Amazing Adventures - články

DnD: Amazing Adventures - Aissiny zápisky

Noc byla klidná a nezvykle teplá, přesto cítila ve vzduchu vůni sněhu. Ticho prolomil Talos. "Žádné otázky?" zeptal se skoro pobaveně. "Žádný výslech?"
Napsal Sethi
Obsah článku:
březen, 12.

 

Snažím se bojovat se vztekem, snažím se zbavit pocitu křivdy. Moc to nejde. Prostě. To. Není. Spravedlivé. Jednou, jedenkrát jsem za to doopravdy nemohla. Janos se mi snažil vysvětlit, že bych stejně musela jít, že se to celé stalo, jen protože Královna chtěla, abych se konečně vydala na cestu... Být na jeho místě, tohle vysvětlování bych si ušetřila, on a jeho tajemství!
Takže se teď mám trmácet někam do divočiny, mám za úkol pomoct nějaké vesnici. Odvaz. Přidělili mi ochranku, drakorozeného Bahamutova paladina. Ještě si nejsem jistá, jestli má chránit mě před světem, nebo svět přede mnou. Ghar - tak mu mám říkat, prý bych jeho skutečné jméno nedokázala vyslovit (ha! chtěla bych vidět jeho, jak se potýká s texty celestiálů!) - mi přijde tak trochu suchar. Pořád pravidla, pravidla, Bahamut toto a Bahamut tamto. Navíc trvá na tom, že musíme sehnat nějakou společnost. Jako bych na to nestačila sama.

 

Dveře krčmy se pomalu pootevřely - a pak se rozletěly úplně, nejspíš tím, jak se tieflinka vztekle procpala kolem paladina, který se původně snažil vejít první. Místnost ztichla, všichni čekali co bude. Dobře věděli, že v přítomnosti téhle dívky se dá čekat leccos.
"Ty -" ukázala prstem, rukavice z jemné šedé kůže, "- a ty. Jdete s námi. Vyšší poslání, osud, znáte to. Spokojený?!" rozmáchlým gestem se otočila na drakorozeného.
Ivan - místní blázen - se hýkavě rozesmál a zvrhnul na sebe misku s ovesnou kaší. Druhý "vyvolený," mág Petronius, zlověstně přimhouřil oči, a možná chtěl něco říct, ale to už kněžka navztekaně odklapala pryč.
Paladin si ztěžka povzdechl. "Asi bychom měli začít znovu. Je tu někdo, kdo se vyzná v okolí Col Fen?"

 

< březen, 12. >
březen, 13.
DnD 4e - Amazing Adventures; DM - Almi; hrají: Alnag (Sven), Jarik (Ghar), Nerhinn (Gaerwyn), Noir (Konstantin) a Sethi (Aiss); 2009-11
Napsal Sethi 22.05.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 301 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11211109161377 secREMOTE_IP: 3.81.97.37