(beta)verze 0.2
podrobnosti o změnách v článku (standardní opravy, zejména první cca 1/4 textu dostala dobrou sodu, dodělal jsem zbylé ne-příkladové texty)
Prosím checkněte mi někdo že jsem nezvoral ta čísla stránek v rejstříku, už na to nějak nemám manu :D
(jak jsem přecenil náročnost samotného překladu a šlo to docela "hravě", tak jsem teda dost zásadně podcenil náročnost zpracování korekcí - zejména korekcí Yorkova rozsahu, kde mi proškrtal 90% stránek a u třetiny z nich prakticky každou druhou větu...)
Což mi připomíná - rozšířil jsem poděkování o Artena a Davuse a velmi velmi moc děkuju Yorkovi, jeho korekční práce byla opravdu extrémně vydatná, takže jsem ho v poděkování trochu víc vypíchnul :)
EDIT: plus jedna trable s Wordem, nijak moc to nevadí, ale je to otravný - v dodatcích jsem nějak pochybně vytvořil dvě "sekce" navíc, což v nich restartovalo stránkování, a zabohy se jich nemůžu zbavit (ano, deletoval jsem jak o život, předělával page brakes, zobrazil si znaky, jel podle nich... nic nepomáhá). Pokud někdo víte jak tu otravnost odstranit, prosím dejte vědět.