau14
Tak lidičky v neděli od 13:30 SW a ai vojta od rána budem dělat jeho přípravu na DaD ale to se s ním domluvím
18.2.2009 16:48 - Hunter
Bezva, budu tam :-)
18.2.2009 18:58 - Fibriso
Bezva, budu tam :-)
18.2.2009 19:18 - Bleška
OK :-)
18.2.2009 19:27 - Bleška
Nicméně, nějak jsme přestali řešit to ID. Padlo několik (jeden pořádný :-)) návrhů a pak už nic.
Souhlasila bych s návrhem Fibrisa, ale už žádné další Aluminium :-D. Myslím, že jedno takové ID stačí :-).

Tedy tímto vyzývám posádku Saphir Lady, aby posbírala a sehnala tu trochu mozkových buněk co má (náš "klíček" samozřejmě nemusí, ten ať si propojí ty správné obvody :-D) a zkusí něco vymyslet (včetně mě ;-) ).
18.2.2009 23:40 - Fibriso
ShortSword, Blackrock Spire, Wind scar, či exotické Tessaiga nebo Eclair (blesk(a) po francouzky)
na výběr je mnoho.
a teď mě tak napadá, mohl bych si konečně udělat ten level....
19.2.2009 09:34 - Hunter
Me se Shortsword libi, jsem proooo! :-)
Pro l´Eclair jsem taky (vyslovuj leklér)

Jinak bych sel i do neceho udernejsiho, jako treba Bibovo zoufalstvi, nebo tak nejak :-D

Enterprise mi asi nedovolite, co? :-D

Dalsi podle anglickych valecnych lodi - Valiant, Resolution, Revenge, Independence, Majestic, Centaur, Avenger

Jde spis o prichut jmena, jsem treba pro "Merciful Avenger" - milosrdny mstitel :-) Vsimate si? Dve M! :-D
19.2.2009 11:23 - Bleška
Já jsem určitě pro l´Eclair - dobře to zní, je to takové melodické - k tomu bysme mohli připsat: Blesk je náš pomalejší přítel :-D (není to z mé hlavy, jednou jsem to viděla na takové rozhrkané dodávce a dost se mi to líbilo :-), ta dodávka vypadala, že se každou chvíli rozpadne).

Co se týče "Merciful Aveneger" - myslím si, že ne všichni jsme mstitelé a vůbec bych nedávala nic co obsahuje slovo "pomsta".

Dost se mi líbí Independence, také by šel Valiant.

Vlastní nápady momentálně nemám, ale budou ;-) :-D
19.2.2009 12:21 - Fibriso
vyslovuje se to Eklair
pokud chcete provokovat Imperatora, tak Eclipse, pokud něco co vystihuje náš stav tak Sightly damned
Enterprise se jmenovala ta vězeňská loď, co jsme si přivlastnili...
19.2.2009 14:36 - Babau14
jo vsicni na min 3 level
20.2.2009 11:17 - Hunter
Babau - Eh? Tve zasifrovane poznmce muj prekladovy droid nejak neporozumel :-) To jako ze jsme na minimalne 3 levlu, nebo jsem chudsi o tri levly, neboooo :-)

Bleska - prima, tak mame l´Eclair jako pekne jmeno :-) Pro Independence jsem taky, timhle nazvem budeme buzerovat Imperialy :-) Btw, Imperium si postavi Star Destroyer se jmenem Independence - nejspi podle nasi super lodicky :-D
Tak co dal? Mame dve ze tri, Fibriso, vyber si neco :-) Nebo nechame i neco pro Biba? :-)

Jojo, me tady pred praci taky pred chvilkou projela dodavka od nich - Blesk je nas pomalejsi bracha :-D A k tomu bychom dopsali Bibova cenove neomezena doprava materialu a zapalovacich mechanismu valecnych lodi... :-)
21.2.2009 19:51 - unknown
ne máte třetí uroveň pokud jí již nemáte (Babau)
21.2.2009 19:54 - Fibriso
minulou sešnu (na ktere jsme myslim byli vsichni) si nas zvedl na 4.

Nakonec skoncime u toho, ze Eclair bude oficial a Sapphire lady cover
21.2.2009 22:34 - Bleška
Začala jsem si psát svůj osobní deník a rozhodla jsem se, že se s vámi o něj podělím. Nevím, nakolik je to přesné, přeci jen jsem to psala s odstupem. Berte na to tedy nějaký ohled ;-) :-)

Takový malý úvod

Až do jistého dne bylo všechno tak, jak mělo být. S mým společníkem Bibem Fortunou jsem vesele pašovala zboží po téměř celém vesmíru, než se staly věci o kterých si myslím, že by je bylo dobré zapsat, protože za a) se již nikdy nestanou (doufám) a za b) totálně změnily můj a nejen můj život.
Dodneška žasnu nad tím, jak někteří lidé (a nejen lidé) dovedou být bezohlední a klidně si začít nějaký konflikt, když se zrovna věnujete své práci. Zaútočili na tu planetu a ani se mě nezeptali, jestli smí. I když… Fajn. Stačilo upozornit a počkat, až budu hodně pěkně daleko. Ale to ne. Ono všechno prostě musí být hned. Teď kvůli tomu lítám, a to doslova, v příšerném průseru a netuším, jestli se z něj dostanu. A když, v jakém stavu.
Našla jsem si tu trochu klidu po všech těch hektických dnech, kdy jsme byli pronásledováni stíhačkami ve vesmíru a kdejakou havětí na planetách, abych konečně zapsala, co všechno se stalo. Tohle se totiž jen tak někomu nestane a neustále se sama sebe ptám, kde jsem udělala tak strašnou chybu, čím jsem se tak strašně provinila, že musím takhle platit. Ale, co se dá dělat. Spadla jsem do vody, ve které neumím plavat a můžu se jen všemi silami, které mám, snažit o to, abych se neutopila.


Zápis první
Bylo nebylo aneb když jde všechno od desíti k pěti

Jednoho krásného dne jsme na planetě Omwat s mým společníkem Bibem Fortunou nakládali zboží. Ze 70 tun jsme již měli naloženo 40. Bylo to převážně exotické ovoce a koření, které jsme měli v plánu kdesi prodat.
Po nějaké chvíli k naší lodi přistoupil muž, v těžkém cestovním plášti a s batůžkem na zádech, vysoký něco mezi metrem osmdesát a metrem devadesát a žádal nás o transport. Dvojhlasně se ozvalo moje: Nebereme a společníka: Za kolik?
Muž se zatvářil zmateně a šeptem nám sdělil, že hrozí velké nebezpečí. Přitom rukou ukázal do vesmíru, kde se objevila Republiková loď.
Okamžitě jsme nechali náklad nákladem, naskočili do lodi a co nejrychleji odstartovali. Při odletu to vypadalo, že o hrozícím nebezpečí nikdo jiný neví.
Během našeho „nenápadného“ odletu se rozpoutalo peklo a i my jsme schytali pár pěkných ran. Naštěstí poškození nebylo vážné a já pilota nasměrovala do asteroidového pásu, ve kterém se kousek dál ukrývala základna s černým trhem. Chtěli jsme tam v bezpečí přečkat, protože radar hlásil další dvě lodě v okolí základny.
Nicméně, náš únik tak úplně pozornosti neušel. Na záda se nám přilepila malá stíhačka Tie-fighter. Pilot neváhal a okamžitě si to nasměroval na ni. Po krátkém boji pilot nepřátelské stíhačky nezvládl řízení a srazil se s jedním z asteroidů. Sesbírali jsme něco málo, co ze stíhačky (celou její půlku) zbylo. Náš cestující se sice při nakládání tak nějak nechápavě díval, ale neměla jsem nejmenší chuť mu vysvětlovat, že to hodláme prodat a raději jsme co nejrychleji vyrazili do bezpečí.
Už při přistání mi bylo jasné, že něco nehraje. Přistávací plocha byla naprosto prázdná a to u černých trhů nebývá.
Ihned po přistání jsem se rozhodla situaci prozkoumat. Bib se pustil do opravy našeho transportu a neznámý, který se představil jako Torin Chaal mi nabídl, že půjde se mnou. Pokrčila jsem rameny, že když se mu chce… Na jeho otázku, co vlastně děláme a co je tohle za místo jsem zamumlala něco jako „obchod“ a dál jsem to nerozvíjela. Ani se už neptal.
Hlavní dveře od hangáru byly zavřené. To už bylo vážně divné a já začala mít neblahé tušení. Malý personální vchod vedle byl ale otevřený a oba jsme tedy vešly jím.
Na stěnách viselo 5 skafandrů a jedno místo bylo prázdné. Jeden z těch skafandrů byl dosti zašpiněný a vypadalo to, jako by v něm někdo byl. Opatrně jsem šáhla pro svůj blaster, zatímco Tor se vydal prohlédnout si skafandr zblízka. Než k němu však došel, skafandr se převrátil a spadl na zem. Místností se okamžitě začal šířit odporný pach krve. Muž (?) měl od něčeho rozdrásaná záda. Byl mrtev.
Okamžitě jsem vytáhla svůj blaster, zatímco Tor šáhl do rukávu pláště a vytáhl nějakou trubičku, co vzdáleně připomínala baterku. Chvíli jsem na to koukala, protože jsem si nebyla jistá, zda to myslí vážně. Muž však budil dojem, že ví, co dělá a tak jsem to nechala být. Ostatně, viděla jsem už dost věcí, takže jsem usoudila, že nejspíš ví, co s tím. Doufám.
Po krátké domluvě otevíráme dveře vedoucí do chodby se sklady a se dveřmi, kterými se můžeme dostat do hangáru. V chodbě nikdo není a tak se rovnou vydávám na další průzkum s blasterem připraveným k výstřelu. Avšak, Tor se neustále s tím svým ne příliš důvěryhodným něčím staví přede mě. U obyčejného cestujícího mi to přijde trochu divné. Ostatně já jsem ta, která má zbraň. Když mu to však takhle vyhovuje, prosím. Alespoň mám před sebou nějaký štít.
V chodbě jsem objevila čtyři rakety a několik blasterových pušek. Nevím, co si o tom mám myslet. Je to sice pašerácká základna, ale nikdy se tu neobchodovalo se zbraněmi. Usoudím, že se tu možná poměry od té doby, co jsem tu byla naposledy trochu změnily. Zběžné nahlédnutí do skladů odhalilo, že je všude jinak pusto a prázdno. Ale ty zbraně...
Všimla jsem si pohledu mého „štítu“, kterým si měřil nalezené zboží. Bylo na něm vidět, jak mu to v hlavě šrotuje a že se pomalu dostává k nějakému závěru. Možná byla chyba ho s sebou brát…
Na konci byly další zavřené dveře a někde asi tak ve třech čtvrtinách odbočka do další chodby. Tor okamžitě přišel s taktickým nápadem, že by bylo nejlepší nejdříve prozkoumat, co je za zavřenými dveřmi od hangáru. Zdálo se mi to logické a proto jsem souhlasila. Je pravda, že pokud tu něco je, je lepší mít krytá záda.
Opět se staví přede mě a nedovoluje mi, abych otevřela dveře. Na co si to hraje? To co zabilo muže ve skafandru mělo očividně celkem slušné drápy. To to chce s tou trubičkou umlátit? Zatím se k nám přidává Bib a já než stihnu cokoliv namítnout, dostává mě Jedi, když mi sdělí něco jako, že tam cítí nebezpečí. Netuším, co tím myslí a nemám čas se ho ptát. Vcházíme do hangáru a během chvíle se na nás odněkud ze stropu zřítí obluda. Zůstávám stát s otevřenou pusou, protože něco takového jsem v životě neviděla. Do toho se ozve něco jako zabzučení a trubička začne svítit jasným zeleným světlem a Tor se bez meškání pustí do příšery, která zřejmě nemá přátelské úmysly. Konečně se proberu a začnu po obludě střílet. Díky svému umění střelby na krátké vzdálenosti se nemusím bát, že zasáhnu Tora. Co ale čert nechtěl, hned při první ráně se mi spálila půlka zásobníku a rána nevyšla. Naštěstí Bib začal také střílet a společnými silami jsem nakonec obludu udolali.
Dívala jsem se na toho muže a snažila se dát si dohromady, co vlastně měl znamenat ten jeho způsob boje. Přiznal se, že je Jedi. Už jsem o nich něco málo slyšela a tak jsem to nechala být. Ostatně, prokázal, že je v boji užitečný a jestli tady těch potvůrek bude víc, bude ho ještě třeba.
Z hangáru vedou dveře do centrálního počítače a Bib se šel okamžitě podívat, jestli z něho nezíská nějaké informace.
Já s Jedim jdeme prozkoumat další prostory. Narážíme na ubikace posádky. Požádám Tora, jestli by nemohl nějak odstranit zámeček. Opět aktivuje svou svítící trubičku ( napadá mě, že se dá klidně použít jako baterka). Dostane se mi poučení, že to není žádná „trubička“, ale světelný meč. Napadlo mě, že svítící trubička nebo světelný meč... Jakej je v tom rozdíl?
Vejdu do ubikací posádky. Trochu jsem doufala, že by mohla být kapitánova, ale co se dá dělat. Zběžně nahlížím do šuplíků a nacházím nějaké kredity. Jsem sice pašerák a už dlouho jsem nic neukradla, ale síla zvyku je síla zvyku.
Nic moc jsem nenašla. Zato když jsem se otočila, střetla jsem se s vyčítavým pohledem Jediho a dostalo se mi jakési morální poučky. Jenže těch už jsem já slyšela… Protočila jsem oči v sloup a protože už tu určitě nic není, opouštím za velmi nesouhlasného pohledu Tora ubikaci a pomalu se smiřuji s myšlenkou, že tu druhou mi určitě neotevře.
Tok myšlenek přerušila střelba, která se ozvala zpoza rohu a Jedi, který byl kus přede mnou hodně rychle zacouval zpět se skrýt. Všimla jsem si, že tou trub… Ehm… Tím svým světelným mečem vykryl některé rány, které na něj vyšly. Jak to jenom dělá? Avšak, i přes jeho snahu ho některé zasáhly. Směrem ke mně prohodí, že je tam automatické otočné blasterové dělo a Biba přes komunikátor požádá, jestli by ho mohl vypnout. Bibovi se opravdu podaří dělo vypnout a rovnou nás informuje, že v jedné místnosti s generátorem se skrývá nějaký chlap.
Vydáváme se tam a po chvíli přemlouvání nám chlapík otevře. Je to technik a říká, že ty potvory tam jsou ještě dvě a že někde na základně je ještě 6 dalších lidí. Pomyslím si, že už jenom 5.
O kus dál jsme objevili ošetřovnu a Jedi se rovnou vyléčil. Přemýšlím, že by možná bylo lepší odsud vypadnout. Podle toho technika se tu potulují ještě dvě další takové obludy a to ta jedna je ještě větší, než ta, kterou jsme dostali.
Z myšlenek mě vytrhlo Bibovo hlášení, že k nám letí nějaký transport. Všichni se vydáváme na přistávací plošinu, kde se z transportu začali hrnout Omwaťané. Jako poslední z transportu vyšel kapitán Nelgard a informoval nás o tom, jak se jim povedlo z planety dostat a ukazuje na člena, vlastně členku jakéhosi komanda, které je mělo osvobodit. Také se konečně dovídáme, proč byl Omwat napaden – šlo o nějakou bitevní loď Long Sword, kterou vyráběli Omwaťané. Avšak Republika nedodržela dohodu a rozhodla se loď si vzít násilím.
Hned jak vypoví svůj příběh, stěhujeme všechny ty lidi dovnitř do základny. Pouze kapitán se na chvíli vrací do lodi. Po chvíli se připojí ke skupince, zatímco jeho loď, nastavená na autopilota se vydává na svou osamocenou cestu do vesmíru. Nevím, co s ní zamýšlel, ale loď po chvíli vybuchuje po zásahu Republikánské lodi. Napadá mě, že odlet z této přistávací plošiny nebude ten nejlepší nápad.
Lidi jsme přemístili do nemocnice, kde je nejvíce prostoru. Já a Bib společně s Tessou, posledním členem onoho komanda a která se k nám z nějakého důvodu připojila, se vydáváme prozkoumat podlaží „C“. Jsme v sektoru „A“ a ještě je tu „B“.
Jedi se vyjádřil, že chce prozkoumat tu potvoru za pomoci lékařského robota. Technik se k němu připojuje a za chvíli se oba s velkým nadšením hrabou ve vnitřnostech příšery. Dělá se mi z toho špatně.
Bib opět přenastavuje automatické dělo a oblečení do skafandrů se vydáváme na průzkum dalšího sektoru.
21.2.2009 22:51 - Bleška
Bingo, dala jsem trochu dohromady náš deník (ofic). Nepodařilo se mi ale přijít na to, jak to dát do toho seznamu. Kdybyste na to někdo přišel... Bereme i pomoc zvenčí :-)
21.2.2009 23:31 - Fibriso
ta věta v "v jakém stavu?" si přímo řiká o odpověď která se ti asi určitě líbit nebude
22.2.2009 12:05 - Bleška
Na tuhle odpověď se raděj snažím nemyslet...
22.2.2009 22:35 - Bleška
Takže jsem si dovolila přidat další část deníku a pro přehlednost jsem je očíslovala. Kdyby měl někdo nápad pro názvy jednotlivých kapitol - sem s nimi. Kdyby někdo objevil nepřesnosti ve jménech apod. - opravit ;-).
24.2.2009 10:42 - Hunter
Tak máme za sebou další úžasné dobrodružství:-) Musím říct, že od té chvíle, co jsem si posílil své propojení se Silou, se na ni spoléhám víc, nežli na meč :-) Ostatně efekt v boji byl evidentní :-)

Už fungujeme jako dobrý tým, takže to podle toho vypadá :-) Tímto děkuji všem spoludruhům, byla to dobrá akce :-) A pro GM - parádní mapky :-) Btw, jestli na nás budeš pravidelně střílet 35kg rakety, budu si muset nosit deštník! :-)
24.2.2009 20:05 - Lokken
Chtěl bych požádat vašeho GM, jestli má nějáké elektronické mapky vhodné pro SW, jestli by mi je nemailnul na thorondor@seznam.cz. Takových věcí není nikdy dost... děkuji
25.2.2009 14:51 - Hunter
A další část Jediho deníčku :-)

Odměna je slibná

Vracíme se na pouštní planetu. Věříme, že se tady ztratí náš prodej těžkých turbolaserových kanónů. Dokonce sem dovezeme i sithskou stíhačku. Tessa na ní nakonec netrvá když zjistí, že oprava by stála skoro tolik co nová. Dokoupíme nějaké zásoby, pár dalších vylepšení lodě. Nové, silnější motory z nás dělají hyperprostorového běžče. Než je Bib s Tessou doinstalují, potulujeme se s Em po městě a snažíme se získat nějaké nové informace, co se to ve světě děje. Em mi zavolá, že ji kdosi sleduje. Přemýšlím, jestli je to fanda, nebo jenom podlehl jejímu kouzlu. Tón hlasu mi však napoví, že to asi nebude tak veselá záležitost. V zapadlé uličce si a něj počíháme. Devorian nám padne do pasti a my si ho tak můžeme vyslechnout. Sice se mu moc nechce, ale pomocí Síly ho přesvědčím, že s námi chce spolupracovat a říct nám vše, co ví. Usedáme v jiné kantýně a slyšíme, že na nás Impérium vypsalo slušnou odměnu. Mají také náš záznam z oné pašerácké základny. Věděl jsem, že jsme na něco zapoměli. Škoda, že to nikoho včas nenapadlo. Měl bych se začít seznamovat blíže s možnostmi techniky, abych na to mohl včas myslet. Dalším výslechem zjistíme, že lovců odměn jako je on je mnohem víc. Asi se máme na co těšit. Jsou roztroušení po celé galaxii a sem tam informují Impérium. Musíme přejmenovat naši loď, je takhle příliš nápadná. Em, nebo Bib snad budou znát někoho, kdo to zvládne. Zneklidněni odcházíme na naši loď. Lovec odměn s vymazanou pamětí trochu neštastně hledí na svůj drink. Podle mě je dopadl mnohem lépe se ztrátou vzpomínek na nás, nežli navrhovaná poprava, či exil od Em. Když dojdeme na loď, úpravy jsou již hotové. Podsvětelné motory jsme nakonec nevylepšovali, není moc času a chceme raději odsud vypadnout co nejdřív. Vracíme se ke kontaktu od Em, který nám úkol na zalesněné planetě zadal. Dovážíme i nějaké ty drahokamy z písečné. Ach jaký je ten život jednoduchý, když musíte jen řešit vhodný nákup a prodej. Em kontaktu prodává artefakty, Tessa dokončuje nějaké upgrady a dokonce mi i modifikovala pušku. Vyladěné krystaly produkují čistější a přesnější výboj. Hraje si i s droidy, což vede k tomu, že za Em má tendenci pořád běhat jeden z ukořistěných droidů. Taky prý nainstalovala do sprchy kameru. Bib se ptá proč, že už je všude dávno máme. Tak to mě vážně překvapilo. Em se tváří lišácky a Tessa vypadá trošku smutně, že jí nápad na velkou sestru nevyšel. Trochu se děsím, co ještě na lodi provedla, protože má tendenci všechny změny před námi schovávat. Medituji nad vůlí Síly, když to znovu přijde. Bolest někoho mě známého. Natáhnu se v Síle a uvědomím si, že to, co jsem považoval dříve pouze za rozrušení z boje byl signál od mého mistra! Má problémy a zřejmě mu jde o život! Musíme se dostat na Omwati a zachránit ho! Posádce se ale nechce a kouká na mě jak na blázna. Postupně jim vysvětluji, proč by jeho záchrana byla dobrá. Když to tolik nezabírána, končím i nabídkou peněz. Nakonec po delší debatě je nastaven kurz a skáčeme na cestu k planetě, u které to vlastně vše začalo. Omwat čeká a my víme, že to pro nás bude velmi riskantní výprava.
27.2.2009 16:59 - Bleška
Hunter: To tvoje nové lepší využívání síly se mi také zamlouvá :-D. Nepřátelé nemají šanci, když visí hlavou dolů a zbytek do nich vyprazdňuje svoje zásobníky. Dobrá práce, Tore ;-).
27.2.2009 19:46 - Fibriso
neni to zneužití síly (DSP), držet je v bezmoci s vědomím že kvůli tomu
umřou? A vís o tom, že ve starších edicích je škrcení jako Dark side force?
jo, a pomerne dulezita errata:

p. 59 – Table 4-1: Trained Skills by Class table
Add Jump and Mechanics to the class skills for the Jedi.

http://www.wizards.com/default.asp?x=starwars/article/sagaederrata
28.2.2009 08:10 - Lokken
Fibriso: Ono každé užití Síly proti myslící bytosti s úmyslem jí zranit může být aktem temné strany - to alespoň říká Kodex. Já jako GM dost koukám na situaci - je to jako s násilím obecně - agresivní a defenzivní přístup, úmysl atd.
28.2.2009 12:55 - Fibriso
nebylo myšleno smrtelně vážně, nějak my vypadl vysvětlující šmajlík :P
1.3.2009 13:16 - Bleška
Opět potřebuji pomoc dalších členů naší družiny - co přesně nám řekl diplomat Gradek o tom Jedim na Naboo? Vzpomenete si někdo? :-)
1.3.2009 18:17 - Bleška
Další dotaz - kolik my jsme kupovali dohromady ID? (myslím i s Tessinou stíhačkou)
2.3.2009 00:10 - Fibriso
tuším 3 Pro Lady: jedno z nich je Eclair, dalsí dvě nevím
a 2 pro stíhačku (Lumiere a Shortsword) plus oficiální (Imperium ChaChaCha)
2.3.2009 09:44 - Hunter
Fibriso - jj, pravidla a errata mam vytistena - proto se mi taky z toho sanonu vzdycky vynori tolik papiru, ktere prochazim :-)

Lokken - tak, tak, nastesti jsme se s GM na tomhle dohodli predem, takze je to spis ten pristup typu Kyle Katarn - neni temna schopnost, ci svetla, jde jen o to, jak je pouzivas (coz znamena, ze i blesky jsou ok :-))

Bleska - dekuji, nic chytrejsiho, nezli chudaka monstrum drzet ve vzduchu me nenapadlo. Je fakt, ze jsem ho pak mohl pustit, ale nechtel jsem ohrozit cleny druziny, kdyz to na nas porad tak utocilo... Coz kodex schvaluje - ty knizky, co mi Fibriso pujcil jsou na tohle dobre, prijemne se zamysleji nad eticnosti pouzivani Sily apod, coz se mi hodi :-D Pro predstavu ostatnich - new jedi era a Vongove :-)

Bleska - ad co nam rekl diplomat, ze je tam jedi, ze ma posledni jeho souradnice a ze by nebylo od veci mu pomoci. Dalsi detaily ale uz netusim :-)

Ad ID - pro Lady je to jeste Independence.. A stihacka je nyni pojmenovana "Impérium Čačača"? :-D Hehe, delam si srandu, ale netusil jsem, ze ten muj streleny napad pouzijes :-D
2.3.2009 22:32 - Lokken
Hunter: no to je o názoru, třeba force lightning je powes s dark side descriptem, takže jeho užití okecáš dost těžko... já třeba zohlednňuji i frekvenci používání, pokud má jedi tendenci všechno okamžitě řešit na tvrdo Silou, protože o tom tak nemusí moc přemýšlet, bude dost překvapen...
3.3.2009 12:56 - Hunter
Juchu, tak jsem si koupil startovaci balicek s dvema clony, dvema droidama a Obivanem a hrabetem! :-) Juchuuu :-D Sice nic proti jedijkam, ale trosku me iritovalo, ze mam postavicku zenske, tak kdyz jsem dneska byl pracovne na florenci... :-)

Lokken - jj, vim co myslis, na druhou stranu je to otazka pristupu vsech, pac po tech hlaskach ostatnich bychom pomerne brzy byly zapornaci :-) Tedy, nekteri se ze me toho zapornaka snazi udelat, ze Tesso, ale to by na tom tratili asi nejvic sami ;-)

Ad reseni Silou, je to pravda, musi se to zkouset normalne a az kdyz to nejde jinak a je dostatecne vysoka "sazka", neboli to, o co jde, pak to ma vyznam - napriklad uziti mind tricku k tomu, abych zvednul cenu za zbozi jsem nikdy neudelal, pac to by bylo zapornacke :-) I kdyz mi to pote uz alespon desetkrat Em pripomela, kdyz jsem potreboval nejake finance na vydaje ;-)
3.3.2009 16:03 - Lokken
Hunter: V zásadě se s tebou shodnu, ostatní postavy to většinou jedim právě neulehčují... :-D

Poslal bych ti mailem Dark Tide: Onslaugh, kde jsou moc dobrý pasáže o užívání síly s Marou Jade a Anakinem Solem, ale mám dojem, že jsi tu říkal něco o čtení českých výdání NJO, takže je to asi zbytečné...
3.3.2009 17:31 - Hunter
Lokken - jojo, prave na ne jsem narazel :-) Autor je vazne dobrej, ze se nad tim tak zamyslel a z "hracky pro velky kluky" udelal neco, co je hlubsi a rozvedl to do dusledku :-) Udelal bych z toho povinou cetbu pro vsechny budouci Jedie :-D
3.3.2009 21:33 - Lokken
No Stackpole patří ve SW spolu s Zahnem k nejlepším, a to u nás třeba nevyšly knihy o Rogue Squadron, které jsou výtečné. Rozhodně četba co ti umožní dát postavě další rozměr...

