Střípky

Fritzs
28.5.2009 22:10
Vyjimečnost kostky
Několikrát sem se setkal s tvrzením, že d20.cz není jenom nějaký obyčejný diskuzák.

Čím se tedy od "obyčejného diskuzáku", nebo nedejbože chatu, liší...?
13.5.2020 17:26 - sirien
todor: ah, to je humorný rozměr věci, který mi zcela unikl, díky :D


malkav: to, že pro něco lze najít zajímavé nebo i efektivní využití alternativní k původně zamýšlenému, nijak nesouvisí s tím, že design věcí pro nějaký účel (popř. nevhodnost nebo zastaralost nějakého řešení) není subjektivní. Argumentuješ o něčem naprosto nesouvisejícím.

Že si nejsi vědom toho, že ty výroky jsou především o designu - nevim no, možná víc sleduj aktuální předmět té které diskuse. S tím o čem je tahle diskuse teď to taky moc nesouvisí.
14.5.2020 07:34 - Gediman
Píše:
že ti někdo dává kázání, co nechceš číst, tak není nic snazšího, než ho fakt nečíst.


Jenže existují případy, kdy se "kazatel" cítí skoro uražen tím, že se dotyčný rozhodl jeho kázání ignorovat (i z legit pohnutek, jako např. že ono kázání je z jeho pohledu úplně mimo mísu), což pak vede k vyostřené debatě a toxicitě. A zcela zbytečně.

Píše:
Že i kritika se dá podat bez urážek a snižování cizího názoru.

Tak tak.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.071743965148926 secREMOTE_IP: 3.93.173.205