8-stránkové zhrnutie FATE 2.0 (PocketMod)

Toto zhrnutie môže poslúžiť ako rýchla referencia pre hráčov (a najmä tých nových) FATE 2.0. Sú v ňom obsiahnuté základné informácie o systéme a riešení konfliktov v ňom.
Napsal Joe

Možno sa vám nechce čítať pravidlá FATE 2.0, ale chceli by ste ho hrať. Možno ste ich už čítali, ale práve ich nemáte pri sebe a chcete si osviežiť pamäť pre nadchádzajúcu hru. A možno organizujete vlastnú hru a chceli by ste hráčom dať do ruky niečo, čo sú schopní prečítať relatívne rýchlo, ale zároveň z toho pochopia základnú filozofiu FATE a budú vedieť podľa toho hrať.

 

Vtedy vám môže prísť na pomoc práve toto 8-stránkové zhrnutie základných pojmov a pravidiel FATE 2.0 v praktickom formáte PocketMod. Ak neviete čo PocketMod je, navštívte domovskú stránku tohoto projektu a zistíte, na čo je vhodný.

 

Pre tých netrpezlivých poviem toľko, že je to v podstate vytvorenie malej brožúrky z jednej A4, na ktorú je vytlačených 8 stránok textu a sprievodných ilustrácií (alebo hocičoho, čo chcete) takým spôsobom, že túto A4 môžete zložiť do brožúrky formátu A7 (teda priam do vrecka), v ktorej môžete listovať.

 

V tom má tento FATE 2.0 súhrn výhodu, že ho môžete rozdať či už na cone, na jednorázovej hre alebo len tak priateľom, ktorí sa o FATE zaujímajú.

 

Vytvoril som dve jazykové verzie:

 

slovenská
česká

 

Poslúžte si!

 

A akékoľvek chyby, ktoré v texte nájdete (či už štylistické, gramatické alebo faktické), prosím poslať na joeyeti (at) gmail (bodka) com.

(no copyright) by Joe, 2007
Napsal Joe 03.10.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 12 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12746715545654 secREMOTE_IP: 52.205.218.160