P.S.: mám je v ebooku kdybys měl zájem :-P
4.3.2009 11:45 - Hunter
Lokken - dik za tip, taky je mam :-) Ale zkratka se nic nevyrovna pocitu, kdyz si to clovek muze precist v "ruce" :-) Mam radsi knizky, nezli vejrat do monitoru :-) Jinak ma ale nejake ty svazky mestska prazska knihovna, nepletu-li se, takze se tam daji pujcit i v originale...
4.3.2009 15:13 - Lokken
No já jsem jen ze SW četl tak 50 knih, z toho velkou část v ebooku a pak i originále (amazon). Při mém knižním apetitu bych buď přišel na buben nebo neměl co číst - ani jedna jedno mne neláká :-D - takže co je dobré v el. formě si pak koupím. Výhod pražské knihovny bohužel nemůžu od brna moc užívat :-)

Edit: A asi tu trošku spamujeme...
4.3.2009 16:05 - Hunter
Lokken - lol, kdybychom spamovali jenom trosku... :-D Toz z teho Brna to asi nevyuzijes, to mas recht...

Takze zpatky k tematu slavne a uzasne SW skupiny, ktera se pousti za nebezpecim a bezhlave se vydava tam, kam by se nikdo rozumny nevydal...
4.3.2009 20:12 - Fibriso
Jo, tak to je vyborny heslo:
Toto jsou příbehy kosmicke lodi Saphire Lady, odvážně se vydávající se tam, kam by se nikdo rozumný nevydal...
5.3.2009 09:55 - Bleška
No výborně, máme i moto. Nebo heslo... Nebo jak se tomu vlastně říká :-D
5.3.2009 13:47 - Babau14
Tak neděle od 13:30 SW a s nadreou se domluvím sám ne DaD jinak bude hrát dále SW
5.3.2009 18:21 - Fibriso
rozkaz rozkaz
7.3.2009 00:42 - CaDaC
Jop, už se na vás zase těšim. btw kdo mi to slíbil tu SG: Atlantis? Myslim, že ty Fibriso. Zvládnul bys ho dotáhnout? Dungeon keeper, už sem našel ;-) Předem dík

"Bib"
7.3.2009 01:31 - Fibriso
O_o
Stargate atlantis sem říkal že má brácha, ne já, a vytáhnout to z něj je výkon hodný Darth Vadera
Dungeon Keeper mám, jedničku gold i dvojku, jen ho najít.
a ještě se musím podělit o toto
http://www.youtube.com/watch?v=B_ga0L-RP3w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DWwgdRc3qdA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MZfXir5dBIs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4KZBM0QLAZM&feature=related
17.3.2009 12:19 - Hunter
Tedy, tady je ale ticho, co? :-)

Tak co, Em, mas uz dopsany denicek? :-) Ja tedy taky jeste ne, ale peclive na tom pracuju - i kdyby jenom tim, ze si to jeste vseobecne pamatuju :-D
18.3.2009 19:30 - Bleška
Ticho jako po pěšině :-)
Abych tak řekla, co se deníčků (ofic. i osob.) týče, mám takovou malou krizi. Nedaří se nic napsat. Ale, už se to lepší, už mám nápady a chuť. Tak snad zase něco přibude ;-).
18.3.2009 19:39 - Bleška
Tak, protože si někdo před chvílí stěžoval, že se tu nic neděje, přidávám část svého deníčku :-).

Zápis druhý
Chci se probudit. Chci se probudit.

Uvědomila jsem si, že jsem nějak opomněla napsat, kdeže jsme se to vlastně ocitli. Byli jsme v Deheritovém dole, kde se těží všelijaké drahé kamení. Samozřejmě je to jenom zástěrka pro skutečnou činnost a tou je obchod. Tedy… Dobrá, budu upřímná - Ilegální obchod. Tak, tím je tomuhle učiněno zadost.
No, v těch tunelech. Někde v půlce jsme objevili takové důlní vozítko, ve kterém byl mrtvý muž. Něco se k němu dostalo z venku a zabilo ho to. Tím se počet přeživších členů redukuje již jenom na 4. A taky to vypadá, že ty obludy se mohou pohybovat v prostředí bez atmosféry. Samá dobrá zpráva. Muže z vozítka vytahujeme a dál jím pokračujeme k sektoru „C“.
Po chvíli dorážíme k hlavním dveřím, které otevřela na druhý pokus až Tessa. Bibovi se to nějak nepovedlo, ale tak každý den není posvícení, že?
Dveře se otevřou a naproti chodba, nalevo chodba. Oboje končí dveřmi. Všimla jsem si, že v chodbě nalevo jsou ještě jedny dveře a všichni se k nim okamžitě vydáváme.
Musím teď poznamenat, že to, co se stalo vzápětí, mě opravdu nemile překvapilo. Pod slovem „tajné“ si prostě představím věc, o které nikdo nic neví. Pouze zasvěcené osoby, jako jsem např. já a tudíž ne nějací cloni.
Co se vlastně stalo?
Otevřely se dveře, mi stáli tak na půli cesty ke dveřím po levé straně. V těch dveřích stáli clonoví vojáci a zcela jasně nás vyzvali, abychom se vzdali. Nemusím připomínat, že přitom jejich blastery mířily přímo na nás.
My však taková překvapení rádi nemáme, nebo alespoň já ne. Pustili jsme se s nimi do boje a trochu se stáhli k hlavním dveřím, abychom se mohli krýt za rohy.
Po krátké přestřelce zůstal na zemi ležet jeden klon. A k mému zděšení i můj společník Bib. Bože! Co ho to jenom napadlo vystrkovat hlavu zpoza rohu? Vím, že jsem také na vině, že jsem asi špatně ukázala, co se tam děje… Ale… No, to je jedno. Ten druhý klon nakonec utekl a s Tessou se nám Biba podařilo stabilizovat. Naložily jsme ho na náš paleťák vydali se do místnosti nalevo, které podle nás měly ukrývat centrální počítač.
A taky že ukrývaly. Tessa se v něm hned začala šťourat. Zeptala jsem se jí, jestli tady náhodou také nebude nějaká nemocnice a ona mi po chvíli oznámila, že je. Ani si nedovedete představit, jak moc se mi ulevilo. Bib ležící na paleťáku vypadal velmi špatně a já jsem se bála nejhoršího. Poháněla jsem Tessu a netrpělivě čekala, až konečně dodělá to, co dělala. Nakonec jsem se rozhodla, že Biba co té nemocnice dotáhnu sama. Nicméně, Tessa právě skončila a ještě na zajištění jakés takés bezpečnosti zablokovala dveře od hangáru, ze kterého se před malou chvílí vyrojili cloni. Tessa mi vzápětí oznamuje, že je tam nějaká loď (vím, že říkala název, ale už mi vypadl z hlavy) a že jsou tam i ta dvě zbylá monstra, která se tu mají kdesi potulovat. Co tam probůh dělaj? A ještě s clonama? Co to má všechno znamenat? Kruci, a to jsem si myslela, že horší už to být nemůže. Ani nevíte, jak jsem se v tu chvíli mýlila. Dneska už nic takového v žádné situaci netvrdím.
Nějak moc mě nezajímalo, co na tom počítači dělala, přesto jsem se jí zeptala a dozvěděla se, že přednastavila automatickou obranu na palbu po všem, co je oblečeno do bílého – tedy po clonech. Mělo by nám to prozatím zajistit ochranu. Docela mě to překvapilo. Netušila jsem, že něco takového se dá udělat. I když pravda, počítačům rozumím asi jako wookieům – vůbec. Možná najdu, kde to vypnout, restartovat, víc ale nic. V tom se vždycky vyznal Bib. Bib, který teď ležel smrtelně bledý (pozn. autora: Neberte to doslovně. Je to t´wilek) na paleťáku.
Nemocnice naštěstí nebyla daleko a Bib se byl po chvíli opět schopen postavit na nohy. A dohromady jsem začala dávat i já. Přeci jen výbuch jednoho granátu mě taky pošramotil. Abych byla upřímná, z mého skafandru toho moc nezbylo.
Zatímco jsme se dávali dohromady, ozval se zvuk odlétající lodi. Že by odtud odlétali? To by bylo skvělé! Doufám jen, že s sebou vzali i ta dvě monstra…
Tessa najednou někam mizí. Po chvíli z Bibem zaslechneme několik ran a pak jednu mnohem větší. Proboha! Co se to tam děje?
Tessa se vrátila a oznámila, že se jí podařilo loď zničit. Spadne mi brada. Paráda. To už jsme jim rovnou mohli poslat zprávu: Haló haló. Tady posádka Safírové lady. Nacházíme se v Deheritovém dole v sektoru „C“. Pojďte si pro nás. Ne že by se něco změnilo. Teď už o nás stejně vědí, ale takhle nám to ještě ztěžovat…
Paráda. Ještě ke všemu se jí podařilo zničit kanón, ze kterého střílela. V tu chvíli mě napadlo, ani nevím proč, že jsme tam na podlaze nechali ležet mrtvého clona a ani jsme ho neprohledali. Na mou omluvu snad nutno říct, že jsem měla plno starostí o svého parťáka. A že by to napadlo Tessu nepředpokládám. Myslím, že tohle ona nedělá.
Rozbíhám se zpátky, avšak již cestou se od hangáru ozve výbuch. Napadne mě, že bych asi do té chodby neměla bezmyšlenkovitě vpadnout a tak jen opatrně nakukuji za roh. A zalapám po dechu. Dveře hangáru jsou vylomené a za několika krabicemi naproti vchodu se krčí dva cloni. Když si představím, co se mohlo stát, kdybych tam jenom vběhla... Po zádech mi přejede mráz a raději se vracím neradostnou novinku sdělit ostatním. Se smutkem v duši se ještě vzpomenu na další dveře v chodbě, které vedou k vytěženým drahokamům… Takového bohatství… Co všechno bychom vydělali, kdybychom se tam mohli dostat… Alespoň pro něco…
No, uvidíme. Teď musíme vyřešit, co dál. Z tohohle prostoru už vede pouze jedna chodba, která je ještě ke všemu pod proudem. Koho to napadlo? Určitě nějakého chytráka, který si myslí, že nikdo jiný už není tak chytrý, aby to nedokázal vypnout. My ale chytří jsme a našli jsme vypínač. Narážíme na skladiště plné zásobníků a nějakých kanystrů s výbušným plynem. Vykulím oči a jen nechápavě na to koukám. Tohle sice je černý trh, ale ne se zbraněmi. Co se to tu děje? Co se stalo se stanicí? Dále nacházíme místnost s vypnutým generátorem a pomocí kamer jsme objevili montážní linku na zbraně! Tak tohle už je na mě moc. Mám dojem, že už nějakou dobu se tu normálně neobchoduje. Do toho přichází zpráva přes komlink od Jediho. Co to mele? Jaká snídaně? Proč na něj máme čekat?
Bib se však zatváří, že pochopil a vzápětí nám tlumočí ten zdánlivý nesmysl. Něco k nám prý letí. Než si stihnu cokoliv pomyslet, kolem opravdu něco proletí a podle zvuků poznáváme, že to přistává v hangáru v sektoru „C“. Napadá mě, jak pošetilé bylo si myslet, že horší už to být nemůže.
Nic, musím končit. Opět se vydáváme na cestu. Tentokrát je naším cílem planeta se starým Sithským křižníkem, kde se máme poohlédnout po artefaktech, po nichž zatoužil Asran – můj kontakt. Slíbila jsem mu, že se po nich poohlédnu a pak mu je dovezu prodat.
Až si zase najdu čas a pokud to všechno přežiju, dokončím Deheritový důl a budu pokračovat dál.
19.3.2009 16:18 - Babau14
Tak nové sezení v sobotu od 13:00 tak doufám v plnou učast.
19.3.2009 16:23 - Hunter
Dorazim, dvere se Sithy vyrazim! :-)
19.3.2009 16:29 - Hunter
Bleska :-) Taky mam denickovou krizi a nejak se mi nechce psat... Achich :-) Ceka me ten super vzdusny, tedy vesmirny a vzduchoprazdny souboj :-)
Tak tedy v sobotu pokracuje zachrana jedne planety, co prudkuje silene zastupce Jar Jar Binkse (ci jak se to pise :-)) a jiste sympaticke byvale kralovny, co ma talent pro agresivni vyjednavani :-)
19.3.2009 17:31 - Fibriso
víte že v sobotu je DnD day?

každopádně já dávám přednost SW před přeplněnou hernou o 5-6 družin 4E dnd., budu tam.

Hunter píše:
Tak tedy v sobotu pokracuje zachrana jedne planety, co prudkuje silene zastupce Jar Jar Binkse

tak po téhle větě bych nevěděl, jestli ji chceme opravdu zachránit...

každopádně se mi podařilo stáhnout pár komixů o klonových válkách, Dark empire (znovuzrozenej císař a patálie s World destroyerama a galaxy gunem) plus pár dalších, jestli to někdo chce. (má to 1 Gb)
19.3.2009 18:29 - Lokken
Eh, když je řeč o komixech, mám torrent asi na jejich 11 GB, vybere si snad každý, tak kdo má zájem pošlete mi svůj mail do SZ.
26.3.2009 10:43 - Babau14
Tak sobota v 13:00 jste pro ?
26.3.2009 12:30 - Fibriso
roger roger
26.3.2009 12:55 - Bleška
Samo :-)
29.3.2009 15:19 - Fibriso
vím že to sem kapánek nepatří ale jaký je název našeho sobotního putování?
"Kniha, anděl a měč",?
30.3.2009 21:37 - Bleška
No, název jsme tomu nedávali, ale tenhle není vůbec špatný. Plně vystihuje to, o co tam šlo. Píšeš deník? :-)
30.3.2009 21:46 - Fibriso
jasně ;)
2.4.2009 12:32 - Hunter
Toz jak jsem rikal Petrovi, tento vikend nebudu, ale ty dalsi uz zase jo... Vykuryrovany sice nejsem uplne, ale co :-) Tak si uzijte DnD a pristi vikend nas snad ceka zachrana planety, likvidace zbytku Separatistu nejakou "nestastnou" nahodou a zachrana mistra Jedi. Blescin to osobni ukol :-) Tedy eM, no :-)
2.4.2009 12:36 - Babau14
Tak je hezké počasí jedu na chatu tak se nebude hrát tak si udělejte program bez SW
7.4.2009 14:30 - Babau14
Tak konečně se bude hrát zase SW mám čas puze v neděli od 13:00tak jak ste na tom ostatní ?
7.4.2009 14:54 - Hunter
Prijdu :-)
7.4.2009 16:36 - Fibriso
je sice velikonoční neděle, ale pro mne Ok

Roger roger
7.4.2009 19:41 - Bleška
Poslušně hlásím, že přijdu :-)
15.4.2009 10:22 - Hunter
Tak posledne to byla parada - prezil jsem, ani jsem netusil jak :-) Slava Gunganim force stitum :-) A pardon, ze jsem vam rozbijel zabavu - dva droidi jednou davkou a toho vojaka, chudaka, uskrtit na miste, aniz jste ho stihli zastrelit... Tedy, cekal jsem od nej vic a chtel jsem vam jen pomoci, ale nejak jsem ho podcenil :-)

Jo, taky jsem si uvedomil, ze granaty jsou svinstvo, pac vsechny tyhle plosne utoky jsou brutalni :-)

Tesim se na priste, tentokrat osobni quest Tessy - jak to, ze umi mluvit Sithskou reci? A proc ji to tak tahne k holokronu? Pockejte si na dalsi pokracovani nasi dobrodruzne serie - Maniaci v Imperiu :-) Od 22:00 na vasem oblibenem vyslechovem kanale :-)
15.4.2009 17:57 - Fibriso
Jo, Maniaci v Imperiu, tak to je Dost přesné.

"při prohlížení dat ukradených ze separatistické základny se Tesse podařilo narazit na zmínku o Prototypovém bitevním droidu, pod označením Ultra droideka, která je rychlejší, s vylepšeným panceřováním, silnějšími štíty a se dvěma těžkýma E-web blastery. Ta by se velmi hodila při získávání Longswordu."
16.4.2009 09:31 - Babau14
Tak ten odkaz na to kreslení map je http://www.dundjinni.com/info/demo.htm
16.4.2009 09:34 - Babau14
No jo pracuju na tom to bude psina něco mně napadlo to si s holokronem ještě užijete hahahahahahaha.....................hahahahah atd.
16.4.2009 10:09 - Fibriso
...A proto si balím do báglu Blaster canon. Peace trough supreme firepower!
nebo že by Tessa dostala po absorbci holocronu schopnosti v síle? (k velkému bolehlavu jediho)
16.4.2009 12:04 - Hunter
Heh, s takovyma vykrikama mi pripominas Palpatina - In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the First Galactic Empire! For a safe, and secure, society."
―Darth Sidious to the senate[src]

Babau - juchu! Uz se tesim :-)
Uff, mel bych dopsat denicek, nejak toho zacina pribyvat :-)
16.4.2009 12:16 - Fibriso
dokud to nezačnu uvádět do praxe, tak může být Thorin celkem v klidu :D

Ok, tady je Star Wars Saga Edition - Legacy Era Campaign Guide a Star Wars Saga Edition - Clone Wars Campaign Guide
17.4.2009 09:59 - Babau14
Tak lidičky v sobotu mám čas a co vy ?
17.4.2009 10:36 - Fibriso
Super, budu tam, otazka zni na co, SW nebo Dnd?
17.4.2009 10:42 - Hunter
SW! SW! SW! :-)
Mind trick! Mind Trick! Mind Trick! :-D

A jeden telefonat k tomu ;-)

Fibriso - safra, v praci mame rapidshare jako zakazane stranky... Achich, tak ja jdu teda pracovat, misto cteni novych pravidel... :-D
17.4.2009 10:50 - Fibriso
hunter: Mind trick na Dm nefunguje, musíš použít rod persuation (hůlku přesvědčování), aka po česky řemdih.

http://www.4shared.com/file/83070669/2adc3cdd/Star_Wars_Saga_Edition_-_Clone_Wars_Campaign_Guide.html
17.4.2009 11:08 - Hunter
jo, tak tohle funguje :-) Diky :-)
17.4.2009 16:00 - Babau14
Tak lidičky andrea má čas v neděli co vy na to Neděle 13:30 vaše odpovědi ?
Jo a makám na cestě za holokronem těšte se .
17.4.2009 16:01 - Babau14
PS
Nová pravidla jsou faj vemte si hodně lékárniček :)
17.4.2009 16:02 - Fibriso
Neděle Nemohu!
17.4.2009 21:37 - Hunter
Tak ja sice v nedeli muzu, ale kdyz nebude Tessa, ustredni to postava v tomto questu, tak to asi odsuneme... Jaka to jen skoda :-/
18.4.2009 22:27 - Babau14
Info pro Vojtu Sibeloiva 47 , jet na Malostranskou potom 18 nahoru okolo hradu vystoupit na Ořechovka pak tel.
18.4.2009 22:29 - Babau14
Jo asi se tu ukáže Noldo a nabídl se že bude DM u jedné hry tak kdo bude mít zájem tak se může přidat . On vám k tomu jistě řekne více . Herní sistém WOD
19.4.2009 20:11 - Noldo aka Ondra aka
Ahoj,
děkuju Petrovi za milé uvedení. Právě rozjíždím hru v settingu World of Darkness, a sháním hráče (Petr a Vojta už souhlasili, a za jejich důvěru jim děkuju). Místo děje Praha, doba blízká budoucnost (30.4.2009 :D ). Hraje se za lidi, resp. lovce. Lovec (Hunter) je taky jen člověk, ale od Mortala the Loosera se liší tím, že má občas i nějaké ty schopnosti, které mu umožní přežít, když čelí ...něčemu, co neni úplně Mortal.
Atmosféra bude poněkud temnější, děj by se měl pohybovat v hi-society, prostředí korporací a zbohatlických sídel,.. ale je tam samozřemě i odvrácená tvář společnosti - ulice, feťáci, podivný existence, a Ti mají taky svojí moc a vliv. Hi-society neznamená, že zbraní budou razítka :o) Akce bude :o)

Ohledně postav - svět temnoty je dost zvrácený, takže postavy můžou být např. bohatého původu (nechutně snobské), z ulice, z ústavu, pocházet z incestu, mít psychickou poruchu, temné tajemství, nebo všechno dohromady. Zvrácenosti a fantazii se meze nekladou :o) Ne, vážně - do tohodle světa se hodí postavy spíš trochu divné. Tim nechci říct, že ta postava má být OČIVIDNĚ ujetá, jen .. v koutku duše... trochu... divná. Jo, a může být i normální.

Kdo by měl zájem, může mi napsat na mail noldo@seznam.cz, icq 350-133-633 nebo tel 724 794 826. Zatím mám Vojtu, Babau-a a Luďka (můj kolega).
Dík a hezký jaro
19.4.2009 20:15 - Noldo aka Ondra aka
No, ještě - bude se jednat o boj proti nadpřirozeným bytostem, které jsou navíc spiknuté, organizované a mají značný vliv. Fakt nepůjde o razítka :o)
19.4.2009 22:27 - Fibriso
Hmm, rád bych vyzkoušel, ale systém Wod neznám ani Zbla. Takže bych si s prominutím dal jednu dvě sešny, abych věděl jak to vypadá.

PS: myslím, že naopak půjde o razítka, konkrétně o razítka s nápisem "Deceased"
20.4.2009 00:51 - Hunter
Tedy, takhle zbehnout? Stydte se!

Ve jmenu Svetle strany Sily vam ukazu, proc mam nick Hunter... Aneb sice mam spicaky, ale vaaazne nemam rad upiry :-) Aneb ja se pridam, pokud se bude hrat na podobne bazi, jako SW :-)
23.4.2009 21:06 - Babau14
Tak sobota 13 30 SW bez Andrei
23.4.2009 21:07 - Babau14
Možná tam bude ještě Noldo tak se ho moc na něco zeptat
23.4.2009 21:07 - Babau14
Budu sebou mít pravidla WOD v češtině
23.4.2009 23:19 - noldo
Budu tam, budu s sebou mít pravidla na WoD v Angličtině a Huntera taky, jestli ho vytisknu.
24.4.2009 12:51 - Hunter
Jak jsem psal, jsem zase nemocny, takze nebudu... Zato jsem si sehnal pravidla k WoDu a taky udelal nejaky ten denik pro ni :-)
24.4.2009 17:59 - Bleška
Já se omlouvám, nemocná nejsem, ale stěhuju :D
24.4.2009 19:00 - Fibriso
tak moment, kdo vam všechno bude a nebude?
24.4.2009 21:09 - Bleška
No, vypadá to, že já a Hunter ne.
25.4.2009 18:11 - Fibriso
Ok, takže dnes není dobrý den na umírání, ten bude až příště....
.
moment, já nemůžu ani umřít... no to je pech :)
26.4.2009 20:31 - Hunter
Tak co tenhle vikend? Pripadne pristi? Budu mit volno, tedy, udelam si ho :-)
26.4.2009 23:53 - Fibriso
3 dni volna, no neber to :)
28.4.2009 18:46 - Babau14
Tak co sobota Vojta a Pavel jsou pro co ostatní ? Od rána do noci hihihihi . Teda od 10 do 19 hoď a bude to bolet hihihihihi .
28.4.2009 19:22 - Hunter
Tak ja jsem si hodil a mam na kostce 20! Hurraaa, ja prijdu! :-)
28.4.2009 19:58 - Fibriso
tak sem si taky hodil kostkou a kostka mi spadla někam pod stůl a nemůžu ji najít.
Mám náhradní. Takže přijdu (otázka zní na co)

a bleska to ješte neví, ale je taky pro :D
29.4.2009 17:07 - Hunter
Fibriso - Bleska je pro? Aby jsi prisel? Noo, nechci syckovat, ale myslim, ze si taky bude muset hodit, jako kazdy jiny :-D

Uaaah, Sila je s nami, krome tedy elektronkove Tessy. Ta ma vlastni zdroj sily... Hmm, kdyz rozflakame motory lodi, muzete te zapojit, jako zalozni baterii? ;-)
29.4.2009 20:08 - Fibriso
Tessu můžeš zkusit zapojit, ale myslím, že to způsobí jistou nehodu, ve které budeš figurovat jeden Keldor, Tessa, přetlaková komora a vakuum.
29.4.2009 21:56 - Babau14
Tak doufám že Em dorazí neozvala se mi a internet má v háji po stěhování
30.4.2009 10:53 - Bleška
Dorazím! Dorazím! Samozřejmě, že dorazím :D. Všichni ať se těší - slovutná "M", nejznámější v celém Impérium, kterou touží spatřit i sám Imperátor (i když ona ho spatřit nechce, leda přes mířidla jejího blasteru - pokud by to bylo alespoň trochu platné :D), dorazí ;-).

