Hm, člověk jde odpovědět na aktuální post a zjistí, že má v systému uloženou reakci na jeden podstatně starší. Tak nejdřív tu.
Tuhle historku jsem neznal (nejspíš proto, že se odehrála ještě před tím, než jsme v roce 1997 s Rosťou Řehou přišli do ALTARu).
Zato mám jinou. Někdy během roku 1995 nás oslovil člověk z nakladatelství Virgo (které posléze Stín meče vydalo) s prosbou o připomínkování. Řekli jsme si proč ne, ať mají hráči RPG větší výběr, poctivě jsme dodaný text prostudovali, okomentovali a poslali nakladateli. Připomínky samozřejmě byly v mezích našich tehdejších možností a znalostí, čili jako etalon jsme brali DrD, jiný systém tehdy neznajíce, krom podstatně jednodušších Dobrodružné hry Pán Prstenů a Yrrhedesova oka. (Přeložený Shadowrun se objevil až rok poté.) Ale když Stín meče v následujícím roce vyšel, od toho námi připomínkovaného textu se příliš nelišil. Tak potom Rosťa většinu těch připomínek zužitkoval v recenzi.
Mrakomrak píše:
Objednávku jsem zaplatil ale nejde to stáhnout. Zkus když tak jiný prohlížeč, před časem měl jeden zákazník podobný problém a změna prohlížeče pomohla.