Fate SRD na Kostce!

O vzniku Fate SRD (online přepisu překladů pravidel) jsme vás informovali už v článku který celé nové SRD představil. Jak na tom jsou teď a co s nimi bude dál?
Článek vložil sirien | CC Attribution

Fate SRD triáda je kompletní!

Do Fate SRD již byly přeneseny všechny tři základní Fate knihy - Základní pravidla, Zrychlená pravidla i Systémové nástroje. Což pokud vás to zajímá nebo jste sledovali diskusi k představení SRD funkcionality pro vás není žádná zvláštní novinka. Přibyly i Fate Star Wars a Převodní příručka Základních a Zrychlených pravidel.


Tento článek je z části určený k doplnění mozaiky článků, které s SRD souvisí a k založení diskuse k Fate SRD - cokoliv, co byste chtěli napsat k jejich obsahu (ať už současnému či budoucímu), prosíme směřujte sem do této diskuse.


Pokud chcete poznamenat nebo se zeptat na něco co souvisí s SRD obecně (s technickým fungováním, použitou technologií nebo s celým jejich ekosystémem jako celkem) nebo když najdete nějaký bug, tak to prosíme pište dál do původní diskuse k SRD nebo tradičně do Kostky jsou vrženy.


Co bude s Fate SRD dál?

Samozřejmě, stále nám chybí Příběhy Impéria. I když jsou původně založené na 2. edici Fate, tak jsou koncepčně se 4. edicí kompatibilní (vč. svého zjednodušeného narativního vyhodnocení) a pokud by se Ecthelioni se Skavenem rozhodli Příběhy Impéria v SRD zpřístupnit také, tak by to bylo naprosto super. Nutit je samozřejmě nemůžeme a ani nechceme, ale tu možnost určitě nabízíme.


Co případně vznikne dál už bude především otázka zájmu a případně formy - teoreticky by do SRD šly přenést různé alternativní seznamy dovedností a přístupů nebo rozšířená pravidla pro FAE přístupy navržená autory na jejich blozích, ale to je (pokud se věci neujme někdo jiný) spíše hudba vzdálené budoucnosti.


Článek vložil sirien | CC Attribution 16.02.2019
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 16 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14213609695435 secREMOTE_IP: 54.205.179.155