Fate Core má přes 600 stažení, což je víc než předchozí verze, ale jen 360 unique, což je míň (asi o 60 proti poslední .docx verzi)
Nadále drží cca 2-2.5 stažení denně v průměru.
Accelerated má 176 / 131. V průměru cca 1 denně a je v downtrendu... čímž potvrzuje dřívější trend toho že si lidi dou víc pro Core než pro FAE.
System Toolkit má 167 / 103 unique. Průměr tam teď od pohledu nevidim, ale vzhledem k datu publikace tipuju že to bude tak 1.5 denně (?)
Conversion guide má 87 / 69... a na obdobné hodnotě stagnuje cca od doby, co sem jí poslal ven (takže asi tak tolik k tomu jak moc má smysl překládat podobný typ materiálů).
Jako vždy platí, že vím absolutně kulový o tom, co si lidi posílaj mailem, co kdo kterému kamarádovy nahrál na jaké úložiště nebo co šlo hand-to-hand na flashce. Popř. co si kdo kde vytisk nebo co kdo kde od někoho odkoukal a dál s tím pracuje bez původní předlohy.
Nedávná zkušenost kdy mi do mailu přistála zpráva od člověka, co narazil na mé víc jak 10 let staré práce, o nichž jsem se domníval, že jsou navěky zaváté prachem, mě ujistila, že šíření RPG materiálů může být... velmi nepředvídatelné, řekněme, takže asi tak.