Fate ep.I: Star Wars

Chtěli jste... vlastně všechno tohle :) Fate vsazený do konkrétního prostředí Star Wars plus doprovodné a vysvětlující texty, v barvičkách a se spoustou obrázků. Užijte si krásné svátky zimního slunovratu. (A šiřte to dál.)
Článek vložil sirien | CC BY NC SA (Attribution, Non-Commercial, Share-Alike)

Zobrazení a tisk

Ano, samozřejmě to je psané i v tom dokumentu, ale protože mi je jasné, kolik z vás čte úvodní info stránky...


Layout je dělaný dvoustránkově (lze tak zobrazit i na počítači: Adobe Reader - View - Page display - Two page scrolling, show cover on first page tak, aby čísla stránek byly na vnější straně), nicméně s ohledem na to, aby vypadal rozumně a dával smysl i jednostránkově. Dvoustránkovost se projevuje v grafice některých stran plus v logice rozložení začátků kapitol a rozdělení podkapitol - což je spíš pro efekt, než že by to bylo nějak kritické.


Pro černobílý tisk (nebo zobrazení) vypněte barevné vrstvy a nechte zobrazené jen vrstvy Master, Content a Images BW. Pro zobrazení / tisk zcela bez obrázků vypněte i vrstvu Images BW a nechte jen Master a Content Zbylé vrstvy jsou barevné (obrázky a barevné verze rámečků). Rámečky jsou v ČB verzi rozlišeny odlišným okrajem.


Barevné rámečky lze vypnout separátně vypnutím vrstvy "Box color". Automaticky je nahradí ČB rámečky z vrstvy Content. Vypnutí vrstvy Box color nijak neovlivní obrázky (info pro ty z vás, kterým by to na monitoru nevycházelo pohodlně na čtení).


Dokument obsahuje záložky pro větší pohodlí (taky proklikávací obsah, odkazy stránek a rejstřík; odkazy na stránky ve FC mají proklik na příslušnou pasáž místních Fate SRD).


STAHUJTE ZDE


Korekce

Velké díky zejména Demonice a Chrochtovi. Nějaké další chybky sem odladil s druhou verzí - nicméně pokud najdete nějaké další, klidně dejte vědět.


Specifické barvy rámečků byly nastaveny jako kompromis pro různé monitory a pro barevný tisk. Pokud zrovna vám nesedí - sorry :/



Log verzí

Verze 1.0.0 - Slunovrat 2016 - první kompletní verze.

Verze 1.1.1 - Duben 2020

  • Celý text převeden do 2. osoby jednotného čísla (gender neutral)
  • Silné přebroušení kapitoly Fate světelnou rychlostí
  • Kompletní přepracování podkapitoly s honičkami, zahozena verze ze Systémových nástrojů, nahrazena verzemi s pokročilejší prací se zónami
  • ...v návaznosti do Vedení hry přibyly 3 ukázkové lokace se zónami
  • Redesign (zjednodušení) triku u ukázkových Mystiků Temného klidu
  • Povšechně nějaká míra drobnějších korekcí
  • Vytvořeny černobílé verze obrázků vložené do samostatné vrstvy.
  • Všechny reference stránek změněny na interaktivní prokliky. Dtto rejstřík.
  • Reference na stránky pravidel proměněny na prokliky vedoucí na místní SRD.
  • Pár skutečně detailních grafických korekcí.
Článek vložil sirien | CC BY NC SA (Attribution, Non-Commercial, Share-Alike) 21.12.2016
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 81 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14218091964722 secREMOTE_IP: 3.235.42.157