Kultura

ShadoWWW
3.3.2010 07:30
Dračí doupě II (původní)
Konečně vznikly oficiální stránky Dračího doupěte II. Zatím tam jsou jen stylové wallpapery a seznam autorů.

Trochu mě překvapilo, že tam není nikdo, kdo by se nějak častěji objevoval na stránkách Kostky. Z toho mi vychází, že nové DrD bude mít pravděpodobně blíž k Fate než k DnD 4E.

TATO DISKUSE JE VYHRAZENA PRO PŮVODNÍ (NEREVIDOVANÉ) DRD2. DISKUSE O REVIDOVANÉ (AKTUÁLNÍ) VERZI JE ZDE

Recenze původního DrDII:
Sirienova recenze
Jersonova recenze
13.2.2012 07:30 - Mravenec
"Když se ti stane něco zlého, tak se to samo neodestane, když s tím něco neudělaš (nevyhrabeš se zpátky na nohy jako v příkladě)..
13.2.2012 09:49 - Vojtěch
Já myslel proč to u toho nezarazí.
13.2.2012 11:06 - Merlin
:)))))
13.2.2012 12:34 - sirien
QuentinW píše:
1 :)

Že to ještě pořád zkoušíš ;)
14.2.2012 08:03 - OzzKar
co se stane v dračím doupěti, zůstane v dračím doupěti
14.2.2012 16:41 - noir
Hm, Altaři jsou v tomhle fakt smolaři. Skoro vždycky, když vydají nějaký OMFG LOL ROFL produkt, vyjde na druhé straně světa věc, která ukazuje, jak zajímavě se dá stejná záležitost vyřešit... http://paizo.com/products/btpy8qid?Pathfinder-Module-The-Ruby-Phoenix-Tournament
14.2.2012 17:02 - crowen
Noir: mozem sa opytat, s ktorym produktom Altaru porovnavas to dobrodruzstvo od Paiza?
14.2.2012 18:57 - noir
crowen: sorry, já zapomněl, že někdy je Drakkar oficiální podpora, a když se to nehodí do krámu, tak s Altarem vlastně nemá nic společného.
14.2.2012 19:05 - alef0
Noir, v tomto si mimo.

To si kde vyčítal o tej oficiálnej podpore? Drakkar nie je oficiálna podpora a ak si to myslíš, tak v pohode, ale...

... Altar nič nevydal. S crowenovým dobrodružstvom (keďže zjavne to je cieľom tvojho porovnania) má asi toľko, koľko moja recenzia Game of Thrones v Drakkare je platená Fantasy Flight Games.

Po tretie, porovnávaš oficiálne 10dolárové dobrodružstvo s bezplatnou tvorbou fanúšika.

Po štvrté, videl si crowenovo dobrodružstvo?

To su generalizácie typu, keď Sparkle po mne ako sadzačovi kričala, že čo sme to vydali za produkt :-)
14.2.2012 19:27 - noir
alef0: Je mi to moc líto, ale jsi úplně, úplně mimo. Prosím, zkus si nejdřív přečíst, o čem píšu a nač reaguju, pak to převálej po mozku a teprve pak reaguj.

Je trošku trapné, když se tu píše o pravidlech pro arénu, já hodím link na paizácký modul pro arénu a ty si myslíš, že se bavíme o dobrodružství v jakési pevnosti.

Ohledně ofiko podpory: crowen tu minule tvrdil, že Altar DrD2 děsně podporuje, tím, že vypočítal sérii článků v Drakkaru. Tys k tomu souhlasně přikyvoval. Tak jsem na to přistoupil, ale zase se vám to nelíbí. Tak já už fakt nevím...
14.2.2012 19:36 - ShadoWWW
noir: Tady je vidět, že je to trochu jiný kalibr.
14.2.2012 19:54 - Gurney
Ten Pathfinderskej modul vypadá moc pěkně btw.
14.2.2012 20:31 - noir
Shadowww: Však to píšu - i aréna se dá udělat skvěle. A díky za odkaz, je to vážně dobré pokoukání.
14.2.2012 22:42 - crowen
noir píše:
alef0: Je mi to moc líto, ale jsi úplně, úplně mimo. Prosím, zkus si nejdřív přečíst, o čem píšu a nač reaguju, pak to převálej po mozku a teprve pak reaguj.