P.S.: Ať žije školní internet! :D
30.4.2009 10:56 - Bleška
Hunter: Zapojit Tessu bych nedoporučovala. Ale jestli ti dělají starost rozflákané motory, můžeme zabudovat ruční pohon a můžeš se činit :D. Fyzicky jsi na tom z nás nejlépe (Tessa se nepočítá) ^^
30.4.2009 11:11 - Fibriso
hypermotory na ruční pohon ?
to je na nobelovku....

Z jiného soudku - přečetl jsem si co jsem napsal o Hrdinech z Norisu... a pak jsem to smazal.
teď píši obecné zápisky z pohledu páté osoby (se zajímavým stylem, budu pak chtít váš názor), takže až dopíši Cashira tak to pošlu Blesce (blešce?) a dalším na doplnění vlastních pasáží.

Bleska: Lirael Bel'ska Missfortune ?
3.5.2009 13:23 - CaDaC
Tak bando koukal sem na ty jména a už je to úplně jasný...

Na bok si nastříkáme: <b>Leaky Tub</b>
a druhý jméno už padlo: <b>Shcopeck</b>

Captain Bib out...
3.5.2009 13:25 - CaDaC
grr to má z toho že sem línej klikat na ikonky...

Leaky Tub
Shcopeck
4.5.2009 08:47 - Fibriso
takže seznam zabavených věcí na Leaky Tub:
2 raketomety, 3x zásobníky raket (1 zásobník - 4 rakety), 1,5 At-Rt, 20 frag granátů, 15 blasterových pušek, 15 droidních blater pušek, 1 Blaterová pistole, 1 Dalekohled (zabaven Thorinem), 1 senzor pack (Zabaveno Tessou), Huge Laser canon (5d10), 1 E-web repeating blaster (taktéž ztopeno Tessou), 4 nepoškozené kloní brnění, 3 rozbité kloní brnění, cca 23 droidů různých typů (2 nepoškozené B1)
4.5.2009 10:51 - Hunter
Huh, navrhuju misto Leaky Tub pouzit jmeno vychazejici z napadu, ale znejici trosku "lepe"? :-)
Colander, pripadne a to spis, Strainer, preklad si najdete :-)

Ad loot, tak toho mame nejak hodne :-) Asi jenom zminim, ze ten Laser cannon jsme nacpali uz do lodi. Nebo pocitas s jinym?
Uz vymyslite, kde to prodame? :-) Btw, ma tahle lod vubec nejake paseracke skryse? Ze mame hromadu kontrabandu :-) Ehm, tedy my samotni jsme docela kontraband, ale co :-)

A jeste mala oda pro Biba:
Bibe muj statecny, zivot jsi mi zachranil,
misto abys s lodi planetu rychle opustil.
Kdyz me Sith Silou sviral, nevahal jsi ani chvilicku,
za knipl blastr dela zasedl, udelal z nej kasicku.
4.5.2009 12:50 - Bleška
Takovejch věcí! Takovejch věcí! "M" tečou sliny :). A dvěma proudy :D.

Mimochodem, jak to pak po mém odchodu dopadlo?
4.5.2009 13:42 - Fibriso
Ještě me napadla (dle neustálého table talku) Hvězdná Vrána (Star crow)

Dle předpokladů - po odklonování tábora družinka pobrala vše, co nebylo přišroubované (vyjma stanů)
Pak nalíčila past v podobě falšované zprávy (Tessa je dobrej padělatel) že v na souřadnicích X Y našli větší vesnici Wookiů (odsud si začasl Fibriso plést Wookie a Evoky) se pokusila vylákat onoho force usera do pasti. Jenže to se ukázalo jako příliš velké sousto i pro Rancora, protože přišel s partou 4 ACR trooperů a 2 At-Pt, takže to skupinka odpískala a raději se zdekovala do skrytého údolí na opravu lodi (4 dny)

To se ovšem tak úplně nepovedlo, protože když byl Thorin na hlídce, přepadl ho onen Force user, jež se ukázal jako Sith. Následovala krátká bitva, v níž sith disarmoval wookieho (doslova), co tam byl s Thorinem na hlídce a thorin se dal na svojí oblíbenou zábavu - začal ho škrtit (force grip) (A to tak že Hodně, což si Sith nenechal líbit a Destiny pointem mu to zatrhl. pak se 2 kola obíhali jako cvoci (neschopni se trefit) načež se Sith namíchl a mlasknul s Thorinem o zem (Force slam) Thorin se dal pak ústup (útěk) dolů z kopečka směrem k lodi, kde se mezitím Bib uhnízdil ve věžičce. Pod kopcem, ka po chvilce (1 kolo) oba doběhli se sith naprdl ještě víc a jal se thorina Strašlivě zruchat. (což mu Thorin Destiny pointem zatrhl) Thorin se dle svého hesla "škrtím stále, škrtím rád" se jal dalšího kola škrcení, načež se do přiškrceného Sitha trefil Bib lodním dělem a udělal z něj mastnej flek (83 z 5d10x2 nerozdejchal)
(sith si strašně věřil a řekl svým kámošům klonům "nechte je mě, kdyžtak vás zavolám, bohužel (naštěstí)se k tomu "vám zavolám" nějak nedostal)
pak družinka urychleně doopravila lod, dala Chewbaccovi informace o rebelii, stáhla si wookištinu z protokolárního droida, rearmovala wookiho v bactové nádrži a vzala kramle.
Ve vesmíru ji už čekal rozlučkový výbor v podobě 4 Tie fighterů, kteří na naši loď díky Bipovým manévrům neměli nárok (štíty 60 a Thorin měl záchvat geniality, když je opravoval - hody 16, 18, 16, 11, 16). Poškození bylo dohromady 16 Hp, 1 Hp na Leak tub a 15 Hp na Tessinu Shortsword (když se strazila s jednou stíhačkou (njn, když padnou 1 a 2) Tessa sestřelila 1 a jednoho téměř zničila, jednoého dostal Bib a M ve věži sestřelila zbylé dva (jednou salvou!)
Na sběr zbytků nebyl čas, ze stanice se letělo podívat těch 36 Tie co je ještě k snídani... Takže Tessa jen zaparkovala a šup do hyperprostoru.
4.5.2009 14:21 - Lokken
Když jsme u těch názvů a jejich parodií co STAR CRATE?
5.5.2009 12:54 - CaDaC
Poklona ctěnému poetovi v rouše JEDIském...

Osobně jsem se svým názvem spokojen, ale vzhledem k tomu, že my stejně už navěky budem používat škopek sem ochoten nastolit trochu vznosnější název. Na základě Torinova návrhu tedy nadhazuji:

Ušlechtilý snaživec => Grand Strainer volný překlad Ohromný cedník
5.5.2009 12:59 - Bleška
Ty stany jste měli vzít taky. Třeba by se hodily :D
Ale jinak si na nás DM opět smlsnul. Čím jsme ho tak naštvali? Budu se ho muset zeptat. Jinak doufám, že všichni přežili víceméně (snad více :) ) ve zdraví :).

Když jsme u těch náhvů, proč ne Superděrovačka?
5.5.2009 13:18 - CaDaC
Mno, já bych spíš řek, že po tý celkem vyrovnaný bitce u tábora sme si my hladce 2x smlsli na něm...

stany byly ze 70% zničený, tak sme usoudili, že popeláři fakt nejsme!

btw nutno podotknout, že ta díra v lodi už nám jednou zachránila kůži. I stíhači uměj střílet...
5.5.2009 14:00 - Fibriso
Ten Grand Strainer je v překladu spíše Vznešený cedník...
5.5.2009 14:35 - Lokken
Jen tak ze zvědavosti, co za typ stíhačky Tessa užívá?
5.5.2009 15:22 - Fibriso
My'thil fighter bomber - jedná se o rychlou útočnou stíhačku vyráběnou Hapany. (a to si ji Tessa ještě nestihla příliš vylepšit...)
5.5.2009 15:49 - Hunter
Heh, no vam mozna prisel ten souboj se Sithem sranda, ale!
Bib sedel ve vezi lodi - mezi nim a Sithem je pomerne slusny lodni pancir...
Tessa kempila v lodi a teprve otvirala dvere, kdyz Sith umiral...
Ale ja mel sakra co delat, abych zustal pred tim sycakem nazivu! Myslim, ze tomu chtel osud, ze me tou svou posledni ranou nerozsekal na kousky, ale jinak by ze me byla sekana, kdybyste se do toho nezapojili, pac me zacaly dochazet napady :-)

Ad stan - delal jsem terc pro skupinu klonu s utocnejma puskama - strileli po me, co mohli. A kdyz raketometna skupina zjistila, ze Biba asi fakt nesestreli, rozhodla se, ze stan a typka v nem dostanou urcite - gm spokojene mazal vetsinu stanu, zatim moje neboha figurka stala uprostred explozi. No dobra, ani jedna rana me neskrabla, ale mohla! :-D

Takze zhodnoceni - me osobe ten Sith vydesil o dost vic, nez skupinky klonu strilejici takovejma silenostma :-) Akorat tedy nevim, jestli Bibovi fungovala vysilacka, pac ma zprava znela - je tu Sith, startujte a odlette :-) Nejspis si odlette predelal na a oddelejte :-)

Musim rict, ze na zapisky z tohohle se fakt tesim, protoze to bylo extremne podarene hrani - Wookiove, kloni, tymova akce, velke riziko, vtipny loot (Tessa veskery volny cas, co se neopravala lod, tahala trosky droidu do lodi :-)) a pekna zaverecna letecka bitva, ve ktere se prokazalo, ze Bib ma sedet za kniplem :-) Aaach, jdu to nejak sepsat :-)
5.5.2009 16:03 - Lokken
My'thil fighter/bomber, p. 112 SotG, rozumím. Docela slušný kousek, kde jste k němu ve jménu Síly přišly?
5.5.2009 17:45 - Hunter
Lokken - byla to soucast odmeny za zachranu Republikoveho senatora, ktery se krome meho mistra nachazel na vezenskem transportu, ktery jsme spolecne s dalsi paserackou skupinou obsadili :-) Tessa pilotovala jeden, ostatni PC byli nacpani na starem frachtaku, kazdy u sveho kanonu :-) No a protoze zacaly padat napady, jako ze Tessa nekam zdrhne i s lodi, aby mela stihacku, tak nam ji GM radsi dal :-D Nebo ji? Vlastnictvi je nejasne, jiste vsak je, ze Tessa povazuje lod za svuj majetek, ostatni povazuji lod za spolecny majetek pote, co pripomeli, kdo hradi naklady a upgrady :-D

No a protoze Tessa je jen stroj, trpi obcasnymi poruchami, jako kdyz se misto pokusu o sestreleni protivnika rozhodne rovnou do nej vrazit :-) Este ze mame Biba - ten lod sice znici kdyztak celou, ale sezene za ni hnedka nahradu :-D Aneb mame novou lod - Skopek se jmenuje :-)
5.5.2009 17:55 - Fibriso
Dárek za záchranu několika rebelů (a jednoho jediho) z ozbrojeného transportu
oprava, je to Miy'til Fighter / bomber
5.5.2009 17:57 - Lokken
Fibriso: Já si ten název automaticky opravil, Starships of the Galaxy mám docela nastudované-mám je totiž originálně :-)

Hunter: díky za vyčerpávající vysvětlení.
5.5.2009 18:11 - Fibriso
jo, a tady něco speciálně pro Biba:
Luxusní Charcter sheety pro loďe :)
Jednoduchý character sheet
Character sheet pro lodě se všemi serepetičkami co by vás mohly napadnout
6.5.2009 11:54 - Hunter
Muj mistr neni Jedi - asi by se i docela urazil, kdyby jsi ho za nej prohlasil... A pak nejspis urazil neco tobe :-D
Btw, proc si myslim, ze kdekoho skrtim? :-) Ja nejsem typicky Jedi z radu Jedi, me se ten jejich styl a povest jenom libi a desne to zeru :-D
6.5.2009 12:50 - Fibriso
aha, to byl tvůj mistr Exjedi, to se si spletj s někým jiným...
Proč si myslím, že kde koho škrtíš? máš průměr 1.4 škrcení na souboj!
6.5.2009 13:57 - Hunter
Fibriso - no, kdyz se zamyslis, tak bezne nemacham vubec mecem, ale 1. skrtim, 2. kdyz nevyjde skrceni, nebo je tam vic cilu, pouzivam move object, kdy jednim nebozakem majznu druheho nebozaka, 3. zurive za force pointy obnovuju tyhle dve Sily, dokud je to potreba. Na druhou stranu, tedka ty klony jsem otestoval i mecem - prvniho jsem kritickym zasahem dekapituloval na At-Pt a pak skocil doprostred skupinky klonu, co se me nadale snazila zastrelit a dosekal je mecem :-)

Ale pockej dva levly a uz to bude hlavne o meci - tedka mam problem se trefit a hlavne potom neco i udelat :-) Pac s puskou mas vetsi damage, nez ja s mecem... Se svoji puskou se pak i lepe trefim :-D A na dalku... Ach jo :-)

To se pak nediv, ze skrtim kde koho, hlavne drsna NPCcka, co nas terorizuji :-) Na druhou stranu mi prijde, ze uz s tim Petr pocita a nepratele podle toho sklada :-) Moje schopnosti jsou totiz zamerene primarne na boj s jednim silnym protivnikem, jak jich bude hromada, smutne budu stat uprostred a zkouset je zahanet mecem :-) Viz moje takticke vyckavani ve stanu, kdy jsem zachranoval Wookie, zatimco vy jste delali z klonu sekanou :-)
6.5.2009 14:10 - Fibriso
ty nic nemůžeš trefit. a co jako oni tebe? reflex 27 ti prijde Málo???
6.5.2009 14:31 - Lokken
reflex 27? to je s bojem v obraně? nebo kolik levelů to vlastně máš? Já typoval tak 5-7...
6.5.2009 23:55 - Hunter
lokken - jojo, boj v obrane a mam akrobacii jako trenovanou :-) na levlu patem se ted nachazime :-)
7.5.2009 00:10 - Lokken
No alespoň jsem se trefil. 0bratnost by tudíž měla být +2... Never mind it.

Náš jedi my dělá(dělal) v podstatě to samé, s Deflectem a vysokým Use the Force ho dostal až plamenomet :-) Ale hlavně jeho vlastní hloupost...
7.5.2009 00:25 - Hunter
Lokken - nene, to neni maxnuta obrana, to je utocna obrana - zaklad reflex mam 22, coz je pekna obratnost +5, hlavne diky destiny efektum :-)
7.5.2009 00:33 - Lokken
Jistě, jsi Kel Dor, já zapoměl... Pěkný powerplay :-D
7.5.2009 00:39 - Hunter
Dostali jsme hromadu bodu do zacatku, takze atributy jsou vyrazne jinde, nez je klasicky prerozdeleno tech 25 :-) Myslim, ze jsme tvorili s 35? Nevim... Zkratka je normou mit bud "vse" na +2, nebo extremisti jako jsem ja a Fibriso, co maji na nejakem atributu fakt hodne... Ale i tak mi zbylo na hromadu i jinych veci - chtel jsem tanecnika, co se hodne hyba, uskakuje a castecny vzor byl Yoda a Ashoka Tano :-) Ale je fakt, ze mam rad "namakane" postavy i ciselne :-) Nezapomen ale na bonus z destiny a na bonus za 4 level :-) Jenom vidim skodu v tom, ze je Use the Force odvozeno od charismy, protoze jsem nechtel vyjednavace, ale spis nekoho ala Mace Windu :-)
7.5.2009 00:56 - Lokken
Vysoká charisma se dá jednoduše obejít Skill Focusem pro Use the Force. Mě to naopak přijde vyrovnané tak, že Wisdom ovlivňuje Force Powery a Charisma zase skill. Postava pak bude mít silnější i slabší stránky a toho se dá při role-playingu využít. Navíc někdo, kdo je dobrý ve všem nemá důvod držet se skupiny...
Osobně mi bohatě stačí těch 25 bodů, víc to přinutí postavy hrát nelidi :-)
7.5.2009 08:53 - Fibriso
Fibrisova Tessa je extremistický mechanik a jeho top vlastnost je INT, takže se svým skill +18 mechanic udělá téměř cokoli z téměř čehokoli, ale v boji nic moc ( i když zatím dostala jen pár zásahů, ale v 75% potom následoval Second wind, protože skončila pod 10 Hp)
Náš keldor je naopak tvrdej jak připálený trashdoní stejk, ale mechaniku nemá ani na výměnu kohoutku u sprchy. Bib zase dokáže manévry zblbnout Tie tak, aby narazil sám do sebe a M je zase schopna přesvěčit Keldorské kolonisty, že tahle vodní planeta s vysokým obsahem kyslíku je pro ně výhodná ( a načež jim ji prodá s 50% přirážkou...)

jo, a jak to kdo vidí tento víkend?
7.5.2009 11:06 - Bleška
Páni. Jeden tu chvíli není a hned má čtení pomalu na týden :D.
Fibriso: Jenom 50% přirážka? Che! Alespoň 75% :D
Deník: Zápis z téhle hry bude určo fajn, ale bude ho muset napsat někdo, kdo odehrál celý den. Takže, pokud máte chuť se toho někdo zhostit, máte možnost. Já už snad konečně dopíšu ten zbytek, i když to bude poněkud suché, protože hromada věcí už se mi vypařila z hlavy a asi ze dvou sezení ani nemám zápisky :(. Ale nějak se to zmákne ;)
7.5.2009 11:30 - Bleška
A máme seznam! Máme seznam! Podařilo se mi (díky radě Tora) udělat z našeho poněkud rozsáhlého deníku seznam! Možná nemám tak vysokou intelitenci jako Tessa, ale podařilo se mi to :D.
12.5.2009 23:22 - Hunter
Coz takhle dat si imperialni spenat pristi sobotu?
13.5.2009 00:20 - Fibriso
ja jsem pro (za předpokladu že myslíš sobotu 16 (popřípadně neděli 17)
"Co vezete?"
"Jablka"
"jablka? jaký jabka?"
"granátové, chytej!"
13.5.2009 08:13 - Babau14
Tak na hraní jsou tu dvě možnosti sobota SW bez Fortuny nebo neděle bez Pavla je to na vás ale já můžu jenom jeden den .
Tak hlasujte kdo co chcete :
13.5.2009 08:37 - Fibriso
ja mohu oba dva dny.
příští víkend (tj 23 a 24) nemohu ani jeden
13.5.2009 09:57 - Hunter
Vcera jsem Biba potkal a byl tedy vymodeny, to se musi nechat :-D
No ale pokud pominu ochromeni zpusobene jeho hedvabnou kravatou, pak vim, ze rikal, ze tenhle tyden nemuze, ze snad ten pristi...
Me osobne prijde dobre si rict, ze budeme hrat, i kdyz se nesejdeme vsichni, na to uz je nas moc :-) Osobne jsem ale navrhoval az ten pristi vikend, tj. sobotu 23.05., ne tuhle :-) Ale tu muzu pripadne taky...
Takze hlasuji pro tuhle sobotu a pristi tyden :-)
13.5.2009 17:59 - Bleška
Mě je to jedno. Já mohu oba dva dny (zatím). Tak řekněte včas, kdy a v kolik se mám dostavit :)
13.5.2009 18:09 - unknown
Tak je jasno bude se hrát v neděli od 13:30 DaD a pavel má pro tentokrát smůlu sory
13.5.2009 23:24 - Hunter
No problemo, uzijte si DaD :-)
13.5.2009 23:30 - Fibriso
Tak sem asi tak 25 minut přemejšlel, co je DaD...
14.5.2009 10:52 - Bleška
Takže neděle 13:30 DnD?
16.5.2009 11:58 - Babau14
jo bude se hrát v neděli od 13:30
16.5.2009 13:37 - Fibriso
Budu tam
20.5.2009 14:39 - Noldo2
Vývěska a diskuse k WoD zde.
25.5.2009 22:56 - Babau14
Tak sobota je volná a možná i neděle tak jak jste na tom v sobotu a co chcete hrát ?
Vše je na vás lidičky.
26.5.2009 00:00 - Noldo2
Já jsem ready spíš jako hráč
26.5.2009 00:11 - Fibriso
Já jsem redy oba dva dny na cokoli kdekoli (v praze)
(buď si nabrousím drápky nebo nabrousím drápky a nabiju blasterové dělo)
26.5.2009 13:48 - Hunter
Tyhle dva vikendy mam uz plne a nejsem v Praze.
26.5.2009 16:47 - unknown
Tak bude DaD Nebo Wod Ale dle Nolda bude DaD
Tak nabručte meče a hurá na draka ( teda na zbírání toho plevele hihihi )
26.5.2009 16:49 - Babau14
Pardon zapoměl jsem se zalogovat tak to platí bude se hrát celej den od 10 tak se na to připravte . A asi sobota upřesním později .
26.5.2009 17:11 - Fibriso
Brousím si drápky.
26.5.2009 17:20 - Noldo2
To s tim drakem, to nebylo doufám na mě :o)
26.5.2009 21:45 - Bleška
Ale ne! Já si nestihnu vyprat peří! :D
26.5.2009 23:44 - Fibriso
Použijte Lanzu bílou, vypere do běla... jen 5% šance na 1d4 skvrny
29.5.2009 20:09 - Babau14
Tak se na vás těším v sobotu od 10 hodin
29.5.2009 23:20 - Noldo2
Hm tak to nestíhám ani omylem... Omlouvám se nemohu.
30.5.2009 20:56 - Bleška
Myslím, že teď už si peří prát nemusím xD
30.5.2009 22:46 - Fibriso
:šeptem:
pro informaci, Lirael se něpovedlo přejít po jedné lávce a žbluňkla do vody... dvakrát.
Cashire ji musel zachraňovat pred utopením :)
31.5.2009 15:25 - Bleška
Až na to, že tys v tý vodě skončil taky. Dvakrát. A to k tomu šplhu máš lepší dispozice, než já xD
31.5.2009 17:06 - Fibriso
kdepak, já třikrát...
nechci bejt jedovatej, ale většina obyvatel Norisu má lepší dispozice na šplh než anděl
ale zase neumí lítat... ;)
31.5.2009 21:26 - Bleška
Tak to nejsi jedovatej - to je holej fakt xD. Já nemám climb trénovaný - nepotřebuju šplhat xD.
A pozitivní zprává - podařilo se mi najít i tu první část zápisků ;)
Jo, a tak mě napadá, že ta ledová voda k něčemu bude - trpaslíka to rychle probere z opice xD Snad.
31.5.2009 22:30 - Babau14
To jsem zvědavej jak ho tam pod vodu dostanete jedině za polospánku hihihi
31.5.2009 23:10 - Fibriso
ja je tam snad budu muset skopnout po zlém >_<
1.6.2009 21:44 - Bleška
Tak to jsem tedy zvědavá, jak se ti to povede, mrňousi ^^
1.6.2009 21:53 - Fibriso
emmm, nejsi náhodou na loďce ?
drc
...nejsi na loďce :D
2.6.2009 08:51 - Bleška
Ne, nejsem na loďce. Sedím na molu a suším se :)
2.6.2009 08:52 - Bleška
Jo, a nesnaž se mě naštvat, nebo ti maminka ukáže xD
2.6.2009 10:12 - Fibriso
There is more ways to skin a cat...

