Kultura

Alnag
22.5.2008 18:00
Diskuse k překladu základních příruček čtvrté edice D&D.

Důležité odkazy
  • Překladový klíč 4e: http://www.d20.cz/klic/161/
  • Monster List - překladový klíč nestvůr MM1/MV
  • Úplný překladový klíč pro všechny edice. Klíčujte nové termíny do 4e jen když se liší nebo v předchozích edicích chybí.
  • Přehled toho, co je přeloženo s odkazy a kdo se k čemu upsal, prosím překládejte věci, které ještě nikdo nedělá a hlavně o tom dejte vědět, aby dva lidé nedělali totéž!!!
Díky za to, že se tomu věnujete...

Jak překládat ongoing damage?

Jedné otázce můžete přidělit max. 1 bodů.
Celkem můžete přidělit max. 1 bodů.
pokračující zraněníkladné body18
přetrvávající zraněníkladné body14
trvalé zraněníkladné body0
20.4.2013 10:29 - Alnag
hadrian píše:
Jen se nesměle ptám, jak to vypadá s překladatelskými pracemi na MM?

Já stále tiše doufám, že mi jednoho dne přistane od ShadoWWWa v mailu ke kontrole 200 kusů příšer. :)
20.4.2013 11:55 - York
ShadoWWW píše:
Intenzivně nad tím v posledních dnech přemýšlím a hlasování je asi nejlepší volba. Myslím, že v úvahu připadají tři možnosti:
- Pokračující zranění
- Přetrvávající zranění
- Trvalé zranění.

Už je předpokládám dávno pozdě, ale kdo ví, třeba se to někdy bude hodit, když už mi na to padl zrak:

Já bych to přeložil jako "Průběžně zraňující efekt".
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12389397621155 secREMOTE_IP: 184.72.91.94