Je trošku trapné, když se tu píše o pravidlech pro arénu, já hodím link na paizácký modul pro arénu a ty si myslíš, že se bavíme o dobrodružství v jakési pevnosti.


Mozno je to len moj dojem, ale o arene sa diskutovalo v inej teme, nie tu. Tu ste si naposledy z komercnych produktov Altaru robili srandu z Bestiara.

Paizo píše:
The Ruby Phoenix Tournament is an event-based adventure

Na zaklade (aj) tejto vety z popisu produktu sa mohlo zdat, ze sa navazas do dobrodruzstva v Drakkare (nie Pevnosti!) a nie do systemu pre areny.

noir píše:
A díky za odkaz, je to vážně dobré pokoukání.

To mam chapat tak, ze ty si ten produkt videl, az ked si si ho ukradol z uloz.to? Teda az potom, ako si sem najprv hodil linku a navazal si sa do neidentifikovatelneho produktu?
15.2.2012 06:31 - noir
crowen: V tom přípasdě jsem se dopustil trapného, trapné omylu, za který se omlouvám.
Dokonce jsem se navezl do dračákovské Arény dřív, než jsem ji viděl - jen z té ukázky, kterou sem postnul ShadoWWW. Někdy stačí vidět jen část hnoje, aby člověk poznal, že je to hnůj. U diamantu taky nemusíš pozorovat celý výbrus, abys poznal jeho krásu.
15.2.2012 07:43 - Vojtěch
Jestli by se jednalo čistě jen o systém, tak by se asi hodilo sem dát odkaz na Performance Combat. Jestli by se jednalo o dobrodružství, tak je to věc druhá (Drakkar jsem nečetl, tak nevím, jestli je tam í nějaký příběh, nebo jen systém pro turnaje).
15.2.2012 08:31 - crowen
Noir: mne nevadi, ze sa ti nepaci system aren, co vysiel v Drakkare, ani mne sa nepaci a keby si videl peer review, co som na ten clanok napisal, tak by si sa divil, preco este nemam tikajuci balicek pod autom.

Mna len fascinuje, ako dokazes bohorovne porovnavat dva absolutne neporovnatelne herne doplnky na zaklade par viet, ktore si o oboch precitas bez toho, aby si si obidva nastudoval a objektivne ich zhodnotil. Zaroven zdrbes Alefa, ze ma mysliet, v ocakavani, ze on cita uplne vsetky miestne diskusie a zaroven tvoje myslienky, aby vedel, o com vlastne pises.

Tvoja hodnovernost hodnotenia akychkolvek veci klesla hlboko pod nulu, ale ked to tebe nevadi, mne je to jedno.
15.2.2012 08:33 - crowen
Vojtech: system aren z Drakkaru je kratucky prispevok od fanusika, v ktorom popisuje navod, ako vytvorit rebricek hrdinov v nejakej krajine a par disciplin, v com mozu sutazit. Pribeh tam nie je, vzorove postavy tam nie su, je to hodne matematicke (ale zaroven to nedava logiku a nie je to jednoduche :-( a z mojho pohladu to pridava PH viac roboty, ako by mal z toho uzitok pri hrani).
15.2.2012 08:42 - noir
crowen: Eh, byla to diskuze, kterou Alef založil...
Jediná myšlenka, kterou to mělo, zněla: aréna se dá udělat debilně (Drakkar) i zajímavě (Paizo). Žádné parametry jsem neporovnával. Moc se domýšlíš...
15.2.2012 08:45 - crowen
Ako si bez precitania Paizo areny vedel, ze je to zaujimave? Len na zaklade obrazku na webe? Ale suhlasim s tym, ze arena v Drakkare nie je prave flagship doplnok k DrD2...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12173700332642 secREMOTE_IP: 3.148.102.90