(ok, tohle JE nepříjemný, pro příště se tomuto přirovnání vyvarovat...)
2.6.2009 13:52 - Noldo2
Já teda nejsem v obraze, ale ohledně pádů z můstku do vody - jako bych měl pocit dejá vu..nemáte taky ten pocit? D
2.6.2009 14:00 - Bleška
Co se týče toho můstku, Noldo, tak tvoje postava je nejspíš jediná, která tam je schopna vylézt :) A my se nahoru potřebujeme dostat :)
2.6.2009 14:19 - Fibriso
Noldo2 :jakej máš Climb? (lizardmen, ne ty v reálu!)
2.6.2009 14:36 - Bleška
Ježkovy voči! Snažím se ti, Fibriso, napsat ty zápisky, jenže je příšerný, jak jsme furt cestovali sem a tam, sem a tam. To je jedna věc tam, druhá tajdle... Příště už nesmíme být tak sklerotičtí :D
2.6.2009 15:04 - Fibriso
já to v deníku taky adekvátně trochu opepřím, aby to odpovídalo... (co jsme za kopyta (co by jste čekali od kočky, slepice, ještěrky a trpaslíka :D )
2.6.2009 15:15 - Bleška
Pozitivní je, že se už blížím k závěru. Už jenom stačí zápis o Slepém rameni a našem koupání se a budu to mít. Je to ale dost heslovitý, takže si s tím budeš muset dost pohrát ;).
2.6.2009 21:04 - Babau14
To je fajn že máte rádi vodu a šplhání toho se ještě užijete hihihii
2.6.2009 21:05 - Babau14
Jo jestli budete chtít hrát tak jediná možnost je pátek tak od 17 00 na vinohradech nebo WOD v čajovně ale zase to nechám na vás .
Tak napište co chcete .
2.6.2009 21:26 - Noldo2
Moje postava skilly ještě nemá, ale chce být barbarian či cosi takového a pochází z rozeklaných skal, takže určo dost.
2.6.2009 21:33 - Noldo2
Z důvodů
- zkouškového období
- koupě bytu
- obrovských a náročných změn v práci

do odhadem začátku června určitě nebudu nic "masterovat", za což se omlouvám, ale holt priority jsou priority. V eposlední řadě, nechci se zhroutit (už vím, jaké to je)...mno jsme lidi,.. děkuju :o)
2.6.2009 21:47 - Fibriso
Ok, na dalším featu si beru "craft wondorous item" a jdu si vyrobit RIng of water breathing a amulet of spiderclimb (a scroll of unbelievable protection from DM)

já hrát chci, ale v pátek je to Velmi problematické a spíse pro mne nemožné...
3.6.2009 17:20 - Bleška
Babau14: já mám určo v pátek od 17:00 volno

P.S.: Lirael strašně nerada šplhá a plave. Obojí je pro ni nedůstojné xD
4.6.2009 07:06 - Babau14
Tak co budem hrát nebo ne lidi pište
4.6.2009 08:45 - Fibriso
kde přesně na vinohradech?
4.6.2009 09:17 - Noldo2
já ne
4.6.2009 10:48 - Bleška
já jo
Fibriso: Tam co vždy, ne? :)
4.6.2009 11:59 - Fibriso
jo, vlastně...
já mám dneska skutečné dobrej den

přijet mohu, ale je to pro mě problematické plus jsem omezen autobusem, takže ve 21:15 musim na tramvaj abych ho stihl...
já bych spíše byl, že to necháme na jindy...
4.6.2009 16:36 - Babau14
Tak hrát se nebude co se dá dělat .
9.6.2009 21:28 - Babau14
Tak výkendové hraní bude pouze pokud bude špatné počasí jinak opět jedu na chatu. Pak je tu možnost hraní v pátek večer je to na vás napište jak máte kdo čas .
9.6.2009 23:47 - Fibriso
já bych prosím tento víkend naopak vynechal, mám něco rozplánováno na sobotu i neděli a nemohl bych se dostavit :(
10.6.2009 17:38 - Bleška
Já se tedy klidně mohu dostavit v kterýkoli den :). Akorát si budu muset hlídat návrat :D
11.6.2009 10:46 - Hunter
Zahral bych si zase po case rad, ale jenom SW :-) A tudiz asi jen v sobotu. Patek je ale taky mozny :-)
11.6.2009 20:09 - Bleška
Pátek možný, sobota možná, neděle možná. Jenom mi dejte vědět kdy a kam a SW nebo DnD.
12.6.2009 14:47 - Hunter
Ahoj,

takze jsem si uz vyrobil program na oba dva dny, kdyz se nic nedeje - neboli na posledni chvili uz nemuzu :-)
Co pristi tyden SW? Muzu cely vikend (zatim :-))
12.6.2009 16:42 - Fibriso
příští týden mam OK
12.6.2009 19:32 - Bleška
Já mám příští týden KO
14.6.2009 15:50 - CaDaC
v těch vašich OKO aby se jeden vyznal... já mám příští týden neděli
16.6.2009 21:45 - Babau14
Tak co budem v tu neděli hrát ? A kdo má teda čas jedná se datum 21:6 od 10 hodin .
16.6.2009 21:52 - Hunter
V nedeli prijdu :-)
16.6.2009 22:19 - Bleška
Já už jsem psala, že jsem KO. Celý týden tady nejsem. Odjíždím a přijíždím v pátek. Ale když mi dá během týdne někdo (Babau) včas vědět, jsem schopna příští (!) sobotu hrát. V neděli (28.6) bych to musela trochu rozkouskovat.
16.6.2009 23:36 - Fibriso
21 ani 28 není problém Dnd ani Sw
17.6.2009 17:31 -
Tak SW v Neděli těším se na vás
PS
Kde jsme skončily ?
17.6.2009 17:53 - Bleška
V márnici? :D
17.6.2009 19:56 - Fibriso
odstartovali jsme z Kashyku s nákladovým prostorem plným droidů...
17.6.2009 22:02 - Noldo2
Definitivně končím s RPG, s bolestí v srdci. Explanation zde.
17.6.2009 22:23 - Noldo2
Tak... úprava, hrát budu. Jako hráč, bez potřeby přípravy. Udržím si tím vás jako přátele, a užiju si hru.
(Pro vysvětlení toho možná neznatelného rozdílu - příprava na vedení WoD mi zabírala a zabírala by i v budoucnu stovky hodin, a taky to byla neodpáratelná zodpovědnost, takhle ušetřím minimálně 90% času a když zrovna nehraju, můžu pustit jakékoliv starosti a zodpovědnost o hraní z hlavy)
18.6.2009 11:39 - Hunter
A z Kashyku mirime smer tajemna planeta Sithu, kde snad konecne Tessa zjisti, kdo ji posedl a my snad, jestli ji mame dat do srotu hned, nebo az po ziskani jedne mensi lodicky ;-)

V nedeli, 10:00 na Vinohradech, budu tam :-)
18.6.2009 11:43 - Hunter
Jo a Sila s vami, Jedi s vami, Jedi s jedy s vami a podobne dalsi presmycky vas cekaji v obvyklem case na vasem zpravodajskem kanale. TV Imperialni vyzvedne sluzby :-)
18.6.2009 13:04 - Fibriso
mě nikdo do šrotu dávat nebude!
pokud to skusíte, nechť vás provází sýra.
18.6.2009 21:05 - Babau14
Jen info pro Nolda bude se hrát Star Wors ale klidně přiď rádi tě uvidíme .
18.6.2009 21:22 - Noldo2
Babau14: Díky za pozvání, ale skutečně nestíhám :o) Hezky si to užijte.
22.6.2009 12:07 - Hunter
Takze dobrodruzstvi mame za nami, stale kempime na nezname planete se zvlastnimi stavbami, ktere oznacil Bib za pristavaci plochy pro jakesi H´ataky...
Jenom mala revize, za zneskodnene Sithy v pyramide mate kazdy 1 stribrny lightsaber - dela 2d6. Do spolecneho majetku tedy spadly jejich 3 blaster pistole + 1 od hlidky, dale pak 1 blaster rifle. Dale asi 20 blaster rifli z hlidek v tunelech, ktere jsme se zajatci ukoristili, kdyz jsme se v rychlosti sbirali k odletu na pomoc Bibovi.

Pro Em - uzili jsme si nekolik souboju ale to hlavni je: Tessu vyrobil jiny droid! A nejspis jich je takovych vic! Jak podobnych Tesse, tak i tomu tvurci! Take to vypada, ze Long Sword si vytvoril pro sebe, ale Tessu stvoril proto aby mu Omwatane verili (sam taky vypadal jako Omwati), ze si Long Sword neukradne pro sebe. Coz podle vseho udelal a pracuje na odblokovani a prestavbe lodi tak, aby ji mohl ovladat i bez Tessy. Jako ochranku ma neco kolem 1100 vojaku spolu s nejakou hromadkou uzivatelu Sily a hlavne! Taky tech osklivych potvor z naseho prvniho dobrodruzstvi. Prestoze dokazeme prekonat nekolik tech zapornaku naraz, cela armada by nas smetla. Mame proto nad cim do priste premyslet - jak ziskat Long Sword? Jak zjistit vic o Tesse a tajemnem tvurci (rekl vubec sve jmeno?)? A hlavne! Jaktoze vi, jak se jmenuju/jmenujeme? Vysila Tessa neustale nevedoucne o nas zpravy? A proc se vsichni Sithove najednou dali na vykopavky? A kde je ten proklaty holokron?

Pokracovani nezastavitelne posadky byvale Safirove Lady, jako obvykle pouze za 30,- Imperialnich kreditu na vasem vyslechovem kanalu. :-)
22.6.2009 13:13 - Hunter
A taky jsem se rozhodl po minule bitve ve vesmiru, ze vam kompletne prenecham pilotovani i strileni a budu si hrat na podpurnou roli :-) A pripadne pomahat GMku hazet za NPC stihacky apod :-D Neboli se nebudu motat okolo s dalsi stihackou jako streleny a za chvili sestreleny Jedi :-)
Diky taktice muzu jako velitel plavidla urcovat strategii - neboli nekdo dostane +2 do utoku kazde kolo, pripadne asistovat pilotovi apod pro +2 do skillu :-) A za zbytek akci se budu snazit nahodit stity :-D Jinak mala poznamka - za standard akci muze nejaky droid pouzit senzory a pridat treba gunnerovi +2 k utoku, neboli bychom nejakeho k tomuto meli vyclenit - DC 10 neni moc ani pro droida :-)
22.6.2009 19:11 - Lokken
Vy do toho taháte i Star Gate?
22.6.2009 22:24 - Fibriso
jeste ne, ale myslím, že o nebude dlouho trvat a přiletí Hataky (pyramidy jsme už našli...)
22.6.2009 23:42 - Lokken
No tak hodně štěstí s těma replikátorama...
23.6.2009 09:21 - Hunter
Diky Lokkene :-) Predpokladam, ze tentokrat to pujde lepe, preci jen lightsaber by mel byt "funkcnejsi", ale kdo vi - je to taky energie, tak treba budou sycaci odolni i proti tem :-)
A mala poznamka stranou - at ziji miniatury - pri zobrazovani polohy pyramid byly pouzity dve k4 kostky. Hlavni zapornak pak nechapal otazku typu "ten holkron jste schovali do te cervene, nebo do te oranzove pruhledne?" :-)

Byla to moc dobra hra, uz se tesim na dalsi, budeme vyslychat a vyslychat a me nekdo pripominejte priste, prosim, ze gripem nemusim nutne jen skrtit, ale ze tim toho nebozaka dokazu i jen "pridrzet" na miste :-) At mame vic zajatcu a muzeme vyslychat :-)
23.6.2009 16:12 - Fibriso
Lokken: já jsem replikátor :D
Hunter: vyslýchat škrcením?
a pro biba, Zde jsou Character sheety lodí: jeden pro stíhačky a druhej pro transporty a větší..

Fibriso kdysi dávno píše:
Jednoduchý character sheet
Character sheet pro lodě se všemi serepetičkami co by vás mohly napadnout
24.6.2009 18:25 - Babau14
Tak jen pro info v sobotu se bude hrát DaD pokračování v Norisu jste zváni na 13:30 na Vinohrady.
24.6.2009 18:41 - Babau14
A jen pro Hraní SW ve věcech co jste našli za oltářem je nekolik zajímavostí .
Datový čip s nahranými zprávamy jedná se věčinou obědnávky na nějaké nekalosti . Nejzajímavější je však od koho jsou jedná se o osobní obědnávky jistého Loda Hasrona v rodném jazyce Omwati. V poznámkách které si zde někdo zanechal je náznak informací co vlastně hledají jedná se o tajemství starých Sitů které bylo skryto někde na posvátném místě "nikdo však netuší kde je " tak se prohledávají všechna známá i neznámá místa kde se Sitové oběvili .
Podle několika střepů jde rozpoznat složení živé tkáně s velkým obsahem Midichlorianu komu patří však není jasné. Poslední věc která se tam povalovala je nekolik nahrávek obrazů z Holocronu které zobrazují hvězdnou mapu jsou tam k rozpoznání tři místa a jedno z nich je Omwat další Mobus a poslední Tund.
Je jsné že se nejedná o Císaře ani o Separatisty
24.6.2009 23:26 - CaDaC
Babau14 píše:
Tak jen pro info v sobotu se bude hrát DaD pokračování v Norisu jste zváni na 13:30 na Vinohrady.


K*rva mať, toš dorazíme!!
25.6.2009 09:22 - Hunter
Babau14 píše:
Je jsné že se nejedná o Císaře ani o Separatisty

No tak to je moc pekne :-) Ze ja toho Vadera neposlech a nepridal se, dokud byl cas :-)
Navrhuju dalsi hrani SW na nedeli, 05.07.09. V sobotu vecer se vracim ze skoleni z Vidne, takze by to prijemne vyhovovalo po firemnim vygumovani :-)
Muzete?
25.6.2009 10:44 - Fibriso
ok budu tam a na toho 5.7. taky mohu bez problémů (zatím)
26.6.2009 12:06 - Fibriso
každopádně tady je rekapitulace, na kterou bylo pozapomenuto:
po odletu z Kashyku posádka po třech dnech letu (Thorin se obvykle věnoval meditaci, Bit prohlížení své "nové" lodi a M počítáním získů za prodej drodidů, které Tessa nabrala na Kashyku (předpoklad - hodně, skutečnost - tessa má své plány) a tessa se zamkla v dílně odkud po dvou pa půl dnech vylezla s četou 3 B1 upravených na opravy (Thorin z toho měl šok, když vlezl do hangáru, kde zrovna leštili stíhačku)

Po příletu do sluneční soustavy před posledním skokem k cílové planetě je čekalo překvapení v podobě celé imperiální flotily. Naštěstí zde nebyla kvůli nim. Ačkoli si posádka byla zcela jistá, že je mimo senzory, přesto se dva destruktory oddělili a letěli se podívat, co to přeletěli dobrého (důvod - Thorin dostal skrz sílu pozvánku, která se vyskytne pouze jednou za život - "join us or die" od jakéhosi Darth Vadera.
Následoval urychlený skok k nejbližší planetě, kde byla pro změnu celá separatistická flota a torin dostal další F-mail (force-mail) nabídku od jakési Assaj ventres. to Thorin také odmítl, ale pro udržení dobrých vztahů nabonzoval co všecno se na ně hrne. následovalo poděkovaní od Assaj a urychlený odlet safírové lady dříve, než se to tady semele.

odtud bez problémů dorazili k Ankusu, kde k jejich překvapení nebylo vůbec nic... nebo to tak aspoň vypadalo. po chvilce hledání se tesse podařilo najít jakési rušící pole, pod kterým se schovávalo jakáasi vytesaná stavba ve skále, dvě pyramidy, pár vojáků (asi tak 1250), par pozemních vozítek (cca 11) a jako třešnička na dortu Longsword. (jak se sem dostal je záhadou)

pokus o nenápadný pěší průzkum dopadl dle předpokládání (byli objevení) a následovala menší potyčka s vojákem, dvěmi asisithy a jednou "obluda_ze_stanice" po odstranění (odhození, thorin odházel půlku skupiny přes okraj kráteru, než ho poslední asisith hodil za nima... načež byl odhozen tessou po okolí (tessa má totiž blaster canon)
přímý útok byl zamítnut jako ne zrovna dobrý nápad.
další přelty zaznamenaly jakousi odlehlou pyramidu s dvemi četami vojáků a skupinkou asisithů.
Následovalo odstanění skupinek vojáků Bibem ve stíhačce a Thorinem, který se dal na ostřelování ze srázu.
pak následoval pokus o odtranění Bipa a zbytku skupinky pěti obrněnými transportéry. Po té co byly transportéry ostraněny (včetně osádek) se skupinka vydala dovnitř oné odlehlé pyramidy.
tam na ně čekalo překvápko v podobě tří asisithů a jednoho omwaťana se dvěmi světelnými meči. pokus o konverzaci byl lehce neúspěšný a následovala mela, kdy Bib střílel po všem, co mělo meče krome thorina, Thorin škrtil a házel (a poté byl házen), přičemž Tessta nejdříve silně dostala od onoho omwaťana po hubě, načež mu to vrátila is úroky (kritikac za 60, jemu zbyvaly 2.. nezbyl z něj ani mastnej flek)
26.6.2009 15:12 - CaDaC
Děkujeme Fibrimu za zcela "nestrané" zhodnocení posledních událostí...
Je pro pořádek opravdu sem Bib s B a naše "nová" loď se nejmenuje Safírová lady ;-)
26.6.2009 16:28 - Bleška
Samozřejmě, že budu ;)
26.6.2009 16:33 - Bleška
Co se týče SW - co vlastně dělala moje postava? Chcete říct, že "M" celou dobu seděla kdesi v rohu a počítala zisk? Už před tím to neměla v hlavě co se týče počítání všeho hodnotného v pořádku, ale takhle z ní bude total motal :).
Nicméně, určo opět povedená hra :D
26.6.2009 20:20 - Fibriso
urk, promin.
M hlídala loď a když přiletěli transportéry se aktivně zůčastnila jejich sestřelu.
26.6.2009 21:02 - Bleška
Házela po nich zmuchlané papíry s chybnými výpočty? :DxD
26.6.2009 21:37 - Fibriso
skoro, sedla se do věžičky v lodi, sice to mělo o jednu kostku menší damage, ale zase větší dostřel než ty výpočty...
3.7.2009 08:32 - Babau14
Tak nedosává se mi času takže se hrát nebude užijte si prodloužený výkend lidičky čau
3.7.2009 15:53 - Fibriso
vzhledem k tomu, co jsem cely tyden dělal a jake bylo při tom počasí, tak jsem zcela tuhý a docela mi to i vyhovuje.
4.7.2009 11:08 - Hunter
Skoda, skoda... Co pristi tyden? Mohu jak v sobotu, tak v nedeli :-}
4.7.2009 12:48 - Bleška
Příští týden nemohu, nejsem v Praze.
7.7.2009 00:13 - CaDaC
ani já ne
7.7.2009 07:18 - Babau14
Tak si udělám samostatné sezení s Fibrizem aby vás ostatné trochu dohnal .
7.7.2009 08:20 - Fibriso
ok, stači rici kdy a kde
9.7.2009 07:43 - Babau14
Tak bohůžel musím na chatu pro dítě tak tento výkend je uplně mrtvej .
9.7.2009 07:45 - Babau14
Ale pro Fibrisa mám samostatný ukol v Norisu a bude se mu zamlouvat .
9.7.2009 09:04 - Fibriso
žádný problém, alespoň si budu moci skočit do kina :)
13.7.2009 11:14 - Hunter
A co tenhle vikend? :-) Muzu oba dva dny...
13.7.2009 19:58 - Fibriso
já též
15.7.2009 10:11 - Babau14
Tak sobota od 10 hodin bude se hrát SW
15.7.2009 10:45 - Fibriso
takže dnešní sobotu v 100:00 na oblíbeném imperiálním výslechovém kanále:
v imperiálním znění
CaDaC jako twilek Bib Fortuna, hrdiný kapitán Safírové lady II, jež dokáže svojí pilotáží zmást nepřátele tak, že se radeji sami zastřelí.
"Dodge this!, Okay"
Bleska jako zabračka M, jejíž mušku překonává jen ostrost jejího jazyka a schopnost přemluvit Mon Calamarie o výhodách pouštní planety.
"why was this solar system you buy so cheap? what you mean No planets?"
Hunter jako kel-dor Thorin, jedi a vášnivý sběratel (nepřátelských) světelných mečů. A také skvělý bojovník.
"surender in peace or in pieces"
Fibriso jako omwatské vtělení ukradeného lodi, mistrině mechanička s koníčkem ve velkých zbraních.
" Size really matters"
banda přeprogrmovaných B1 na opravárenské droidy.
"roger roger"

a hlavně
babau14 jako 1100 asisitských vojáku, nespočet bouty hunterů, imperiální a separatistické armády plus nespočet dalších civilistů
15.7.2009 11:16 - Hunter
Fibriso - hlaska u me mi zni jako:
Strante se Temne strany sily! Opalovaci krem s reflex ochranou 25! Svetla strana je dobra! :-)

Se sobotou pocitam a uz se tesim a brousim si svuj svetelny mec ;-)
16.7.2009 15:52 - Bleška
Já tu opět nejsem a nebudu tady další dva víkendy. Dohromady tedy tři, i když ten třetí, to je asi 2.8 neděle, bych mohla.
"M" si hold vzala dovolenou. Musí uklidnit pocuchané nervy a vymyslet co nejlepší marktetingovou strategii :)
16.7.2009 16:23 - Fibriso
škoda přeškoda (na druhou stranu, Tesse se alespoň nikdo nebude pokoušet prodat droidy)
16.7.2009 22:32 - Bleška
Tessa by neměla být tak klidná. Nová marketingová strategie bude zahrnovat úplně všechno xD
18.7.2009 00:12 - Babau14
Jen škoda že nás bude tak málo ale budu na to připraven .
21.7.2009 11:43 - Fibriso
takže sobotní sešna se nesla ve znamení špatných nápadů.
Po útěku z cely (v chrámu místo holocronu byla stunionbomba) skrz zelenou mlhu (která Thorinovi vůbec nedělala dobře) nalezli kromě bobku z babaua (místní obluda, ne z Dm) a o patro níž 6 mrtvolek, jednu skoromrtvolku (kterou thorin vyléčil a odnesl do bezpečí) a jakýsi zvláštní kámen (který Thorinovi svítil silou jak 2000W žárovka, přičemž na něj Tessa nechápavě koukala)
Tessina prohlídka kamene způsobila, že ji to na chvilku ochromilo a thorina, který se pak šel podívat ke kameni za ní málem vybuchla hlava (ale naštěstí mu to jen promíchalo Schopnosti síly)
Nakonec si Thorin s oním kamenem dobře pokecal (silou) , ačkoli pak furt mlel něco o třech schodech.
Pohledem přes silové pole bylo zjištěno, jak si nějaké velké obludy hrají na Honěnou a házenou s vojáky. Longsword byl pryč. Zase.
Při pokračování útěku se vedlo ne zrovna dobře. Z první bedny, kterou otevřeli ve skladišti, vybafl robot se dvěma světelnými meči. (následovala výměna – Thorin droidovi sebral jeden, Tessa druhý. Pak droid si vzal zpátky svůj meč od Thorina, načež Thorin zabavil meč Tesse) pak ho zblbli tak, že odběhl někam pryč. Následovala lehká potyčka s babauem a dvěma Sithy, z níž Thorin s Tessou vyšel vítězně, i když jeden ze Sithů utekl.
O kousek dál pohled z východu odhalil druhé kolo honěné, tentokrát v podání Longsword s laserem vs Obludy. Ačkoli tam byly dveře ven, ani jednomu se tam nechtělo.
Takže směrem kam utekl ten sith, což se ukázalo jako další špatný nápad. Následně v další místnosti Tesse a Thorinovi spadl na hlavu výtah. Fajn. I kdyžbyl v oné místnosti ještě servisní žebřík, Thorin usoudil, že lézt po žebříku výtahovou šachtou někam, kde se už těší Sith (nebo více) na to, až tam po něm vylezeme, je sebevražda. Tesla jen poznamenala, že to vyjít ven taky.
Takže zpátky, kde předtím minuli silové pole, které bylo ovšem nyní vypnuté. Prohlídka odhalila Laboratoř, kde se lihli Babauové, nějaké skleničky s nějakou podivnou tekutinou. A tajný výtah, který je konečně vyvezl ven na okraj kráteru. Tam potkali onu skoromrtvolku, které Thorin pomohl. Ta jim poděkovala, a po chvilce pokecu je odkázala k jednomu kopečku, kde byla schovaná jakási zapomenutá stíhačka. Zprovoznit ten kus šrotu nebyl pro Tessu žádný problém. Safírovou lady se dosud zkontaktovat nepodařilo
Následoval odlet k chrámu, kde byly předtím hrubě přerušení onou bombou. Zběžný průzkum odhalil, že tam nikdo není, jen na podstavcích stály tři holocrony. Holocrony jsou stará záznamová zařízení, něco jako datakarty, ale mnohem modernější.
No, tyhle nebyly, což se ukázalo, když se Tessa pokusila jeden sebrat. Thorinovi málem upadla čelist, koukajíce na Tessina Force spirita. Po chvilce z něj vypadlo zcela nejediské „ty vole, Duch ze stroje… teď už sem viděl všechno“. Tessa byla celkem rozpolcená – právě přišla o tělo (mínus), ale začínala si lehce vzpomínat, kdo nebo co byla … (a že byla opravdu velmi stará)
(zbytek dopíši někdy později, málo času)
Takže Tessa je je Sits – Spirit in the shell
21.7.2009 17:37 - Hunter
Cheche, ze se ostatnim nepochlubis, ze skupina mrtvolek sla pred svym zmrtvolkovanim kamen prozkoumat a odebrat vzorky :-) Diky tomu jsme vedeli, ze jak se toho nekdo dotkl, sunda ho to. A tak Tessa sla a dotkla se... Tor ji pak sel odvazne zachranovat, i kdyz nevidel ani na krok...

Vim, ze to zkracujes, ale nasich 6 oblud vyrubalo armadu citajici kolem 1200 muzu... To stoji za zminku. Byli jsme radi, ze energie do pole oddelujici nas a priserky funguje :-)
Skoromrtvolka byla pomerne schopny chameleon, ktery mi oplatil me ozivovani. Tak se z Torina skoromrtvolky stala pomerne provozuschopna osoba :-) Coz nemelo zas tak dlouhe trvani, bohuzel :-)
V te stare pyramide jsme pobihali mnohem dele. Odhalili jsme, ze je to vyukova mistnost, kde se nejspis trenovali Sedi Jediove, se kterymi jsme porad bojovali. Nabidky na ustup, mir, spolupraci apod brali jako zbytecne. Nejsem si jisty, zda mi vubec rozumeli. Ach jo...
Jednim z testu byl droid s lightsaberem a prekvapive i schopnostmi Sily. Kdyz si Torin uvedomil, ze ho staci vyhodil z ringu, pochopil, proc kazdy Sedy Jedi umi Force Thurst, jakozto jinak neprilis sikovnou manifestaci Sily.
Holokrony hodlal Torin znicit okamzite, jak je videl, ale presto mu cela mistnost prisla jako jedna velka past. Nehrnul se tedy proto dopredu. Tessa, ktera jiz nekolikrat ten den prokazala sve sebevrazedne sklony postoupila dopredu a cvicne se jednoho dotkla :-)
Zcernala odpadla ruka, telo kacejici se k zemi a Tor nevericne zira na ducha droida. Sice vypada castecne jako Tessa, ale rysy tvare jsou rozmazane, jako by to nebyla nutne jeji jedina podoba. Zacina nam dochazet strasliva pravda!
Nekdo je schopen vytahnout dusi z tela a ucinit z ni ducha! Sithsky holokron se tak ocitl v sevreni Sily, kdyz jsem jej odnasel stranou. Stejne jako telo nebote Tessy. Jeji vybava pak poslouzila k sestaveni provizorni bomby, ktera dostatecne predimenzionovana odpalila dva ze tri holokronu. Pry se jmenovali Utrpeni a Silenstvi. Tak nevim, jestli si na ne Tessa ten den uz nesahla predem, nebo si Torin, pri pohledu na ducha stroje nevyzkousel to silenstvi.
Exploze rozmetava trosky po okoli a Torin peclive likviduje posledni kousky. Nic nesmi zustat, nic se nesmi znova dat pouzit. Takto zneuzivat Silu! A to pritom vi, ze obrovsky Zeleny kamen, entita v nem prebyvajici vlastne Silu vytvorila! Proc a za jakym ucelem to netusi, ale chape, ze se snazil zabranit zneuziti Sithy a proto zlikvidoval mistni armadu.
Rychla dohoda s entitou a Tessa ma pred sebou novou budoucnost. Staci ji najit jeji telo a bude se moci vratit. Do te doby ale muze byt Spiritem. Ten vsak ma zvlastni napady a kdyz ji potreti Torin ztrati pri vzletu nove ziskane lode, navrhne ji slezt z te zadove kormidlove listy a zalezt si dovnitr. Nezabira zadne misto, takze nevadi, ze sedi ve svem budoucim tele. Ano, droid ktery bojoval v ringu prave ziskal novy program. Zeleny kamen presouva Tessino nehmotne telo do kovove schranky a my tak mame lehce osekanou, lec hmotnou Tessu v robustnim tele zabijackeho droida. A to uz vi, kdo byla.
Tak si rikam, je tohle vubec happyend??? :-D
Urcite! Posadka Shcophku se ozyva a my je tak ocekavame za necely den. Torin radeji opousti preplneny kokpit s Tessou ve vrazednem monstru a vydava se hledat nejake krystaly, na ktere ho upozornila Sila. Ta ho ostatne navedla na misto, kde ziskal zvlastni krystal. Snad tyto nove krystaly poslouzi jako zaklad budouciho mece, jenz se rozezhne na obranu miru a tvoru cele Galaxie...
21.7.2009 17:45 - Hunter
A jedna mala poznamka pro uhaseni nadeje Em na prodej holokronu... Posledni holokron s nazvem Vecny zivot jsem rozstrilel pred pyramidou lodnimi kanony a pak celou oblast pro jistotu dukladne nekolikrat jeste preoral.
Mame tak opet nekolik zajimavych artefaktu, zvlastnich krystalu, zelenych kapalin, ktere nejspis maji neco spolecneho s Babauy a Tessu ve velmi sofistikovanem bitevnim droidu. Neboli hura, Tessa neco vydrzi a nemuze uz toho tolik preprogramovavat :-) Nove telo ji tedy nejspis ceka na Omwati, kam se snad i nekdy dostaneme :-)
Ale co Long Sword? Uz nam zase uleti? Alespon ze funguje, ale vzdyt ho ted Tessa nebude moci ovladat! Nebo ano? A je jeji minulost bila, nebo cerna? A kam zmizel zbytek posadky? Jsou v poradku?
Otazek je hodne, ale odpoved nas ceka v poradu "Nic nez pravda" s Babauem coby moderatorem a posadkou coby hosty, klasicky "nikdo nevi kdy" na vasem vyslechovem kanale :-)
21.7.2009 23:08 - Fibriso
bral jsem poměrně rachle, protož jsem byl v práci a opravdu jsem neměl a) moc času, b) moc jsem si už nepamatoval.

ještě je možnost, že se něco opět pokazí, a Tessa bude zase venku (nebo někde úplně jinde)

věčný život byl spíše rozstřílen z důvodu, že by si na něj ze zvědavosti mohli šáhnout M a Bib, což by teprve pro Thorina bylo Utrpení a Šílenství!
22.7.2009 10:11 - Hunter
Fibriso - to je fakt, kdyz jsme se zamysleli, ze vam rekneme "nesahejte na to", nebo "je to nebezpecne", tak nam doslo, ze bude lepsi, kdyz ho znicime, abychom jakekoliv dalsi nehode predesli :-)
27.7.2009 06:52 - Babau14
Tak v sobotu prvního se bude hrát DaD pokud budou lidi :)
27.7.2009 08:12 - Fibriso
ok
28.7.2009 08:40 - Babau14
Skusím Andreu a Vojtu jestli budou mít čas
28.7.2009 17:17 - Babau14
Tak hraní bude v neděli a to DaD Fibriso od rána Andrea od 13:00 pokusím se ještě někoho sehnat. Vojta je mimo ,asi zase přijde nějaké nemoc na trpasličího paladina :)
28.7.2009 17:23 - Babau14
Tak bude moci Noldo tím pádem se bude odehrávat malý výlet z norisu do nedalekého přístavu v Šedých skalách .
Tak doufám že přijde hihihi ( té cestě se se stejně nevyhnete )
28.7.2009 19:22 - Fibriso
definuj ráno. v půl páté odmítám vstávat :)

nemoc? víš, kolik maj trpaslíci svátků...
vzhledem k tomu, že od minule máme namířeno k veliteli oznámit mu, jaké má nájemníky (Z-zloduši, nemohu sio vzpomenout na jméno) tak dostat nás na to cestu nebude takovej problém... za patřičnou odměnu...

Jo, a co hrdinný rytíř, jak jsi o něm minule (kdysi) mluvil, dorazí?
29.7.2009 06:49 - Babau14
Netuším psal jsem mu ale neodepsal tak netuším .
To ráno bude podle tebe kdy přijedeš tak mi to napiš ideální je tak po 9:00
29.7.2009 08:33 - Fibriso
ok, 7:40 z Rako v 8:50 v Praze, okolo 9:10 bych se tam měl objevit...

edit: mam vzit laptopa s pravidly?
29.7.2009 20:30 - Babau14
Nebude to nutné vem jenom PHB a MM jinak tam bude vše moje.
5.8.2009 11:24 - Fibriso
takže jak to vypadá tento víkend?
5.8.2009 11:25 - Bleška
Se mnou špatně, nakonec tu nebudu :(. Příští týden tady ale jsem, tak pokud by se hrály SW, tak spíše ten příští.
5.8.2009 12:01 - Fibriso
takže tento víkend bych tedy nechal plavat
6.8.2009 13:07 - Noldo2
Co se mě týče, já čas mam.
6.8.2009 15:41 - Babau14
Se mnou to vypadá špatně takže se asi hrát nebude jestli jo dám samostatné sezení s Noldem a stím se dohodnu po tel
11.8.2009 06:44 - Babau14
Tak kdo bude mít tento výkend čas a hlavně kdy ?
já su na vás jede den nechávám volnej je to na vás lidičky .
11.8.2009 08:52 - Fibriso
moho kdykoli (sobota, neděle) kdekoli (v praze), cokoli
11.8.2009 09:16 - Noldo2
Já čas mam, vlastně potřebuju záminku/výmluvu, proč nemůžu jít jinam, kam se mi nechce :D

Po samostatném sezení už jsem trochu v obraze, a k radosti všech - můžete mi řikat rodovým jménem "Aigar" :D
11.8.2009 12:53 - Hunter
taky muzu, pokud bude SW :-)
11.8.2009 14:50 - Noldo2
Jinak se mě s Petrem při DnD stal zajímavý paradox - moje postava nedosáhla na soupeře. Já měl šavli, on volaaký dlouhý klacek. Tak jsem prohlásil, že až na mě zaútočí, tak mu ten klacek zkusím přeseknout. Nevím, jak to funguje podle pravidel, ale vzdal jsem se své akce s tím, že útok použiju, až nastane daná situace - něco jako sniper, nebo číhání za rohem... prostě opportunity attack na zbraň. Jenže prý podle pravidel má před útokem na zbraň soupeř opprotunity attack na mě... A teď babo raď...
11.8.2009 15:02 - Fibriso
paradox in a box :)
pravidlově - v této situaci ani to nejde. aby jsi mohl zaútočit na zbraň soupeře, musíš na něj dosáhnout rýčem (reach), při tom si on opravdu dá příležitostnej (pokud tedy nemáš správnou nohu (Feat))
ale herně je to na domluvě DM a hráče. dle mého názoru, proč by to nešlo - útoky proběhnou zároveň, ontě trefí/netrefí, ty proti Jeho AC proti zbrani zničíš, nezničíš. Příležitostnej bych v tomto nedával - útočí (ale možná bych mu nějaký bonus/postih dal, není to zrovna normální útok)
13.8.2009 06:50 - Babau14
Tak hraní bude pouze pokud bude špatné počasi a to upřesním v pátek .
Mám moc práce na domečku tak se bude hrát v sobotu či v neděli dám vám vědět hrát se bude DaD takže špatná správa pro Hantra :(
13.8.2009 10:49 - Hunter
ale dohaje, tak co se da delat, budu parit na kompu a venovat se osobnimu rozvoji :-D
13.8.2009 20:28 - Babau14
Tak hraní Neděle od 13 00 Vinohrady jako vždy doufám v plné obsazení vás DM
13.8.2009 22:17 - Fibriso
roger roger, nebo spíše "miew miew"
13.8.2009 22:49 - Noldo2
Já se bohužel nevykroutím z rodinné akce, kam se mi opravdu, ale opravdu nechce. Takže Aigar se zúčastnil výslechu zajatce, sbalil ho a vydal se zpět do osady a pak za staršími, to může trvat dlouho...

Jinak mam svoje kostky, mam svojí figurku, dokonce mam i vyplněný CharSheet, vytvořenou historii a popsaný charakter :D
13.8.2009 23:12 - Fibriso
Noldo2: nerad ti kazím naladu, ale ten charsheet maš asi chybně.jak jsem zjistil, ještěran má nejen lE + 1, ale dva levely monstrous humanoida, takže na levelu 5 budeš mít jen 2 levely barbara (s dvěmi levely monstrous humanoida...)

a když nemůže noldo a může hunter, nedame raději nějaké to sci-fi?

btw: taky takovéhle akce miluju...
13.8.2009 23:31 - Noldo2
Fibrisio: OK, to přežiju... Nějaký level sem nebo tam je fuk. Spíš mě zaskočilo, žes na to tak najednou přišel. Já když nemasteruju, tak se v Monster Manualu nevrtám. Natož v postavách hráčů.
14.8.2009 16:36 - Fibriso
přišel zcela náhodou, snažil jsem mse totiž podle nějaké příšery zjistit, jestli ta moje rasa má LE +1 zbytečně nebo je naopak podhodnocena, a vzhledem k tomu že jsi si ho dělal a on měl LE +1 tak jsem po něm hmátnul.
pravidlově by jsi měl mít Barbar 2, Monstrous 2
ovšem herně bych to nechal tak jak to je, tj barbar 4 s LE+1 a neřešil bych to. Více barbar, více Bít legrace :D
14.8.2009 16:50 - Noldo2
OK já se podívám, co je Monstrous. Decision je na Petrovi. Já kdysi za Lizzardmana už hrál one-shot,a všichni se shodli, že ten 1 level za tolik bonusů je dost levný ve srovnání s ostatníma... Ale tak co...
14.8.2009 16:53 - Bleška
OK, už jsem v Praze a na Vinohrady dorazím (letět ale nebudu :D)
14.8.2009 21:07 - Noldo2
No, tak jsem si ten ECL přečet v Dungeon Master's Guide, a moc přehledně popsaný mi to nepřijde. Je to na stranách 172 a 199 DMG, částečně v Monster Manuálu a částečně v PHB.

Resultátum:
ECL (Effective Class Level) = HD (2) + Level Adjustment (+1) + Class Levels
Mam Featu za první level rasy jako by to bylo moje povolání a znásobené Skill pointy za první level taky už od rasy. Barbarian je vlastně teda Multiclass k Rase.

Fibriso má teda pravdu, čímžto mu děkuji za upozornění, a já jdu předělat postavu.
14.8.2009 22:31 - Fibriso
šilený co?
ja osobně bach naopak vyhodil ten dvojlevel level příšery a dal tomu jen toho barbara... proč to komplikovat, když to jde udělat jednoduše....
ps: a bojim se podívat na half celestiála :D
15.8.2009 12:29 - Bleška
Fibriso: OMG :D
15.8.2009 14:15 - Fibriso
hmm, takže anděl...
hmhmhm... aha,
dostane dva levely half anděla, takže to bude Cleric 0, half-celestial 2 s LE +4, daylight bude mít jen 2x denně...

...dělam si legraci :p
15.8.2009 16:36 - Bleška
Haha :D
Ale mám návrh pro Babau: Omezím svůj Daylight na 2x denně za dark vision
15.8.2009 21:50 - Babau14
PS pro blesku NEBERU TO hihihihihi
Jo bude se hrát DaD
15.8.2009 21:53 - Babau14
Jen je změna místra hraje se ve Střešovicích adrea je Sibeliova 47 nedaleko je Tatran Střešovice nejlepší cesta je ze zastávky Ořechovka pěšky do kopce kolmo na tramvajové koleje . Pokud někdo zabloudí volejte :)
16.8.2009 00:12 - Bleška
A hodně nahlas!! :D
16.8.2009 00:30 - Fibriso
babau plní svojí funkci zlého Dm svědomitě, jak vidno :D
16.8.2009 20:59 - Babau14
Já vám dám .........expy
Tak po tom co jsem podrobně prostudoval příručku zjistil jsem že již dlouho počítám expy špatně.
Tak plnokrevná verze zkušenosti za sezení čílo 9 je :
Kasire............1062
Zigbren...........875
Lirael............713
16.8.2009 22:15 - Bleška
Och, dokonce 713? To mám za to, že jsem stihla jednou skoro umřít a chytla rýmu? xD
18.8.2009 08:19 - Fibriso
z toho si nic nedělej, mohlo by to být horší :)
hmm, tolik? Ale raději se nebudu ptát za co, mohl bych o ně přijít :p

každopádně v pátek mám volno.

Edit: a prosím o zaslání pár slov o postavě v nějakém rozumném stylu
tj půl stránky plus mínus a ne stylem Agbudaran je lizardfolk. je z vesnice. je x m malý....
plus nějaký obrázek postavy, jinak vyberu nějaký já (což opravdu Nechcete)

editedit:
Trpaslíka sem našel :)
18.8.2009 22:04 - Bleška
Ten trpaslík má jednu... ne dvě chyby. Narozdíl od Gorana drží nějaké dvě sekery :)
Volno mám celý týden
18.8.2009 22:32 - Noldo2
Ad moje postava - nejsi Storyteller, a já chci, aby moje postava zůstala tajemná... vy o ní toho mnoho nevíte... Takže mi asi nezbyde, než ji popsat subjektivně z vašeho pohledu...S tím, že obraz se bude postupně doplňovat. Obrázek donesu rúčo.
19.8.2009 00:00 - Fibriso
bez urážky, ale růčo je mi k prdu, já ho potřebuji do deníků

bleska: říkal jsem, aby jste mě poslali vlastní, jinak že najdu jiné :p
už jsem našel i pěkného Lizardfolka, ale....
19.8.2009 00:08 - Noldo2
OK najdu
19.8.2009 16:17 - Bleška
Fibriso: Jen to sem hoď, ať se zasmějeme xD (bez urážky, Noldo2 ;))
19.8.2009 16:20 - Noldo2
Včera jsem dva obrázky stáhnul, ještě se pokusim trochu si s nima pohrát ve Photoshopu.
19.8.2009 16:41 - Fibriso
Bleska: Ok, ale neni to legrační, spíše to tví v tom, jestli měl Agburanar přítelkyni :)
19.8.2009 17:18 - Noldo2
Fibriso píše:
...spíše to tví v tom, jestli měl Agburanar přítelkyni :)


Uniklo mi něco? =(
19.8.2009 18:05 - Fibriso
klid, jen tohle :)
cuddling couples lizards
21.8.2009 14:48 - Noldo2
Omlouvám se že jsem pořád neposlal popis svojí postavy, pořád nad tim přemýšlím.
26.8.2009 08:49 - Babau14
Tak lidičky mám čas v sobotu od 13:30 jak jste na tom vy ?
26.8.2009 09:05 - Fibriso
já mám taky celou sobotu spoustu času.
SW nebo DnD?
26.8.2009 10:25 - Noldo2
Já mohu
26.8.2009 12:00 - Hunter
Jsem cely vikend pryc, leda az pristi...
26.8.2009 18:02 - Bleška
Jeden anděl mi povídal, že by snad i mohl... xD
27.8.2009 00:12 - Babau14
Hater nemůže tak budem hrát DaD seciál pro Kasira dle dalšího dopisu od mistra
27.8.2009 00:13 - Babau14
Sobota 13:30 místo upřesním později asi Střešovice
27.8.2009 08:29 - Fibriso
Uh-oh
jo, a našel jsem prapůvodní názvy těch kytek - Chiméří jezyk, Zlatá višeň a "ovocný strom s dutými plody"
27.8.2009 15:24 - Bleška
No výborně, aspoň víme, co hledat :)
27.8.2009 19:45 - Babau14
Tak hrajem vsobotu od 13:30 Na Vinohradech . Mám jen takový vokno kam jste mířili než ste našli to droví město ?
27.8.2009 19:53 - Fibriso
k nějaké vesnici ještěranů...
27.8.2009 19:58 - Noldo2
cože??? Kamže??? Já...já... já asi čas nemam!!!! Myslíte takový ty EMO-elfy, co nosej pankáčskou módu? Tak s tim nechci nic mít...
27.8.2009 20:42 - Bleška
Ale máš čas a vůbec se nevymlouvej :)
Mířili jsme myslím, že k Mrtvým kamenům a cestou jsme narazili na 10 wrigthů a ráno jsme se šli podívat na to místo, nad kterým lítali. Podívala bych se do poznámek, ale nějak je honem nemůžu najít ^^
27.8.2009 20:59 - Fibriso
Noldo: Agburanar JE ještěran! pravděpodobně toho Emo-elfa hraješ :DD
27.8.2009 21:24 - Noldo2
Aha, někdo tu mluvil o Drowech, s tím se nestotožňuju
28.8.2009 12:37 - Fibriso
28.8.2009 16:24 - Babau14
Tak doufám že všichni přijdete . Vojta je někde na dovče ten je omluven .
28.8.2009 16:25 - Babau14
Jo pro Nolda to město Drovů je mrtvé a nikde ani živáčka jenom sem tam nějakej ten Neživáček .
28.8.2009 16:28 - Fibriso
na jednoho živáčka kromě nás jsi kapánek pozapoměl!
28.8.2009 16:42 - Noldo2
Já dorazim... trochu překopu tu postavu a dopíšu pro Fibrisa elaborát o svojí postavě.
30.8.2009 16:56 - Babau14
Tak pro Nolda ta Feata Ability Focus +2 na speciální útok což dýchání je se nemůže brát víckrát na stejný typ útoku
30.8.2009 17:23 - Babau14
A malá drobnost zkušenosti Astlandrei 500exp ,Kasire 625exp Agburanar 1250exp to je Noldo celkem ( 12050 )
30.8.2009 20:13 - Noldo2
Wow, to číslo vypadá ohromně, ještě si najdu, co to znamená.

Za info děkuji.
30.8.2009 23:38 - Babau14
Pardon zvíší to tvé DC na dech o +2 nahoru
1.9.2009 10:52 - Bleška
Mimochodem, kdybyste měl někdo "náhodou" zájem o nahrávky z našich sezení, tak z posledních dvou mám. To první tedy není celé, protože mi lehce zkolaboval mobil, ta druhá je až do konce :) (pravda, sem tam chybí cca 20 minut a více, když jsem neohlídala, kdy mi nahrávání končí :))
1.9.2009 11:40 - Fibriso
cokoliv jste řekli, BUDE použito proti vám :)

btw, jak je to s výhledem na tuto sobotu či neděli?
1.9.2009 17:57 - Babau14
V neděli mám na vás celej den záleží nenom na vás ale SW asi dočasně přerušíme nějak se mi na ně nedostává čas jedině pokud někdo převezme DMování SW .
Poskytnu místo k hraní .
1.9.2009 17:57 - Babau14
Tak v neděli doufám v plné parádě :)
1.9.2009 18:07 - Fibriso
takže v neděli
už si čet Nosrisský svět? :)
1.9.2009 21:20 - Bleška
OK, v neděli :)
1.9.2009 21:41 - Noldo2
Já můžu
1.9.2009 23:35 - Babau14
Fibriso mám to vytištený ale nedostale jsem se dál než na 4 stránku ale musím pochválit supr práce
1.9.2009 23:35 - Babau14
Já skusím ještě Vojtu jestli bude mít taky čas
2.9.2009 13:10 - Fibriso
babau: jo, a tuhle sobotu je v Černém rytíři Seal deck turnaj Legendary Evils (cena cca 2x booster 650 Kč)
takže pokud si chceš vyzkoušet a rožšířit obludárium, které na nás budeš vypouštět, jsi vítán (začátek cca 11:00)
3.9.2009 16:24 - Babau14
Tak hraní bude v Neděli od 13:30 ráno něco ještě mám na práci .
V sobotu fakt nemůžu hlídám dítě .
9.9.2009 17:43 - Babau14
Tak co lidičky jak máte čas v neděli od 13.9 ? Pokud bude tak ošklivo dám vám vědět v neděli komen 9:00 SMSkou jste pro tak mi dejte vědět kdo nude mít volno .
9.9.2009 17:44 - Babau14
Jo a našel jsem ty bobule jsou to Styrské keře
9.9.2009 17:47 - Bleška
Já volno mám. Akorát nevím, jestli si v 9 tu SMS přečtu ^^
10.9.2009 07:39 - Fibriso
ja v neděli volno mám taky a jestli zaregistruji Sms v 9 je taky ve hvězdách ...
no což, nějak to zaonačim, jen MUSÍ přijít nejpozději v 10:00, protože pak jinak nestihnu bus...
10.9.2009 08:48 - Noldo2
U mě dobrý
10.9.2009 17:21 - Bleška
Noldo: Tobě by se měla poslat tak v 5 ráno, aby sis ji v 9 přečet a možná v 13:30 dorazil :D ;)
10.9.2009 17:28 - Noldo2
Bleska: Náhodou - dnes jsem dorazil do práce včas! Letos už podruhé :D
10.9.2009 17:46 - Babau14
Tak to jsem rád že vás neopušti humor ono vás to přejde .
10.9.2009 18:22 - Bleška
Noldo: Tolikrát? :D A nepřeháníš to? xD
Babu: A jsi si tím jistý? xD
10.9.2009 18:41 - Noldo2
Bleska: No protože tam ani nebyl šéf, tak jsem vyloženě pilňas :D
jinak - to víš, Petr nás minule málem povraždil, tak je namlsanej, seberem mu kostky a má útrum xD Koupíme mu nějaký naše vlastní xD
10.9.2009 19:16 - Fibriso
doufam, že zase nebudu muset Lirael schovat kostky, aby si vzala jiné a konečně se do těch koboldů trefila...
10.9.2009 19:45 - Bleška
Hihi, mám lepší nápad. Vyměním s Petrem kostky a tak bude must házet těma mejma (minimálně d20 xD).
A proč bych se měla trefovat do koboldů? Oni jsou přeci tak roztomilý... :) Ty chce jenom odzbrojit a donutit se je vzdát xD
10.9.2009 19:46 - Bleška
Fibriso: Máš nějakej jinej kontakt než mail? Těch nahrávek je hromada a představa, že ti to posílám mailem...
10.9.2009 19:54 - Noldo2
Bleska: já to vymyslel - co kdybys házela ty za nestvůry a Petr za Tebe? stejně se hází otevřeně, tak by to mělo být jedno ne? A máme to na háku :D Jo..koboldi jsou milý ..problém bych viděl u někoho jinýho :[
10.9.2009 20:04 - Bleška
Noldo: Tak tomu říkám nápad století xD. Ještě zpracovat Dm :D

Zničit koboldy! Zničit koboldy! Zničit koboldy!

Nejsem rasista... ZNIČIT KOBOLDY!!!!
10.9.2009 20:12 - Noldo2
Bleska: ke zpracování DM - máš úkol napříště - udělat si dlouhý řasy a cvičit na zrcalde psí oči :D Třeba to pak projde, my muži jsme bytosti vcelku jednoduché a prosté :)
10.9.2009 20:54 - Bleška
Noldo: Fajn, jako dívka nacvičím psí pohledy a dlouhé řasy xD Vy, byť muži jednoduší a prostí, jste přeci jen bytosti značné síly ;) Když si nacvičíte pár chvatů... :D
Plán je následující: Já ho zabavím svýma dlouhýma řasama a vy ho obklíčíte a v praxi využijete své svaly a chvaty xD

Proč mám pocit, že příští session naše postavy nepřežijí? Nebo snad nepřežijeme my? xD
10.9.2009 21:07 - Noldo2
Bleska: Já myslel, že cílem je Petra přesvědčit, že se mu strašně vyplatí, když se nebude muset namáhat s házením za všechny ty koboldy, a ne ho odstranit :D a Ty mu s házenim za koboldy ráda pomůžeš :D Stejně si minule stěžoval, že už ho bolí ruka :D On bude házet jenom, jenom za Tebe, a Ty za všeeeeeecky nestvůry - to je pro něj - každopádně pozitivní, no ne?
10.9.2009 21:19 - Bleška
Tak to je dobrý "byznys" xD. Ale k tomu ho budeme muset nějak přesvědčit xD
A já neříkala, že ho musíme odstranit... Jenom mu trochu pomoc s tím souhlasem xD
10.9.2009 21:31 - Noldo2
Bleska: Cítíš jak to tu jiskří nápadama jo, tu tvůrčí atmosféru jo ? xD
10.9.2009 21:51 - Bleška
Noldo: Cítím, cítím xD. Hlavně, aby nás něco kloudného napadlo i při hře... Např., jak se zbavit bůh ví kolika koboldů, Zealotů a čeho všeho možného i nemožného a nenechat se přitom zabít xD
10.9.2009 21:57 - Noldo2
Bleska píše:
Např., jak se zbavit bůh ví kolika koboldů, Zealotů a čeho všeho možného i nemožného a nenechat se přitom zabít xD Např., jak se zbavit bůh ví kolika koboldů, Zealotů a čeho všeho možného i nemožného a nenechat se přitom zabít xD

Tak když to ví bůh, tak máme to v kapse - tam to máme jištěný ;)
A možná ani ne tak napadlo, jako spíš aby to pak správně napadalo... Dobrou
10.9.2009 22:14 - Fibriso
jak se zbavit koboldů?
a:hrubou silou...
b: Velmi hrubou silou
c: Bucifale, jídlo!

E-E, puze mail, a z nahrávek to přepisovat nebudu, to říkám rovnou...

Píše:
Tak když to ví bůh, tak máme to v kapse - tam to máme jištěný ;)

kdyby ten bůh nebyl Babau, tak by to možná i prošlo...
11.9.2009 16:46 - Babau14
Neprojde hihi
Netuším jestli se bude hrát vážně záleží na počasí tak se modlete aby pršelo od rána .
11.9.2009 16:53 - Noldo2
Babau14: Já Ti upřímně přeju krásný domeček, takže já se modlení dobrovolně zříkám (jestli nejsem zas nějak mimo obraz...)
14.9.2009 07:15 - Babau14
Tak doufám že nám výde příští výkend .
Dotaz rozdal jsem za hraní XP ?
14.9.2009 09:06 - Fibriso
hmmm, ne
14.9.2009 15:22 - Bleška
Jestli se bude hrát v nedělí, tak mohu :)
14.9.2009 16:28 - Noldo2
U mě taky dobrý.
14.9.2009 17:34 - Fibriso
tedy, Expy nedal
v neděli samozřejmě mohu
16.9.2009 21:25 - Babau14
Tak skušenost za sezení
Agburanar : 2425
Kasire : 2200
Lirael : 1300 ( no jo ten větší level je znát oni tě doženou )
16.9.2009 21:27 - Babau14
Hrát v neděli se bude od 10:00 půjde to jak to vidíte ?
16.9.2009 21:53 - Noldo2
U mě dobrý.
16.9.2009 23:04 - Fibriso
u mě dobrý, jen nesmím přijet v sobotu....
17.9.2009 16:57 - Bleška
Jj, taky můžu.
Expy: No jasně, to by tak hrálo, abych stále byla o level výš než oni xD
24.9.2009 06:57 - Babau14
Tak má někdo nejaký dotaz na Noris ?
Expy jsem zatím nestihnul a dál o výkendu se hrát nebude nejsem domatak až příště lidičky.
24.9.2009 19:22 - Fibriso
no problem
30.9.2009 08:21 - Fibriso
jak to vidíte tento víkend
(příští 10.th totiž nemohu)
30.9.2009 08:48 - Noldo2
Já mohu oba víkendy
30.9.2009 17:03 - Bleška
kdykoli kdekoli
30.9.2009 20:16 - Babau14
Tak sobota od 10:00 jste pro ?
30.9.2009 20:17 - Babau14
kdykoli kdekoli to zní docela jako výzva hihihi
30.9.2009 20:46 - Noldo2
Nějak se mi plete, co je za den, kvůli tomu svátku, co teď byl, tak snad dorazim ve správnej den :D
1.10.2009 00:05 - Fibriso
ja jsem za

Noldo: tak to teda ne, na chození ve špatné dny jsem tady odborník já.
1.10.2009 09:26 - Bleška
jj, budu tam, předpokládám, že na Vinohradech
Babau: pro to mám jediné slovo
Noldo: V sobotu ti každou hodinu od 00:00 dám vědět, že je sobota a že od 10 se hraje :D
1.10.2009 10:11 - Noldo2
Bleska: Nemyslíš, že by bylo jistější, kdybys mě varovala pro jistotu každou hodinu od 00:00 osobně? Co kdybych vypnul mobil třeba?
1.10.2009 11:58 - Fibriso
to už by tam rovnou mohla zůstat :D
nebo rovnou dorazit k babauovi v pátek večer a počkat tam, do rána, aby to bylo jisté ...
1.10.2009 14:09 - Fibriso
jo, a mohu poprosit o Expiky?
1.10.2009 16:46 - Bleška
Fibriso: já s doražením problém nemám a nikde tedy čekat nemusím
Noldo: každou hodinu osobně... od 00:00... Já nemám teleport xD
1.10.2009 20:21 - Babau14
Jdu na ty expy už počítám
1.10.2009 20:50 - Babau14
Tak vítězem se stává
Zigbren - 3417 ( nemám celkové expy jedno sezení nemám zapsané ) Level 6+
Kasire - 2724 Level 6
Agburanar - 2674 Level 6
Lirael - 1661 Level 7
1.10.2009 20:53 - Babau14
Jen pro info nekolik bonusových expů (již započítáných)
Agburanar rozluštení hádánky Náhoda +300 exp
Geniální řešení souboje s ritířem Goran + 350 exp
2.10.2009 14:09 - Goran
geniální leč podle pravidel špatně :(
Ale vzhledem k dispozici už sem nastudoval jak to má správně vypadat. Pravděpodobně bychom se s nim peklovali trochu dýl
2.10.2009 15:38 - Noldo2
Co se týká pravidel, IMHO míň je někdy víc. Má to být hra a zábava, ne právní bitva.
2.10.2009 22:43 - Babau14
Hře to neuškodilo tak mi to ani nevadí
Tak se navás těším lidičky jako vždy na vinohradech a v plném počtu a snad konečně odehrajete i něco v Norisu hihihi
2.10.2009 23:18 - Fibriso
na programu je chrám popsaný mistrem fargusem
Chimera mezitím snad pošla hlady, nebo z přežrání či otravou alkoholem....

Ps: sem trotl, zitra se dozvíš proč....
4.10.2009 11:43 -
Hiay,
report ze včereších itemů:

cold iron short sword - to se hodí jako náhradní zbraň
záhadný chain mail - petr nechce prozradit jestli něco umí
wand of light (10ch) - já bych jí dal agbymu
bird token - beru ať můžem volat Lirael

bez identifikace:
scroll of crt water + food
scrl of cicle against chaos
chain shirt +1 of blurring (3x denně na 5 kol jako Blur(kouzlo) - 20% miss chance) - ta je fakt zajímavá
elemental gen - na jedno použití 5 kol summon elementála petr neupřesnil jakej je to typ

co se týče zbroje tak já mám +1 scale mail ale bez enchantu (1350 gp.)

jinak mě napadlo jak asi dlouho trvalo prohledat všechny ty mrtvý trpoše a trolí doupě... já bych řek že dýl než 10 minut... nechtěl bych bejt v kůži toho co bude stát vedle trola až se probere

Zigby copy...
5.10.2009 17:56 - Babau14
Tak v sobotu 10.10 bude chlastačka v Houmrovy všechny zvu na pivko mám 31 narozky
6.10.2009 14:44 - Noldo2
Já dorazim, můžem ty oslavy spojit :D
6.10.2009 18:44 - Bleška
Já taky dorazím :)
6.10.2009 19:38 - Fibriso
rád bych dorazil, ale nemohu :(
6.10.2009 21:02 - Bleška
Fibriso: nevymlouvej se xD
7.10.2009 07:02 - Babau14
On to hlásil dopředu že nemá čas
7.10.2009 07:03 - Babau14
Noldo kolik lidí si přivedeš jenom abych věděl jak velkej stůl mám obědnat ?
7.10.2009 08:28 - Fibriso
uvidím co vymyslím...
8.10.2009 07:04 - Babau14
Tak v sobotu v 20 00 na vás čekám v Houmrovi
8.10.2009 12:38 - Bleška
jj, budu tam :)
8.10.2009 20:30 - CaDaC
jo tak to vypadá že se taky přídu podívat...

PS: už máme shrnutí minulý session? expy, zjištění že trol se probral než sme odešli a někoho z nás málem zabil v překvapivim kole, specifikaci elementálního šutru abych věděl jakej mám další summon a tak?
9.10.2009 07:39 - Babau14
Zatím ne ale dělá se na tom
12.10.2009 09:14 - Babau14
Tak lidičky jak jste přežily alkoholový dýchánek já to v neděli docela prospal a ježtě ted mi neni ok
12.10.2009 12:10 - CaDaC
no já vstával v poledne a měl sem pocit že tu cestu autem na rodinný dýchánek nepřežiju
12.10.2009 12:31 - Fibriso
heh, teď nevím jestli to, že jsem tam nebyl, je dobře nebo špatně :D
12.10.2009 14:53 - Noldo2
Já dlužim někomu za sebe peníze za ty panáky a piva, tak za to se omlouvám. Jinak super :D až na to ráno... A taky mě bolí hlava ještě teď
12.10.2009 17:10 - Bleška
Tak to mně bylo akorát trochu špatně v sobotu "ráno", když jsem se probudila. Přes odpoledne se to vybralo a dneska úpe v poho xD
12.10.2009 18:03 - CaDaC
Noldo: peníze neřeš, stačí že sem se dobře bavili, ne?
12.10.2009 19:22 - Babau14
Přesně tak
12.10.2009 19:24 - Babau14
Ale super pařba
Jenom sem se vás všech ještě nezeptal na mojí další specialitu a tou má být výkend na chatě v řežimu DaD co vy na to ?
Doba se samozřejmě musí předem určit ale jedná se o tak od pátku do neděle .
12.10.2009 20:11 - CaDaC
jo spolu už sme o tom mluvili... já sem pro všema deseti už sem si to vyzkoušel a na takovejhle dýchánkách se toho dycky odehraje nejvíc, a můžem se třeba prostřídat nebo zapařit podle něčeho jinýho
12.10.2009 21:15 - Noldo2
tak na poprvý bych jel DnD a jindy třeba můžu jíá připravit něco spešl.. mam pár plánů na takouhle zhruba dobu... abych se naučil WoD trochu... já jsem taky pro, když mi to vyjde časově
12.10.2009 22:32 - Fibriso
Ok, řekněte kdy a já se přizpůsobím
12.10.2009 22:42 - Babau14
Super začnem tedy plánovat ještě záleží na Andreje bez ní to nebude ono ale doufám že se mi to povede tak do měsíce zorganizovat. Potom bude na chatě zase moc velká zima ale je tam krb a pohodlíčko .
12.10.2009 22:43 - Babau14
Jo mám nové figurky super je tam moc moc velká potvora podobná stonožce
13.10.2009 14:05 - Fibriso
Andrea pojede, i kdyby jsme ji měli odvézt svázanou a schovanou v koberci :D

každopádně se velmi omlouvám, ale deník hrdinů z norisu musím dát k ledu, protože na něj prostě nemám čas...
13.10.2009 15:56 - Noldo2
Tak když tu byla řeč tom pohodlíčku u vyhřátýho krbu... souhlasim s Fibrisem, že by Andrea měla jet s náma :D
13.10.2009 18:19 - Bleška
Tak pro chatu jsem všema deseti :). A pokud ti to vyjde naplánovat spíš na listopad, bylo by to úpe nejlepší. Jinak se samo přizpůsobím xD.
19.10.2009 07:10 - Babau14
Tak lidičky jak na tom budete v Sobotu 24.10 ?
Je tu možné pokračování vaseho dobrodružství v Norisu :)
19.10.2009 10:29 - Fibriso
já na tom budu snad dobře
19.10.2009 10:44 - Noldo2
Já můžu
19.10.2009 15:41 - Bleška
Nešlo by to přehodit na neděli?
19.10.2009 18:14 - Bleška
Tak nic nepřehazovat, v sobotu můžu :)
20.10.2009 07:07 - Babau14
Tak to bude asi plná učast předem žádám od všech pomoc. Bude se více odehrávat děj okolo a více mluvit dle vaší žádosti tak mi s tím pomožte. Sám to celý neodkecám doufám ve vaší i mojí spokojenost.
20.10.2009 07:10 - Babau14
Do pravidel jsme se již dostali družina se utvořila tak se můžem víc soustředit na hru a život hrdinů mimo boj. Má někdo nějaký dotaz ohledně norisu nebo nějakeho jedince v něm či jinou otázku týkající se hraní ?
20.10.2009 09:08 - Noldo2
Pokusim se pomoct dle svých sil. Co moje postava neví, na to se doptá ve hře.
21.10.2009 07:56 - Babau14
Tak ta sobota od 10:00 na Vinohradech jste pro Vojta dorazí taky
21.10.2009 07:58 - Babau14
Jo první datum na peřbu na chatu je pátek 6.11 co vy na to ?
21.10.2009 08:23 - Fibriso
ok, budu tam
Chata: já nejspíše budu moci kdykoli...
21.10.2009 16:40 - CaDaC
jo určo dorazim! a rozchodil sem SketchUp takže budem moct mrknout na ten Norris... btw co ty Expíky?

pokud jde o pařbu tak 6 se zdá v pohodě
21.10.2009 17:43 - Bleška
Vinohrady dorazím.
Co se chaty týče, šlo by to, ale problém je škola. Jestli budeme psát stejnou hromadu písemek, jako teď, tak pro mě ten víkend nejspíš padá.
Nejlepší víkend by byl ten před 16.11.
21.10.2009 19:36 - Noldo2
já 6. - 7.11. taky nemůžu, a teď v sobotu můžu.
21.10.2009 21:34 - Babau14
Tak expy :
Lirael ...875
Zigbren ...1250
Kasire ...1200
Agbu ...1150
21.10.2009 21:36 - Babau14
O herním výkendu se dohodnem v sobotu mám info kdy tam budou rodiče tak se jim vyhnem ,ale to nebude problém už tam nebudou tak často jezdit.
25.10.2009 18:16 - Noldo2
Tak, zas budu vrtat do něčeho, kritizovat, a rozvracet, a budu arogantní a ošklivý a zlý:

Bod první - hrabání se v pravidlech.
Zdržuje.

Smyslem toho, proč se scházíme, proč to hrajeme, je, doufám, příběh, zábava, hra. Kostrou dění má být vyprávění, příběh, postavy, interakce. Pravidla mají tyto situace rozsuzovat, ale ne vytvářet. Hra se nesmí stát otrokem pravidel. Což se podle mne občas stává

Zlatým pravidlem by mělo být, že po pravidlech se nesahá, pokud to není nutné, protože to zdržuje. Příběh plyne, hráči vyprávějí, a spousta věcí jde i jen tak odhadnout. Pokud GM neví nějaké pravidlo z hlavy, a není to tak důležité, prostě použije rozum, aby nerušil plynulost hry. Takové podívání se do pravidel totiž roztrhne to děj jak reklamy film a nálada a plynulost je v tahu. Nikdy by se nemělo stávat, aby se hráči během hry zavrtali na desítky minut a hledali správnou interpraci toho či onoho pravidla. Tak ta hra původně vypadat neměla. Je to přeci jen vyprávěcí hra.

Krom jiného existuje taky určitá dramaturgie. Boj by měl být akční, děsivý, plný krve, praskajících kostí, řevu zraněných a chroptění umírajících. To se nedá zahrát, pokud se dodržují všechna pravidla, vše se počítá, taktizuje a když se zjištuje, jak interaguje ta ona aura s tím oním protikouzlem. Tím zmizí všechn akčnost a zůstanou jen nudná čísla.

Třeba, když dostane elfí kněžka po hlavě palcátem za 11 životů, podlě mě se jí zatmí před očima, odletí o metr, ohne se v pase a zvrací, a cokoliv, co dělala, je v tahu, pravidla nepravidla.

To mě přivádí k druhé myšlence - popis boje.
Mohli bysme řikat, jak útočíme, a taky jaké je to ono zranění a jak se projevuje. Přece když to Goran napálí elfovi za 16, tak to musí už nějak vypadat, ne? Třeba začne ten elf kulhat, nebo má zlomenou klíční kost... A naopak taky někam on musel schytat ty dvě rány obouručákem.

Tak, to je asi celý. Omlouvám se... je to psané s cílem zlepšit hru.
27.10.2009 23:16 - Babau14
Na to mám jen jeden návrh ať se k tomu každý vyjádří je uplně jednoduchý budem hrát pouze z třemi knihami a je po šmátrání v pravidlech.
To však zaleží na vás všech je to zásah do rozjeté kampaně a postav
28.10.2009 00:36 - Fibriso
ja jsem pro, žádné novinky, ačkoli ja budu must jet stale podle Phb 2 ohledně druida, ale vzhledem k tomu že je to zakomponované tak ho potřebuji pouze na pár přestupech (8, resp 9 level nejbíže)
na prestižku mi nešahejte >_<
Co se týče kouzel, jediné co bych rád je resist Energy mass a embrance the wild ze Spell compendia, jinak se bez něj zcela obejdu...
Major zásah je do nolda, jehož postava je ze Phb 2 komplet...
největší zdržovák je Item compendium :)

druhá možnost je at si každej dělá s postavou co chce, ale bude mít vše mimo promární knížku napsané u ní, kdo nemá, tak nefunguje :p
29.10.2009 15:45 - CaDaC
co na to říct... Víte, že já hraju abych si zahrál a budu hrát s tim co přede mě dáte.
29.10.2009 16:58 - Babau14
Pokud to schválíte všichni odpovědí ano nebo ne dojde k několika věcem :
- Používaná pravidla PHB I a II , MM 1 ,DMG
- Zealoti budou jen lidští bandité a pod
- Vaše výbava se přispůsobí na DMG
- Magie a předměty budou velmi vzácné
- nebude fungovat kouzlo detekt ( cokoliv )
- Palidin bude mít koně a Pegase si bude muset pořídit jako kohorta

Na dalších věcech se domluvíme ( vždy zůstává možnost upravy nebo nestanartního kouzla nebo schopnosti jde jen o to si to odehrát )
29.10.2009 17:00 - Babau14
Pro Fibriho kouzla se dají tvořit i v PH 1 jde jen o to že si Kasire bude must sednout do knihovni nebo do magické akademie a studovat a obětovat nějakou svojí skušenost na tvorbu nového kuzla.
29.10.2009 17:01 - Babau14
Chci od každého jasnou odpověď ano nebo ne !!!!!!
29.10.2009 17:48 - Noldo2
Koukám že je tam PHB II, takže ano. Ale jinak si myslím, že důležitější je to, co psal Fibriso - mít vypsané minimálně klíčové věci, ať se to nemusí hledat, a kdo by to hledat musel, může mít taky někdy smůlu a daná věc se mu zakáže, jako penalizace - nemůže třeba najít daný předmět.

Možná by pomohlo negenerovat nalezené věci náhodně, stejně jako náhodné encountery. A nebo nám těch předmětů (minimálně těch vyžadujících identifikaci) nedávat tolik...
29.10.2009 19:38 - Fibriso
doma si čerpejte třeba studnu, ale musí to být připravené.
náhodné setkání bych omezil, nebo si vzal pár obludek, které se dají běžně potkat.
získané předměty bych omezil na peníze, drahokamy a to, co můžou mít běžně u sebe (tj zbroj, zbraň) pokud je to nějaký lepší voják, tak popřípadně +1 věc (pouze) a možná, pokud ho nestihnout vysosnout) Cure light wounds, popřípadně moderate.
už takhle máme u sebe spousty zbytečného šrotu...

Jinak říkám Ano.
30.10.2009 20:28 - Babau14
Tak k větě ( Možná by pomohlo negenerovat ) si dovoluji dodat že nestíhám ale v poho jinak poklady mám již předem připravené jen je nějak zapomínám používat moje chyba .
30.10.2009 20:28 - Babau14
Tak je hotovo na příštím sezení bude redukce předmětů na DMG
Přecházíme na usporný režim čtiř pravidel něco jsem pro vás připravil jedná se uplný výpis soubojového systému.
Pro ty co kuzlí mám seznam kouzel které budou znát je to velmi přehledné.
30.10.2009 20:29 - Babau14
Další malé info pro Agburanara tvůj bratr se jmenuje Kleon
30.10.2009 20:36 - Babau14
Další info pro Agbiho staršina z Kruhu se jmenuje Wenzel
30.10.2009 20:52 - Babau14
Tak pro moje usnadnění ponechám si zealoty jako monstra tvořit je z Lizardfolků bude po vás při první potyčce.
30.10.2009 22:47 - Bleška
Mně se ta redukce zdá přehnaná. Když se sníží přílišný počet itemů a budeme nacházet jen to, o čem se dá předpokládat, že bysme mohli najít (např. zabitý trol u sebe nebude mít kouzelné svitky a 500 zl., kam by to dal...) nebo bude předem připravené, u koho co najdem, jenom se řekne: našli jste to a to, nevíte co to je, až si to u někoho ověříte, řeknu vám, k čemu to je. A tím to hasne. (možná to vidím, jak Hurvínek válku, ale...)
30.10.2009 22:48 - Bleška
Jinak naprosto souhlasím s Fibrisem a s jeho názorem se ztotožňuji.
31.10.2009 18:46 - Noldo2
Děkuju za info
2.11.2009 07:54 - Babau14
Tak už pracuji na upravách nedostatek magickách předmětů pro vás ,asi nebude tak těžký máte dost velké vlastnosti.
Jak na tom budete 7.11 Sobota ???
2.11.2009 09:39 - CaDaC
u mě sobota v pohodě, redukce pravidel ano
2.11.2009 10:16 - Babau14
A velmi smutná správa herní pařba na chatě padá umřelo tam topení.
Tři dny topit v krbu se fakt nedá tak někdy jindy.
Jediná náhrada je dlouhé sezení na Vinohradech.
2.11.2009 13:49 - Bleška
Chata: no nic, co se dá dělat..., náhradu beru :)
v sobotu můžu :)
2.11.2009 14:23 - Fibriso
awww
u mě sobota taky nejspíše v pohodě.
cashire: Já chci svoje brnění!
2.11.2009 16:41 - Fibriso
jo, a mohl bych poprosit o Expiky?
5.11.2009 14:46 - Bleška
Tak já v sobotu nedorazím, protože mě bacil bacil a bacil mě pořádně :(.
5.11.2009 16:04 - Noldo2
Já taky nemůžu, resp. bych to stihl nejdřív tak ve tř5i a to nemá asi moc smysl...
5.11.2009 18:19 - Babau14
Tak expy :
Lirael ...1377
Zigbren ...1687
Kasire ...1687
Agbu ...2062
5.11.2009 18:26 - Babau14
To znamená level 7 pro Zigbrena a Kasira ale jste uprostře jeskyně
5.11.2009 19:06 - Fibriso
Nevadí, cashirův level se vztahuje na prestižku a jakožto taková spolu s featem je level pouze fyzické zesílení
5.11.2009 19:35 - Bleška
Cashire: Veverka mlátička? :D)
5.11.2009 20:15 - Noldo2
Jestli on nebude ta pověstná šavlozubá veverka :D
5.11.2009 20:19 - Fibriso
jako, Bleška není tak daleko od pravdy...
a ke Skrachovi to má tedy jako hodně daleko, napříkald cashire nemá rád oříšky....

což neděle?
5.11.2009 20:31 - Noldo2
u mě neděle OK
5.11.2009 22:09 - Bleška
To už by mohlo jít...
6.11.2009 06:59 - Babau14
V neděli jdu plavat to nepůjde dáme v sobotu ve sníženém počtu Babau, Kasire a Zigbren
6.11.2009 09:19 - Fibriso
ok
6.11.2009 12:32 - Bleška
Och všemocný Heimdale! To není dobrá kombinace :D. To nedopadne dobře... xD
6.11.2009 12:40 - Fibriso
alespoň bude švanda
Bleška: ja bych spíše řekl "Odinova noho" nebo "Fenfirovy voči"...
6.11.2009 13:48 - Noldo2
Spíš "Tyrova ruko" než "Odinova noho", ne? :-)
6.11.2009 16:46 - Babau14
No jsem zvědavej co uhrajete nez umřete hihihihi
8.11.2009 20:03 - Bleška
Tak by mě moc zajímalo, jak jste dopadli. Doufám jen, že ne jak sedláci u Chlumce xD
8.11.2009 20:43 - Fibriso
no, děli se zajímavé věci
Goran například skončil nahatej. Dvakrát.
8.11.2009 20:46 - CaDaC
no co ti mám povídat... nakonec trvalo celej session než sme konečně vylezli z toho dolu (uff), ale už to máme za sebou. Co se vývoje příběhu týče pár věcí se vysvětlilo. Škoda, že 10x tolik otazníků přibylo :-/ Potkali sme moc fuj potvůrku a vzhledem k tomu, že si dělá z drovů svoje mazlíky tak jich ještě asi pár střetnem *sniff*(pro neanglofoní *fňuk* ;-) ) Jinak sme zplodili pěknou sbírku věcí k likvidaci, takže pokud má někdo na něco zálusk tak si můžete dělat chutě protože penízky jsou a pár šikovností sme taky potkali. Jen poprosim Fibriho aby mi poslal seznam věcí co má ve společnym jmění od minula aby to bylo pohromadě.

2babau: bez tohohle sessionu mám 23304 XP, a myslim, že by to mělo sedět
8.11.2009 20:49 - CaDaC
Fibriso píše:
Goran například skončil nahatej. Dvakrát.

hele hele, já vim, že to bylo vaše zbožný přání... Ale tak žhavý to zas nebylo

btw pokud sem na ICQ natrefil na tebe pls autorizaci
8.11.2009 21:32 - Noldo2
No upřímně, jsem docela rád, že máme tu jeskyni za sebou... Těšim se, až mi to odvyprávíte ty získané odpovědi a vyvstanuvší (to je slovo, co? :) otazníky. Ale mam strach, že to zas nepochopim (jako hráč). Já nevim, čim to je, ale pořád mam pocit, že mi nějak uniká wo co go. Naštěstí Agburanar neni žádnej turbogénius, ale jako hráč bych se v tom nerad tolik ztrácel... chjo...

Mimochodem, když je řeč o tomICQ, moje je 350-133-633 (hezký číslo, žejo?) a telefon 724 794 826.
8.11.2009 22:40 - Babau14
Noldo Noldo ty mi dáváš co ti neni jasný ? Je škoda že se necítíš seznámen s dějem nemáž zas takovou mezeru v odehraných sezení. Jak ti můžu pomoc ? Ptej se jako Postava nebo klidně i jako hráč.
8.11.2009 22:43 - CaDaC
Babau14 píše:
Jak ti můžu pomoc ? Ptej se jako Postava nebo klidně i jako hráč.

už sme dohodnutý že na to sednem
8.11.2009 22:52 - Babau14
U toho musím bejt :)
8.11.2009 22:54 - Babau14
Tak expy :
pro všechny za dokončení ukolu + palec od Targuse nahoru
Lirael ...265
Zigbren ...1705
Kasire ...2055
Agbu ...265
8.11.2009 23:15 - CaDaC
jinak pánové právě sem při sestavování inventáře vyřešil náš problém s vysáváním levelu. Ano ten Anarchic flail mi lvl sosne ale jen dokud ho mám v ruce, aby to bylo permanentní musel by bejt inteligentní
9.11.2009 20:15 - Noldo2
Škoda, že jsem nemohl vidět a slyšet Petrův smích, když se vám rozpadly věci, určo se skvěle bavil :D
9.11.2009 20:44 - Babau14
Ne bude to ještě lepší neboj :)
9.11.2009 21:03 - CaDaC
tak vám nevim nějak mě DDO na první pohled nechytlo
9.11.2009 21:22 - Fibriso
každopádně, musím vypíchnout ještě jeden moment, a to když had CR 1/4 je 4 HP (ano je to jedna čtvrtina) terorizoval Dreschana, kterému usosnul 1 Con a strašlivě dopadl poslední drow, jež se 6 kol nemohl do toho pošišvora trefit, zatímco had mu ususnul 5 hp a 6 Con...
9.11.2009 21:29 - Noldo2
Co že je DDO?
9.11.2009 21:56 - Bleška
Fibriso: xD Tyhle malé potvory jsou vždycky nejhorší xD
9.11.2009 23:37 - Fibriso
Dungeons and Dragons online
DDo.com, mmorpg, fe to skoro free

jo, a jaký je návrh na další termín?
10.11.2009 15:08 - CaDaC
Ahoj, takže informace k víkendové lokalitě:
místo: chatová osada 500m od obce Třebenice, Splapy - mapa zde

popis: malý dřevěný sroubek s kamny a přímotopem, zachod venku a zalévací, voda poteče pokud nebude mrznout, sprcha by se taky rozchodit dala

strava: kuchyně vybavená, případně pěšky v dosahu 2 slušný hospody

Doprava: zajistí Petr

sebou: musíme se dohodnout jak s jídlem, nikdo tam neni takže teplé oblečení a nevim jestli je tam dost peřin, takže zimomřivci nechť si raději vezmou spacáček

jakékoli dotazy rád zodpovím
10.11.2009 16:12 - Noldo2
No tak super! Dík moc! Já vemu nějaký stolní hry, aby nám z DnD nehráblo...
10.11.2009 17:49 - Fibriso
hrabu Star Muchkina a nahrávám ST universe do laptopu
10.11.2009 18:39 - Babau14
Tak super jedem všichni kdy se sejdem první návrh je pátek v 17:00
Nebo sobota ráno
Co vy na to ?
10.11.2009 18:44 - Noldo2
Já bych jel radši už v pátek, ale pracuju běžně do 17:30, ale mam něco napracováno, tak bych moh případně jít o hoďku nebo i dvě dřív, ale to záleží na šéfovi. Jo a možná by bylo lepší vzít mě cestou, páč dělám na Butovicích u metra...
10.11.2009 19:20 - Babau14
Záleží na Fibrim kdy se dostane do prahy pak tě vemem cestou to snad výjde
10.11.2009 19:20 - CaDaC
u mě vypadá na pátek zatim 17 dobře, ale ještě to neni definitivní... nabírat cestou se asi stejně budem muset
10.11.2009 19:22 - Bleška
Klidně bych jela ještě v pátek večer, ale to hlavně závisí na řidiči, jestli nebude moc unaven.
Sobota ráno... To asi není v 11, že? xD
10.11.2009 19:34 - Babau14
Andreu vemu cestou doma pak zaléží kde Naberu Fibriho zbytek se sejde na Butovicích co vy na to ?
10.11.2009 19:35 - Babau14
Rozhodně v pátek ježdění po tmě mi nevadí záleží jenom na navigátorovi a ten snad trefí podle toho jak jsem koukal nebude to problém.
10.11.2009 19:54 - Bleška
Ok, stačí říct v kolik.
10.11.2009 20:25 - Fibriso
budu se tam snažit být, ještě se domluvím se se šéfem
10.11.2009 20:40 - Noldo2
Já jsem pro. Taky se domluvim se šéfem.
11.11.2009 00:07 - Fibriso
nějaké přídavné vybavení, jako spacák, bonus jídlo a pití (v lokaci se nedá koupit), meč na zloděje?
11.11.2009 16:50 - Fibriso
Ok, vyjednáno, v pátek budu v 17:00 na místě odjezdu, (když se dozvím kde je místo odjezdu (vinohrady nebo jinde)
11.11.2009 17:57 - Noldo2
Takže já budu moct až o dvě hodiny dřív z práce, takže klidně v 16:00 na Butovicích.
11.11.2009 23:41 - Babau14
Tak lidičky já končím v v práci asi v 18 00 tak žádnej spěch
Jestli jsem to dobře pochopil nejlepší místo pro sraz bude smíchovské nádraží Autobusák nebo je tam odtud kousek Mekáč to bude ještě lepší.
11.11.2009 23:48 - Babau14
Je to roh ulice Strakonická a Maulíkova cc4 min od metra Smíchovské nádraří.
Tam pojíme napojíme a pojedem já tam budu tak nejpozději v 18:30 ale asi dřív pokusím se také utrhnout z práce abych tam byl v 18:00 ( ještě upřesním )
11.11.2009 23:50 - Babau14
Zejtra koupím šišku sekaný a chleba .
Balík minerálky ( pokud má někdo nějaké přání stačí napsat )
12.11.2009 01:12 - CaDaC
Fibriso píše:
nějaké přídavné vybavení, jako spacák, bonus jídlo a pití (v lokaci se nedá koupit), meč na zloděje?

stačí trochu číst... neni to nutný, ale pokud si zimořivej, hladovej nebo bojácnej jednej dle libosti a prostoru v autě.
Pokrývek by měl být dost, v hospodě zajistit jídlo se stavíme cestou a bál bych se spíš divočáků a tchořů ;)

2babau: když budeš u toho nakupování vem taky něco na snídani
12.11.2009 16:45 - Babau14
Tak v 18 00 jedu na nákup pište lidi co chcete a doufám že místo setkání bude fajn
12.11.2009 17:03 - Noldo2
Jak psal Vojta, nějakou tu snídani, a možná nějakou makovou roládu nebo tak něco jako sváču.
12.11.2009 17:34 - Fibriso
přinesu bábovku.
jo a zase sem málem zapoměl....
cashirovo osobní vybavení
brnění Studded leather +1 wild
Scroll of cure disease, scroll of Lightning bolt, scroll of icestorm, scroll of cure critical wounds (kde sem ho vzal?)
Book of daemons (v undercommonu),
Spices (koření) v hodnotě 250 Gp
2 jedové rostlinky (až me opravdu naserete :D )
jablko života
Wolf Obsidian statue (Broxis)
100 Gp

Společné
Diamantový prach 700 Gp
Diamond (5000 Gp)
C gem (100)- 10x
E gem (50) - 1x
12.11.2009 20:38 - Babau14
Tak místo setání asi vyhovuje.
Přijedu tam v 18:30 nejpozději
17.11.2009 21:21 - CaDaC
koukám, že je tu živo :) už chybí jen Petr
22.11.2009 21:52 - Bleška
Mám na DMa dotaz (zatím jenom jeden).
Jak je to v Norisu s toaletama? Vrtá mi to hlavou, protože ten můj dům má myslím tři místnosti, stejně veliké, zřejmě všechny obytné. Ani jedna není toaletou. A jestli se nemýlím dům druhé půlky družiny je řešen stejně.
22.11.2009 21:57 - Bleška
Další dotazy:
Dá se kouzlem uzdravení lehkých zranění vyléčit migréna? Bolest hlavy? Je nějaké kouzlo na běžnou nevolnost? Existují v tomhle světě brýle nebo je to vyloženě středověk? A i kdyby brýle nebyly, tak se snad horší zrak nějak řeší, ne? Co make-up? Je tu nějaká kanalizace nebo všechno plave v "ulicích"? Což myslím, že ne...
Zatím všechno...
22.11.2009 22:00 - Bleška
Existuje něco jako nemocnice/lazaret? Jak je to tady s lékaři?
22.11.2009 22:10 - Bleška
Jsou tu nemoci jako mor, malomocenství, černé neštovice? Jestli jo, léčí se pomocí kouzel? A co tam, kde si kouzelníka dovolit nemůžou? (asi to spadá do otázky, jak je to s lékaři...).
Co byčejné nachlazení, kašel, horečka? Já jako relativně bohatý hrdina si koupím kouzelný lektvar... Ale co ti chudí? Obyčejní...

P.S.: Ptám se proto, že jako nováček o tomhle světě vím strašně málo...
22.11.2009 22:19 - Bleška
Další dotaz:
Jak dostávám krev a špínu ze zbroje? Dokážu to sama bez skillu nebo potřebuji odborníka?
22.11.2009 22:20 - Bleška
Z čeho všeho se v tomhle světě dají udělat boty? (kromě Argaie a Cashira xD)
22.11.2009 22:32 - CaDaC
asi mu trochu ulehčim práci aby ho nepiclo až příde...

toto je řešení tvých problémů tak jak je chápu já a DnD:

1.WC
stoka ti teče pod okny a chodíš na nočník jak je to v téhle době zvykem

2.běžné obtíže
ano exituje kouzlo na tyhle problémy

3.nemocní
lékaře nečekej ale lazaret při klášteru je běžná věc, je to klasická náplň práce cleriků a paladinů a proto si uměj poradit i s nemocema o kterejch si psala. jsou na to dokonce specialně vybaveni, no a pak určitě trochu druidi a místní léčitelé

4. údržba
kouzlo mending nebo vlastní přičinění. vybavení se ničí jen když dojde k masivnímu poškození a pak už si sama nevystačíš

5. nejčastěji kůže, dále lýko, plátno, plech, dřevo, sklo, chlupy (huhů ostříháme si půlčíka)... víc mě nenapadá. jinak boty sou součást brnění nebo oděvu
22.11.2009 22:37 - Bleška
CaDaC: Díky, to mi jako vysvětlení stačí :)

Vlastně... Boty ze skla?
22.11.2009 23:39 - Noldo2
Já si dovolim napsat svoje názory:
zrak - se pokud vim nijak neřešil, ve fantasy si to mohou magicky dovolit jen movití
péče o nemocné - krom klášterů existovali i samostatné léčitelky, kořenářky, zaříkávačky, vědmy, atd.
běžné nachlazení, horečka a kašel - až do vynálezu antibiotik to nebyla žádná sranda...
make-up - obecně se vždycky vynález make-upu přisuzuje elfkám, jinak make-up pokud vim vždy existoval
péče o zbroj, zbraně (a všechno ostatní) - vyžaduje pravidelnou, prakticky denní údržbu, čištění a olejování (vlastně stejně jako střelná zbraň asi)
23.11.2009 08:04 - Babau14
Se vším souhlasím co se norisu týče je to s WC opravdu nočník a splašky v řece
23.11.2009 08:06 - Babau14
Zrak se dá zdokonalit jen těškoa proto se jedná spíše o záležitost mágů a knihovníků je možné zrak také žregenerovat pomocí magie je to však velmi drahá srande a pr běžného člověka snadné asi jako oživení.
23.11.2009 08:10 - Babau14
V Norisu je jeden lazaret je ale puze vojenský . Léčitelé jsou zde v podobě apatikářů a prodejců lektvarů a mastiček. Nejschopnějšími jsou ale kněží. Nemoci nejsou žádná sranda taková chřipka má obtížnost DC 12 a běžní člověk FOR 3 tak přežít nemoc není nic snadného. Jen tak pro představu těch lečitelů na celý Noris 40000 lidí je kolem 150ti
23.11.2009 08:27 - Fibriso
jestli žije v Norisu pár gnomů (pravděpodobně by ale stačilo pár trpaslíků s trochu jiným zaměřením než kovařina), tak by měly být k sehnání i brýle (ale nečekejte žádný zázrak)
ale nemyslím si, že by se nějak extra kazil zrak: televize není, ozonová díra taky ne, znečištění taky skoro žádné (když nepočítáme řeku v Norisu)
i dědula Glavos ještě vidí dobře...

Píše:
Vlastně... Boty ze skla?

nutno chodit velmi opatrně :D
23.11.2009 14:48 - Bleška
Všem díky za vyčerpávající odpovědi :). Ještě to ale asi nekončí, nejspíš ještě s něčím příjdu (doufám, že na vás nejdou mrákoty).
Jak to bylo v našem středověku vím, opravdu mě zajímalo jak to řeší DnD :).
23.11.2009 15:43 - Bleška
Fibriso píše:
ale nemyslím si, že by se nějak extra kazil zrak: televize není, ozonová díra taky ne, znečištění taky skoro žádné (když nepočítáme řeku v Norisu)


To je sice pravda, nebyly televize a to ostatní, co dneska kazí lidem zrak, ale zrak se ve středověku kazil přibližně stejně jako dneska. Lidé pracovali často dlouho do tmy, pořádné osvětlení nebylo. Jak se oči namáhaly, tak se unavovaly a doško ke zhoršení vidění. Také šedý nebo zelený zákal a jiné vady zraku nebyly neobvyklé.
Bohatí to řešili drahými kameny, např. smaragdy.
23.11.2009 15:44 - Bleška
Ad. brýle: Ptala jsem se hlavně proto, že např. v Sapkowskiho světě, což je defakto středověk, brýle existovaly.
23.11.2009 17:11 - Babau14
Expíky

Lirael ...2364
Zigbren ...2720
Kasire ...2620
Agbu ...2845
23.11.2009 17:41 - Noldo2
Čekal jsem pro Lirael zhruba tak dvojnásobek...
24.11.2009 11:45 - Fibriso
každopádně, jak to vidí babau tento víkend?
24.11.2009 13:35 - Babau14
Dobře jeden den si na vás udělám čas ale ještě upřesním asi sobotka
25.11.2009 22:23 - Babau14
Tak kdo má čas Sobota od 13:30 ? Bude se hrát jako vždy .
25.11.2009 22:26 - Fibriso
čas je Ok, budu tam
26.11.2009 10:29 - Noldo2
Já tam budu. Sice mam trochu ve všem zmatek, ale myslim, že čas mam.
26.11.2009 12:28 - CaDaC
já tam taky budu
26.11.2009 16:36 - Bleška
Já též
30.11.2009 11:46 - Fibriso
pri toulkach netem jesem náhodou narazil na toto...
docela užitečné
http://www.d20srd.org/index.htm
30.11.2009 14:58 - Fibriso
babau aka porodejce svitků ve věži:
Já tě kousnu, ty dva svitky co jsem koupil si mi prodal 8x dráž....
1.12.2009 15:00 - CaDaC
omyl to tys je 8x dráž koupil
2.12.2009 07:59 - Babau14
přesně tak
4.12.2009 20:19 - Babau14
Expíky celkové
snad sem to sečet dobře
Lirael ....29087....8 L
Zigbren ...29554....8 L
Kasire ....27548....7 L
Agbu ......24699....7 L
4.12.2009 20:43 - Fibriso
SUPER, díky ti (předpokládám, že jsou do toho zahrnuty i expiky z minulého sezení)


ps: každopádně na 9 levelu si zabírám Scribe scroll. a zkuste mě zastavit (jinak než zabitím)
4.12.2009 22:00 - Bleška
Co takhle prodat rodině Solenových? Děvčata by měla určo radost :D.
4.12.2009 22:01 - Bleška
Mimochodem, co je to Scribe scroll?
4.12.2009 22:19 - Noldo2
Já mám u sebe 23 503, tak nevim, jestli k tomu Petr přičet i to další, nebo jestli to byla chyba někde
4.12.2009 22:43 - Fibriso
obávám se, že by z toho domu zbyl jen ohořelý kráter, možná ani ten ne....

Scribe scroll - napiš svitek
mohu vyrábět magické svitky, velmi užitečné na různé způsoby (vyjma záchodu, nemusím snad říkat, co se stane když si jedním takovým svitkem utřete pozadí a při tom ho rotzhnete... takový fireball v prdeli nebo 30 litrový klistýr je něco, na co se nezapomíná ani po smrti)
4.12.2009 23:11 - Bleška
S.S.: jo to je tohle..., dík, už vím :)

Fajn, a co takhle chytit za ocas a přibít ke stěně? Samozřejmě tak, abys nemoh mluvit a máchat rukama...
5.12.2009 00:52 - Fibriso
to by teoreticky šlo, prakticky: Cashire Kouše, a to tak že velmi
5.12.2009 14:54 - Bleška
Lirael něco vydrží, za kolik koušeš průměrně?
5.12.2009 16:31 - Fibriso
8-10 magic, popřípadně 8-10 magic a 1d8+5 fire
5.12.2009 18:58 - CaDaC
Ahojda lidičky, tak sem se bavil s Petrem a už je prej krapet uDéeMovanej. Asi bychom to mohli proložit, třeba něčim ode mě ;-) Máte někdo požadavky na systém? já bych klidně dal nějakou změnu.
5.12.2009 21:30 - Fibriso
pro mne zadny problem, vitano je cokoli od Stawars po Exalty
5.12.2009 23:09 - Noldo2
Co se mě týče, budu na tom s časem stejně dost bledě, takže na mě nesejde. Když už, tak by mi udělalo radost něco, co stojí víc na příběhu než na pravidlech, něco míň heroic. Ale jak jsme psal, asi já asi spíš ne.

EDIT: Už jsem si něco odehrál. Hrál jsem spoustu dobrodružství, a spoustu questů. Ať jsou sebesložitější, pořád jsou to jenom questy. Prostě někde existuje nějaké řešení, na které když přijdu, mám to. Nestvůry mají svoje slabé stránky, a já hledám optimální taktiku, jak je překonat. Ale proč? Je to jen technokratické hledání řešení. Něco jako Sudoku, nudný kombinování a hledání něčeho, co určitě někde je, a je jen optázka času, kdy na to přijdu. To mě nijak neobohacuje.

Já už vlastně ani na detektivky nekoukám proto, abych zjistil, kdo je vrah (vlastně mi tenhle detail dost často unikne... ). Koukám na to proto, že se mi líbí děj, příběh, jak je to zahraný, scény, atmosféra... Mam pocit, že... takový hlubší prožitek mi něco dává, nějaké lidství, nějaké těžko popsatelné bohatství, teplo uvinitř... Hloubavost. A... vlastně se u toho nemusí vraždit, když se dokáže získat napětí, tempo a atmosféra jinak.

Lákala by mě hra, která mě nějak takhle obohatí. Kde nejsou nestvůry, ale prostě lidi - každej tam má nějaký vlastní cíle, sny, vlastní rodiče, a občas se ty cíle a plány prostě jen skříží, kde neni Dobro a Zlo, kde hrdina je taky jen člověk (vemte si třeba Ramba v prvnim díle - byl to prostě zoufalej a zhroucenej člověk na konci s nervama...)... Kde se nepřátelé neškrtaj, ale umíraj.
6.12.2009 13:15 - CaDaC
Noldo: myšlenka co mám v hlavě by se ti mohla líbit ;-)

EDIT: pošlu ti mailík
6.12.2009 17:22 - Bleška
Požadavky nemám žádný, ráda si zahraju cokoliv :)
7.12.2009 07:12 - Babau14
Trochu jste dohnali ukoli co mám a na cestování venku nejsem ještě připraven tak vás tahat po norisu sem a tam už není ono. Cestování se stane častější a snad potkáte staré známé a bude tam i nějaký ten děj :)
8.12.2009 09:32 - Babau14
Začínám vkládat vám známe lidi a hrdiny norisu do složky Postavy tak se můžete kouknout
8.12.2009 10:17 - Noldo2
Dík moc, skvělý nápad! Já na ta jména prostě nemam paměť, mě to bodne!
9.12.2009 20:12 - Bleška
Ahojda, tak jsme se s Petrem dohodli na malém editu téhle stránky. Už nejsme Lord of Omwati, ale Hrdinové Norisu. Deník SW byl smazán.
13.12.2009 00:59 - CaDaC
petře dej mi přístupový práva trochu ti to tu poedituje
16.12.2009 10:49 - Fibriso
ještě bych přihodil to z původního vlákna hedinů z norisu
ps: Další sešna po pauze někdy tak na únor či déle?
18.12.2009 14:35 - Babau14
Jinak sezení můžem dát i mezi svátky já jdu do práce až 10.1 2010
18.12.2009 14:36 - Babau14
Tak napište kdy máte čas lidičky klidně po vánocích dáme sezeníčko.
18.12.2009 14:37 - Babau14
Klidně přidávejte další lidičky které chcete zapojit do lidí z norisu.
18.12.2009 16:57 - Fibriso
já mám čas prakticky kdykoli
18.12.2009 17:01 - Babau14
Fibri uděláme samostatné sezení napíšu ti kdy . Jsi pro ?
18.12.2009 21:11 - Fibriso
jsem pro a moc se bojim...
19.12.2009 16:45 -
o jake hre tu mluvite
28.12.2009 11:43 - Babau14
Lídičky jak jste na tom 3,1 2010 ? Je možná si zahrát záleží jen na vás ?
28.12.2009 11:51 - Babau14
Jo jen malá uprava ikony supr že jo :)
28.12.2009 11:59 - Babau14
Mám pro vás připravenou jednu herní vlošku kde asi nebudou potřeba žádná pravidla jenom jeden papír a šestistěná kostka.
Je to jen test zda to dokážu ještě odehrávat bez pomoci pravidel.
Mám jen hruhou představu vše co postava bude umět je jen na dohodě nebo na tom co se sama naučí nebo vyskouší. Nebudou tam žádná povolání jen pro snadnější udržbu postavy bude deník a něco jako bodoví systém. Individuálně každému dle jeho postavy přidělím schopnosti nebo se nanich dohodnem.
První ským to skusím bude asi noldo pak se uvidí jestli to má cenu hrát dál.
Pokud se to bude líbit klidně to překlopím do Norisu bude to záležet na uspechu herních sezení ( jako inspirace budou dále sloužit DaD )
28.12.2009 13:29 - Fibriso
jestli mi to toho 3.1 vyhovuje bohužel budu vědět na stopro až ve čtvrtek

nevím proč, ale to d6 je mi už od pohledu nesympatické...
28.12.2009 14:18 - Noldo2
Já se omluvuju, ale jsem momentálně dost extrémně vytížený, takže ze všeho, co není dlouhodobé, se odhlašuju.

Jo a ta ikonka je čuprová...
28.12.2009 19:50 - Bleška
Ikona bomba xD
A 3.1. volno :)
Ten tvůj nápad zní zajímavě, ale stejně jako Fibrimu je mi nesympatický.
28.12.2009 19:56 - Babau14
V poho jen malej pokus o spestření pokračujem dál jak sme zvyklí
28.12.2009 19:56 - Babau14
Jo přidal jsem několik materiálů tak se koukněte.
28.12.2009 19:58 - Babau14
A toho 3,1 udělám klidně sezení pro andreu a fibriho to bude mazec veverka a andílek super dvojka. ( vyjednavač a mluvka ) hihihihihi
28.12.2009 20:02 - Babau14
Ty materiály jsou věci co jste již prošli tak se nebojte podívat.
28.12.2009 21:47 - Fibriso
a propo, vím to už teď a vím že nebudu moci... což je škoda,
jedině v sobotu, ale nevím...vzhledem k tomu že je druhého po silvestru, v jakém budete (provozuschopném) stavu....
29.12.2009 09:57 - Babau14
Tak já se dohodnu s Andreou a moná odehraju něco s ní
2.1.2010 17:29 - Babau14
Tak hraní 3,1 2010 není bude se hrát výkend 9 nebo 10 je to na vás lidičky doufám že se konečně sejdem.
2.1.2010 19:35 - Fibriso
Cas bude udělán, budu tam.
4.1.2010 17:28 - Bleška
Tak 9. nemůžu určitě. 10. by šlo
5.1.2010 10:08 - Babau14
Tak původně jsem chtěl hrát sobotu ale díky Andre budem hrát 10.1 2010 od 10 hodin na Vinohradech
5.1.2010 10:26 - Fibriso
žádný problém pro mně
Bude to dobrý den na smrt...někoho jiného!
5.1.2010 22:45 - Babau14
K tomu nemám co dodat hihihihii
7.1.2010 18:33 - Fibriso
jak to vypadá s Drslíkem trpaslíkem a Extra pichlavým ještěranem?
7.1.2010 19:22 - Noldo2
Ještěran už není pichlavý, ptže byl záludně depilován! Jinak můžu
7.1.2010 19:32 - Babau14
Založil jsem novou diskusi prosím o vaší pozornost a výpomoc při mé práci a tvorbě Dík . Jedná se o motivaci hráču a hrdinů a dějové záležitosti.
7.1.2010 19:34 - Babau14
Zatím se mi neozval Vojta tak netuším ale pokud nebude moci taky se mi to hodí nebojte ( nebo rači bojte ). Už dlouho nepřišel o svou výbavu.
7.1.2010 20:24 - Fibriso
obcas jsem rad, ze se mi toho neda moc co ukradnout... i když teď už jo, ale to brnění mi snad nikdo neukradne, když ho mám na sobě...
7.1.2010 20:41 - Bleška
Proč mám pocit, že jeho postavu nesnášíš? xD
8.1.2010 19:30 - Fibriso
kdo koho?
8.1.2010 19:38 - Bleška
babau Gorana
a trpaslíkovi ho taky vzali, když ho měl na sobě :)
8.1.2010 21:12 - Fibriso
Goran je z nás náhodou ten nejpohodovější...
9.1.2010 14:25 - CaDaC
kurva mať to bych řek... To "hořící vyzáblina s tykadlama": já ti dám okrádat počestné pajzly při Odurovi!!!

PS zejtra dorazim
9.1.2010 20:33 - Fibriso
chbička se vloudila, muj jediný bus doráží v 9:55 na hradčanskou, takže mi bude chvilku trvat než se tam dohrabu.
takže žádný spěch...
9.1.2010 22:36 - Bleška
Jakoby jsme po každý někam spěchali... :)
14.1.2010 12:53 - Fibriso
ačkoli jsem říkal, že mám plno, tak mám tento víkend volno...
15.1.2010 02:00 - CaDaC
Tak sem taky přišel se svou troškou...

abych nezapomněl Bucík má CR 5 a 36437/45000 XP (50% gain)
19.1.2010 00:12 - Fibriso
36437 XP? super, Bucifal ma z nas největší Cr...
každopádně,
1) jak jsme na tom s Xp?
2) Jak sme na tom s víkendem?
19.1.2010 23:15 - Babau14
Expi prosím
Lirael ....1322
Zigbren ...1522
Kasire ....1826
Agbu ......1836
19.1.2010 23:16 - Babau14
Hraní v Sobotu 23/1 na Vinohradech od 10 jako vždy
19.1.2010 23:42 - Noldo2
Já v sobotu nemůžu, moje postava se stejně přeškoluje
20.1.2010 02:00 - CaDaC
já v sobotu taky nemůžu, neděle až odpoledne
20.1.2010 17:13 - Bleška
já můžu
21.1.2010 16:19 - Babau14
Tak dáme neděli od 13:00 ?
21.1.2010 18:14 - Fibriso
zadny problem pro mě.
22.1.2010 16:33 - Babau14
Tak platí ta neděle od 13:00
29.1.2010 00:01 - Noldo2
Končím. Nesedí mi styl hraní, a stejně mám málo času. A nechci rozvracet hru svým věčným rozmrzelým vrčením. DnD sucks.
29.1.2010 12:14 - Fibriso
as you wish
29.1.2010 16:15 - Babau14
Škoda Noldo ale doufám že budem někdy hrát u tebe :)
29.1.2010 17:05 - Noldo2
Jo, ten zbylý čas tomu věnuju. Já taky doufám, že si pod Tebou zahraju něco jiného. Ten příbeh a svět jsou skvěle připravené, v tom problém není.
4.2.2010 07:16 - Babau14
Tak lidičky bude se hrát v Sobotu od 13:00 na Vinohradech jako vždy.
4.2.2010 07:17 - Babau14
Expy jsou :
Casire a Lirael ...... 860
4.2.2010 09:10 - Fibriso
expy? o_O
Budu tam
4.2.2010 17:20 - Bleška
co to znamená s těmi expy?
přijedu
6.2.2010 10:46 - CaDaC
Já to dneska nedávám, ale stejně mám drobný náskok. Což Vás určitě potěší pro případ, že by se tu Petr ještě objevil nacpu sem někam ty vzkazy v osobce budeš mít přepis. ;-)
6.2.2010 17:32 - Fibriso
uz nemas naskok :)
kazdopadne dalsi dil hrdinů z norisu byl pro nemoci prelozen na pristi tyden, na pátém kanále vaší křištálové koule :)
7.2.2010 02:50 - CaDaC
tomu nerozumim, takže ste nehráli?
7.2.2010 12:08 - Fibriso
ne-e
7.2.2010 13:44 - CaDaC
no tak potom mám náskok... jak lvlem tak v současnym side-Qstu
10.2.2010 08:25 - Fibriso
Babau14: jak je na tom tento víkend?
11.2.2010 08:50 - Bleška
Já v neděli nemůžu. Pouze sobotu.
11.2.2010 16:59 - Babau14
Tak hrát se bude 13,2 na Vin od 10 co vy na to ?
11.2.2010 16:59 - Babau14
Sobota od 10
11.2.2010 17:30 - Fibriso
Meowit meowit :)
12.2.2010 08:46 - Babau14
Fibri končilsems hraním WoWka tak mi tam nic neposílej jo a neviděl jsi tam vojtu nějak se mu nemůžu dovolat ???
12.2.2010 16:56 - Fibriso
bohužel neviděl...
16.2.2010 10:42 - CaDaC
Ahoj, mám v kelu telefon, notebook... parádní tejden! S diskem si nedělej starosti až to rozjedu tak se ti ozvu
16.2.2010 19:35 - Babau14
Tak lidičky bude se hrát v neděli od 13:00 budete mít čas ?
16.2.2010 19:36 - Babau14
Jo Vojto mám pro tebe klienta pak až ti půjde telefon tak ti předám kontakt
16.2.2010 22:23 - Bleška
já čas mít budu :)
16.2.2010 22:29 - Fibriso
ja taky rozhodne cas mit budu, a kdyz ne, tak si hu udelam a pak hu mit budu :)

(predpokladana sestava všech pet bez rýmy a nachlazení?)

edit: v tom pripade by se hodily expiky...
17.2.2010 11:25 - Bleška
Fibri: Já už budu ready xD (možná... xD)
18.2.2010 11:17 - Babau14
Lidičky kolik máte psaných XP ?
Jenom si to musím srovnat nemám zapsané expy od Vojty a Fibriho za samostatné sezení.
Nové xp
Lirael ...... 1261 celkové ( 32530 ) 8 Lev
Casire ...... 1261 celkové ( cca 33000 ) 8 Lev
Zigbren ..... celkové ( cca 36000 ) 9 Lev
18.2.2010 12:00 - Fibriso
Cashire (po single) 34934 + 1261 = 36195 (CR 9, level 8)
19.2.2010 10:39 - CaDaC
no to je ale blbý, páč já je taky nemám zapsaný. měl si to na papíře a stačilo to těsně přes level bez XP za záchranu... neděle u mě vypadá dobře
19.2.2010 13:13 - Bleška
Tak to vypadá, že budeme všichni :). Nebo bude někdo chybět?
19.2.2010 14:17 - Fibriso
co malý velký redhand?
19.2.2010 15:54 - Babau14
Budem asi uplně všichni i nováček ale znáte to hihihi
Vojto expy dopočítám pamatuju si ty souboje tak to dám dohromady těším se na váš lidičky.
To zase bude živo teda mrtvo.
19.2.2010 16:30 - Fibriso
Mrtvoly NEEEEEE....
19.2.2010 20:20 - Bleška
Pokud nebude mrtvo mezi námi... :)
Cashire - klid! xD Take it easy. :D
22.2.2010 22:42 - Bleška
Tak já už z toho DnD blbnu. Dneska se mi normálně zdálo o zombíkách, kteří mě (a několik dalších lidí, nevím, kdo byli) honili po městě. Nebylo to děsivý, naopak jsem měla pocit, že to byla celkem sranda... xD
22.2.2010 23:52 - Fibriso
Ok, tohle uz JE tak trochu divné... zatím se mi to ještě nestalo.
(byl jsem tam aspon... mezi tema zombikama?)
23.2.2010 14:58 - Bleška
Hele, fakt netuším kdo tam se mnou byl. Zazvonil mi budík a mě zůstala akorát vzpomínka na město a na zombíky, na to, že jsem tam nebyla sama a že mi to přišlo docela sranda :). Je to ale možné.
1.3.2010 19:16 - Babau14
Hustý a taková haluz a bez chlastu a prášků huuuuu
1.3.2010 19:19 - Babau14
No lidičky uvažuji o zakončení Norisu jsou tu dvě možnosti :Bude slavnostně předán meč Goranovi a půjde se na lov démonu. Nebo druhá začnem hrát někde jinde nebo dokonce něco jiního nadhodte svoje nápady. Jsem jedno velké OKO
1.3.2010 19:22 - Babau14
Poslední dobou nejsem spokojenej s hraním moc se to zvrhlo někam kam jsem to nechtěl poslat věci co připravím věčinou ignorujete a tím že vám dávám příliš volnosti se příliš vzdlujete od děje a skáčete ni stále někam jinam.
Jistě si vzpomínate na mé vysvětlení hop sem hop tan vaše dějová osa.
1.3.2010 19:26 - Babau14
Sám už mám tolik věci připravených že nevím kde co mám a ( sere mě to ) zase je mi líto celé to utnout ale skuste něco navrhnout. Je tady ta množnost hrát ten Řim dobu vzestupu Imperia.
1.3.2010 20:00 - Babau14
Tak krize překonána budem hrát dál jen se něco přihodí
1.3.2010 21:17 - CaDaC
To byla krátká krize, sem rád...

Potřeboval bys pauzu, asi něco připravim :)

Jinak k tomu pobíhání. Je pravda že je to hodně tou volností, kterou nám dáváš. Jak já to vidim tak problém je v tom, že se nám daří hrát a ne procházet. V tý naší bandě vážně neni nikdo, kdo by se vykecával s lidma a v tom je kámen úrazu. Ty máš udělaný dobře propracovaný RPG. Hrát ho na PC, tak si to užiju protože budu všechno prolejzat a zjišťovat o čem příběh je. protože o tom je hraní RPG. Ale paperback má postavy jak si je udělaj hráči, takžy my nemusíme vymejšlet jak sme se sem dostali a jaký sme. to sme si přece určili sami, tak proč se vykecávat s lidma co nás akorát zdržujou...

Osoběn vidim ten čas co do toho vrážíš a jak to máš propracovaný a moc rád bych to pro tebe odehrál, ale nějak to nepasuje. můžem se maximálně snažit najít způsob jak "mě" donutit. každý řešení, který mě napadá ale vede k obětování Gorana. možná by pomohlo kdybychom i my věnovali víc času postavám, třeba by se to zlepšilo.
1.3.2010 22:42 - Bleška
Já už k tomu svoje řekla ;)
3.3.2010 17:00 - Babau14
Tak super něco nás s Andreou napadlo asi se tak stane.
Druhá věc je že udělám samostatné sezení pro hráče každý tak tři než se bude hrát mimo Nori. To vás donutí dohrát dějové věci a získat přehled a nějaké nové užitečné informace. Uspěchal jsem start hry a postavy nejsou dohrané se svím ŽIVOTEM.
3.3.2010 17:02 - Babau14
Jo jak jste na tom s časem na sobotu 6.3 ????
Můžem hrát od 13:00 a možná se sejdu s někým ráno v hospodě a něco odkecáme .
3.3.2010 17:02 - Babau14
Jo Vojto sprav si telefon nebo mi pošli nové číslo díkkkkk
3.3.2010 18:05 - Fibriso
6.3. pro mne OK
3.3.2010 18:40 - Bleška
Já v sobotu nemůžu, mám scia. Mohla bych dorazit až tak odpoledne a to ani nevím, v kolik by to bylo. Neděla by ale šla.
3.3.2010 19:09 - Babau14
Mám volno jen v sobotu možná tedy udělám sezení samostatné nebo s fibrim a vojtou a možná posila hihi
3.3.2010 21:42 - Bleška
Je možný, že potom dorazím. Ty Scia by měla trvat snad do 2 nebo tak nějak...
3.3.2010 21:44 - Bleška
Edit: měla bych to stíhat úplně v pohodě :)
4.3.2010 17:02 - Babau14
To jsem rád
11.3.2010 07:17 - Babau14
Koukám vojta furt nic ?
O výkendu nemám dosta času tak možná udělám samostatné sezení s Andreou.
PS:
Andreo jak máš čas ?
15.3.2010 18:25 - Bleška
Nazdar Petře, předpokládám, že to platilo pro víkend, co už byl... Sorry, nebyla jsem doma, ale u babičky. To chtělo volat :)
20.3. čas mám.
15.3.2010 19:27 - Babau14
V poho bude malá uprava půjdu 21.3 na DaDdey takže se hrát nebude ale můžem jít tam a hrát tam s jiným DM a já budu konečně hráč suprrr
15.3.2010 19:28 - Babau14
A budeš mít čas v neděli ? je to od 11:00 na českomoravské
15.3.2010 19:29 - Babau14
Je možný že se to svrhne na alkoholický mejdan tak se docela těším :)
15.3.2010 21:55 - Fibriso
ja na dnday rozhodne budu
16.3.2010 13:03 - Bleška
Uvidím uvidím...
16.3.2010 13:09 - Fibriso
přijdeš nebo budeš přinesena svázaná v koberci :DD
16.3.2010 17:02 - Babau14
Jo mi se tam sami budem bát hihihi
16.3.2010 18:21 - Bleška
Už zase mi vyhrožuje kobercem... Nech toho! Nebo zase budu mít noční můry xD
Bát se? Vy se budete bát? Já už se bojím. Koberců xD
18.3.2010 17:46 - Babau14
Tak doufám že se tam sejdem pokud nás to tam nebude bavit půjdem hrát ke mě Noris
18.3.2010 22:06 - Fibriso
Souhlas, nebo jeste lepe, budem hrat kousek norisu tam, jako provokace (ja si vezmu jedno dobrodruzstvi co jsem kdysi davno udelal, kdyz sem mel zlomenou nohu)
19.3.2010 16:52 - Babau14
Mám sebou vážně vzít Noris ??
19.3.2010 16:53 - Babau14
Figurky beru na 100% a doufám že nezapomenu kostky.
19.3.2010 19:31 - Fibriso
to byl vtip, samozřejmě ze ne :D
takovou kopu materialu nema cenu sebou tahat....
23.3.2010 17:54 - Babau14
Tak dávám sem oficiální nabídu na dvě místa hráču do naší skupiny hrdinů Norisu
Hrajem o víkendu jeden den skoro každý víkend na Prahe 2
Používáme pravidla 3.5 ( na 4 asi nikdy nepůjdem )
23.3.2010 18:09 - Bleška
dokonce 2 hráče?
23.3.2010 18:32 - Jarik
se rad pridam :D ale:
1] mne pak nebudete tahat do hospody
2] budu moci alespon1 vikend v mesici jet do Budejc :)
23.3.2010 20:08 - Bleška
Jarik: Neboj, do hospody už tě nikdo tahat nebude :).
Ty Budějovice nebudou problém. Nehrajeme vždy každý víkend, ale spíš jednou za 14 dní.
23.3.2010 20:40 - Jarik
Prvni termin, kdy mohu acit hrat je 7.5.

Kvuli tomu 'hospodarstvi' jsem se tentokrat obetoval, abyste se mnou mohli mit uz jen lepsi zkusenosti :D
23.3.2010 22:04 - captain66
No, taky bych se rad pridal ale u me je to jeste horsi nez u Jarika - muzu maximalne 1 za 14 dni a 3.5e neznam v podstate vubec.

Pro upresneni - ja jsem ten brejlatej clovek z DnD day.:)
23.3.2010 22:30 - Jarik
captain66> brylatych Vas bylo vic.
napriklad ja vim o Noirovi. a dalsich asi 3 lidech :)

OT> ja 3,5 hral horem dolem :D
23.3.2010 23:07 - captain66
Jarik - Abych to upresnil, tak jsem byl ten brylaty, co tam spolu s Almim a Noirem (dalsi obryleni) vydrzel az do konce v hospode.:)
23.3.2010 23:17 - Sethi
Ach, bezbranná oběť mých školních historek =)

Omlouvám se za způsobená traumata.
23.3.2010 23:43 - Jarik
lidi.
Ja jsem snad horsi jak ten Ghar. Ja si vubec nic z hospody nepamatuju. :D (a to nekecam).

Snad jen mlhave tusim, ze jsem sel na metro s Beltarem :)
24.3.2010 00:08 - captain66
Ušatá - Omluva není treba, ono to bylo takova vzajemna výmena skolnich historek.

Jarik - Pokud jsem spravně odhad, kdo je Beltar, tak si s nim rozhodně z metra odcházel. A co se hospody týče, ono je někdy lepší si některé veci nepamatovat. :)
24.3.2010 08:02 - Babau14
Jariku rád tě uvítám v skupině a klidně až budeš mít volno dle tvého datumu.
24.3.2010 08:04 - Babau14
captain66 mi spíše hrajem jednou za 14 dni a učast nemusí být na 100%
24.3.2010 14:34 - Bleška
captain66: hmm, omlouvám se, ale vůbec si nevybavuji. Což ale nevadí, pokud se rozhodneš s námi hrát :)
24.3.2010 15:52 - Fibriso
Účast sice nemusí být 100%, ale v zájmu Je lepší byt přítomen, babau ma totiž takový nepěkný zvyk něco provádět s postavama, které nehrají :D

Já si nevybavuji vůbec nikoho, kromě Sethi, jež je naprosto a zcela nepřehlédnutelná :)

Výběrové řízení na hrdinu uzavřeno? :D
termín dalšího hraní? (do 7.5. se mi moc čekat nechce, ale na druhou stranu s tím problém nemám)
24.3.2010 15:56 - Jarik
na mne v hrdinstvi necekejte...
ja si umru klidne pozdeji :)

'Ja zadny hrdina byt nechci. Jen chci prezit dalsi den' - tohle motto muze mit jakakoliv postava :)
24.3.2010 16:03 - captain66
Ja bych se ani nehlasil, kdyby mi to Bleska (pravdepodobne, pokud me neklame pamet) nerikala, predtim, nez vystoupila z metra ve stanici Karlovo náměstí. Co se hrani tyce, jsem v Praze az vikend 9-10. dubna.
24.3.2010 16:05 - Jarik
ja se spletl. myslel jsem ten vikend po velikonocich v dubnu (jsem se preklepl)
24.3.2010 16:17 - Bleška
captain66: ach ta paměť... (moje), fakt si nemůžu vybavit... ale vím, že jsem ti o tom říkala :)
24.3.2010 16:17 - Sethi
Fibriso píše:
Já si nevybavuji vůbec nikoho, kromě Sethi, jež je naprosto a zcela nepřehlédnutelná :)

A mně pořád nikdo nevysvětlil, jestli je to dobře, nebo špatně...
24.3.2010 16:34 - Jarik
Usi> to ti mame vazne vysvetlovat smysl smajliku? --- >>> :)
To snad nemyslis vazne :D
24.3.2010 16:58 - Babau14
Ti co tedy mají zájem ať sledují vývěsku budou tam vždy termíny hraní nebo zde na pokecu.
24.3.2010 17:11 - Fibriso
Píše:
'Ja zadny hrdina byt nechci. Jen chci prezit dalsi den' - tohle motto muze mit jakakoliv postava :)

to je cíl mé postavy :D
24.3.2010 17:28 - Babau14
A pomáhá ti to ? hihihihihi
24.3.2010 19:08 - Bleška
když zrovna nenarazíme na assassina nebo na skupinku naštvaných mágů, drovů, zealotů a nějakého trola, tak mu to docela i pomáhá xD
25.3.2010 17:47 - Babau14
Máte čas v neděli 28.3 ?
25.3.2010 17:54 - Fibriso
hummmm, ja jo
25.3.2010 18:42 - Jarik
ja jo.
od kolika do kolika? :)

a takova polotechnicka. Kdybych u nekoho mohl ze soboty prespat, bylo by to vubec cool. abych se nemusel v sobotu vracet vecer do Kolina a v nedeli zas na otocku do Prahy :D
25.3.2010 19:43 - Fibriso
jarik: že jsi se vůbec nezeptal na postavy :)
s přespáním to možná bude problém, u mě to nejde :(
25.3.2010 20:36 - Jarik
Fibriso> uz jsem se totiz na postavy ptal vsech krom tebe. :)))))))
A mam predjednany archetyp ktery budu hrat.
25.3.2010 20:39 - Fibriso
aha :D
25.3.2010 23:09 - Bleška
Jj, čas mám.
Přespaní: U mě to taky nepůjde :). Dyštak na Hlaváku mají celkem hezké lavičky... xD
25.3.2010 23:12 - Babau14
Supr tam se mu bude moc fajn
25.3.2010 23:23 - captain66
No, pokud o me jako hrace stale stojite, tak v nedeli muzu teoreticky tak v 5 byt v Praze. Pokud by to nahodou slo, tak jakou si mam vytvorit postavu (s ohledem na moje "zkusenosti" s 3.5)?
26.3.2010 07:23 - Babau14
Pokud budeš mít čas tak se za náma stav uděláme alespoň postavu.
Adresa je Vinohrady ulice Šumavská 8 na zvonku je Duda a můj tel: 737942837
26.3.2010 07:24 - Babau14
Postavu budeš mít na 9 levelu urči si co chceš hrát a donkončíme na místě.
V mém světě nejsou jen Psioni. A pretižky jsou vzácné.
1.4.2010 21:24 - Bleška
Tak jsem začala zpracovávat naše nahrávky. Bude z toho přepis a začala jsem tři sezení zpátky - tzn. v době, kdy se Goran probudil v chrámu bez oka a začali jsme řešit zombie v Birlachu
3.4.2010 10:55 - Babau14
Tak sezení neděle od 13:00 na Vinohradech doufám že přijdete oba :)
3.4.2010 12:33 - Fibriso
jestli tuhle nedeli, respektive zitra a jen ja a andrea, tak bych radeji preferoval odlozeni na dalsi tyden, mam tady pomerne dost prace s uklidem...
7.4.2010 07:13 - Babau14
Tak lidičky další sezení v neděli 11.4 2010 jak na tom jste ?
7.4.2010 07:32 - Jarik
pro mne dobry
7.4.2010 10:02 - Fibriso
Ok, dobrý
7.4.2010 14:10 - Bleška
dobrý (nebo raděj ne? xD)
7.4.2010 15:26 - Fibriso
copak se dělo, nekdo te ocicmaval? (treba nas hrábě Uchoferatu?)
kazdopadně, mam moznost vytisknout pathfinder bestiář (který se vyznačuje Totálnální přehledností (MM je smutně knučí v rohu), je zajem na hru?
7.4.2010 18:16 - Bleška
tak hrábě uhchoferatu mě zrovna neocicmával... xD
7.4.2010 18:17 - Sethi
To jako já?

Tak já se příště polepším, no...
7.4.2010 19:19 - Fibriso
ee, to nebyla narážka na Sethi ale na toto
http://oots.cz/main.php?item=8&view=22
7.4.2010 19:25 - Sethi
Už jsem asi paranoidní...
7.4.2010 19:56 - Fibriso
paranoidní? Hmm, sethi by se do skupinky vazne hodila... v nasem dobrodružství je paranoidita zaruka přeživaní
7.4.2010 20:12 - Jarik
Fibriso> ver, ze by se Sethi nudila.
Respektive... bojim se takoveho okamziku. Nevim co Sethi dokaze z nudy udelat :)
I ja se obcas nudim... a to je sptane znameni - cekaji nas spatne casy :D :D :D
7.4.2010 20:59 - Bleška
Fibri: Paranoidní? Leda jako hráči... Postavy paranoidní rozhodně nejsou. Respektive u trpaslíka jsem nic takového nesledovala a u tebe člověk neví...
A Soron rozhodně taky nepatří do této kategorie :)
7.4.2010 21:21 - Babau14
Tak odehrál jsem sezení s Lindwurmem ale na to podstatné jsem se moc nedostali ale máme naší chybějící postavu na dohrání Birlachu.
Zetra se pokusím se Soronem dohrát přez Skype tu jeho a dát mu motivaci k připojení se do družiny :)
7.4.2010 21:30 - Jarik
Soron je chlipny schizofernni valecnik :)
ten si duvod najde :) a kdyz ne, tak si uzije a pujde dal :D

tohle berte s tezkou nadsazkou... tato zprava se nezaklada na pravde :D
7.4.2010 21:30 - Bleška
Lindwurm: Gratuluji k úspěchu. Doufám, že nám jako budoucí člen prozradíš, jak jsi to dokázal. xD
7.4.2010 22:44 - captain66
Bleska: Je to jednoduchy. Kazdy encounter jsem prisel o cast vybaveni, od nejlevnejsiho po nejdrazsi:D
8.4.2010 18:13 - Bleška
captain: tak to je ještě dobrý... dokud nebudeš přicházet o končetiny a jiné části těla :D
8.4.2010 20:06 - Bleška
Tak fajn. Víme, že se v neděli bude pravděpodobně hrát... Nevíme ale, v kolik. Nebo se budem slejzat jak švábi na pivo? xD
8.4.2010 21:25 - Babau14
Tentokrát se bude hrát od 10:00 a je to napaný na tabulce na hlavní straně :)
8.4.2010 21:59 - Fibriso
Jee, uz v 10...ja uz bych dorazil na jednou
25.4.2010 20:11 - Babau14
Tak dávám si pauzu od BMování nějakej čas budu jen hrát a připravovat tažení v Římě. Pokračování v Norisu bude však také možné to je od DM zatím vše.
10.5.2010 14:25 - Hunter
Ahooj, lidiii :-)

Lehce offtopic, tedy lehce zpatky topic - k SW :-)
Kdo co tedy hodlate hrat? Fibriso?
Potrebujeme pokryt tohle:
Vyjednavani a podobny zbytecnosti - Wrigley
Scout, tj. survival, stealth a perception? - Andrea
Computer use, mechanics a pilot - Fibriso
Clonova zena, medic a treba i ta Sila - Tonda
Clonovy serzant, tezke zbrane, rizeni tanku a mozna Sila - ja :-)

Souhlas? Nebo nam neco chybi? At to doresime pred hranim :-)
Jinak tedy stale verim v hrani tuhle sobotu, Petre, jak to vidis ty? :-)
10.5.2010 17:36 - Fibriso
tuto sobotu nemohu (a ani neděli), jinak hrát budu. (když se bude hrát)
jo, a hraji Klona jménem ACR-C156, aka Škrt, pilot schopný pilotovat ptakticky cokoli co se pilotovat dá...
11.5.2010 20:29 - Babau14
Tak snad se dostanu k založení nového klubu na SW hrát se bude 22 nebo 23.5 je to na vás s Wriglim si dám malé sezení předem.
Rozdělení je tak akorát stejně začínáte všicni jako vojáci ale dál to vážně bude na vás.
12.5.2010 14:13 - Bleška
Hrát se bude muset 22., bo 23. hrajeme něco jiného.
Já souhlas :) s postavou :)
12.5.2010 19:16 - Fibriso
takze
22 - Starwars with babau
23 - DnD4E with jarik...
copy that

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.63118720054626 secREMOTE_IP: 3.19.211.134